wat-na-ayahuasca-maria-johanna

Wat gebeurde er op het moment dat ik besloot mijn Ayahuasca-ceremonies te stoppen?

Wat gebeurde er toen ik besloot te stoppen met Ayahuasca?

Ik voel dat het tijd is om wat meer te vertellen over mijn reis en wat er gebeurde vanaf het moment dat ik besloot mijn Ayahuasca-ceremonies te stoppen. Stoppen met het gene wat jaren lang mijn grootste passie is geweest. Ayahuasca is nog steeds het beste wat mij is overkomen (so far).

Nu ik stop voelt het alsof ik jarenlang een marathon heb gelopen en ik nu ontdek dat wandelen ook een optie is. Werken met Ayahuasca vraagt 100% toewijding.

De laatste jaren heb ik heel veel gegeven. Ik heb zelfs mijn huis (mijn privéruimte) gedeeld met al mijn Ayahuasca-deelnemers. Ik heb dit met veel plezier en alle liefde gedaan. Zie meer in de video of lees verder in mijn blog…

Een huis van welkom

Ik wilde een huis-van-welkom. Deze missie is volbracht!! Iedereen die mijn huis binnenkwam, heb ik met open armen ontvangen en heb ik met liefde behandeld.  Ik kan je zeggen: ‘Dat zijn heel veel mensen geweest!’

2880 mensen geholpen

Ik realiseer me dat in 1 jaar meer dan 576 mensen hebben deelgenomen aan één van mijn ceremonies. In mijn Ayahuasca Carriere heb ik ongeveer 576 * 5 jaar = 2.880 mensen geholpen. Buiten alle mensen die ik via YouTube heb bereikt en hun weg naar Ayahuasca hebben gevonden.

Iedereen gelukkig willen maken

Ik wilde dan dat iedereen gelukkig en tevreden was. Eén les die ik heb geleerd is dat dit een onmogelijk doel is en een enorme verantwoordelijkheid. Het is als Ayahuasca ‘Het leven geeft je wat je nodig hebt.

Hard gewerkt, Veel geleerd

Wat heb ik hard gewerkt, wat heb ik veel geleerd en wat heb ik een grote verantwoordelijkheid gedragen. Met deze beslissing voel ik me lichter en valt er een last van mijn schouders. Zonder dat ik het door had is deze weg best zwaar en intens geweest.

Wat als je niets doet?

Weken lang wilde ik vooral niets doen of in ieder geval zo min mogelijk. En wat gebeurt er als je niets doet? Dan gaat het leven spontaan nieuwe dingen brengen. Ik voel mijn nieuwe missie al snel roepen.

Mezelf op nummer #1

De afgelopen periode wilde ik met name vooral heel erg goed voor mezelf zorgen. Daarin heb ik een plantendieet ontdekt vol nutriënten, levende enzymen en andere rijke voedingsstoffen. Een grote doorbraak voor mij is dat ik eindelijk mijn huid heb genezen. Jarenlang zocht ik naar een oplossing, een gepast eetschema en ik heb het gevonden. Eindelijk een gave huid!! 

Meer Voordelen van dit plantendieet

Andere voordelen die ik ervaar zijn;

  • Nog Beter slapen
  • Opstaan vol energie
  • Meer energie
  • Spontane motivatie om te sporten
  • Spirituele groei
  • Helderdere geest
  • Het helpt mij beter mijn grenzen aan te geven en meer in mijn kracht te staan
  • Detoxen van mijn organen (met gemak)
  • Mijn vriendin is hiermee zelfs uit haar burn-out gekomen
  • Ook is zij 17 kilo afgevallen binnen 4 maanden

‘My Daily Ayahuasca’.

Het is een superfood planten dieet vol met goede voedingsstoffen. Ik noem het ‘My Daily Ayahuasca’.  Ik ben gewend om voorloper te zijn, om veel oordeel en commentaar te krijgen van mensen. Zelf weet ik dat een ongelooflijk resultaat ervaar met deze producten en voel me er super happy bij.

Ik kan het niet, niet delen!

Mijn ego gaat af en toe nog in protest. Ik heb het Universum gevraagd of ik alsjeblieft nog wat rust mag, maar het nieuwe klopt zo hard aan. Ik kan het niet niet delen. Mijn enthousiasme is zo groot en mijn natuur is om anderen te helpen door te delen.

Ik had het zelf niet kunnen bedenken!

Zonder dat ik het heb bedacht heb ik mijn nieuwe passie gevonden. Net zoals dit bij Ayahuasca is gegaan. Ze zeggen ‘Wie zoekt, zal vinden.’

Ik zou zeggen ‘Dat wat jouw bedoeling is, kun je niet ontlopen.

Vol dankbaarheid

Terwijl ik dit type, voel ik tranen van dankbaarheid in mijn ogen. Het besef dat het leven zo goed voor mij zorgt. Ik zeg ook wel over mijn nieuwe plant based diet: ‘Ik eet dagelijks dankbaarheid’. Mede daarom kan niet anders zeggen dat ik zo verlang naar mijn nieuwe leven. (Nu ben ik de laatste ceremonies met de Sjamaan Taita Leonel aan het afronden)

Bekijk mijn video

In mijn video vertel ik meer over mijn nieuwe pad. Doordat ik meer ruimte heb kan ik meer tijd besteden aan mijn passie voor YouTube & Reizen. De vlinders vliegen in mijn buik als ik denk aan het nieuwe jaar. Dit jaar geen Nieuwjaarsfeest bij mij thuis (sorry). Ik vier mijn jaarwisseling op Ibiza. Nu al zin in!!

Jouw verhaal delen

Ook bestaat mijn nieuwe leven uit reizen. Ik verlang ernaar om nieuwe plekken te ontdekken, oud deelnemers van mijn ceremonies te ontmoeten en de tijd te nemen om hun verhalen te horen die ik dolgraag met de wereld deel via mijn YouTube Channel en Podcast.(Subscribe op mijn YouTube Channel. Mijn Podcast volgt nog)

Wil je jouw verhaal delen op mijn YouTube of Podcast? Laat het me dit dan weten via email info@mariajohanna.com. Dan kijk ik of dit in mijn reisplannen past.

Reisplannen 2020

Volgens mij moet ik heel veel in Londen zijn, want daar komen de meeste van mijn Ayahuasca-deelnemers vandaan. Andere plekken die gepland staan zijn: Ibiza, Londen, Saudi Arabië, Bali, Birmingham, opnieuw Bali en Hawaï.

Heb je Vragen/Ideeën/Suggesties?

Heb je vragen aan mij? Komen er ideeën bij je op? Wil je meer weten over mijn nieuwe plantendieet en heb je hier vragen over? Deze zijn welkom in de comments onder deze blog. Voel je vrij om je vragen te stellen. Veel liefs, Maria Johanna

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.