Terugblik Seminar Leven in Verwondering

Op 5 en 6 september 2015 heeft het weekend seminar ‘Leven in Verwondering’ plaatsgevonden. In deze blog kun je een indruk krijgen hoe het seminar is geweest. Onderaan de blog bied ik ‘EARLY BIRD tickets‘ aan voor de volgende editie van het weekend seminar ‘Leven in Verwondering’.

Voor heldere en wakkere kijk op de wereld ben je bij Maria in goede handen. Ze geeft naast enorm interessante informatie ook prachtige tools om wakker te blijven. Ik heb echte genoten. Ik verwachtte Wauw! en dat was het!! Super bedankt.

Conny Vos46 jaar, ’s Gravenzande

Waar gaat het seminar ‘Leven in Verwondering’ over?

Leven in verwondering‘ is een seminar dat je helpt bewuster en wakkerder in het leven te staan. Door bewust en wakker in het leven te staan kun je gemakkelijker de switch maken van angst naar liefde. De mensen hebben in het seminar tools gekregen die hierbij helpen. Wanneer je ontdekt hoe het is om wakker en in liefde te leven, ga je vanzelf leven in verwondering!

Wat hebben we behandeld?

Naast de theorie hebben we veel oefeningen gedaan in tweetallen, drietallen. Dit was erg waardevol en fijn voor de groep om te verbinden met gelijkgestemden. Daarbij hebben we gewerkt met reflectiekaarten die inzichten brachten en hebben beide dagen we visioenen meditaties gedaan voor inzichten en innerlijke rust. De thema’s bestonden kort samengevat uit:

 • Spiritualiteit
 • Kwantumfysica
 • Holografische werkelijkheid
 • Spirituele ervaringen
 • Wakker leven
 • Invloed van intenties
 • Hoe werkt het onderbewuste?
 • The 5 Elements
 • Visioenen meditaties
 • Tools om naar liefde te gaan
 • Leven in verwondering

Lieve Maria, ik liet mij helemaal verrassen met dit weekend seminar. Ik heb ervan genoten en ben blij dat ik er was. Erg leuk dat je afwisseling had in video’s, sheet, groepsopdrachten en groepsinteractie. Was helemaal top. Een echte aanrader om de beste versie van jezelf te worden en te leven in verwondering. Bedankt!

Serina Steinhauer Verkoper, 27 jaar, Amsterdam

Kick-off Dag 1

We zijn de dag begonnen door met elkaar kennis te maken. Ik gaf een voorzetje door mijn verhaal te delen van ontwaking inclusief de uitdagingen die ik onderweg heb gehad. Interessant en leuk om te zien welke overeenkomsten mensen met elkaar hebben. Hierdoor ontstond samenhorigheid en was de sfeer direct goed. Allemaal warme en liefdevolle mensen bij elkaar die allen op een spiritueel pad zijn van ontwaking.

Het waren twee intensieve dagen waarin ik heel veel heb geleerd over bewustzijn, kwantumfysica en de invloed van intenties op je leven. Het was fijn deze dagen mee te maken. Dank voor de groep, Maria Johanna voor de inhoud en haar enthousiaste presentatie.

Harold Botter 47 jaar, Vriezenveen

The Red or the Blue Pill

We zijn direct het diepe in gegaan. Ik begon met en videofragment uit de film The Matrix. Ik heb de mensen laten zien dat zij de rode pil al hebben genomen. Vandaar dat zij aanwezig zijn geweest op het seminar. We zijn allen aan het wakker worden. Dit seminar helpt de stem van je ego te laten fluisteren en de stem van je hart harder te laten spreken en de waarheid in jezelf te ontdekken.

Een mooi seminar in contact met volop openheid en inbreng mogelijkheden van wat er speel in het moment.

Brenda44 jaar, Limburg

Visioenen Mediatatie

We hebben beide dagen een groepsvisioenen meditatie gedaan. Ik speel hierbij in op het moment en laat doorkomen wat doorkomt. De thema’s van deze meditaties was om te verbinden met het hart en vinden van innerlijke rust en loslaten van het verleden. Deze meditatie kwam bij een aantal mensen goed binnen. Het opende hun hart en emoties. De ziel wordt geraakt met daarbij een ervaring van innerlijke rust.

Veel herkenning. Ik ben al volop bezig met loslaten veel aha-momenten die aangaven dat de weg die ik bewandel een goede weg is. Liefdevolle overdracht van informatiesfeer. Vertrouwd gevoel.

Peter MestromTherapeut, 54 jaar, Horn

Deep down the Rabbit Hole

We zijn ‘Deep down the Rabbit Hole‘ gegaan en de wetenschappelijke kant van spiritualiteit bekeken en een start gemaakt met kwantumfysica. Ik heb video’s getoond die ondersteunend waren aan het seminar en deze vervolgens begrijpend gemaakt. In het begin kan kwantumfysica redelijk ingewikkeld zijn. Ze zeggen wel ‘De Kwantum wereld is gekker dan we denken kunnen’. Zelfs de wetenschap staat voor een raadsel bij de onderzoeken. Wanneer je je verdiept in kwantumfysica zul je ontdekken dat er veel overeenkomsten zijn tussen deze wetenschappelijke bevindingen en je eigen spirituele ervaringen. Het is bijzonder waardevol en brengt begrip en rust.

Een zeer prettige, inzichtelijke en gevarieerde presentatie die mij veel inspiratie en inzichten heeft gebracht.

AnnemarieRedacteur, 44 jaar, Amsterdam

Samenwerken

Misschien was het leukste van het seminar om samen te werken met gelijkgestemden? Dit zorgde voor een liefdevolle en veilige sfeer. Op de feedback formulieren on ik lezen dat de oefeningen erg waardevol zijn geweest. Op de bovenstaande foto kun je een sfeerimpressie krijgen van het plezier dat we hebben gehad.

Mijn weekend seminar met Maria was een ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben. De informatie waar mijn interesses liggen werden uitgediept en werken zeer verhelderend. De ervaring van gelijkgestemden komen overeen met mijn ervaringen. Het is prettig om het hier met elkaar over te hebben.

Marit Engberts27 jaar, Dordrecht

The Holograpic Universe

Ik heb uitgelegd hoe de illusionaire wereld werkt vanuit de wetenschap. We leven in een holografische werkelijkheid. Onze ogen zijn niet alleen om waar te nemen, zij zijn ook projectors. Wat we van binnen ervaren zal het toneelstuk van het leven voordragen. Hoe werkt dit? Wat heb je hieraan? Hoe kun je hier mee omgaan? En wat zijn nu de voordelen om dit te weten? Dat behandel ik in het seminar ‘Leven in Verwondering’.

Leuke ervaring die me nieuwe inzichten heeft gebracht. Fijn om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Linda WeekersStudent, 24 jaar, Rotterdam

Reflectiekaarten

We hebben met reflectiekaarten gewerkt om te zien welke boodschap ieder op dit moment mocht ontvangen. Dit gaf diepe inzichten en soms ontroerende momenten.

Lieve Maria, bedankt voor het inspirerende weekend. Ik ben mij veel bewust geworden van de creaties die ik als schepper illusioneer. Ik heb gevoeld dat dit weekend mij zeker heeft geholpen met ‘wakker worden’!

Marina van EschInterieurstylist, 51 jaar, Velsen-Zuid

Groepsproces

Er waren zo leuke mensen en er heerste zo goede sfeer dat voor een goede basis van het seminar zorgde. De oefeningen zorgde ervoor dat mensen met elkaar konden verbinden. Na afloop zijn we een gesloten Facebook pagina begonnen waarin we contact met elkaar hebben om het seminar levendig te houden.

Lieve Maria, bedankt voor het inspirerende weekend. Ik ben mij veel bewust geworden van de creaties die ik als schepper illusioneer. Ik heb gevoeld dat dit weekend mij zeker heeft geholpen met ‘wakker worden’!

Marina van EschInterieurstylist, 51 jaar, Velsen-Zuid

Leuk, inspirerend weekend! Mooie verhalen uitgewisseld, nieuwe ideeën opgedaan. Fijne mensen ontmoet.

Susan Rijkmansfysiotherapeut, 30 jaar, Den Haag

Afsluiting

Op het einde van de tweede dag hebben we een groepsfoto gemaakt. Helaas staat niet iedereen erop aangezien ik deze wil gebruiken voor mijn blog. Wel kun je een indruk krijgen van de sfeer van het seminar.

Early Bird Tickets 12 en 13 maart 2016

In de bovenstaande informatie heb je een idee kunnen krijgen wat het seminar ‘Leven in Verwondering’ inhoudt. Ook heb je sfeerbeelden kunnen zien van het weekend seminar. En misschien heb je mij al een beetje leren kennen door middel van video’s?

Wil je bewuster en wakkerder in het leven staan? Wil je meer weten over kwantumfysica en de holografische werkelijkheid? Wil je graag over tools beschikken die je helpen om meer vanuit liefde te leven? Als je graag met gelijkgestemden in een fijne sfeer samen bent en elkaar wilt versterken… Dan is het seminar ‘Leven in Verwondering’ helemaal iets voor jou!

Wil je er de volgende keer bij zijn? Pak nu je kans en boek een EARLY BIRD Tickets voor een investering 97 euro (in plaats van 497 euro) voor het 2 daagse seminar (excl. catering, beschikbaar tot 30 september 2015) Het seminar vindt plaats in op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 in Amsterdam. Het lijkt me super leuk om je te ontmoeten en je (live) te mogen helpen in je proces.

Klik op de onderstaande afbeelding om je EARLY BIRD Ticket direct te bestellen!

Lees Reacties van Deelnemers

Dit weekend ‘Leven in verwondering’ heb ik ervaren als een warm liefdevol weekend. Het voelde heerlijk om samen te zijn met deze mooie gelijkgestemde mensen. Het verlangen is dan ook groot om dit vaker te doen. Het voelde zo goed en liefdevol aan. Je voelt de liefde en passie waarmee Maria Johanna dit seminar geeft, zodat het goed en duidelijk bij je binnenkomt. Ik heb dit weekend vele mooie inzichten mogen ontvangen waar ik dan ook heel dankbaar voor ben. De sfeer van dankbaarheid was groot. Ik ben naar huis gegaan met een voldaan gevoel en mijn missie is dan nu ook ‘Leven in Verwondering’!!! Met alle liefde. Dank je wel voor alles!

Liesbeth Visser50 jaar, kapster

Voor heldere en wakkere kijk op de wereld ben je bij Maria in goede handen. Ze geeft naast enorm interessante informatie ook prachtige tools om wakker te blijven. Ik heb echte genoten. Ik verwachtte Wauw! en dat was het!! Super bedankt.

Conny Vos46 jaar, ’s Gravenzande

Lieve Maria, ik liet mij helemaal verrassen met dit weekend seminar. Ik heb ervan genoten en ben blij dat ik er was. Erg leuk dat je afwisseling had in video’s, sheet, groepsopdrachten en groepsinteractie. Was helemaal top. Een echte aanrader om de beste versie van jezelf te worden en te leven in verwondering. Bedankt!

Serina SteinhauerVerkoper, 27 jaar, Amsterdam

Het waren twee intensieve dagen waarin ik heel veel heb geleerd over bewustzijn, kwantumfysica en de invloed van intenties op je leven. Het was fijn deze dagen mee te maken. Dank voor de groep, Maria Johanna voor de inhoud en haar enthousiaste presentatie.

Harold Botter47 jaar, Vriezenveen

Een zeer prettige, inzichtelijke en gevarieerde presentatie die mij veel inspiratie en inzichten heeft gebracht.

AnnemarieRedacteur, 44 jaar, Amsterdam

Mijn weekend seminar met Maria was een ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben. De informatie waar mijn interesses liggen werden uitgediept en werken zeer verhelderend. De ervaring van gelijkgestemden komen overeen met mijn ervaringen. Het is prettig om het hier met elkaar over te hebben.

Marit Engberts27 jaar, Dordrecht

Leuke ervaring die me nieuwe inzichten heeft gebracht. Fijn om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Linda WeekersStudent, 24 jaar, Rotterdam

Lieve Maria, bedankt voor het inspirerende weekend. Ik ben mij veel bewust geworden van de creaties die ik als schepper illusioneer. Ik heb gevoeld dat dit weekend mij zeker heeft geholpen met ‘wakker worden’!

Marina van EschInterieurstylist, 51 jaar, Velsen-Zuid

Veel herkenning. Ik ben al volop bezig met loslaten veel aha-momenten die aangaven dat de weg die ik bewandel een goede weg is. Liefdevolle overdracht van informatiesfeer. Vertrouwd gevoel.

Peter MestromTherapeut, 54 jaar, Horn

Leuk, inspirerend weekend! Mooie verhalen uitgewisseld, nieuwe ideeën opgedaan. Fijne mensen ontmoet.

Susan RijkmansFysiotherapeut, 30 jaar, Den Haag

Een mooi seminar in contact met volop openheid en inbreng mogelijkheden van wat er speel in het moment.

Brenda44 jaar, Limburg

Bestel nu je ticket!

Wil je er de volgende keer bij zijn? Vanaf nu tot kun je EARLY BIRD Tickets bestellen en is de investering 97 euro (in plaats van 495 euro) voor het 2 daagse seminar (excl. catering, beschikbaar tot 30 september 2015). Het seminar vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 in Amsterdam.

Op de hoogte blijven?

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven van inspiratie, video’s, events, Reteats op Bali en Ibiza en nog meer, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 - Vooruitzicht 2021

/
Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?
bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

/
Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

/
I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.