Worst Day Ever – And Miracles Happened – Week Vlog #4

Dit was een week van uitersten. Ik begon mijn week met een enorm rot-gevoel. Ik was in shock! En wat doe je als je je niet goed voelt? Ik heb mijn gevoelens opgeschreven. Ik besef me dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk. Ik ben geheel in het gevoel gestapt en heb dit gedurende de week kunnen verwerken.

Kinderen werken heel helend, dus ik voelde me direct beter toen ik ging oppassen op mijn 2 kleine neefjes! Verder heb ik mijn allereerste Satsang gegeven samen met Fred Stam van Oergevoel. Dit was een super mooie ervaring. Hele fijne energie en samenzijn. Thuisgekomen wilde ik nog wat reflectie doen op de camera en werd ik ineens verrast door een prachtige regenboog. Het was alsof de hemel voor mij opende.. Heel bijzonder. <3

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

6 antwoorden
 1. Frans
  Frans zegt:

  Hallo, ik zie je vlogs en vind ze leuk. Je bent een heel positieve mooie verschijning. Ben zelf 44 en probeer al zo’n 7 jaar mijn hart te volgen in alles wat ik doe. Het is soms best moeilijk omdat te blijven volgen, vooral op gebied van werk(geld verdienen) voor mij dan. Ik heb keuzes gemaakt die er voor zorgen dat het financieel nu zeer slecht gaat maar qua leven voel ik me steeds vrijer. Het is heel spannend omdat je niet weet wat er staat te gebeuren. Ik heb wel een verantwoordelijkheid met drie kinderen en een partner. Keep up the good work.

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hi Frans, ik snap helemaal wat je bedoelt! Heb ook lange tijd die fase gehad. Nu lijkt het te stabiliseren. Maar voor groei blijf je ook steeds investeren.. Spannend, maar als je terugkijkt en in het nu, heb je waarschijnlijk altijd precies genoeg?! En dat is voldoende. Het leven is soms een avontuur. Succes en veel liefs, Maria

   Beantwoorden
 2. Theodore jc van emstede
  Theodore jc van emstede zegt:

  Natuurlijk het dagelijkse leven is een groot avontuur ,dat betekent vol onzekerheden en grilligheden.De ene keer gebeurt er dit en de andere keer dat,als je denkt alles in de hand te hebben vergeet het maar ,Natuurlijk heb je een dagplan of niet Stel je hebt je dagplan ,dan zul je er zoveel mogelijk aan houden ,puntsgwijs afwerken.Maar tijdens deze dag- reis kom je onderweg van alles tegen personen,die op je pad komen onvoorziene ontmoetingen of problemen ,die opgelost moeten worden .Kortom het lijkt allemaal gestrutureerd ,maar het is uiteindelijk grillig vol onzekerhedenen vol opkomende positieve of negatieve gedachten en gevoelens ,die komen en gaan ,niets is hetzelfde ,alles wisselt per seconde .(Panta Rhei)(Heraklitus).
  En zo is het leven ,het is een reis van de ziel ,die al gaande de reis ,lessen leert.Het is een ervaringsleerschool Het leven is schouw- en krijgstoneel ,ieder speelt zijn rol en krijgt zijn deel(J.v.d.Vondel )Het leven is een spel ,bewust of onbewust.
  De bedoeling van het leven is, leef bewust in het moment in het aandachtig hier en nu en geniet van deze momenten voluit(Mindfulness).Laat het verleden los,geef je over aan het moment en laat de toekomst over aan zijn verloop .
  Welnu Maria Johanna dank voor je aandacht en gezien je verhaal ben je een echt mens,die beantwoord aan het bovenstaande.Het leven is geweldig!
  Have a nice day and greetings with love
  theodore jc

  Beantwoorden
 3. Marianne
  Marianne zegt:

  Echt heel leuk, zo’n week-vlog! Mooi om je proces te zien. Je doet prachtig werk en ik word echt geraakt door je. Bedankt en keep up the good work!! Veel liefs

  Beantwoorden
 4. wim
  wim zegt:

  Thanks for sharing. You are such a beautifull person. 🙂
  Mooi dat je dit allemaal deelt met zoveel mensen. Ik krijg er altijd een heel goed positief gevoel van.
  Gr. Wim

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…