Wanneer kun je niet deelnemen aan een Kambo Sessie?

Misschien heb je gehoord over Kambo en overweeg je deel te nemen aan een Kambo sessie. Kambo is een zeer krachtig geneesmiddel. Het is een kikkergif afkomstig van de klier van een kikker uit de jungle.
 
Voor mensen een natuurlijke vaccinatie voor een diepe detox. Zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. Het is heel intens en effectief. Het kan helpen bij een geestelijke reiniging. Denk aan stress, depressie, burn-out.
 
En bij gezondheidsproblemen als;
-Allergieën
-Maag/darm klachten
-Huidproblemen
-Stress
-Migraine & Hoofdpijn
-Alzheimer
-Hoge bloeddruk
-Diabetes
-Depressie
-Verslaving
-Chronische ziekten
-en meer.

Het Kambo Medicijn

Kambo-retreat-europe-maria-johanna

Niet voor Iedereen geschikt

Toch is het medicijn niet voor iedereen geschikt. Indien één van onderstaande zaken van toepassing is op jou is het niet mogelijk aan een Kambo ceremonie deel te nemen;

 • Als je hartproblemen hebt
 • Medicatie voor lage bloeddruk gebruikt
 • Als je een beroerte hebt gehad
 • Als je een hersenbloeding hebt gehad
 • Als je een aneurysma of bloedprop hebt
 • Als je serieuze mentale gezondheidsproblemen hebt
 • Als je chemo of bestraling krijgt of in de 4 weken daarna.
 • Als je immuun onderdrukkende medicatie gebruikt voor een orgaantransplantatie
 • Als je de ziekte van Addison hebt
 • Bij epilepsie
 • Als je pas een grote operatie hebt ondergaan
 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft

Als je twijfelt of je deel kunt nemen aan een Kambo-ceremonie neem dan contact op met ons en overleg met je arts.

Indruk Kambo Retreat

Ervaring Kambo & Ayahuasca

Onlangs heeft ons Kambo & Ayahuasca Retreat plaatsgevonden. Wauw! Vanuit mijn ervaring is het één van de beste Retreats-Ever! In de video vertel ik je graag waarom dit zo goed is geweest.

Meer weten over Kambo?

Wil je eerst meer weten over Kambo? Ben je nieuwsgierig of Kambo ook iets is voor jou? Ik help je graag aan meer informatie!  Vul onderstaand je naam & e-mail in en ontvang video’s over Kambo & meer Updates.

Ayahuasca en Kambo Retreat

Samen met Kerrie en Alice van ‘A Whole New High‘ organiseer ik Kambo & Ayahuasca Retreats in Nederland. In deze speciale samenwerking zullen we een 1-daagse Kambo ceremonie combineren met een 2-daages Ayahuasca ceremonie. Kambo en Ayahuasca zijn zeer krachtige genezende medicijnen uit het Amazone-regenwoud, die beide een life changing ervaring teweeg kunnen brengen. De prijs voor dit 3-daagse retreat is € 910, – euro.  Je kunt je direct aanmelden door de vragenlijst in te vullen. (Het is ook mogelijk om een losse Kambo sessie te boeken.) Op deze pagina vind je meer informatie.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-Nederland-Europe-Amsterdam

Bekijk Kambo Ervaringen bij Maria Johanna

Ben je nieuwsgierig hoe deelnemers Kambo hebben ervaren? Op de pagina hebben we reacties van deelnemers verzameld. Ga naar de testimonial pagina.

Kambo-ervaringen-ayahuasca-Retreats-Maria-Johanna

Meer weten over Ayahuasca

Er valt zoveel te vertellen over Ayahuasca. Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ayahuasca Ceremonie precies verloopt. Meer info

Overzicht Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen ?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..**