ayahuasca-quote-maria-johanna-when-you-take-ayahuasca-a-whole-new-world-begins-to-open-up-and-there-is-a-lot-to-discover

Tijdreizen en reïncarnatie met ayahuasca

Tijdreizen

Eén van de meest bizarre dingen die ik heb meegemaakt met ayahuasca is het tijdreizen. In mijn eerste ayahuasca ceremonie ging ik terug naar vorige levens met mensen die nu in mijn leven zijn. In dit geval mijn liefde waarmee ik in de ceremonie zat. Op de één of andere manier weet je precies met wie je bent, in welk land je bent en in welk jaar. 

Vorige levens

Ik had wel eens van vorige levens gehoord. Dat zei me niet veel, behalve dan dat ik een sterke connectie voel bepaalde mensen vanaf het eerste oogcontact. Ogen zijn de spiegel van de ziel. Na mijn ayahuasca ervaring weet ik voor mezelf zeker dat er vorige levens zijn. Ondanks dat het een bizar concept blijft voor mij.

Hoe werken vorige levens?

Je hebt alleen het nu. Je kunt je afvragen hoe er dan vorige levens kunnen bestaan? We zien vaak tijd voor ons als een horizontale lijn die voor ons loopt of door ons heen loopt. Tijd kun je niet in een vorm gieten. Aangezien tijd en ruimte niet bestaan, ondanks dit wel zo lijkt voor onze denkgeest. Als ik tijd dan toch zou moeten vormgeven, kun je tijd eerder voorstellen als een verticale lijn waarin alles NU gebeurt. Het universum is zo’n intelligent systeem, waar we met onze denkgeest (nog) niet bij kunnen.

ayahuasca-quote-ayahuasca-will-help-you-to-look-through-the-illusion-that-we-call-life-maria-johanna

Zielengroepen

Als ziel heb je te leren met en van elkaar. Hierdoor zijn er zielengroepen die steeds met elkaar incarneren. De ene keer ben je elkaars partners, de andere keer moeder en dochter, vader en zoon of iets anders. De ene keer ben je dader, de andere keer slachtoffer. Zo heeft je ziel enorm veel levens gehad met allerlei positieve en negatieve ervaringen. De film ‘Back to the future‘ (1985) illustreert dit op een mooie manier.

Het doel van al die incarnaties

Je kunt je afvragen waarom je ziel steeds opnieuw wil incarneren. De aarde is een hogeschool voor de ziel met als doel de waarheid te ontdekken en te herinneren. De waarheid zit opgeslagen in de ziel die verbonden is met alles wat is. Naast de ziel bestaat de mens uit het lichaam en de geest.

Het doel is om de denkgeest, het ego te helen. Hierdoor ontdek je dat je niet je lichaam bent. Terwijl we onszelf hiermee zo vaak identificeren en elkaar beoordelen. Iedere ziel heeft de vrije keuze om zijn of haar denkgeest en ziel te helen. Wie de waarheid zoekt, zal vinden. Hierdoor wordt je wakker uit de illusie. Dit is het moment waarop je ontdekt wie je bent. Dan zul je ontdekken dat je de creator bent van je eigen leven. Waardoor je dus het leven van je dromen kunt creëren.

ayahuasca-quote-maria-johanna-when-you-take-ayahuasca-a-whole-new-world-begins-to-open-up-and-there-is-a-lot-to-discover

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *