Deze video is onderdeel van een videoserie over Kambo. Wil je de gehele videoserie ontvangen vul dan onderstaand je e-mail in.

Waarom eerst Kambo doen voor Ayahuasca ?

Het is perfect om Kambo te doen voor je Ayahuasca Ceremonie zodat je lichaam wordt gereinigd van gifstoffen.

– Giftige stoffen komen vrij uit je lichaam.
– Loslaten van stress die je van te voren in het retreat meeneeemt.
– Het kan je energie een boost geven (niet altijd).
– Je lichaam wordt gereinigd.
– Je staat meer open voor de Ayahuasca ceremonie. Niet alleen vanwege de Kambo.
– Je voelt het verschil direct na je Kambo-sessie
– Er is een betere verbinding met de groep.
– Je zult je veiliger voelen als je je Ayahuasca ceremonie ingaat.

Ayahuasca en Kambo Retreat

Van donderdag 6 juni tot en met zaterdag 8 juni organiseer ik een Kambo / Ayahuasca retreat. In dit speciale retreat zullen we een 1-daagse Kambo ceremonie combineren met een 2-daages Ayahuasca ceremonie. Kambo en Ayahuasca zijn zeer krachtige genezende medicijnen uit het Amazone-regenwoud, die beide een life changing ervaring teweeg kunnen brengen. De prijs voor dit 3-daagse retreat is € 910, – euro.

Kambo en Ayahuasca - Maria Johanna

Meer weten over Ayahuasca

Er valt zoveel te vertellen over Ayahuasca. Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ayahuasca Ceremonie precies verloopt. Meer info

Meer weten over Ayahuasca

Overzicht Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen ?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werk. Lees meer..