Hoe kan een Reading je helpen jouw pad te vinden?

Hoe vind je jouw weg en leef je je grootste potentieel? Ben je op de juiste weg? Wil je weten wat is de bedoeling voor jouw leven? Heb je ooit een horoscoop reading gedaan?

Zelf heb ik een geweldige, vaste astrologe waar ik jaarlijk naartoe ga. Zij help mij en mijn team bij het maken van de juiste keuzes. Zeker nu ik je in een periode zit van verandering heeft een horoscoop reading mij enorm geholpen. Aangezien ik zo enthousiast ben over haar, heb ik een video gemaakt waarin ik mijn ervaring deel. Zie mijn ervaring met een horoscoop reading in de onderstaande video.

Verjaardag Winactie

Aangezien ik jarig ben, mag ik gratis een horoscoop reading weggeven. Wil je kans maken op een gratis horoscoop reading  ter waarde van 125 euro? Doorloop dat deze 2 voorwaarden:

1.Volg mij op Instagram via onderstaande knop.

2.Laat je naam en e-mailadres achter op deze pagina.

Op zondag 1 maart maak ik via de winnaar via Instagram bekend.

Mijn eigen ervaring

Tijdens mijn Ayahuasca Dieta zag ik dat het de bedoeling was voor mij om een ander pad in te slaan en te stoppen met Ayahuasca Ceremonies leiden. Ik zag dat ik Ayahuasca wel op een andere manier mag ondersteunen.

Op een nacht na mijn Ayahuasca Ceremonies in augustus voelde ik duidelijk dat het de bedoeling was om te stoppen. Dit bracht ergens angst met zich mee: ‘Wat dan wel?’ Om 4.15 ’s nachts stuurde ik mijn astrologe een bericht met mijn gevoel. Ik vroeg haar of ze in de sterren wilde kijken of mijn gevoel klopt en ‘Wat dan wel?’

Al snel maakte zij een uurwerk op het moment van mijn sms (toen mijn gevoel binnenkwam) om te kijken wat er in de sterren staat geschreven. Inderdaad zag zij een ander pad voor mij. Dit ging over ‘Het nieuwe dieet’ presenteren. Ondanks ik dit eerder heb gehoord in een reading, kon ik dit niet echt geloven.

Geboortehoroscoop

In mijn geboortehoroscoop staat in mijn blauwdruk dat ik vaak een voorloper ben, vernieuwing breng en graag een autoriteit ben op een bepaald gebied. Zodoende heb ik op jonge leeftijd al een boek gepubliceerd over de Quarterlife Challenge, was ik er vroeg bij met Ayahuasca en nu dit met ‘Het nieuwe dieet’. Ik ben ontzettend benieuwd!

Wat kan een jaarhoroscoop voor jou betekenen?

Nu vraag je je misschien af wat een horoscoop reading voor jou kan betekenen?

-Wat zijn je aandachtspunten voor het komende jaar?

-Welke energieën werken voor je of juist tegen je?

-Waar ligt je uitdaging?

-Waar ligt je groei?

-Welke keuzes kun je het beste maken?

-Hoe kun je gebruik maken van de energieën voor het komende jaar?

-Waar kun je het beste je focus op leggen?

-Hoe kom je het beste tot je potentieel?

Geboortehoroscoop of jaarhoroscoop

Je kunt een geboortehoroscoop reading of jaarhoroscoop reading doen. Bij je geboortehoroscoop ontdek je vooral je blauwdruk van wie je bent en wat bij je past voor je levensloop. Bij een jaarhoroscoop vertelt Irma vooral wat belangrijk is voor het komende jaar en welke energieën er voor of tegen je werken.

Voorbeeld

Een paar jaar geleden stond Pluto in het huis van mijn liefdesleven. Pluto is een vurige planeet en brengt eerder onstuimigheid en intensiteit in plaats van een stabiele relatie. Irma zei ‘Verwacht maar niet dat je het komende jaar gaat settelen. Wel is er iemand waar je niet omheen kunt. Een intense en onstuimige relatie waarin je de kans krijg je schaduw te zien en te groeien.’ Irma heeft me uitgelegd hoe ik hier dan mee om kon gaan en hoe lang dit zou voortduren. Dit klopte als een bus.

In de onderstaande video legt Irma uit waarom een atrologie reading waardevol kan zijn:

Verjaardag Winactie

Aangezien ik jarig ben, mag ik gratis een horoscoop reading weggeven. Wil je kans maken op een gratis horoscoop reading  ter waarde van 125 euro? Doorloop dat deze 2 voorwaarden:

1.Volg mij op Instagram via onderstaande knop.

2.Laat je naam en e-mailadres achter op deze pagina.

Op zondag 1 maart maak ik via de winnaar via Instagram bekend.