Wat kun je van mij verwachten in 2020?

Terwijl je dit leest ben ik heerlijk op Bali. Opnieuw terug naar de plek waar ik MariaJohanna.com ben gestart. Ik zit in Ubud om te reflecteren, te genieten en het leven op mij af te laten komen. Voel je vrij om mijn reis te volgen via Instagram.

Het lijkt vaak eng om alles los te laten, maar als het werkelijk de bedoeling is, voelt het juist.

In leegte is er ruimte voor nieuwe dingen, nieuwe creaties, nieuwe realties en tegelijkertijd ook voor verdieping.

Ondertussen zit ik niet geheel stil, want ook in leegte ontstaan nieuwe kansen. Er komt van alles op mij af.

Ook de vraag ‘Wat ga je nu doen?’ Daarom heb ik een video gemaakt:

Ben je nieuwsgierig wanneer ik terug kom met nieuwe Ayahuasca Retreats?

Zelf ga ik voorlopig geen Ayahuasca ceremonies leiden. Wel kun je al heel snel een uitnodiging verwachten voor een Ayahuasca Retreat op Tenerife met een Sjamaan waar ik al jarenlang mee samenwerk. 😉

Misschien wel Retreats op Ibiza of Bali? Of heb ik andere plannen?

Welke passies ga ik oppakken nu ik deze ruimte heb om mijn leven te herzien en opnieuw keuzes te maken.

Wil je mij blijven volgen ?

Volgend jaar zal ik veel gaan reizen. Een aantal reizen staan al gepland. Natuurlijk neem ik mijn camera mee. Wil je mij onderweg volgen? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter. dan houd ik je op de hoogte. 🙂

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.