terugblik-2018

Terugblik op 2018 & Vooruitblik op 2019

Ik weet het is een beetje laat, maar alsnog wil ik je het beste wensen voor het nieuwe jaar! Hoe is je jaar begonnen?

Ben je direct overladen met werk? Of heb je juiste een rustige start gehad van het nieuwe jaar?

Ik besloot midden op de dansvloer van mijn eigen Nieuwjaarsfeest een ticket te boeken naar Ibiza! De perfecte start van het nieuwe jaar.

Aangezien december erg druk voor me is geweest kon ik wel een reisje gebruiken. 😉 Dit valt onder één van mijn voornemens van het nieuwe jaar. In de onderstaande video blik ik samen met jou terug op 2018 en deel ik mijn ambities en nieuwe activiteiten voor 2019.

Ambities voor 2019

Mijn nieuwe jaar is geweldig gestart en kijk uit naar de rest van het jaar. Ik heb nieuwe plannen en ambities voor het komende jaar. Dit zijn onder andere: Cacao-Parties, MariaJohanna Café, Kambo-sessies, Retreats Ibiza en natuurlijk Ayahuasca Ceremonies geleid door mij en door Sjamanen. Deze zal ik hieronder toelichten. Je kunt mijn agenda checken of deze al ingepland staan.

Ayahuasca Ceremonies by Maria Johanna

Ayahuasca Ceremonies leiden is mijn grootste passie. Het afgelopen jaar ben ik ontzettend gegroeid samen met mijn team. Daarom heb ik extra zin om mijn ceremonies komend jaar met veel plezier voort te zetten. Naast de 1 en 2-daagse ceremonies zal ik komend jaar meer 3-daagse ceremonies plannen. Ook is het mogelijk om een privé, duo- of vrienden ceremonie te boeken. Ik zie dat hier de grootste transformaties uit voortkomen. Dat is waar we het voor doen.

Ayahuasca Ceremonies Sjamanen

Naast mijn eigen ceremonies werk ik graag samen met Sjamanen die Ceremonies begeleiden in mijn Ayahuasca huis. Op dit moment staan er een aantal weekenden gepland in maart, april, mei en juni. Mocht je toevallig Sjamanen weten die naar Nederland komen, laat het me dan weten. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

Kambo sessies

Het afgelopen jaar ben ik gestart met het organiseren van Kambo sessies. Kambo kun je zien als de sterkste antibiotica kuur die er bestaat. Het is een natuurlijk medicijn afkomstig van een kikker die de Kambo bij zich draagt. Dit medicijn geeft je een intensieve detox op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau. We bieden dit aan in groepssessies en privé sessies. De Kambo sessies zijn ontzettend populair geworden bij ons. Daarom wil ik dit het komende jaar uitbouwen.

Retreats Ibiza

Yes! Ik ga weer Retreats op Ibiza geven. Daar heb ik zoveel zin in! Ik ga me richten op Soul Purpose Retreats‘ waarin ik je help je zielsmissie te ontdekken. Zelf ben ik enorm dankbaar om mijn zielsmissie te leven. Dit gun ik iedereen. Mijn Retreats Ibiza zijn altijd erg populair en snel volgeboekt. Dus wil je er bij zijn, de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend.

Cacao Parties!

Ons Nieuwjaarsfeest met Cacao + Microdosis Truffel was een Mega Succes kan ik wel zeggen. Het was sowieso binnen 1 dag uitverkocht. We hebben heerlijk gedanst en het is vooral zo leuk om met gelijkgestemden te verbinden. We hebben lovend feedback gehad. Daarom zetten we dit voort. De volgende is op 1 maart 2019. Wees er snel bij!

Maria Johanna Café

Ik voel de behoefte om meer offline te verbinden met gelijkgestemden. Mensen die mijn blogs lezen, video’s bekijken, mij volgen op social media of die ceremonies of andere programma’s bij mij hebben gevolgd. Ik ontmoet zoveel leuke mensen en daar wil ik meer mee doen. Ik wil meer mensen met elkaar verbinden op een laagdrempelige manier. Maria Johanna Cafe is een concept om te verbinden met gelijkgestemden. We doen een kort programma om vervolgens gezellig met elkaar te kletsen. Net zoals in een café. Natuurlijk verzorg ik lekker gezonde snacks en drankjes. 

Agenda 2019

De meeste van deze genoemde activiteiten staan reeds gepland in mijn agenda. Voor een overzicht, ga naar mijn agenda. Ik hoop je snel live te ontmoeten. Anders zie je bij snel weer verschijnen op video, in je mail of op social media.

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

making-a-new-start-maria-johanna

Vlog#51 Making a New Start in My Life

I am making a New Start in my life again. After years of working with Ayahuasca a new Chapter is staring. My Dieta with Noya Rao gave me this turn around. In 1 decision you can change your life completely. How do I experience it to let go of everything? I take you with me on my journey

Terugblik-op-2019-Toekomstplannen-voor-2020-mariajohanna-stop-ayahuasca

Terugblik op 2019 + Toekomstplannen voor 2020

Ben je nieuwsgierig wat er in mijn afgelopen jaar 2019 is gebeurd? Wat mijn intenties zijn voor 2020? Waarom ik zo een grote veranderingen maak in mijn leven? Bekijk mijn video in deze blog!

beste-self-care-plant-diet

Hoe kun je jezelf de beste Self-Care geven?

Na mijn besluit om met Ayahuasca te stoppen kwam het besef: Je kunt nog zoveel aan anderen geven, maar wat geef je jezelf. Dus hoe kun je jezelf de beste Self-Care geven? Dit heb ik gevonden! ‘Het nieuwe plant dieet’. Het is zoveel meer dan alleen voeding. Daarom wil ik dit vol enthousiasme met je delen!