Vlog-1-back-to-inner-peace-maria-johanna

Weekvlog #1 Going Back to Inner Peace

Al langere tijd loop ik met 2 ideeën rond. De ene is starten met vloggen. Het andere is om video’s te maken in het Engels. Steeds vaker komen er mensen vanuit het buitenland naar onze Ayahuasca ceremonie.  Daarom voel ik nu het moment om beide ideeën in actie te zetten: Mijn eerste stap internationaal ! In mijn vlogs laat ik je meekijken in mijn leven en ook neem ik je mee achter de schermen van de Ayahuasca ceremonies.
 • Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie?
 • Hoe is mijn leventje in Amsterdam?
 • Hoe houd ik balans in het leven?
 • Wat is voor mij belangrijk?
 • En meer..
De onderstaande afbeelding laat het al een beetje zien.. Ik vind het belangrijk om het leven te vieren.. En toch kom ik uit bij ‘INNERLIJKE RUST‘. Zie hieronder mijn allereerste vlog:

Spannend!!

Ik vind het spannend om deze nieuwe stap te zetten.. Je kunt altijd smoesjes hebben om iets niet te doen, maar uiteindelijk kun je niet anders dan je gevoel/verlangen volgen. Zo is het ook met dit idee. Ik heb ontzettend veel plezier in het vloggen en ik zie nu al dat het een geweldige manier is om zelfreflectie te doen. Heel gaaf! Ik vind het leuk als je jouw reactie achter laat. Scrol even naar beneden en plaats je reactie!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

10 antwoorden
 1. Maddy
  Maddy zegt:

  Yeee super❣Maria Johanna!!
  Je enthousiasme en positiviteit, heerlijk! Ga zeker door maar blijf ons taaltje ook trouw wil ik je vragen. Het is soms zo heerlijk ook gewoon in je moedertaal iemand te volgen of te mediteren. Er is al zoveel in het engels en zo ‘weinig’ in het Nederlands. Misschien kan er ook vertaling onder bij de wat specifiekere verhalen met bepaalde onderwerpen? Dan kun je toch internationaal ✨

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel! Ik doe nu nog een beetje beide. Heb ook grotere ambities dan alleen Nederland. Maar houd ook van mijn moedertaal. Goed idee van je! Ga ermee aan je slag <3 Leuk! Liefs MJ <3

   Beantwoorden
 2. Gerda Maria
  Gerda Maria zegt:

  Dear Maria Johanna,

  Good Luck and Enjoy whatever experience during every step You take…

  That’s my message to You and All other beings.

  You ask what we think about what You share with us…

  I’m asking You…
  What do You experience when You look back to All the video’s and other messages You did share with us…

  When it makes YOU Happy from deep inner then that’s what serves You the most optimal.
  And what serves You the most optimal, will automatically benefit any being in the Whole Wide World Web.

  Keep on questioning what’s been said as long it makes You feel better then when You don’t do it.

  Keep the silence whenever that gives You the most satisfaction.

  Whatever You say or do… whatever choice You make…

  It’s All okay at any moment… every choice is a Perfect choice… every experience was and is a 100% needed experience…
  So we can’t do or say anything wrong…

  How fascinating is that…

  Good Luck and have Fun with the choices You make, All of You!

  xxx xxx xxx

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   This is sooo sweet! Thank you! And your are right.. It makes me feel very good! It’s amazing to see my own video’s and to reflect. I love it. <3

   Sending you love with a big smile 🙂

   Xxxx Maria Johanna

   Beantwoorden
 3. Ien
  Ien zegt:

  Hi Maria Johanna,
  Ik vind het ontzettend stoer dat je het gewoon doet.
  ‘life starts when your comfort zone ends’ mooi om te zien dat je het ‘al lerende’ start en ik vind het zelf ook mooi dat je je zo kwetsbaar opstelt want wat kan je gebeuren…
  Ja dat is zo maar wie doet het dan toch? Jij…
  Helemaal leuk, veel succes, en juist omdat het niet perfect is is het zo perfect
  ; )
  Ien

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel Ien.. We weten allemaal dat ons niets kan gebeuren en toch is er soms die angst of onzekerheid. Het is juist interessant om daar te kijken waar enthousiasme en onzekerheid samenkomen. Ik hoor idd vaker dat het goed is doordat het niet perfect is.. En toch is daar weer de perfectie.. Want zo is onze realiteit nu. ‘Niemand is perfect en daarom is iedereen juist perfect.’
   Liefs, Maria

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…