Nederlands-Retraite-Yoga-Meditatie-Retreat-Ibiza-2019-Maria-Johanna-Mei

Yoga, Meditatie & Healing Retreat Ibiza – 4 t/m 11 mei 2019

Wil je meer innerlijke rust ervaren? Ben je toe aan een betere relatie met jezelf en je leven? Dan is dit Retreat iets voor jou! Alles begint bij jezelf. Dit Retreat gaat over bewustwording van wie je bent en wie je wilt zijn voor jezelf en anderen. Alles in de basis een relatie. De relatie met je gedachte, emoties en de buitenwereld. Het retreat helpt je om een shift te maken in je bewustzijn en wakkerder in het leven te staan. Dit Retreat bevat, yoga, meditatie, stilte, gezonde voeding en begeleiding van Maria Johanna. Lees meer..

Yoga-Meditatie-Retreat-Nederlands-Retraite-Ibiza-2019-Maria-Johanna-augustus-september.png

Retreat Ibiza ‘Ontdek je Zielsmissie’ 31 augustus t/m 7 september 2018 (incl. yoga & meditatie)

Ken je dat gevoel van ‘Is dit het nu?’ Op zich heb je alles voor elkaar. Rationeel gezien heb je niets te klagen… En toch… Er is een knagend gevoel dat zegt ‘Er zit meer in het leven en er zit meer potentie in jou!’ . De vraag is hoe ontdek je dan wat dit is? Wat is het wat je werkelijk gelukkig maakt? Hoe kun je je leven naar een hoger plan trekken? Wie ben je werkelijk en wat is jouw zielsmissie? Ben jij iemand die voelt dat jij een grotere bijdrage wil leveren zodat je meer voldoening hebt in je leven? Ben jij er klaar voor om naar ‘The Next Level’ in je leven te gaan? Dan is dit Retreat helemaal iets voor jou! Samen met een groep ambitieuze vrouwen gaan we samen met jou 7 dagen in een luxe villa op Ibiza werken aan het ontdekkingstocht naar jouw zielsmissie. Lees meer op de pagina.

Ayahuasca Retreats in Amsterdam

Heb je ooit gehoord over Ayahuasca? Ayahuasca is een eeuwenoud plant medicijn uit de jungle van Zuid-Amerika. Je kunt Ayahuasca zien als geneesmiddel voor de ziel. Het helpt bij heling van allerlei soorten op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het kan onder andere helpen bij; stress, angsten, eenzaamheid, verwerken van trauma’s, depressie, overspannen, burn-out, gedrags- en/of relatieproblemen en bij het vinden van antwoorden op grote levensvragen. Je krijgt wat je nodig hebt op dat moment. Lees meer..

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte worden gehouden van de Retreat van Maria Johanna? Vul dan je naam & emailadres hieronder in en we zullen je een update sturen van de nieuwe Retreats.