Bali-maria-johanna

Terug in Bali:‘Wat gebeurt er als je besluit je hart te volgen?’

Onverwachts ben ik op Bali. Wonderlijk! Bali is de plek waar voor alles is begonnen wat betreft de reis rondom het starten van MariaJohanna.com. Het begon allemaal bij het aannemen van mijn doopnamen. Dat was de eerste steen die het domino-spel van het leven weer liet stromen.

De start blijft toch het meest bijzondere. Het waarmaken van je dromen. Vol energie, passie en inspiratie starten om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Maar ook angst ‘Zal het mij lukken?’, ‘Hoe gaan andere mensen dit ontvangen?’ en ‘Kan ik hier mijn geld mee verdienen?

Ondanks mijn innerlijke criticus is de stem van mijn hart sterker. Yes! In het diepe springen en tot actie over om mijn dromen waar te maken. Ik voelde dat ik mensen wilde helpen en ook werkelijk iets te bieden had/heb. 😉

Durf jij je hart te volgen?

Wie weet sta jij zelf nog net op de rand om in het diepe te springen? Een nieuwe keuze te maken.. Of ben je juist zoekende wat jouw Zielsmissie is?

Het is zo’n gave plek om op ontdekking te zijn en om later op terug te kijken! Dat doe ik kort in deze video. Door hier in Bali te zijn komen allerlei herinneringen terug van de start om mijn dromen te realiseren. Vol energie, onzekerheid, twijfel, angst, en toch doen!

Ik hoop ik je door middel van mijn video kan inspireren om meer uit jezelf en het leven te halen, energie om door te gaan op jouw pad en om stil te staan bij waar jij nu bent.

Ga je mee op Retreat op Ibiza?

Vraag jij jezelf wel eens af ‘Is dit het nu?‘ Rationeel heb je misschien alles heus voor elkaar en toch ben je op zoek naar iets wat meer voldoening geeft? Het gevoel dat er meer in jou en in het leven zit. Dit gevoel is niet voor niets!

Zelf heb ik dit namelijk ook gehad. Dat gevoel en die vraag is het startpunt geweest van mijn zoektocht. Inmiddels een aantal jaar later help ik andere mensen om hun Zielsmissie te ontdekken. Ben jij hier aan toe? Kijk dan op de pagina voor meer informatie over dit Retreat op Ibiza.

Yoga-Meditatie-Retreat-Nederlands-Retraite-Ibiza-2019-Maria-Johanna-augustus-september-2019-ibiza

Persoonlijke Intake Retreat Ibiza

Overweeg je mee te gaan op Retreat op Ibiza, maar twijfel je? Je weet  niet zeker of het wel bij je past? Vind je het fijn om een persoonlijk overleg te hebben met Maria Johanna? Laat hieronder dan je gegevens achter, dan plannen we vrijblijvend een telefonische intake in. Alvast bedankt!

Retreats Maria Johanna

Informatie Retreats Maria Johanna

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Suggesties voor mijn video’s? Laat je reactie achter!

Ik besef me dat ik helemaal vol ben van ayahuasca, maar wil je natuurlijk ook op andere gebieden helpen. Heb je suggesties voor mijn video’s? Waar zou je mee geholpen worden? Wat is je uitdaging? Waar wil je graag een video over zien? Met welke levensvragen loop je? Laat je reactie hieronder achter! Dank je wel 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stoppen-met-ayahuasca-maria-johanna

Ik stop met Ayahuasca

Ik heb een belangrijke beslissing genomen en dat is dat ik stop met mijn Ayahuasca Ceremonies. Het is de meest bijzondere en betekenisvolle reis in mijn leven geweest tot nu toe.Ik heb een video opgenomen met meer uitleg. Aan het einde van de video vertel ik ook iets over mijn toekomstplannen. Nieuwsgierig? Bekijk dan mijn video in deze blog.

Interview: Hoe is het voor Taita Leonel (een Sjamaan) om in Europa te werken?

‘Hoe zou je het vinden om je helingswerk in Europa, vroeg Vincent aan Taita Leonel Toscan tijdens een busrit naar Medellin (Colombia). Geweldig! Eén Whatsapp bericht later was het gepland. Taita Leonel kwam samen met Vincent naar Nederland. De reis was niet zonder slag of stoot. Zie meer in het interview!

angst-bang-voor-ayahuasca-maria-johanna

Wat doe je als je bang bent om Ayahuasca te doen?

Zoveel mensen zeggen mij: ‘Ik wil heel graag Ayahuasca bij je doen, maar ik ben nu nog te bang!’. Dit inspireerde mij om hierover een video te maken. Ayahuasca is een geneeskrachtig medicijn uit de jungle. Het is er om je te helpen. In mijn blog en video vertel ik je hier meer over.