week2-togeter-you-are-more-maria-johanna-vlog-video

Week Vlog #2 Together You Are More

Vorige week kwam in tijdens mijn vlog #1 tot de conclusie dat ik terug wilde naar innerlijke rust. Dat heb ik dan ook gedaan door naar binnen te keren. Dat heb ik dan ook gedaan door naar binnen te keren. Dat bracht je zoveel dichter bij jezelf. Dan kom je bij een punt dat je eigenlijk niets of niemand nodig hebt om je compleet te voelen. Alles zit in jezelf. Dat is zo genieten.

Juist door dicht bij jezelf te staan, ontdekte je hoe mooi het is om te verbinden met anderen. Het besef kwam iedere dag wel voorbij deze week. Ik ben zo blij met wat ik doe en VOORAL dat ik het SAMEN doe met andere hele mooie en bijzondere mensen. Dan heb ik het natuurlijk met name over de Ayahuasca Ceremonies. Zie mijn week in de onderstaande video:

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

4 antwoorden
 1. Theodore jc van emstede
  Theodore jc van emstede zegt:

  Hoi lieve Maria Johanna we are soul-mates,that,s for sure!
  Next time I will send you one of my movies to you .
  My book has some different titles,one of them is;
  The pictorial grammar of the Soul and the Oversoul
  ” De brevier van de Liefde”
  Have a nice day and greetings with love
  teodoro jc

  Beantwoorden
 2. Theodore jc van emstede
  Theodore jc van emstede zegt:

  hoi Mariette Schouten/Maria Johanna your inner voice is speaking=PI=THE LIGHT=IES=DEO=DEUS=TAO=DAO =GOD=ALLAH
  You are my mirror=soul mate ,I like & love you in dreaming & visionary.
  It would be a pleasure for me to meet you in real life/off line besides on line.See you soon
  greetings with love
  theodore jc

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…