Deze video is onderdeel van een videoserie over Kambo. Wil je de gehele videoserie ontvangen vul dan onderstaand je e-mail in.

Waarom zou je Kambo & Ayahuasca combineren?

Waarom zou je Kambo & Ayahuasca combineren? Is dat niet gevaarlijk? Ten eerst combineren we de medicijnen niet op dezelfde dag en zit er een dag tussen. Maar graag leg ik je uit waarom het zo krachtig is om eerst een Kambo sessie te doen voor afgaand aan je Ayahuasca Ceremonie.

Voordelen van Kambo voor je Ayahuasca

Een Kambo sessie doen voor je Ayahuasca Ceremonie heeft verschillende voordelen. Met name heeft het te maken met jezelf schoonmaken op verschillende niveaus waardoor je Ayahuasca ceremonies effectiever zijn. Ik leg het graag verder uit.

Des te schoner je lichaam, des te effectiever het medicijn

Voor je Ayahuasca Ceremonie bereid je voor door middel van een dieet. Dit heeft als doel om je lichaam en geest te reinigen. Hoe schoner je lichaam is, des te helderder je geest. Aangezien alles met elkaar in verbinding staat.

Dit heeft als voordeel dat je portalen meer open staan waardoor je gemakkelijker tot de diepte kunt komen in je helingsproces.

Veilig voelen

Het komt voor dat mensen niet zo diep gaan in hun eerst Ayahuasca Ceremonie. Meestal heeft dit te maken met het dieet/de voorbereiding. Maar ook kan het zijn dat iemand zich niet helemaal op zijn/haar gemak voelt om een innerlijke reis te maken in een groep met onbekende mensen.

Door eerst een dag Kambo te doen voel je je al veiliger in de groep waardoor je gemakkelijker opent om naar binnen te gaan.

Dieper tot de essentie van je Heling

Vaak gaat een eerste dag Ayahuasca Ceremonie over schoonmaken & opruimen. Om vervolgens een tweede dag dieper tot de essentie te komen van je heling. Doordat je dit opschonen en opruimen al doet in de Kambo sessie kun je dus dieper gaan in je Ayahuasca Ceremonie de volgende dag.

We zien dat mensen heel andere hun Ayahuasca Ceremonie instappen door eerst Kambo te doen. Kambo geeft ontspanning, ontlading en ook draagt het groepsproces mee waardoor je je meer op je gemak voelt.

Voordelen op een rijtje

Hieronder heb ik een aantal voordelen opgesomd:

  • Lichamelijke reiniging voor je Ayahuasca sessie
  • Gemakkelijk om je over te geven aan je Ayahuasca Ceremonie
  • Minder angst/spanning voor de Ayahuasca sessie
  • Loslaten van stress die je van te voren in het retreat meeneemt
  • Eerst blokkades zijn reeds opgeruimd
  • Kambo werkt als snelle & effectieve detox
  • Je merkt direct het effect van Kambo waarmee je je voordeel doet
  • Er is een betere verbinding met de groep
  • Opschonen van je lichaam & geest
  • Je chakra’s zijn meer in balans

Kortom: Ik kan het je zeker aanraden ! 🙂

Ayahuasca en Kambo Retreat

Iedere maand organiseren we Kambo & Ayahuasca Retreats. Uit ervaring is gebleken dat dit een Kambo sessie voorafgaand aan je Ayahuasca Ceremonie van grote toegevoegde waarde is. In deze speciale Retreats zullen we een 1-daagse Kambo ceremonie combineren met een 2-daagse Ayahuasca ceremonie. Kambo & Ayahuasca zijn zeer krachtige genezende medicijnen uit het Amazone-regenwoud, die beide een life changing ervaring teweeg kunnen brengen. De prijs voor dit 3,5- daags retreat is € 910, – euro.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-The-Netherlands-Europe-Amsterdam

Meer weten over Ayahuasca

Er valt zoveel te vertellen over Ayahuasca. Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ayahuasca Ceremonie precies verloopt. Meer info

meer-info-over-ayahuasca

Overzicht Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen ?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werk. Lees meer..