*Speciale Uitnodiging: 1e Satsang (bijeenkomst) met thema ‘Ontwaken’

Ervaar je dat ook.. ? De laatste tijd lijkt de energie zo krachtig te zijn? Het ontwaken lijkt steeds sneller te gaan en dat is duidelijk om je heen te zien. Dit kan 2 kanten opgaan. Of je hebt enorme hoogtepunten ofwel dat je zwaarte ervaart. Het ontwaken kan best heftig zijn en ook juist ontzettend mooi.

Samen zijn we één en we hebben elkaar nodig in het ontwakingsproces. Daarom organiseer ik een Satsang (open bijeenkomst) in Amsterdam met het thema ‘ontwaken’. Dit is ook zeer geschikt voor mensen die hebben deelgenomen aan een Ayahuasca Ceremonie bij mij ofwel ergens anders. Uit ervaring weet ik dat dit veel vragen oproept. Het ontwaken blijft een proces en soms heeft het even tijd nodig om dingen op zijn plek te laten vallen. Dan kan het helpen om hulp te krijgen van anderen. Zie hieronder de video:

Wat is een Satsang?

Voor degene die niet bekend zijn met een Satsang zal ik uitleggen wat een Satsang is. Als je ‘Satsang’ opzoekt op Google kom je op de uitleg: ‘’Het woord Satsang komt oorspronkelijk uit het Sanskriet en is een samenstelling van twee andere woorden: sat(=waarheid) en sanga(=gezelschap). Letterlijke betekent het dan ook: het gezelschap met de Hoogste Waarheid.’’

Oftewel: een bijeenkomst waarin een gezelschap samenkomt om de waarheid te bespreken. Het gezelschap stelt vragen aan de spreker/leraar/guru. In dit geval met mij 😉

Wat kun je verwachten?

In mijn eigen woorden wil ik een bijeenkomst organiseren waarin mensen samenkomen die geïnteresseerd zijn in het thema ‘ontwaken’. Iedereen is welkom en ook alle vragen zijn welkom. We laten ontstaan wat er in het moment mag ontstaan. Ik geloof dat dat juist is waar het steeds meer naartoe gaat. Laat het leven ontvouwen. Ik maak enig gebruik van een structuur met voldoende ruimte voor wat er zich in het moment mag ontstaan door mensen samen te brengen en de energie te laten stromen.

Met welke vragen loop je rond?

Alle vragen zijn welkom! En juist vanuit jouw vragen en die van anderen laten we de dag ontstaan. Net zoals bijvoorbeeld televisiekijken. Vroeger had je een programma en moest je volgen wat er op dat moment op televisie was. Nu kun je zelf kiezen wat je wilt kijken door te zoeken op YouTube en/of Netflix. Zo kun je tijdens de Satsang jouw vraag stellen en zul je antwoord krijgen. We bieden ook de mogelijkheid om je vraag van tevoren in te sturen bij je aanmelding. Dit is optioneel.

 

Nazorg Ayahuasca Ceremonies

Het is ook zeker geschikt voor mensen die een Ayahuasca Ceremonie hebben bijgewoond bij mij of ergens anders en behoefte hebben aan wat nazorg. Het is vanaf het begin mijn intentie geweest om nazorg bieden en nu is het moment daar. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het deelnemen aan een Ayahuasca Ceremonie voor veel vragen kan zorgen. Voor deze mensen is de Satsang over ‘Ontwaken’ ook zeer geschikt. Neem ook vooral mensen mee uit je omgeving.

In verbinding met elkaar

Deze bijeenkomst is dit een mooie mogelijkheid om in verbinding te komen met gelijkgestemden. Daarbij vind ik het natuurlijk leuk om jou live te ontmoeten. Dus kom gezellig naar onze bijeenkomst om zaterdag 20 augustus in Amsterdam.

Voor wie is het?

Het uitgangspunt voor de bijeenkomst is dat iedereen welkom is. Hieronder een aantal kenmerken. Indien je 1 of meerdere punten herkent, is het iets voor jou! De bijeenkomst is voor mensen die bijvoorbeeld:

  • interesse hebben in het thema ontwaken
  • rondlopen met levensvragen
  • vastlopen in hun proces
  • mensen die ervaring hebben met Ayahuasca
  • verlichting zoeken
  • het leuk vinden mij eens live mee te maken
  • het leuk vinden gelijkgestemden te ontmoeten
  • voelen hierbij aanwezig te willen zijn
  • zich welkom voelen

 

Locatie

De locatie ligt in het havengebied van Amsterdam. Het is een groot vierkant schoolgebouw. Je kunt het herkennen aan de letter ‘Houthavens’ op het dak. Parkeren is mogelijk. De ingang zit in de achterkant van het gebouw. De ruimte geeft een prachtig uitzicht over ‘Het IJ van Amsterdam’. Het gebouw is op de onderstaande afbeelding afgebeeld.

 

Informatie Satsang door Maria Johanna ‘Ontwaken’

Thema: Ontwaken

Wanneer: zaterdag 20 augustus 2016

Waar: Revaleiland 1, 1014 ZG in Amsterdam

Ontvangst: 10.30

Start: 11.00 uur

Eindtijd: 16.30 uur

Prijs: 35 euro (exc catering)

Prijs inclusief catering: 50 euro

 

Inschrijven

Hieronder kun je inschrijven voor mijn eerste Satsang over ‘ontwaken’. Je druk op de knop van de gewenste optie. Vervolgens vragen we je om je gegevens in te vullen en de betaling online te voldoen. Mocht de inschrijving niet lukken of je toch nog vragen hebben, mail dan naar info@mariajohanna.com