Zelfliefde Challenge: Dag 1: Activeer je Zelfliefde

Gehele video serie ontvangen?

Deze video is onderdeel van de (Gratis) 7 dagen Zelfliefde Challenge. Wil je de gehele videoserie ontvangen? Vul dan nu je naam & emailadres hieronder in! Dan ontvang je 7 dagen lang een video in je mailbox van mij.

Geleide VisioenenMeditatie: ‘Activeer je Zelfliefde’

Speciaal voor deze ‘Zelfliefde Challenge‘ heb ik voor jou een geleide visioenenmeditatie opgenomen. Deze helpt je om de focus op je innerlijke wereld te leggen. Wanneer je innerlijk in rust en balans bent, zul je dat ook in je buitenwereld ervaren. Maak je innerlijke wereld je eerste prioriteit. Je kunt deze meditatie de komende 7 dagen iedere dag doen om je zelfliefde te versterken. Kies een fijne, rustige plek uit waar je lekker kunt zitten of liggen. Beide mag. Het gaat erom dat jij even helemaal tijd hebt voor jezelf en naar binnen kunt gaan om je zelfliefde te activeren.

Geniet ervan! Liefde, Maria Johanna

Laat een Reactie Achter

Hoe is jouw eerste dag zelfliefde bevallen? Kon je de rust vinden tijdens de geleide visioenenmeditatie om je zelfliefde te activeren? Ik vind het altijd leuk om een reactie te ontvangen. Deze lees ik ook en zal ik persoonlijk beantwoorden. Voel je vrij om hieronder iets te schrijven. Of het nu een bedankje, je ervaring, je uitdaging of een vraag. Alvast bedankt en geniet van je dag. Veel liefs, Maria Johanna

156 antwoorden
 1. Sandra
  Sandra zegt:

  Beste Maria Johanna,

  Wat komt dit op het juiste moment in mijn leven! Na gisteravond het loslaten van een man waar ik me echt mee verbonden voel, maar hij het niet kan doordat hij gevangen is door angst en werk, moet ik verder met mijn leven. Hopelijk kan ik door zelfliefde de rust in mezelf pakken en vertrouwen in het leven dat alles een reden heeft. Ik voel me na de meditatie rustig en hopelijk is dat een goed begin van ren rustige dag!

  Tot morgen!

  Groetjes Sandra

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hoi Sandra, wat een moedige beslissing. Zal vast even wennen zijn, maar waarschijnlijk krijg je nu meer energie en kun je beter in je kracht gaan staan. Dan komt deze ‘Zelfliefde – Week’ inderdaad op het perfecte moment! Fijne dag. Liefs, Maria

   Beantwoorden
  • Karine
   Karine zegt:

   hoi Maria
   Heb ervan genoten maar vond het toch een beetje moeilijk om erbij te blijven ben veel afgedwaald en heb ook veel gegeeuwd tijdens de meditatie.
   Alvast bedankt en oefening baard kunst

   Beantwoorden
  • Delphine
   Delphine zegt:

   Hoi Maria Johanna,

   Dat was een goede meditatie.
   Ik heb daar al ervaring mee.
   Het is ontspannend.
   Ik voelde de rust.

   Dank je wel

   groetjes Delphine

   Beantwoorden
 2. Annick
  Annick zegt:

  Bedankt om me te helpen deze dag met mooie innerlijke rust te starten! Heb ervan genoten mezelf lief te hebben en zal met plezier dit pad verder zetten! Ik wens iedereen een fijne liefdevolle dag!

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  Yolanda zegt:

  Maria Johanna,

  Bedankt voor deze kans.

  Hoop dat deze week me brengt wat ik verloren ben.
  Mijzelf.

  Ik mediteer veel heb al veel geprobeerd maar laat me direct weer omlaag trekken.
  (Ouders,man, kinderen)

  Mijn mening telt niet.
  En harder helpt niet.

  Ik hoop dat ik mij na deze 7 dagen niet meer zo snel uit mijn energie laat halen.

  En eindelijk weer kan gaan leven.

  Een doel een weg kan creëren waar ik me niet weer voor de eerste bocht vanaf laat duwen.

  Ik heb weer mijn eigen stem nodig.

  Bedankt,
  Namaste
  Yolanda

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Lieve Yolanda, dat hoop ik ook. Vechten helpt niet, maar wees de ‘peaceful warrior’. Dat is een boek en een film. Ook een aanrader om te kijken. Namasté, Maria Johanna

   Beantwoorden
 4. Leon
  Leon zegt:

  Bedankt Maria, heerlijk begin van de dag zo, ga proberen deze warmte rust en liefde elk moment in het nu te voelen vandaag. Fijn zo’n mooi groen paradijsje in mijn hart waar ik steeds naar terug kan keren om mijn ritme (Janosh ritme activatie vanmorgen ook gedaan haha) vast te houden of op te zoeken. Ga vandaag mezelf maar s verwennen, flinke uiting aan zelf-liefde geven door lekker te zwemmen, sauna en stoombad en veel fruit en water. En wellicht zelfs nog een dansje tussendoor, wat is het leven toch heerlijk! Lekker kiezen voor mezelf, of loop ik nu vooruit op dag 2 haha. Nogmaals bedankt voor dit goeie initiatief en ook een fijne dag. Groetjes, Leon

  Beantwoorden
 5. Annelies
  Annelies zegt:

  Hoi Maria,
  Net de eerste video beluisterd.
  Voelde me helemaal zwaar worden op de bank, mijn handen en voeten gingen ineens heel erg tintelen..
  Ik kreeg bij de visualisatie met de groene kamer een heel zwaar hoofd, en had moeite om m rechtop te houden, ook veel pijn, druk op mijn schouders, alsof ik in de bank werd geduwd.
  Ik voelde wel rust, gelukkig..
  Bedankt voor deze eerste dag!
  Tot morgen.

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hoi Annelies, het is misschien even wennen om die energie binnen te laten komen… De meditatie heeft een bepaalde frequentie die door je heen stroomt. Ik hoor dit wel eens vaker. Morgen voelt het waarschijnlijk lichter. Tot morgen 🙂

   Beantwoorden
 6. Trea
  Trea zegt:

  heel veel rust voelde ik, zoveel dat ik steeds weg dommelde. misschien kan ik de volgende keer beter gaan zitten. Ik ademde naar mijn rugpijn en bracht mijn liefde daar naartoe en voelde de pijn minder worden

  Beantwoorden
 7. Julia
  Julia zegt:

  Ik heb drie maal de meditatie gestard, maar valt steeds weg??
  Zit op nieuwe iPad te wachten en probeer het dan opnieuw!
  Vind het erg jammer, maar is technisch probleem.
  Jij vast bedankt en veel goeds voor je in je nieuwe situatie!
  Warme groet julia

  Beantwoorden
 8. Marlies
  Marlies zegt:

  Dankjewel voor de fijne meditatie van vandaag.
  Een goed begin voor deze week.
  Ik wens je ook een hele fijne en liefdevolle dag vandaag.
  Lieve groetjes Marlies.

  Beantwoorden
 9. monica
  monica zegt:

  Goedemorgen Maria Johanna wat een mooi begin van de ochtend om jou liefdevolle stem te horen wetende dat het met alle liefde word gegeven.. Na men ceremonie van vorige week blijf ik mezelf alleen maar kados geven ben blij dat je in mijn Leven bent gekomen.. En dat men hart weer open staat om Liefde te ontvangen en te geven door deze meditatie voel ik het nog meer stromen en doet me goed bedankt! Fijne dag en tot morgen veel liefs monica

  Beantwoorden
 10. Marc
  Marc zegt:

  Dag Maria, hartelijk dank. Deze Zelfliefde Challenge vandaag sluit perfect aan bij mijn werkboek idee uit een Cusus in Wonderen, nl. Ik zegen de wereld want ik zegen mezelf. Ongelofelijk.
  Ik kijk alvast uit naar het vervolg deze week. Dankbare hartegroetjes,Marc

  Beantwoorden
 11. Su
  Su zegt:

  Lieve Maria Johanna,

  Dank je wel voor de liefde van vandaag, en je rustgevende stem. Ik voel me heerlijk ontspannen. Ik was al begonnen met me eigen oefening om elke dag tegen mezelf te zeggen: ik hou van jou, ik vergeef jou, het spijt me en dank je wel.
  Ik heb nooit geweten dat deze woorden zoveel invloed op mijn leven konden hebben. Ik kijk uit naar morgen:)

  Liefde en kracht Su

  Beantwoorden
 12. Marleen
  Marleen zegt:

  Bedankt Maria voor deze schitterende krachtige begeleidende meditatie ik heb er echt van genoten en had dit zeker en vast nodig. Het heeft mij veel meer zelfliefde gegeven. Ik heb het de laatste tijd weer moeilijk met mijn dochter die haar frustraties regelmatig op mij uitwerkt. Ik kan in haar ogen niet veel goeds doen ook al doe ik mijn best om haar te helpen met mijn 2 kleindochtertjes van 2.jaar en 1/2 en ééntje van 14 maanden. In maart komt er nog een 3de kleinkindje bij , het gaat allemaal wat te snel achter elkaar en eigenlijk kan ze het niet zo goed aan . Ze zijn dan nog aan het verbouwen dus alles komt bij elkaar, ik hoop als ze terug in hun huis wonen alles wat rustiger wordt. Het enigste wat ik kan doen is veel liefde naar haar sturen en haar blijven steunen ook al verdient ze dit niet altijd. Ik ga in ieder geval genieten van deze 7 dagen; Voor jou ook een liefdevolle dag en tot morgen. Liefs Marleen

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dat klinkt vervelend. Inderdaad… Blijf liefde sturen en vertrouwen dat de liefde haar werk doet.. Wat kun je anders? Liefde, Maria

   Beantwoorden
 13. Lies
  Lies zegt:

  Dank je wel voor de mooie meditatie! Had ik even nodig vandaag om net terug dat vertrouwen in het universum dat alles altijd goed komt en goed is te activeren!

  Beantwoorden
 14. gerrit besseling
  gerrit besseling zegt:

  Hallo Maria,
  Jouw meditatie voelt heel zuiver en ook heel eenvoudig. Je blijft dichtbij je zelf en daardoor voelt het heel eerlijk. Dank je wel.

  Beantwoorden
 15. Ria
  Ria zegt:

  Dank je wel Maria Johanna voor deze Challenge. Ik ga ervaren wat ik eruit haal voor mezelf. Ik heb zoveel liefde in mij en kan dit heel gemakkelijk aan mijn omgeving geven. Maar het allerbelangrijkste ben Ikzelf en hoe belangrijk is het om Liefde aan Mijzelf te geven, Mijzelf op de Eerste Plaats te zetten. Daar kan en wil ik stappen in zetten. Tijdens de meditatie veel warmte ervaren in mijn romp, hart- en buikgebied. Een heerlijk gevoel. Een fijne dag verder voor jullie allemaal. Een warme HARTegroet van Ria

  Beantwoorden
 16. Renske
  Renske zegt:

  Dank je wel Joanna , de meditatie voelde goed , heb daarna nog even gelegen en ging nog door , ik voelde mijn lichaam vol met liefde stromen en pijnen los laten .

  Beantwoorden
 17. Alida
  Alida zegt:

  Dank je wel voor je woorden van liefde, ik verlang mezelf helemaal te laten zijn in liefde geworteld in dit lichaam in dit leven om mijn zachtheid te zijn

  Beantwoorden
 18. Elly
  Elly zegt:

  Wat een mooie meditatie. Ik kon/kan werkelijk alle verdriet en spanning in mijzelf hierbij loslaten. Zo fijn!
  Alle stress van mijn werk (vanwege een fusie moet ik mijzelf opeens gaan bewijzen), van mijn relatie (met een man die erg de weg kwijt is en aan alles twijfelt), de pijn aan mijn hand die pas geleden geopereerd is (en de zorgen of ik die ooit nog normaal kan gebruiken)… Alles voelde alsof het werd overgenomen door de kosmos, de aarde. Ik mocht werkelijk loslaten en liefde voelen.
  Dank je wel hiervoor 🙂

  Beantwoorden
 19. Brigitte housen
  Brigitte housen zegt:

  Hallo mariajohanna, heb mij heel goed kunnen ontspannen ben helemaal relax nu. Meditatie was ook heel fijn om naar te luisteren ,tekst maar vooral je stem! Dit is voor mij altijd belangrijk. Verheug me op de rest van de week. Warme groet aan iedereen, brigitte.

  Beantwoorden
 20. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Hoi Maria,

  Dank je wel voor deze Challenge week. Ik zit een beetje in de knoop wat mijn familie betreft. Afgelopen zaterdag heb ik ruzie gekregen met mijn moeder. Ik heb haar verweten dat ze mij niet genoeg liefde geeft en heeft gegeven. Ze kan dit ook niet goed en doet het op haar manier en daarom voel ik me weer schuldig dat ik haar ermee geconfronteerd heb. Ik kan dus nu wel wat eigenliefde gebruiken 😉 Ik heb er zin! Je gaf de tip over de film Peaceful Warrior…. ik ga hem ook kijken. Dank je wel! Vanavond voor het slapen gaan ga ik de meditatie doen.

  Liefs Jacqueline

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Jeetje… Iedereen doet altijd zijn of haar best. Jouw moeder is in zo’n andere tijd opgegroeid. Beter om de liefde in onszelf eerste te vinden. Alsnog pijnlijk voor jou natuurlijk! Tot morgen. Lieve groetjes, Maria

   Beantwoorden
 21. Bea
  Bea zegt:

  Hallo Maria Johanna,
  Wat een heerlijke meditatie.
  Dit doe ik eigenlijk elke dag na het warme eten.
  Dit geeft me rust en ebt alle hectiek van de dag weg.

  Dank je lief mens.

  Beantwoorden
 22. Ilse De Winter
  Ilse De Winter zegt:

  Ik ben naar m’n slaapkamer gegaan en heb tegen m’n man en kinderen gezegd dat ze me een held uurtje met rust moeten laten en het is wonder boven wonder gelukt! Ik ben stilletjes aan in slaap gevallen. Ik voelde me eerst heel lucht worden en plots was ik vertrokken. Ik zal de video nog eens moeten laten afspelen. Ik dacht dit gaat me nooit lukken helemaal tot rust komen, maar blijkbaar wel. Ik heb ook last van oorsuizen en ik kan het niet geloven, maar die heb ik tijdens de meditatie niet gehoord. Het heeft me toch wel goed gedaan. Jammer dat het al voorbij is!! Hartelijk bedankt voor dit rustige half uurtje in mijn drukke leven !! Grtjs Ilse

  Beantwoorden
 23. Harold botter
  Harold botter zegt:

  Wat een fijne meditatie. Wat een heerlijke en lieve stem heb je Maria. Het lukte nog niet om helemaal uit mijn hoofd te komen, maar ik ga hem zeker vaker doen. Heb vandaag een heel stressvol avontuur meegemaakt. Mijn auto kwam vast te zitten in de modder. Nadat ik een verkeerd pad was ingegereden. Moest voor mijn doen heel ver lopen naar dichtstbijzijnde boerderij. Maar het lukte. Het leek alsof het allemaal geregeld was. Een hele vriendelijke boer kwam net aanrijden en hielp me de auto uit de drek te trekken met zijn tractor. Een mooie les iom meer te vertrouwen. Nadat ik hem gevraagd had? Ik overweeg ook nog een keer de ayahuascaceremonie te doen, maar daarodver neem ik nog wel contact met je op. Ik vond de meditatie fantastisch jij bent echt een kei. Mag ik hem ook doorsturen. Dank je ewel

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Jeetje Harold! Gelukkig kon je het stukje lopen en heb je hulp gekregen. We hebben nog contact voor een volgende ceremonie. Veel liefs!

   Beantwoorden
 24. Marie
  Marie zegt:

  Hallo Maria

  Dank je voor je meditatie, het smaakt naar meer . Ik word er rustiger van .
  Ik ben me al zeker 3 maanden aan het opvreten . Ik was gek op een man die niet gek was op mij . Ik voel me in de maling genomen maar het aller ergste vind ik nog dat ik mezelf al 3 maanden haat omdat ik vind dat ík het verkeerd heb aangepakt. Ik heb de man in kwestie na een paar maanden verteld van een groot verlies wat ik heb geleden ;kort daarna werd ik emotioneel en ik kreeg van zijn kant een botte afstandelijke reactie. Ik heb een paar dagen later alles afgekapt en ik voel me afschuwelijk. Omdat ik me kwetsbaar heb opgesteld en er eigenlijk zelf niet goed raad mee wist . Door zijn botheid heb ik me afhankelijk en ‘needy’ opgesteld en daar voel ik me ook weer slecht over. Kortom ; er is wel wat te kort aan een gezonde dosis eigenliefde hier.
  Dank je
  Liefs Marie

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Aaaaah lieverd! Wat vervelend.. Liefde is wel het mooiste voorbeeld waarin we kunnen ontdekken dat we geen controle hebben 😉 Toch kunnen we wel de liefde in onszelf vinden. Liefs, Maria

   Beantwoorden
 25. Kaat
  Kaat zegt:

  Hallo ,
  Ik lees hier zulke mooie reacties wil er ook van genieten ,maar mijn geluid ga niet meer vanop me iPad weet iemand hoe ik dit kan openen terug
  Mvg Kaat

  Beantwoorden
 26. Briets
  Briets zegt:

  Dankjewel Maria.

  Een goede afsluiting van de avond voor mij.
  Enorm tot rust gekomen door de meditatie. Het was een goeie maar drukke dag. Ik heb alles goed los kunnen laten. En de dingen die me dwars zaten zie ik op een andere manier, los van mezelf. Dag 2 ga ik in de ochtend doen. Tot morgen 🙂

  Beantwoorden
 27. Josephina
  Josephina zegt:

  Dag Maria Johanna
  Bedankt voor de meditatie. Het is nog wat onwennig. Heb moeite mij te ontspannen.
  Ben benieuwd naar morgen. Ga het gewoon allemaal op me af laten komen.

  Beantwoorden
 28. Liesbeth
  Liesbeth zegt:

  Goeiemorgen Maria, ik heb zojuist de meditatie weer gedaan. Gisteren avond had ik het ook geprobeerd maar ben toen in slaap gevallen hihi was ook lekker. En nu ben ik er vanmorgen eerder voor opgestaan om de dag heerlijk te beginnen. Het was er weer een beetje bij in geslopen om de dag te beginnen met een meditatie ☺ Dankjewel Maria, voor deze mooie meditatie, is een geweldige start voor mijn dag!!!! Liefs Liesbeth

  Beantwoorden
 29. Saskia
  Saskia zegt:

  Vandaag pas dag 1 gedaan maar wat fijn was het weer. Dankjewel en zo bijzonder om jou te volgen (niet in de makkelijkste periode van je leven waarschijnlijk) maar toch ben je zo sterk en blijf je inderdaad in zelfliefde… zo fijn dat er mensen zijn zoals jij waar ik van kan leren en waarbij ik zie hoe het ook kan. Dus dankjewel!

  Beantwoorden
 30. Annet
  Annet zegt:

  Dag Maria Johanna,

  Hele mooie meditatie. Prachtig. Dank je wel.
  Ik heb een vraag die ik je graag wil stellen. Hoe kan ik omgaan met het wereldleed? Ik trek het me enorm aan en het overschaduwt mijn dagen.
  Ik hoop dat je hier iets over wilt en kunt zeggen. .

  Groet, Annet.

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dag Annet, ik kan me dat helemaal voorstellen. Je kunt echter niet al het wereldleed op je nemen. Het enige dat je kunt doen is jouw eigen pad bewandelen. Is dit om een stukje bijdrage te leveren en een stukje wereldleed te verzachten? Dan kun je dat stukje alleen doen.. Maak het jezelf niet te zwaar. Dat is wat ik zou zeggen. Groet, Maria

   Beantwoorden
 31. Viviane
  Viviane zegt:

  Hoi Maria,
  wat een heerlijke meditatie met uw warme rustgevende stem.
  Er zijn inderdaad zoveel afleidingen in deze wereld. Het is zo dat als ik voor mezelf kies, in mijn hart kijk en voel, er altijd liefde is 🙂
  Het doet deugd ! Dank je wel. Liefs Viviane

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hoi Viviane, dank je wel! Mooi dat je je naar binnen richt. Dan is er ineens vrede en rust. Dan kun je helder kijken en voelen. Liefs, Maria

   Beantwoorden
 32. Nini
  Nini zegt:

  Bedankt voor de heerlijke meditatie. Ik heb het twee maal beluisterd. Was weggevallen de eerste keer.
  Erg fijn, prettige stem! Dank je wel voor dit cadeautje! Erg blij mee!

  Lieve groet,
  Nicole

  Beantwoorden
 33. KAAT
  KAAT zegt:

  Hallo ,
  ik kom wat achter met me meditatie ,maar vind ze heel passend bij het aan mezelf werken ,zo dankbaar dat we deze mooie meditatie zomaar van jou krijgen ,ik zal ze zeker verder doen ,heel dankbaar om dit met ons te delen
  grtjs KAAT

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Wat goed om te horen. De meditatie is iedere dag hetzelfde, alleen op dag 3 heb ik een andere meditatie er bij staan 😉 Je kunt altijd je eigen zelfliefde challenge – week doen. Het hele jaar door 😉

   Beantwoorden
 34. Tin
  Tin zegt:

  Aan de mooie vrouw met een mooie naam, Maria Johanna
  Ik ben er deze middag toe gekomen om de eerste meditatie te doen. Ik voelde weerstand, soms verdriet, soms meer ruimte, soms lichtheid….wisselde heel sterk. Een meditatie om vaker te herhalen!
  Dank je
  Tin

  Beantwoorden
 35. Conny
  Conny zegt:

  Dank je wel! Op dit moment zit ik in nogal wat turbulentie voor wat betreft mijn omstandigheden. Ik ben vandaag begonnen met de 1e dag. Ik wist niet wat me overkwam toen ik tijdens de visualisatie “Ik houd van je” tegen mezelf zei en begon te huilen… Ik ben absoluut geen huilebalk.. Het heeft me goed gedaan.

  Beantwoorden
 36. esther
  esther zegt:

  Hoi Maria
  Bedankt dat je dit uit liefde aanbiedt. De meditatie kwam meteen behoorlijk binnen. Ik ben je dankbaar dat ik door jouw woorden de kracht in mezelf weer kan voelen. De visualisatie van de boom werkt sterk voor mij. Het is voor mij in deze periode extra belangrijk dat ik uit liefde goed voor mijzelf zorg. Een hele fijne dag vandaag!
  Groetjes Esther

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Ontzettend fijn om te horen.. Het leven lijkt ups and downs te blijven zijn.. Daarom is het zo belangrijk om zelfbewust te zijn zodat het lijkt alsof je toch de keuze hebt om naar liefde te gaan. Dank je wel voor je lieve reactie. Liefde, Maria

   Beantwoorden
 37. Petra
  Petra zegt:

  Dank je wel,Maria.
  Ik bevind me ineen gigantisch transformatieproces en vind het moeilijk om stappen te nemen.
  Diep van binnen weet ik wat ik wil….nu nog de moed vinden om tot aktie te komen.

  Beantwoorden
 38. Chris
  Chris zegt:

  Hi Maria Johanna,

  Zojuist heb ik de 1ste meditatie gedaan, en ik ging er direct bij huilen! Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, en nu ben ik op een punt aangekomen dat ik alleen mezelf nog heb. Ik heb geen onvoorwaardelijke liefde gekend van mijn ouders, en daardoor ben ik anderen gaan pleasen om zodoende liefde te verdienen. Daardoor ben ik mezelf helemaal verloren en daar keur ik mezelf op af. Toch weet ik diep van binnen dat ik heel sterk ben en dat ik alle moeizame dingen in mijn leven niet voor niets heb meegemaakt. Sinds een tijdje is mijn spirit ontwaakt en ben ik in mezelf op zoek naar antwoorden. Een bijzonder emotioneel, pijnlijk maar ook mooi groeiproces waarbij ik duidelijk kan voelen hoe ik mezelf verloren ben, hoe boos en verdrietig ik daarover ben en dat ik eigenlijk bang ben voor mijn eigen kracht. Jouw transformatie spreekt me erg aan en ik kijk al uit naar de volgende 6 meditaties!
  Groetjes
  Chris

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hi Chris, dank je wel! 🙂
   De meditatie wordt de komende 6 dagen herhaald, maar de video’s verschillen steeds.. Het spiritueel ontwaken gaat meestal niet zonder slag of stoot.. Ineens vallen allerlei geloofsovertuigingen ineen.. Geniet van deze zelfliefde challenge <3 Liefs, MJ

   Beantwoorden
 39. Joy de wit
  Joy de wit zegt:

  Lieve Maria Johanna ,

  Dank je voor jou mooie meditatie en inspiratie video’s.
  Soms weet je het allemaal wel maar als je het op deze manier echt gaat toepassen ga je het ook echt voelen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  En dat voelt heerlijk

  Liefs Joy

  Beantwoorden
  • Lisette
   Lisette zegt:

   Dit was voor mij ook erg emotioneel..vooral te zeggen tegen jezelf ik hou van jou..maar zeer mooie medicatie..heb hem gedaan voor ik ging slapen..hopelijk een fijne nachtrust

   Beantwoorden
 40. Christiane
  Christiane zegt:

  He Maria
  Ik heb juist mijn eerste meditatie gedaan
  Het was gewoon zalig gevoel
  Maar als ik meditatie doet komt telkens tranen in mijn ogen
  Hoe komt dat

  Beantwoorden
 41. christiane
  christiane zegt:

  he ik heb de eerste medatie gedaan
  ik vond heel fijn en een zalig gevoel
  maar ik krijg telkens tranen in mijn ogen als als ik mediteert hoe komt dat

  Beantwoorden
 42. Bianca
  Bianca zegt:

  Hi Maria,

  Je heb een rustgevende stem en dit werkt goed in de meditatie.
  Voel me hier heerlijk rustig door.

  Ik heb het boek de kracht van het NU gelezen van Eckart Tolle en met jou meditatie helpt het me om me elke dag te herinneren aan het hier en nu, goed bij mezelf te blijven en niet mee te gaan in mijn gedachte want tenslotte zijn wij onze gedachte niet.
  Ik wil je bedanken dat je dit met ons wil delen!

  Lieve groetjes,
  Bianca

  P.s. We moeten het leven niet te serieus nemen we overleven het tenslotte toch niet 😉

  Beantwoorden
 43. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Wouw , wat een heerlijke, fijne en krachtige meditatie met een fijne stem van een krachtige mooie vrouw die ik inmiddels bewonder.
  Bedankt voor dit kadootje.
  Liefs Marjolein

  Beantwoorden
 44. Miranda
  Miranda zegt:

  Hoi Maria johanna
  Net je meditatie gedaan ….zit in een hele moeilijke periode in mn leven waardoor ik mezelf volledig kwijt ben …..om weer alles op een rijtje te krijgen en weer energie te krijgen heb ik besloten om te gaan mediteren deed het al maar nu ga ik die 7 dagen aan elke dag een momentje voor mezelf …..zelfliefde is moeilijk voor mij werd ook erg emotioneel tijdens en na de meditatie …..Dus een teken dat ik deze meditatie hard nodig heb …..Ik kijk enorm uit naar morgen …..super dankjewel dat je dit met ons wil delen

  Miranda

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel voor je super lieve reactie! Fijn dat dit je een beetje steun kan geven in een moeilijke periode. Na regen komt zonneschijn. Je moet hier blijkbaar doorheen om er sterker uit te komen. Ik zend je positieve en helende energie vanuit Brazilië waar ik nun ben. Veel liefs, MJ

   Beantwoorden
 45. Limestijn
  Limestijn zegt:

  Prachtig hoor.dank jewel.heeft me echt goed gedaan dat ik al uitkijk naar de 2de.dank jewel dat je ons met liefde helpt.heel veel liefs van:i. Ingrid

  Beantwoorden
 46. Christiane
  Christiane zegt:

  Hè Maria
  Ik had de metathese juist gedaan
  Ik vond zo mooi dat de tranen in mijn ogen kwamen daar na had ik gevoel dat ik precies moest Wenen en had ik het moeilijk hoe komt dat juist

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Wat mooooi. Ik weet ook niet altijd waarom ik huil.. Je ziel wordt geraakt. Zo zie ik dat dan 😉 De waarom-vraag is vaak niet te beantwoorden. We doen hier als mens vooral een ervaring op die boven begrip gaat… Geniet ervan.

   Beantwoorden
 47. Bernadette
  Bernadette zegt:

  Ik vond het super ontspannend ,nog nooit meegemaakt ,echt niet 🙂 Dank je wel Maria Johanna dat je dit gratis doet voor ons ,ik zit momenteel in een heel vervelende situatie ,ik ben Bernadette 52 jaar en mijn zoon van 24 jaar is nog bij mij thuis ,financieel niet gemakkelijk en mijn zoon spijtig genoeg rookt al jaren jointjes maar het blijft niet met éentje per dag .Nu zou ik dit op een liefdevolle manier moeten duidelijk maken dat dit niet verder kan ,ook verliest hij telkens zen werk erbij .Hij moet ermee stoppen ,maar er valt niet goed met hem te praten 🙁 Als ikzelf rustig ben kan ik hem het ook op een rustige manier vertellen dat dat zo niet verder kan .Hij zl zich moeten laten helpen om ermee te stoppen .Ik kijk er telkens naar uit om dingen van je te lezen of meditaties te volgen ,jj legt dit zo liefdevol uit ,Je bent echt een schat <3 Dank je wel 🙂

  Beantwoorden
 48. Mariette
  Mariette zegt:

  Goedemorgen Maria Johanna,

  De eerste geleide visioenenmeditatie voor zelfliefde te activeren binnen in jezelf was best pittig om daadwerkelijk liefde te voelen voor jezelf. Ik neem aan door veel te oefenen dat het gaat groeien uiteraard. Wil je graag bedanken dat ik hier gratis deel aan mag nemen want voor mijzelf ben ik dit zelf hard nodig. Dankjewel Maria Johanna

  Beantwoorden
 49. mady termote
  mady termote zegt:

  Dag Maria Johanna

  Dank je voor je mooie werk rond zelfliefde en waaw dat ik daar gratis aan kan meedoen.

  Ik ben daar toch al n aantal jaar mee bezig maar zat terug wat vast. De voorbije maand was heel lastig en zwaar voor mij. Ik denk vooral opkuis van het verleden en daarna ook nog de inzichten, het is wel waardevol zo diep gaan. Maar ik ben een zoeker en wil stappen voorwaarts nemen. Ik word daar fel in getest. Het is nodig. Door jouw oefening te doen, drong het nog meer door dat ik mezelf die zelfliefde echt wil geven maar hoe doe je dat? Jouw oefening heeft me erg aan t huilen gebracht, vooral het inzicht van liefdevol zijn naar jezelf dat daar zo’n lading en moeilijkheid op zit. Wat het niet hoeft te zijn..het kan anders, ik probeer, het is zeker verrijkend maar ook confronterend, maar t is ok, is nodig!

  liefs
  Mady

  Beantwoorden
 50. Patrick
  Patrick zegt:

  Dank je wel je hebt een fijne stem om naar te luisteren, ben erg met mezelf aan het worstelen dit moment hoop dat dit mij verlichting mag geven .

  Liefs patrick

  Beantwoorden
 51. Marieke
  Marieke zegt:

  Dankjewel voor deze meditatie Maria Johanna <3 Heb heel hard moeten huilen en pijn gevoeld.. de intentie loslaten gezet. Er zat al de hele dag iets te wringen in mij en door deze liefdevolle meditatie ben ik in m'n gevoel beland. Liefs, Marieke

  Beantwoorden
 52. Judith
  Judith zegt:

  Daarnet pas de meditatie gedaan. Ik vond het heel fijn om te doen. Het is zo belangrijk die liefde voor je zelf te voelen en uit te spreken, wel even onwennig.
  Het heeft me rust gebracht . Ik zal deze meditatie nog vaker doen. Ook om bewust te zijn. Acceptatie van alles wat is, dankbaar zijn voor het leven en weten dat het geen zin heeft je druk te maken over iets wat zich gewoon aandient. Dank en tot morgen.

  Beantwoorden
 53. Kitty pouw
  Kitty pouw zegt:

  Hallo Maria Johanna,

  Bedankt voor deze fijne meditatie . Ik doe de zelfliefde challenge voor de 2e keer. Je bent op mijn pad gekomen erg mooi en ben ik erg dankbaar voor.☺ 2 weken geleden is mijn relatie beëindigd en daar ben ik best onderste boven van. Is tijd om elkaar los te laten. Nu wil ik graag werken aan mijn zelfliefde en weer vertouwen krijgen in mijzelf en in het leven. Ik wil graag in mijn kracht te komen staan, op mijzelf bouwen en méér zelfliefde creëren. Bedankt voor deze mooie challenge, ik ben er erg dankbaar voor. Vriendelijke groet, Kitty

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Wat fijn dat ik een stukje kan bijdragen op je pad door mijn meditatie! Hoop dat je inmiddels meer acceptatie en kracht hebt gevonden. Veel liefs, MJ

   Beantwoorden
 54. Isabelle
  Isabelle zegt:

  Dank u wel,
  Het inademen van liefde voelde goed aan en glimlachen van binnen gaf me ook een heel fijn gevoel, bij de visualisatie ben ik af en toe weggedwaald in mijn gedachten, nog eens dank u voor deze meditatie, kom op het juiste moment.
  Lieve groeten

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hoi Isabelle, ik kan me daar iets bij voorstellen. Soms vallen mensen ook in slaap. haha! Door het vaker te doen wordt het gemakkelijker. Xx

   Beantwoorden
 55. marleen
  marleen zegt:

  dag maria johanna
  bedankt voor de meditatie zelfliefde vond het heel aangenaam
  heel rustgevend en bij mezelf
  dank je wel liefdevolle groet marleen hamerlinck

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *