Video 1: Wat kan een Ayahuasca Ceremonie voor je doen?

Wil je meer weten over Ayahuasca?

Wat is Ayahuasca?  Hoe gaat een Ayahuasca Ceremonie? Wat kun je verwachten van een Ceremonie? Waarom de begeleiding van een Sjamaan? Voor wie is het? Wat is de juiste mindset om aan een ceremonie deel te nemen? Wanneer heb je de roeping ontvangen om naar een ceremonie te gaan? Wil je graag deelnemen aan een ceremonie? Vul je naam & email en ontvang informatie en video’s over Ayahuasca. Liefs, Maria Johanna

Informatie over mijzelf (Maria Johanna)

Mijn naam is Maria Johanna en ik organiseer Ayahuasca Ceremonies. Voor mij heeft Ayahuasca mijn leven compleet verandert. In iedere zin. Door zelf van binnen te veranderen, verandert alles. Ik zal wat informatie geven over mijn ervaring met Ayahuasca.

Meer dan 2.000 mensen hebben deelgenomen aan Ayahuasca ceremonies die ik heb georganiseerd. Ik ken dus het proces voor, tijdens en na de ceremonies vanuit de deelnemers. Zelf ben ik de tel kwijt aan hoeveel ceremonies ik heb deelgenomen. Ik heb Ayahuasca ik verschillende settings gedronken. De religieuze setting van de Santo Daime, Therapeutische settings en verschillende Sjamanistische settings.

Ook heb ik Ayahuasca gewoon in de natuur gedronken in verbinding met moeder aarde. Daarbij heb ik Ayahuasca op verschillende manieren bereid in Nederland, Brazilië en Peru. Ayahuasca heeft zoveel voor mij betekend dat ik me geroepen voel andere mensen hierover te informeren. Dit heeft bijgedragen aan de bekendheid van Ayahuasca in Nederland.

Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca is een eeuwenoud medicijn dat heling brengt op verschillende levels; fysiek, mentaal en lichamelijk. In de Westerse wereld wordt het wel eens gezien als drugs, omdat het geestverruimend werkt. Ayahuasca opent jouw bewustzijn naar een hoger niveau en brengt je naar andere dimensies. Dit kun je de wereld van Ayahuasca noemen. Ik wil benadrukken dat Ayahuasca werkelijk een heilig medicijn is en niet iets wat je recreatief gebruikt. Daarom doe je Ayahuasca in een ritueel. Vaak voelen mensen zich geroepen om deel te nemen aan een ceremonie. Of je kunt een grote nieuwsgierigheid hebben.

Plantnamen van de Ayahuasca

Ayahuasca wordt gemaakt van 2 verschillende planten en 2 stoffen: de MAO-remmer (monoamine oxidase remmers) en de DMT. Mensen gebruiken verschillende namen voor deze planten.

De meest gebruikte plant voor de MAO-remmer, zijn de lianen van de Banisteriopsis caapi. De lianen worden ook wel  Vine genoemd en groeien in het Amazone regenwoud. De DMT wordt gehaald uit de bladeren van de Chacruna. Beide planten samen vormen Ayahuasca. In Zuid-Amerika noemen ze Ayahuasca ook wel “De Moeder van alle planten”.

Functies van de planten

DMT is een stof die al in het lichaam aanwezig is. DMT wordt door het lichaam geproduceerd wanneer je geboren wordt, wanneer je droomt en wanneer je sterft. DMT wordt geproduceerd door de pijnappelklier, een spiritueel orgaan dat ook wel ‘het derde oog’ wordt genoemd. Normaal gesproken breken de enzymen in je maag de DMT af. De functie van de MAO-remmer is om de enzymen tijdelijk uit te schakelen, zodat de DMT kan gaan werken. Dit leidt tot een diepe innerlijke reis die uiteindelijk grote waarheden zal onthullen.

De MAO-remmer wordt gezien als een natuurlijke anti-depressie. Dus een andere functie van de MAO-remmer is om je geest te beïnvloeden. De MAO-remmer helpt je om je lichaam en geest te ontspannen, zodat je je kunt overgeven aan de innerlijke reis en de begeleiding van de planten.

In Europa wordt ook veel gebruik gemaakt van een Arabische plant genaamd Harmala. Het brouwsel van deze plant wordt gedronken ter voorbereiding op de Ayahuasca. 15 minuten na het innemen van de Harmala, wordt de Ayahuasca gedronken. Zodoende kan de Ayahuasca Ceremonie plaatsvinden in een ontspannen toestand.

Bestaat er zoiets als ‘onechte’ Ayahuasca?

Soms wordt er gesproken echte Ayahuasca en onechte Ayahuasca. Ik zou het niet over echt of niet echt willen spreken. Alles komt uiteindelijk van de Aarde. Het gaat om de stof die de innerlijke reis op gang brengt. Zoals ik al eerder heb aangegeven is DMT altijd in je lichaam aanwezig, maar alleen niet actief. Je kunt verschillende planten uit verschillende landen gebruiken om Ayahuasca te maken. Wat ik van de Sjamanen heb geleerd, is dat de beste medicijnen in je eigen tuin groeien. Voor hen is dit de jungle.

Wat kan Ayahuasca doen voor mij?

Er zijn veel effecten die Ayahuasca teweeg kan brengen. Ayahuasca brengt je terug naar je natuur. Dat is het doel. Het kan genezing, inzichten, duidelijkheid en meer innerlijke vrede brengen. Het kan je zoveel uiteenlopende dingen geven. Genezing is een proces dat we met z’n allen moeten aangaan. Je helpt niet alleen jezelf. Het gaat ook om de collectieve genezing die we samen doen. En uiteindelijk worden we eén voor één wakker.

Wat bedoel ik met wakker zijn?

Alles is energie en de frequentie waar we op afgestemd zijn creëert onze realiteit. Als we in contact komen met ons hogere bewustzijn, zijn we meer bewust en beginnen we ons meer bewust te zijn van onze essentie en de natuur. Dit is het eerste teken van ontwaking. Als je verder gaat, word je uiteindelijk echt wakker uit het leven. Ayahuasca kan helpen en is een goed hulpmiddel bij je eigen persoonlijke ontwaking. Je zult beseffen wie je werkelijk bent en je zult jouw essentie en de essentie van het leven ontdekken.

We leven in een frequentie waar de meeste mensen in slaap zijn. We verschuiven nu langzaam naar een andere frequentie en het resultaat hiervan is een collectieve ontwaking, omdat de frequentie stijgt.

Als je wakker wordt, ben je meer bewust van jezelf. Je voelt zich meer verbonden met de natuur. Je begint te merken dat we eigenlijk allemaal een zijn. Als je dat ziet, dan begint alles te veranderen.

Ayahuasca Ceremonies in Nederland

Ayahuasca-ceremonie-Amsterdam

Ik organiseer Ayahuasca Ceremonies in een zeer mooi Penthouse midden in het centrum van Amsterdam. Zeer goed en makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Meer informatie…

Video testimonials van deelnemens

ayahuasca-ervaringen-nederlands-videos

Bekijk video’s van mensen die hebben deelgenomen aan een Ayahuasca Ceremonie. Je kunt ook meer ervaringen lezen van mensen die bij ons een Ayahuasca Ceremonie hebben gedaan. Kijk hier…

Overzicht van alle Ayahuasca Ceremonies

Wil je een Ayahuasca Ceremonie bijwonen? Wil je veilig rn onder leiding van een goed en professioneel team een innerlijke Ayahuasca reis maken ? Kijk dan naar de verschillende Ayahuasca Ceremonies. Overzicht van  eremonies …

Wil je meer weten over Ayahuasca?

Wat is Ayahuasca?  Hoe gaat een Ayahuasca Ceremonie? Wat kun je verwachten van een Ceremonie? Waarom de begeleiding van een Sjamaan? Voor wie is het? Wat is de juiste mindset om aan een ceremonie deel te nemen? Wanneer heb je de roeping ontvangen om naar een ceremonie te gaan? Wil je graag deelnemen aan een ceremonie? Vul je naam & email in en ontvang informatie en video’s over Ayahuasca. Liefs, Maria Johanna

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..