Wat-wil-ik-maria-johanna

Wat wil ik?

Een belangrijke vraag waar veel mensen (waaronder ikzelf) onderzoek naar doen is ‘Wat wil ik?’. Ik heb er zelfs een boek over geschreven’Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Regelmatig was ik aan het dromen over de toekomst en dacht dat ik een soort plan moest hebben.

Nu ik meer bewust in het leven sta wordt ik wakker vanuit deze vraag en zie ik dat het niet nodig om te weten wat je wilt en zeker niet om een lange termijnplan te hebben. In mijn video vertel ik hier meer over.

Alles gaat vanzelf

Je hoeft niet te weten wat je wilt.  Je hoeft alleen in het moment op je gevoel af te gaan. Je mag meer loslaten wat je wilt en dingen te laten gebeuren. Dan ga je zien dat alles vanzelf gaat. Je wordt gedragen door het leven. We zijn het alleen vergeten en mogen dit weer herinneren. Dit is ook altijd wat ik zeg wanneer ik mensen een visioenen meditatie geef. Daar waar je de waarheid kunt vinden.

Laat je wil los

Door jouw wil los te laten wordt het leven zoveel gemakkelijker. Het is uiteraard fijn om intenties te hebben en in het moment te weten wat je wilt, maar het is niet nodig om je toekomst uit te stippelen. Laat je denken los en leef in overgave. Dan gebeuren er dingen die mooier zijn dan je je had kunnen voorstellen.

Je hoeft alleen te zijn

‘Je hoeft alleen te zijn.’ Mensen nemen deze uitspraak soms te letterlijk en begrijpen de uitspraak niet. Wat mijn interpretatie hiervan is, is dat je door in de staat van liefde te zijn, je de juiste vibratie uitstraalt om de juiste dingen aan te trekken. Intenties zijn heel belangrijk.

Leven in verwondering

Laat het denken los, laat je wil los. Er is een hogere kracht die beter weet wat je wilt dan dat jij dat kunt weten. Het enige wat tussen het gene staat wat je wilt en wat je denkt te willen is je denken. Wanneer je je denken loslaat kunnen de spirits door je heen werken en leef je in verwondering.

Doe je innerlijke werk

Innerlijk werk doen helpt je je waarheid te ontdekken over wie je bent en wat je wilt. Zet jezelf op de eerste plek. Maak dagelijks tijd voor je innerlijke werk en je leven zal veranderen. Dit is de beste tip die ik mensen kan geven.

Wil je meer in contact staan met de bron waar je vandaan komt en meer leven in overgave en verwondering? Dan help ik je graag met een visioenen meditatie. Heb jezelf lief. Dat is waar alles begint.

Veel liefs, Maria Johanna

Social Media Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook en YouTube.  Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

10 antwoorden
 1. Anouk
  Anouk zegt:

  Hi Maria, mooie boodschap heb je weer! Kan me heel erg vinden in je verhaal. Riep altijd dat ik geen plan had voor de toekomst maar gewoon het leven leefde zoals het kwam. Doordat in elke sollicitatie echter weer gevraagd wordt wat je plan is over 5 jaar en dat in je werk verwacht wordt dat je weer waar je naartoe wilt werken heeft ook in mij de drang die je omschrijft los gemaakt: ik wilde wanhopig weten wat ik wil! Dat probeer ik nu weer los te laten, ondanks de verwachtingen in mijn werk (nog even zoeken soms), dus super bedankt dat je me hier weer even aan herinnert! Liefs, Anouk

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Heel herkenbaar Anouk! Daarom vond ik het ook belangrijk om te delen.. Je hoeft het niet op lange termijn te weten. Je kunt in het moment voelen wat goed is. Liefs, Maria

   Beantwoorden
 2. Arianne
  Arianne zegt:

  Hallo, ik vind je blog mooi, het IK zijn is prachtig. Na een lange toch van Fibro en CVS kan ik uiteindelijk weer mezelf zijn en doen wat ik graag zou willen doen. Mensen als jij zijn een voorbeeld voor mij, dus ik ga je zeker volgen ! Een super warme groet, <3

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Super leuk om je horen Arianne! Fijn dat je eindelijk weer jezelf kan zijn. Het is soms even een zoektocht.. 😉 Een hele warme groet terug! Liefs, Maria <3

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *