Iemand die ik zeer bewonder is Sanny Verhoeven!

Als ik iemand bewonder onder de Nederlandse vloggers is het wel Sanny Verhoeven van YouTubekanaal: ‘Sanny Zoekt geluk’! Ik heb haar pas sinds een paar maanden ontdekt en toen ook contact gezocht.

We hebben toen een korte e-mailwisseling gehad en vervolgens kwamen we elkaar ‘toevallig’ tegen bij een Pilatesles in Amsterdam. We live in a Small World! 😉 Dit leidde tot een theetje en een quick brainstorm hoe we elkaar kunnen versterken. Hieronder kun je een video van Sanny Verhoeven zien die gaat over ‘Wat als je niet weet wat je wilt met je leven!?

Sanny heeft nu (heel leuk) een post geschreven voor het super gave NieuwjaarsRetreat Ibiza waar aan een actie is verbonden. Wanneer je via de link op haar website boekt heb je tot 31 december 150 euro korting op het NieuwjaarsRetreat! Klik op de hier om haar blogpost te lezen.

Verder zijn we nu een datum aan het plannen omdat ik Sanny graag wil interviewen over haar zoektocht naar geluk. Wat betekent het voor haar om gelukkig te zijn? Is dit een keuze of overkomt dit je? Wat heeft spiritualiteit met haar gedaan tijdens haar zoektocht? En omdat ik weet dat ze veel aan yoga doet… Wat doet yoga voor haar?

Binnenkort meer. Ik zou zeggen, houd mijn blog in de gaten en ga in de tussentijd kijken op het kanaal van Sanny Verhoeven!

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Spreekt deze video je aan en wil je meer inspiratie ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.