Terugblik-op-2019-Toekomstplannen-voor-2020-mariajohanna-stop-ayahuasca

Terugblik op 2019 + Toekomstplannen voor 2020

Ik wil je een heel gelukkig, mooi en gezond 2020 wensen. Een nieuw jaar om jouw dromen waar te maken.

Ik kon geen betere start wensen dan mijn start op Ibiza! Heerlijk genieten hier! Ik hoop dat jij je hetzelfde voelt.

Rond deze tijd van het jaar kijk ik altijd terug naar alles wat er gebeurd is  het afgelopen jaar. En ook kijk ik vooruit en zet ik intenties voor het nieuwe jaar.

In mijn video blik ik terug op 2019 en alle mooie reisbestemmingen die ik dit jaar bezocht heb zoals Ibiza en Bali. Ook kijk ik terug naar alle bijzondere Ayahuasca- en Kambo-ceremonies die ik samen met mijn team heb georganiseerd en de nieuwe intenties die ik gezet heb voor 2020.

Ben je nieuwsgierig wat er in mijn afgelopen jaar is gebeurd? Wat mijn intenties zijn voor 2020? En waarom ik zo grote veranderingen maak in mijn leven? Bekijk mijn video!

Veel Verandering! Een nieuwe start!

De afgelopen maanden heb ik een aantal drastische keuzes gemaakt voor mijn toekomst. Het was niet altijd gemakkelijk om deze keuzes te maken, omdat ik loslaat waar ik jaren al mijn liefde en passie in heb gestoken.

Ik stop met mijn eigen Ayahuasca Ceremonies in Nederland. Het is altijd mijn grootste passie geweest. Ook heb ik heb mijn droomvilla aan de Vinkeveense Plassen verlaten. Ik ga reizen en dan zag ik het nut niet in om mijn dure, grote villa aan te houden.

Ik laat alles los, om in gehele vrijheid, zonder verplichtingen een nieuwe start te maken. Ik ben verbaasd over hoe goed dit voelt.

Misschien herken je dit? Dat je innerlijke stem je leidt naar je bestemming en dat je eerst alles moet loslaten om die nieuwe start daadwerkelijk te maken. Want ik geloof dat ieder mens een bepaalde levensmissie heeft. Het onbekende kan eng lijken, maar ik voel vooral rust en enthousiasmeover de dingen die mij staan te wachten.

Een Ommekeer!

Het Dieta dat ik in augustus 2019 heb gedaan heeft voor deze ommekeer gezorgd. Een Dieta is kortgezegd: The Next Level op gebied van Ayahuasca Ceremonies. Hierin ga je in isolatie en dieet je een Master Plant. In dit geval: Noya Rao.

Daar tijdens mijn innerlijke reizen zag ik het allemaal gebeuren. Toen kon ik het niet geloven en nu is het allemaal aan het gebeuren. Als ik de rest van deze reizen mag geloven, beloofd dit een prachtige toekomst voor mij.

Hoe meer je naar je innerlijke stem durft te luisteren, hoe gemakkelijker het wordt en hoe meer je vertrouwen in het leven zal groeien.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe plannen voor 2020, bekijk dan mijn video in deze blogpost. Mijn video staat hierboven. Geniet ervan! 

Wil je mij blijven volgen ?

Volgend jaar zal ik veel gaan reizen. Een aantal reizen staan al gepland. Natuurlijk neem ik mijn camera mee. Wil je mij onderweg volgen? Laat hieronder je naam en e-mailadres achter. dan houd ik je op de hoogte. 🙂

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.