maria-johanna-in-begin-iets-nieuws

VLOG: Ik begin iets nieuws!

Het schrijven en lanceren van mijn boek ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt heeft heel wat teweeg gebracht! Veel lezers hebben drastisch hun leven veranderd door hun baan op te zeggen, hun droombaan te vinden, een eigen bedrijf te starten, hun uiterlijk te veranderen, de wereld rond te reizen, hun droomhuis te vinden, relaties te beëindigen, nieuwe liefdes te vinden, dromen waar te maken en veel meer in hun kracht te staan. Het is echt GEWELDIG om zoveel voor anderen te kunnen betekenen en voel me enorm gezegend met mijn talenten, passie en energie waarmee ik dit doe!

Hieronder mijn video

Wat heeft het voor mijzelf gedaan?

Voor mezelf heeft het de grootste transformatie opgeleverd! Sowieso heb ik voor vele honderden mensen mogen spreken en impact mogen hebben. Daarnaast heb ik samen met 29 andere succesvolle mensen een nieuw boek geschreven ‘Is het een tegenslag of juist een kans‘. Met onder andere: Robert Benniga, Peter Faber, Huub van Zwieten, Arko van Berkel en Roy Martina.

Spirituele reis

De grootste transformatie zit in mijn spirituele reis. Dit heb ik in Nederland gedaan en ik bedoel hiermee een innerlijke reis. Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling waardoor ik steeds verder ga op mijn ontdekkingstocht. Ik heb ontdekt dat je steeds dieper kunt gaan. Ontwikkeling is eigenlijk het afwikkelen van lagen zodat je steeds dieper tot de kern komt. Dit houdt dus nooit op. Ik heb diep waarheden mogen ontdekken over mezelf, universele waarheden en de wereld. Enorm bijzonder en ik kan niet anders zeggen dat ik dit iedereen gun en daarom mijn ervaringen en wijsheden met de wereld wil delen.

Naamsverandering

Deze transformatie heeft mij doen besluiten om mijn officiële namen aan te nemen in mijn werk naar ‘Maria Johanna’. Zo sta ik al geregistreerd. Wanneer ik bijvoorbeeld een vliegticket bestel doe ik dit altijd al op die namen. Je naam veranderen doe je natuurlijk niet zomaar. Binnenkort zal ik meer video’s publiceren en delen hoe dit zo is gekomen. Daarbij heb ik internationale ambities en klinkt dit beter dan ‘Mariette Schouten’. In het buitenland begrijpen mensen mijn namen niet 😉 Bij een nieuwe naam behoort ook een nieuwe website!

Boek Quarterlife Challenge bestellen

Mocht je mijn boek Quarterlife Challenge nog niet gelezen hebben en nu nieuwsgierig zijn geworden? Je kunt mijn boek nog steeds bestellen. Zowel het Ebook als het geprinte boek zijn te bestellen op deze website.

Coaching

Ben je zelf zoekende naar wat je wilt? Heb je twijfels? Wil je extra kracht nodig om te gaan voor wat je nu werkelijk wilt? En heb je hierbij behoefte aan begeleiding? Ik kan je helpen door middel van 1-op-1 coaching of groepscoaching. Je kun je inschrijven voor een kennismakingsgesprek via deze link.

 

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook en YouTube. Ik deel hier dagelijkse inspiratie. Of je kunt je inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Veel liefs,

Maria Johanna

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

16 antwoorden
 1. Hugo Bakker
  Hugo Bakker zegt:

  Cool hoor Maria Johanna, dat is wel echt loslaten! Nooit aan gedacht dat je gewoon kan beslissen om je naam te veranderen! Respect en heel veel succes met jouw pad, richting internationaal. We hebben ongeveer dezelfde ambitie!
  groeten, Hugo

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel! Had ik ook nooit kunnen bedenken! Houd het nu nog wel even Nederlands, maar heb wel bewust een .com website genomen. Haha! Ik blijf je volgen in jouw ambitie. Je doet het zo goed. Leuk 🙂

   Beantwoorden
 2. Theo van Ede
  Theo van Ede zegt:

  Lieve Maria Johanna, vanmorgen bij de afwas moest ik weer aan je denkenenDat komt geloof ik doordat ik ben geraakt door mijn bezoek aan je site. gisteren, je bent met iets heel moois bezig., althans zo komt het bij mij over.

  Ik wil je twee dingen meegeven die ik ben tegengekomen en die mij de laatste tijd bezighouden bij mijn spirituele
  ontdekkings-tocht.
  1. Bij m’n kapper ! vond ik in een tijdschrift een stukje over Boeddhisme.
  De schrijver van het artikel vatte de boodschap van Boeddha als volgt samen:
  ‘De Boeddha wil dat we OPLETTEN, dat we wat we waarnemen ACCEPTEREN en nu komt het dat we dat
  OMARMEN !!.
  Ik vat dit al volgt op: dat we met alles wat we om ons heen en in ons zelf waarnemen dat we daar INTENS KONTAKT meemaken of het nou iets moois is of iets heel verschrikkelijks is om ervan te leren, te beseffen dat de wereld, mensen om ons heen anders zijn dan we denken en veel meer nog , vul maar in…………….

  2. In het boek ‘De regels van het spelletje’ haalt de schrijver Eelco Smit een uitspraak van Charles Reade aan en hij geeft dat in zijn vrije vertaling als volgt weer:
  Wees je bewust van je GEDACHTEN want het worden WOORDEN
  Wees je bewust van je WOORDEN want het worden DADEN
  Wees je bewust van je DADEN want het worden GEWOONTES
  Wees je bewust van je GEWOONTES want het worden IDENTITEITEN
  Wees je bewust van je IDENTITEITEN want het wordt je LOT !!!

  Lieve Maria Johanna, ik hoop dat wat ik je heb geschreven je aanspreekt en misschien ook gaat delen;
  als spreker heb je al een life-publiek naast de digitale community die je aan het opbouwen ben,
  Zover ben ik nog niet, mijn nieuwe bedrijf ‘Denkenmetjevoeten’ staat nog nauwelijks in de kinderschoenen,.
  Een boek dat ik met vallen en opstaan aan het schrijven ben gat nar alle waarschijnlijkheid wel deze titel krijgen.
  Ik ben nu hard bezig de site verder te ontwikkelen; de naam van m’n site die dezelfde naam draagt ga ik veranderen ivm betere vindbaarheid op het internet .

  Ik wens je nog heel veel mooie dingen in je verdere spirituele ontdekkingstocht !!

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Ja ENORM! Je geeft me direct inspiratie voor een volgende blog en video! SUPER!
   Heb zoveel gezien en geleerd de afgelopen periode. Had het me niet eens kunnen voorstellen. Zeker ook van die gedachten en woorden. Heel mooi 🙂 Succes met het schrijven van je boek. Is best een klus 😉

   Beantwoorden
 3. Jacqueline van der Horst
  Jacqueline van der Horst zegt:

  Lieve Maria Johanna, ik heb jou leren kennen als een heel bijzondere vrouw. Je kwam in mijn leven op het juiste moment. Ik heb jouw boek QuarterlifeChallenge meteen bij jou besteld en heb het in een paar dagen helemaal gelezen. Een verademing, zo eenvoudig en concreet, dat iedereen dat moet kunnen wat jij schrijft.
  Je bent nu met een nieuwe zoektocht bezig, een hele interessante en kijkt goed naar binnen. Laat los en volg je hart, pas dan gaan er mooie dingen gebeuren, openen zich deuren en vind je de juiste mensen op je pad, net zoals ik jou gevonden heb. Ik wens jou heel veel geluk en liefde op jouw levenspad en omarm het leven ten volle!! Live with Passion!! XXX

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Zie jouw reactie nu pas!! DANK JE WEL!! 🙂 Ik leef zeker met passie en volg mijn hart keer op keer. Het blijft een uitdagende reis met vele bijzondere ontdekkingen. Het is dan heel fijn om mensen zoals jij tegen te komen! Veel liefs, Maria

   Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] en mij het allermeest. Op 9 juli 2014 heb ik een video uitgestuurd met de aankondiging van mijn nieuwe start als Maria Johanna! Ik ben overladen met reacties van mensen die het een hele bijzondere stap vinden. Natuurlijk […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *