Kambo video serie

Wil je meer video’s over Kambo ontvangen? Vul dan onderstaand je naam & e-mail in. Je ontvangt dan direct de eerste video zodat je meer komt te weten over Kambo & de laatste updates.

Wat is Kambo ?

Kambo is een medicijn dat afkomstig is uit de klier van een kikker en je fysieke en emotionele lichaam reinigt. Het medicijn wordt veel gebruikt door inheemse volken in het Amazonegebied. Het reinigt niet alleen het lichaam van giftige stoffen, slechte bacteriën en virussen, maar het helpt ook enorm bij het loslaten van oude emotionele bagage.

Interessant weetje over Kambo

De kikker die het Kambo medicijn bij zich draagt heeft geen vijanden in de jungle. Het gevaar wat hij kan lopen is dat hij wordt opgegeten door een slang. Op het moment dat de slang deze kikker vangt verspreid de kikker het Kambo gif. Dit is zo intens voor de slang om te ontvangen dat hij als het ware verdoofd wordt. Hierdoor ontspant de mond van de slang en kan de kikker ontsnappen.

De kikker leeft dus vrij van angst en vertegenwoordigd een mega krachtige spirit. Hiermee wil ik aangeven hoe sterk het bewustzijn en de spirit zijn van het Kambo medicijn. Dit bewijst dat Kambo sterk is in het genezen van Angsten en het geven van Kracht. Vandaar dan de stammen Kambo veelal gebruiken wanneer zij op jacht gaan.

Natuurlijke Vaccinatie

Voor mensen is het gif van de kikker genaamd Kambo als een natuurlijke vaccinatie dat een diepe reinig geeft. Het helpt je bij het loslaten van emotionele en psychische blokkades. Aangezien alles met elkaar is geneest het hierdoor vaak op een wonderlijke wijze ook fysieke klachten en ziekten. Denk aan klachten als; migraine, chronische ziekten, vruchtbaarheidsproblemen, stressverschijnselen, depressie en meer. In mijn volgende blog deel ik hier meer over.

Kambo video serie

Wil je meer video’s over Kambo ontvangen? Vul dan onderstaand je naam & e-mail in. Je ontvangt dan direct de eerste video zodat je meer komt te weten over Kambo & de laatste updates.

Ayahuasca en Kambo Retreat

In samenwerking met 2 super professionele dames, Kerrie & Alice  organiseer ik Kambo & Ayahuasca Retreats. Uit ervaring is gebleken dat dit een Kambo sessie voorafgaand aan je Ayahuasca Ceremonie van grote toegevoegde waarde is. In deze speciale Retreats zullen we een 1-daagse Kambo ceremonie combineren met een 2-daagse Ayahuasca ceremonie. Kambo & Ayahuasca zijn zeer krachtige genezende medicijnen uit het Amazone-regenwoud, die beide een life changing ervaring teweeg kunnen brengen. De prijs voor dit 3,5- daags retreat is € 910, – euro.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-Nederland-Europe-Amsterdam

Meer weten over Ayahuasca

Er valt zoveel te vertellen over Ayahuasca. Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ayahuasca Ceremonie precies verloopt. Meer info

meer-info-over-ayahuasca

Overzicht Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen ?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..**