Ben jij op zoek naar wat je ECHT wilt in je leven? Meer Zingeving & Voldoening? Wil jij je Zielsmissie ontdekken? Nu is het jouw tijd!

Wat wil je echt in je leven? Ken je dat zoekende gevoel? Jij bent hier gekomen voor een reden. Er schuilt een diepere missie in jou. In dit Retreat helpen we je  om deze te ontdekken. Als iedereen zijn/haar lichtwerk gaat doen, bouwen we samen aan een mooiere wereld waarin ook jij in je kracht staat! Op deze pagina vind je meer informatie over het super speciale retreat op Ibiza ‘Ontdek je Zielsmissie‘.

Yoga-Meditatie-Retreat-Nederlands-Retraite-Ibiza-2019-Maria-Johanna-augustus-september.png

Help! Heb je hier ook last van?

 • Weet je dat je krachtig bent, maar komt dat er nog niet helemaal uit?
 • Ben je Ambitieus en Ondernemend?
 • Rationeel heb je het voor elkaar, maar toch voel je dat er meer is?
 • Je hebt het gevoel dat je klaar bent voor the next level
 • Heb je het gevoel dat je een grotere bijdrage wilt leveren, maar je vraagt je af hoe?
 • Weet je dat je meer in je hebt?
 • En dat je tot grotere dingen in staat bent dan wat je nu doet?

WEET JE, DAT JE NU NOG MAAR EEN GLIMPS AAN HET DOEN BENT, VAN WAT JE ECHT KUNT EN WIL ZIJN?…..MAAR….

 • Houdt “iets” je tegen?
 • Is het: wel/niet, wel/niet, wel/niet. En zie je dit ook terug in je bedrijf? Je leven?
 • Weet je de logische stappen maar lukt het gewoon niet om het door te zetten?
 • Ben je intuïtief heel sterk maar is het op dit moment een chaos in je hoofd?
 • Heb je de kennis, maar is de informatie zo tegenstrijdig? De een zegt dit de ander zegt dat?
 • En werkt je omgeving ook niet met je mee?
 • Weet je niet waarom het niet loopt zoals je wil en ben je gefrustreerd?
 • Houdt iets je tegen om te zijn wie je werkelijk bent?
 • Om echt die grote groep mensen te gaan helpen die op jou zitten te wachten?
 • Weet je het gewoon even niet meer? Loop je vast?

Het is tijd om jouw poort te openen naar innerlijk succes!

 • Wil je schijnen en dan ook echt schijnen?
 • Moeiteloos en vanuit je eigen kracht?
 • Wil je succesvol zijn in wie en wat je bent? In wat je te geven hebt?
 • Geen grenzen, geen hobbelige wegen?
 • Wil je onafhankelijk zijn?
 • Jouw flow volgen en jouw eigen happiness creëren?
 • Voor jouw en je gezin?
 • Zonder dat er ook maar iets in de weg staat?
 • Wil je die krachtige persoon zijn die je daadwerkelijk bent?

En…Wie is er om jou te helpen?

Je vrienden niet, je ouders niet, je partner niet, maar ik wel.. want ik ben net als jij op zoek geweest naar mezelf.. En soms kun je je daar best alleen in voelen en wat steun gebruiken.. 🙂

Ik ben er voor je!

Maria-Johanna-meditatie-Ayahuasca-Ontdek-je-zielsmissie-24

Wie ben ik?

Mijn naam is Maria Johanna, maar deze naam heb ik niet altijd gebruikt. Mijn roepnaam is ‘Mariette Schouten’. Ik heb een achtergrond in de Bankenwereld en Online Marketingwereld. Ik vroeg me daarin af ‘Als dit het leven is, kan het leven toch niet draaien om carrière maken?’

Ik kon niet begrijpen dat mensen werkelijk leefden om op kantoor te zitten. Ik voelde me incompleet, soms eenzaam en begon een zoektocht naar mezelf. Vanuit deze zoektocht heb ik het boek ‘Quarterlife Challenge’ met succes gepubliceerd. Vaak gaf ik lezingen voor honderd(en) Young Professionals. Iedereen was laaiend enthousiast.

Het gekke was… Ik voelde nog steeds iets missen. Daar kwam ineens mijn spirituele ontwaking. Mijn wereld stond op mijn kop!! Alles bleek andersom te zijn. Vanaf dat moment ging mijn ontwikkeling in een sneltreinvaart. Niet zonder slag of stoot. Dat herken je vast? De ego-dood, het loslaten, verlies, ect.

Op gevoel besloot ik mijn koopwoning te verhuren, mijn stad (Amsterdam) te verlaten zonder mijn bestemming te kennen. Een vreemd gevoel en toch vastberaden! Het lot bracht me terug op mijn wortels (West-Friesland). Ik kreeg letterlijk kiespijn om te kiezen. Ik wist wat me te doen stond. Mijn doopnamen ‘Maria Johanna’ aannemen.

Een symbolische wedergeboorte. Dit bracht mij op Bali waar ik 9 maanden heb gewoond en MariaJohanna.com ben gestart via YouTube & Skype. Het wonderlijke was dat het direct een succes was en alles lukte. Het Universum ondersteunt je wanneer je destiny/zielenmissie volgt. Vanaf daar begon ik mijn eerste Retreat wat ik later naast Bali op Ibiza ben gaan doen. Daarbij heb ik grote bijdrage geleverd in Ayahuasca land en heb ik meer dan 2.000 mensen bij mij een ceremonie gevolgd.

Ik help jou om je zielenpad te bewandelen. Daarom heb ik het PURPOSE-Model bedacht wat is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring, begeleiding, en observatie de natuur.

Ervaringsvideo Video Retreat Ibiza Gaby Lawant

Gaby heeft deelgenomen aan mijn Retreat op Ibiza. Een half jaar na het Retreat ben ik Gaby gaan opzoeken om te kijken hoe het nu met haar gaat en te vragen hoe het Retreat haar heeft geholpen? Ben je nieuwsgierig wat het retreat op Ibiza haar heeft gebracht? Bekijk dan e video!

Ervaringsvideo Video Retreat Ibiza Immy Heijmans

Voor Immy heeft het Retreat Ibiza veel teweeg gebracht. De energie van het eiland, de stilte, de yoga en het reflecteren. Stilstaan bij belangrijke levensvragen heeft haar tot inzicht gebracht en heeft helderheid gegeven in haar koers. Zie in de video wat het haar heeft gebracht!

English-Yoga-Meditatie-Retreat-Ibiza-2019-Maria-Johanna-augustus-september

Wat Gebeurt er als je je Zielenmissie Leeft?

Ik weet als geen ander hoe het voelt wanneer je werkelijk je zielsmissie hebt gevonden. Er is geen andere weg. Je weet dat dit JOUW WEG IS! Het is geen vraag meer. Je weet het. Dat is thuiskomen bij jezelf.

Wees de persoon die heeft besloten om volledig te leven en zijn/haar potentie tot uiting te brengen. Jij hebt een unieke gave waarmee jij heel veel mensen enorm gelukkig kunt maken. Zie hieronder de meest belangrijke redenen om jouw zielsmissie te ontdekken en tot uiting te brengen.

 • Weten wat je wilt

 • Geen twijfel meer

 • Zelfvertrouwen

 • Bijdrage leveren aan een betere wereld

 • Durven Loslaten

 • Geen twijfel meer

 • Jouw Zielsmissie Vinden

 • Vertrouwen op je Intuitie

‘’Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad. Als je dingen gaat doen die je nooit hebt gedaan, krijg je resultaten die je nooit eerder hebt gehad!’’

Andere mensen over Maria Johanna

Zonder verwachtingen ging ik naar het Retreat op Ibiza. Bij aankomst voelde ik me direct op mijn gemak. Ik had veel raakvlakken met de eerste mensen die ik ontmoette op het vliegveld. We vormden al snel een hechte groep. Ik kon het met iedereen goed vinden, zonder uitzondering. De yoga in de ochtend was erg lekker. Ik het begin ging het nog wat stijf, maar in de loop van de week ging het gemakkelijker.

De meditatie na de yoga vond ik heerlijk. Ik heb een heel euforisch gevoel geleefd. De hele week ben ik erg happy geweest. Ook van mijn mededeelnemers heb ik veel inzichten gekregen. Goed om te zien hoe fijn mensen kunnen zijn!

Arwin Pennings (43 jaar)Ondernemer

Ik heb dit Retreat als heel bijzonder ervaren. De accommodatie is perfect, eten was lekker en er werd rekening gehouden met speciale wensen. De visioenenmeditaties van Maria Johanna waren erg mooi en ik kon er goed bij blijven. De yoga en ademhalingsoefeningen/meditaties van Fraukje Jasmine waren erg intensief. Er is weer veel losgekomen.

Het was elke ochtend weer heerlijk om te doen. Ik heb er erg van genoten. Het was allemaal goed te volgen, ook als je niet bekend bent met yoga.

De stiltedag vond ik ook heerlijk. Alleen aan het einde van de dag werd het vermoeiend. De samenstelling van de groep was goed. Allemaal mooie mensen en we hebben allemaal van elkaar kunnen leren. Al met al een perfecte week. Ik ga met een heel goed gevoel weer naar huis en ga verder met mijn intenties.

Tineke Langeveld (56 jaar)Apothekersassistente

Lieve Maria, dank je wel voor deze bijzondere week waarin ik dichter bij mezelf ben gekomen. Je bent een open en eerlijke persoonlijkheid en ik bewonder je puurheid en wilskracht. Dit Retreat heeft mij geleerd me prettig te voelen in een groep onbekende mensen en de stimulans om mezelf te mogen zijn. De yoga en meditaties waren fantastisch. Net als het vegetarische eten en het bijzondere uitstapje naar Es Vedra. Ik ben heel dankbaar voor alle wijsheid die ik heb mogen ontvangen.

Daniëlle Bakker (45 jaar)Engelenhealing coach

Heb een mooie en waardevolle week gehad. De yoga van Fraukje Jasmine was echt fantastisch. Verder vond ik de stiltedag heerlijk. En de ongedwongen sfeer van ‘Alles mag en niks moet’ geweldig. De koks hebben ons culinair verwend en waren ook heel gezellig om erbij te hebben. Had graag een iets strakker schema gehad. Dat is mijn tip. Wil iedereen bedanken die bij deze week aanwezig is geweest. Jullie zijn allemaal fantastische mensen.

Aaltje Meijer – Akker (58 jaar)Voedingsassistente

Hele fijne week gehad. Super relaxed, heel divers, leuke groep mensen en geweldige locatie. Veel inzichten gehad. Dit zou iedereen moeten doen!

Jasper de Knegt (43 jaar)Sportschool eigenaar

Heb zeer genoten en ik zie wel verder wat het me gaat brengen.

Ger Meijer (59 jaar)Timmerman

Dit was voor mij een hele bijzondere, mooie week. Het was erg fijn om een hele week in een groep te zijn en de groepsenergie te voelen. De stiltedag vond ik erg fijn en heb ik enorm gewaardeerd. De yoga van Fraukje Jasmine elke ochtend was geweldig en heel bijzonder. Het bezoek aan Es Vedra was absoluut de moeite waard. Ik voelde echt de kracht en energie. Ibiza is een heel bijzonder eiland waar ik zeker nog vaker ga komen!

Wilma (43 jaar)Consultant

Ik ben gekomen om rust in mezelf te vinden. Maar het is veel meer dan dat! Je leert jezelf beter kennen. Door mediteren en yoga en ervaringen van anderen te delen. Stiltes waren niet echt voor mij. Ik ben een opgewekte positieveling met veel energie en knuffelgehalte. Dus voor mij was het een straf niet praten en geen oogcontact. Heb daar wel mezelf beter leren kennen (positief)! Ik ga met een goed gevoel en energie terug naar huis. Bedankt!

Sam Hanssen (30 jaar)Loungebar eigenaar (onderneemster)

Fantastische groep met heel lieve en interessante mensen. Ongelooflijk dat je met zoveel mensen overlap kunt hebben. Toeval bestaat zeker weten niet! De yoga was geweldig en ik zou ook zeker een healing bij Fraukje boeken. Ik voel me hierdoor geheeld. De stilte was moeilijk, maar waardevol. Ik ga figuurlijk 10 kilo lichter naar huis. Btw: het eten was super!

Anne Fermont (35 jaar)Kinder en jongeren, gezinscoach

Wat een energie! De groep was fantastisch. En wat bijzonder dat yoga zoveel los kan maken. Lichaam en geest zijn echt één. Fraukje Jasmine heeft een schat aan kennis en ervaring. Ze weet precies waar ze over praat. Om weer in contact te komen met je gevoelens is dit Retreat een cadeau aan jezelf.

Gea Ooteman-Weel (28 jaar)Voedingscoach & creatief

PURPOSE-Model

Het PURPOSE-Model bestaat uit 7 fases die we samen gaan doorlopen zodat jij je zielsmissie ontdekt en gaat leven. Deze fases zijn ontstaan door studie te doen naar mensen die zelf hun zielsmissie leven, door observatie van de natuur en channelings die ik heb gedaan. Alles dat groeit en bloeit komt pijn kijken. Bij iedere geboorte van iets nieuws is er pijn.

We zitten allen in een shift van het oude naar het nieuwe. Zo ook jij! Je bent op we ‘de nieuwe-ik’ te worden. Je voelt al dat je naar iets nieuws gaat. Alleen het nieuwe is zo onbekend waardoor het soms eenzaam en alleen voelt. Jij gaat jouw unieke pad bewandelen en doen waarvoor jij hier bent gekomen. Hierbij maak je met name gebruik van je intuïtie en leef je jouw eigen waarheid die je van binnenuit voelt en weet.

 • Stap 1: Pain (Pijn)

 • Stap 2: U-turn (Ommekeer)

 • Stap 3: Release (Loslaten)

 • Stap 4: Plant the seeds (Zaadjes planten)

 • Stap 5: Open your channel (Ontvangst stand)

 • Stap 6: Surrender (Leven in overgave)

 • Stap 7: Evolution (Evolutie & Implementatie)

Wat gebeurt er na het volgen van dit Programma?

Het PUPROSE-programma ‘Ontdek je Zielsmissie’ geeft je meer zelfvertrouwen waardoor je:

 • Van het hoofd naar het hart gaat
 • Van plannen naar laten gebeuren
 • Van stress naar ontspannen
 • Van bedenken naar voelen & weten
 • En van vechten naar loslaten
 • Van voorbereiden naar gewoon doen!

Dagelijkse Yoga

Tijdens het retreat ‘Ontdek je Zielsmissie‘ werken we met de 3 elementen; lichaam, geest & ziel. Lichaam: voeding & yoga, geest: de workshops, ziel: meditatie en bewustwordingsoefeningen. Yoga is een belangrijk onderdeel van dit Retreat. Yoga geeft je kracht, en leert je luisteren naar je eigen grenzen. Yoga maakt je lichaam en mind meer flexibel en zorgt dat je weer met veel plezier en energie vol in het leven staat! Dagelijks starten we met 1,5 uur yoga door Maria-Christina Kool. Wij zijn elkaar ‘toevallig tegen het lijf gelopen op Ibiza en zijn beide ‘Maria’s! Hieronder kun je meer lezen over Maria Christina haar reis om haar zielsmissie te leven en over haar yogalessen.

Over Maria Christina

Yoga is voor mij een levenslange reis. Na het afronden van een rechtenstudie ben in de ratrace beland onder het motto ”work hard, play hard”. Ik heb verschillende goede banen gehad in het bedrijfsleven, had een druk sociaal leven, en het plaatje zag er van de buitenkant dan ook jaloersmakend perfect uit. Maar niets was minder waar. Van binnen schreeuwde mijn innerlijke stem dat dit niet mijn leven was, dat er nog zoveel meer te ontdekken viel en dat ik naar mijn intuïtie moest luisteren omdat het anders slecht met me zou aflopen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mijn baan opgezegd en ben vertrokken nar Bali waar ik de opleiding tot Hatha yoga docent heb afgerond in Ubud.

Na anderhalf jaar yogales gegeven te hebben op Bali, Ibiza en in Costa Rica heb ik besloten om te verhuizen naar Ibiza. Ik ben opgeleid in verschillende stijlen: Hatha, Vinyasa, Kundalini en Beach flow. Op welk niveau je zit met je yoga practice maakt niet uit. Zolang je kunt ademhalen ben je welkom op de yogamat.

Yoga betekent voor mij een verruiming van je bewustzijn, het reïntegreren van je lichaam, geest en ziel. Het is mijn missie om jou uit je hoofd, terug in je lichaam te laten komen. Zodat je weer kunt voelen en ook terug in contact komt met de stem van je ziel, en je de levensenergie weer door je heen voelt stromen zoals het ook altijd is bedoeld!

Wat kun je verwachten?

Het beste is altijd om niets te verwachten en om met een open houding je proces in te stappen. Toch vinden veel mensen het prettig om iets van een kader te hebben. Ik help je om een beeld te kunnen scheppen van zo’n week Retreat op Ibiza. Ik neem je mee in een verhaal hoe de meeste Retreat op Ibiza verlopen.

Intake
Ik vind het belangrijk dat het Retreat van waarde is voor je. Daarom houd ik een persoonlijke intake met je. Nadat je je hebt opgegeven voor het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ doe ik een  intake met jou. Dit doen we telefonisch of via Skype. Op deze manier kunnen we met elkaar verbinden en kan ik aansluiten op de wensen van jou en de groep als geheel.

De reis naar Ibiza
Van te voren verbind ik alle deelnemers met elkaar zodat de deelnemers samen kunnen reizen naar Ibiza. Op 1 september om 16.00 uur staan je jou te verwelkomen op het vliegveld van Ibiza. Onder aan de pagina staan aansluitende vluchten vermeld van KLM, Transavia en Vueling. We rijden gezamenlijk naar de villa toe met gedeelde gehuurde auto’s.

Aankomst in de villa
Je wordt verwelkomt met een welkomstdrankje en krijgt een kamer toegewezen. Je hebt tijd om je even op te frissen na je reis. Daarna gaan we verder kennismaken en gezamenlijk eten. De eerste dag houden we ons bezig met de intentie waarom je naar het Retreat hebt gekomen.

Gedurende de week
Meestal is het de eerste dagen even wennen en ineens gaat alles vanzelf. Mensen voelen zich veilig in de groep en daar ontstaat een éénheid met elkaar. Naar mate de week vordert beginnen er steeds meer kwartjes te vallen. Iedere dag opent zich een nieuw inzicht, groeit het zelfvertrouwen en kom je dieper in je gevoel. Het doel is jouw kracht te laten ontwaken en helderheid te krijgen.

Vrije tijd
Aangezien Ibiza een geweldig eiland is en het Retreat soms best intens kan zijn is het heerlijk om af en toe vrije tijd te hebben. Deze zullen we je geven. Je kunt er ook voor kiezen om in deze tijd lekker te gaan schrijven, lezen, te gaan zwemmen, wandelen met de andere deelnemers te verbinden of het eiland te verkennen. September is een ideale periode hiervoor.

Yoga, Meditatie & Ademhalingsoefeningen.
We beginnen de dag met yoga van Maria Christina. Zij woont op Ibiza. Verder op de pagina lees je meer over haar. Ook maken we veel gebruik van meditatie en ademhalingsoefeningen. Deze technieken helpen je om thuis te komen bij jezelf, je innerlijke rust te herpakken en de antwoorden uit jezelf te halen.

Uitstapjes
Tijdens dit Retreat doen we 2 gezamenlijke uitstapjes. De ene is naar Es Vedra. De andere is naar een Zonnewijzer. Beide hele mooie plekken in het Zuid-Westen van het eiland. Onze villa ligt overigens in het Noorden in San Carlos. Dat is meer het spirituele/rustige deel van het eiland.

Afsluiting
De laatste dag maken we voor iedereen tijd om te kijken hoe je alles wat je hebt geleerd kunt implementeren als je weer naar huis terug gaat. We doen dit in groepsverband aangezien je in 7 dagen een hele mooie band met elkaar opbouwt.

Andere mensen over Maria Johanna

Als je aan een Retreat denkt dan is deze absoluut aan te bevelen. De yoga van Fraukje is fenomenaal. Maria kan de mooiste visioenenmeditaties geven. Daarbij heeft ze oog voor de kleine details waardoor het mij aan niets ontbrak. Genieten op het hoogste niveau. Dank je wel!

Mirjam

Ik heb een ontzettend fijne week gehad op het mooie eiland Ibiza. De uitgebreide yogalessen waren heerlijk. Mooie inzichten. Fijne meditaties. Cadeautje voor jezelf!

Hanneke van der Hoek

Fraukje geeft yoga zoals ik het ook zou willen doen, heel spiritueel, ze voelt wat de groep nodig heeft en past de les erop aan. Ik zou in de toekomst graag weer aan een Retreat bij haar willen deelnemen. Het is fijn om met de visioenenmeditaties en oefeningen van Maria Johanna meer helderheid te krijgen. Vooral het visionboard maken was leuk, omdat alles dan samenkomt.

Petra Zagwijn

Ik heb een bijzonder waardevolle week ervaren. We hadden een prettige groep wat bijdroeg aan de goede sfeer. De yoga was heerlijk voor mij, vernieuwende vormen. De stiltedagen heb ik als prettig ervaren. Het zorgde voor rust en ruimte. Ook de visioenenmeditaties waren bijzonder en heeft tot inzichten geleid. Ik heb genoten van het eten en de locatie.

Brigit

Het NieuwjaarsRetreat was erg bijzonder voor mij om mee te maken. Het was een beetje behelpen als gedeeltelijk rolstoelgebruiker om deel te nemen. Maar de groep ging hier goed mee om en ik heb een grandioze week gehad. Het was toch vrij intensief, omdat ik niet altijd volledig kon deelnemen aan de uitgebreide yogabewegingen vanwege mijn beperking. Toch heb ik het geprobeerd. De meditatieoefeningen waren rustgevend. Een goed begin van het nieuwe jaar. Hiephoi, ik ben nu een niet-roker!

Harold Botter

Het NieuwjaarsRetreat op Ibiza was voor mij een waardevolle ervaring. Nieuwe inzichten, bevestiging van wat ik diep van binnen al voelde. Ik heb echt contact kunnen maken met mijn kern. De sfeer was ontspannen, warm, respectvol, veilig en ook heel gezellig. Fijne meditaties en opdrachten van Maria Johanna. En ook de yogalessen van Fraukje waren fantastisch: lichaamswerk en zielscontact in één. Ik ga het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. Ik heb er weer zin in.

Renée

Het was voor mij een heel impulsieve beslissing om mee te gaan op het NieuwjaarsRetreat. Net wat ik op het moment nodig had. Ik was op zoek naar innerlijke rust, even loskoppelen van alles en de gezonde energie terugvinden. Het had gerust nog wat lager mogen duren, maar ik ga naar huis met een geweldige ervaring rijker en de kracht om in het nu te leven. Ik vond het heel bijzonder om Maria Johanna te ontmoeten. Ik herkende veel van mezelf en ik heb enorm respect voor haar. Zij is een voorbeeld voor veel twintigers en dertigers, waaronder ikzelf. Ook de yogalessen waren absoluut fantastisch. Ik heb er enorm van genoten. Fraukje zorgt voor de perfecte combinatie van de fysieke oefeningen met de uitleg van de onderliggende notie die maakt dat je volledig tot jezelf komt.

Alexandra

Wat een warmte, wat een liefde! De nieuwjaarsretreat 2016 op Ibiza is een opeenvolging van mooie, bijzondere momenten en nieuwe inzichten geweest.  In de stilte dagen heb ik een hoop oud zeer kunnen verwerken, een mooie ervaring was dat!

Fraukje gaf de yogalessen met zoveel passie en dat gevoel heeft zij ook met veel liefde over gebracht. Daarna genieten van het ontbijt, iedere keer weer een geweldig feest. Ook kregen we iedere dag een geleide meditatie, gegeven door Maria Johanna zelf…een vrouw met een gouden hart. Zij doet alles met zoveel passie en liefde.

We hebben de hele week veel oefeningen gedaan om helderheid te krijgen hoe we in het leven staan. We zijn naar huis gegaan met een schat aan nieuwe ervaringen en inzichten, ik kan het iedereen aanraden om dit een keer mee te gaan maken!!

Liesbeth Visser

Eten tijdens het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’

Laat je verwennen door het heerlijke eten tijdens het Retreat. Er is een privé kok aanwezig die de maaltijden voor jullie bereid. Vegetarisch, biologisch en super lekker. Hieronder zie je foto’s van het eten van mijn laatste Retreat.

Schema/Dagindeling

Hieronder zie je een indicatie van hoe de dagindeling. We zullen ervoor zorgen dat er een goede balans is tussen tijd voor jezelf en de activiteiten op het programma. In je vrije tijd zal ik de mogelijkheid aanbieden om optioneel extra 1 op 1 gesprekken met mij te kunnen aanvragen, massages te boeken, een handlezing te doen of een persoonlijke visioenenmediaties te doen. Maar ook kun je een heerlijke strandwandeling maken, tot rust komen, het eiland verkennen, een hippiemarkt bezoeken, een goed boek lezen, zwemmen of de omgeving ontdekken.

 • Dagindeling
 • 8.30 Opstaan (Je kunt wat fruit pakken)
 • 9.00 – 10.30 Yoga
 • 10.30 – 11.30 Super Gezond Ontbijt
 • 11.30 – 17.00 Tijd voor jezelf/Mogelijkheid tot Persoonlijke Coaching
 • 17.00 – 19.00 PURPOSE Programma door Maria Johanna
 • 19.00 – 20.00 avondeten
 • 20.00 avondprogramma/avond meditatie/tijd voor jezelf
 • 22.30 +/- bedtijd

Het Magische Eiland Ibiza

Ibiza was in de jaren ’60 en ’70 populair onder de hippies.  De hippies wilden zich afzetten tegen de maatschappij en streefden naar een samenleving in liefde en vrijheid. Hippies voelden zich erg aangetrokken door de bijzondere energie op Ibiza.

Ibiza staat voor schoonheid, vrijheid en speelsheid. Ibiza heeft een soort van ‘never-grow-up and celebrate life’-energie wat de hippies destijds erg aantrok. Deze energie helpt je tijdens het Retreat:

 • om je innerlijke schoonheid te ontdekken
 • om de zelfliefde te vinden
 • om los te laten je jezelf te bevrijden van angst
 • om het leven minder serieus te nemen
 • om speelser in het leven te staan

Onder andere deze redenen, maar ook de geweldige natuur maken voor mij dat Ibiza de perfecte plek voor is een Retreat!

Es Vedra

Er zijn verschillende mythische verhalen over Es Vedra. De meest genoemde is dat Es Vedra het topje is van het gezonken Atlantis. Het heeft een hoog magnetisch veld en is de derde meest magnetische plek op de aarde. Es Vedra heeft een kleine natuurlijke grot waarin zich een geschilderde afbeelding van God Shiva bevindt, uitgeroepen tot beschermer van de tempelgrot.

Aangezien het een bijzondere plek is met een sterk energieveld nemen wij jullie mee naar deze bijzondere krachtplek om je intenties te bekrachtigen en te genieten van deze mooie plek.

Het Labyrint

Een labyrint lijkt een beetje op een doolhof, maar heeft wel degelijk een doel. Wanneer je een labyrint loopt, loop je symbolisch jouw levensweg. Het is een krachtige manier om tot de essentie van jezelf te komen. Je kunt het labyrint lopen met een intentie of het laten gebeuren en steeds observeren wat het van binnen met je doet. Het is een eeuwenoud ritueel dat je in allerlei mythes, religie en in oude beschavingen kunt terugvinden. Vlakbij Es Vedra op Ibiza is ook een Labyrint te vinden die we met zijn allen gaan lopen.

Inschrijven Retreat Ibiza ‘Ontdek jouw Zielsmissie’

Super leuk dat je mee wilt naar het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ op Ibiza is een unieke kans om jouw zielsmissie te ontdekken. Samen met Maria Johanna en andere gelijkgestemden ga je op ontdekkingstocht naar jouw unieke missie.

De prijs voor dit 7-daags Retreat is € 1.197 euro voor een 3-persoonskamer, € 1.350,- euro voor een 2-persoonsbungalow of  € 1.450,- euro voor een 2-persoonskamer.

Het is mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te voldoen. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Je kunt hieronder een keuze maken en jouw plekje reserveren! Zodra je jouw boeking hebt gedaan, verbinden we je graag met de andere deelnemers zodat je eventueel samen kunt reizen.

3-Persoonskamer boeken

 • 3-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonsbungalow boeken

 • 2-persoonsbungalow (houten bungalow buiten de villa)
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonskamer boeken

 • 2-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

Wat zit er inbegrepen bij het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’?

 • Intake vooraf van het Retreat
 • 7 Nachten verblijf in Fijne Villa
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! PURPOSE-Programma Maria Johanna
 • Dagelijks bewust ontbijt
 • Dagelijks gezonde lunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt Water, thee
 • *Extra persoonlijke coaching door Maria Johanna is optioneel
 • *Massage zijn optioneel mogelijk

Foto’s van onze Villa

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s hen scrollen.

Foto’s Kamers

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s hen scrollen.

Reacties Deelnemers Voorgaand Retreat

Vol verwachtingen naar Bali! Maar het geschenk dat ik heb mogen ontvangen is zoveel-meer-Wauw! Dit had ik niet durven dromen. Een life changing ervaring vanuit liefde en mooiheid. Super Maria dat je het doet. Trots dat ik deel heb mogen maken van de reis.

Robert Ros

Geen spijt van dit retreat door Maria uit haar hart gedaan. Dit is door mij gevoeld. Maria is een geweldige vrouw met heel veel kracht. Hoera dat dit Maria dit Retreat zo goed heeft kunnen geven. Ik ben dankbaar dat ik er bij ben geweest.

Theadorra Harren

Heerlijk om zoveel mooie, hartverwarmende mensen te hebben mogen ontmoeten! Mooi dat dit Retreat tot stand is gekomen. Alles is liefde! Dank je wel Maria.

Jeanine van Ijseldijk

Dank je wel dat je een gids op mijn pad wilde zijn. Vanaf het begin voelde het al goed en gaf ik al mijn vertrouwen. Dit leerde mij loslaten en Maria een kans te geven mij te begeleiden. De energie van Maria en haar liefde waren voelbaar tijdens het Retreat. Nog steeds voel ik me zo dankbaar dat Maria op mijn pad is gekomen. Ze is een prachtmens! Het Retreat is zeker een aanrader.

Marcel Robroek

Ik heb het Retreat als een inspirerende reis naar mezelf ervaren. De laatste stukjes naar mijn ‘nieuwe ik’ heb ik gevonden. Door de gesprekken met ieder van de groep, je visioenen meditatie waarin ik mijn moeder heb vergeven. Je hebt een veilige plek gecreëerd. zodat ik mij geheel kon openen en geven. Ik heb gevonden waar ik voor kwam.

Anoniem

Het was een fantastische week, zelfs magische ervaringen. Loslaten in optima forma. Ik heb genoten, geleerd, gevoeld en ervaren. Meer kan dat niet ‘ZIJN’. Maria is een zeer bijzonder mens die veel te delen heeft. Ik zou mensen adviseren om Maria te horen. Het kan ‘Life Changing’ zijn.

Anoniem

Ik heb bijzonder genoten van het Retreat op Bali. Ik ben dankbaar voor alle wijze woorden en inzichten die ik via Maria heb mogen ontvangen. Maria heeft me geholpen een stuk dichter bij mezelf te komen. Vooral heeft ze me laten inzien dat ik gewoon mezelf mag zijn.

Nadia

Dit Retreat was in alle opzichten een life-changer! Dag 1 zat ik volledig vast geankerd. Vol weerstand! Dag 7 ben ik een nieuwe ik! Volledig open en ontvankelijk kan ik nu vanuit mijn hart gaan leven. Mijn bron(nen) zijn onuitputtelijk. Ik ben me heel erg bewust geworden van het enorme potentieel dat in me huist. Bedankt voor de liefde, het licht, de vrede en de energie Maria.

Tim Rogge

In het begin had ik moeite met dingen, maar gaandeweg zag ik dat dit over mezelf ging. Dit retreat, hier ‘ZIJN’! Mijn lessen, voelde me soms onveilig en verdrietig. Uiteindelijk zie ik hier mijn eigen lessen in en ben ik blij dat ik ben gebleven. Dat ik de kracht heb gevonden om mijn angsten aan te kijken er er doorheen te gaan. Wauw! Wat een mooi einde! Dank je wel.

Anoniem

Ik ben dankbaar voor de fijne en bijzondere week! Het programma vond ik fijn, goed doordacht. Maria haar enthousiasme is hier helemaal ingelegd. Ik vond het fijn om te ervaren dat Maria voor iedereen tijd heeft kunnen maken, wilde helpen en dat eigenlijk alles kon! Bedankt voor de waardevolle inzichten.

Marleen Donders

Inschrijven Retreat Ibiza ‘Ontdek jouw Zielsmissie’

Super leuk dat je mee wilt naar het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ op Ibiza is een unieke kans om jouw zielsmissie te ontdekken. Samen met Maria Johanna en andere gelijkgestemden ga je op ontdekkingstocht naar jouw unieke missie.

De prijs voor dit 7-daags Retreat is € 1.197 euro voor een 3-persoonskamer, € 1.350,- euro voor een 2-persoonsbungalow of  € 1.450,- euro voor een 2-persoonskamer.

Het is mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te voldoen. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Je kunt hieronder een keuze maken en jouw plekje reserveren! Zodra je jouw boeking hebt gedaan, verbinden we je graag met de andere deelnemers zodat je eventueel samen kunt reizen.

3-Persoonskamer boeken

 • 3-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonsbungalow boeken

 • 2-persoonsbungalow (houten bungalow buiten de villa)
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonskamer boeken

 • 2-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

Video Vorige Retreat

Fraukje Jasmine en ik hebben eerder Retreats op Ibiza gegeven in dezelfde villa. Hieronder kun je een video bekijken van ons Nieuwjaarsretreat van hoe wij deze week hebben beleefd zodat je een indruk kunt krijgen van hoe zo’n Weekretreat op Ibiza verloopt! De gehele blog kun je lezen via de onderstaande link:

https://www.mariajohanna.com/yoga-meditatie-retreat-op-ibiza/

Ervaringen van Deelnemers aan vorige retreats

Ik zag het dit retreat voorbij komen en had nog nooit van zoiets gehoord. Ik ging me erin verdiepen eaarzelde geen moment en voelde dat ik wilde deelnemen! En,….. het was een geweldige week voor mij!

Zoveel rust, blijdschap, vrede, liefde, lol, loslaten van het “onkruid” in je leven en zoveel adviezen die je van elkaar krijgt. Zoveel dat je van elkaar leert!! Werkelijk ongelooflijk, ik kan het iedereen aanraden eens te doen!!! Het Retreat is ook juist heerlijk voor mensen die dit nooit eerder hebben gedaan. Daar wordt heel goed mee omgegaan.

Onze groep bestond uit mensen die vaker mediteerden of die zelf yoga-docente waren. Het programma was zo perfect op elkaar afgestemd, naar mijn idee, dat bijna iedereen overal wel aan mee deed of aan mee kon doen, eventueel gewoon op een versimpelde of andere manier als het even niet ging. De omgeving was werkelijk ge-wel-dig!!!  Wat een super mooi eiland. In deze periode is het op Ibiza ook erg rustig, heerlijk.

De villa ligt heel mooi tussen de bergen met uitzicht op zee, een groot eigen terrein, wat een rust!

Ik ben gaan inzien dat je in het leven niet maar 1 missie hebt, maar dat het leven uit veel missies bestaat en dat waar je je aandacht op richt, vanzelf op je pad zal komen.

Ook heb ik ondervonden wat “healing” nu werkelijk is. Nou, het is vervelend als je door een moeilijk moment heen moet en lastige herinneringen, maar wat een vrijheid als je er eenmaal doorheen bent!!!

Fantastisch! Kortom, het was een geweldige groep, veel leermomenten, fantastische coaching, veel plezier, verwerken van lastige herinneringen uit je leven, geweldige natuur en omgeving, leuke hippie markt, het delen van alle ervaringen. En het belangrijkste is dat ik heb geleerd en gevoelt hoe ik lief kan zijn voor mezelf, dat vond ik heel moeilijk en het is me nu gewoon helemaal duidelijk!

Dit was echt de beste keuze die ik voor mezelf kon maken in jaren!!! Dat er nog maar veel mensen zo’n mooi liefdevol retreat zullen hebben in de toekomst als dat wij hadden!

Marlou van Beek

Wauw, deze retraite was in alle opzichten een hele mooie bijzondere ervaring! Zulke mooie inzichten die ik heb gekregen, hier kan ik echt wat mee! Wat een mooie meditaties van Maria! De yoga en een op een sessies bij Fraukje, hebben bij mij echt een opening gemaakt! Dit is het begin van iets nieuws, zo bijzonder! Deze hele retraite is zo’n mooi cadeau, een prachtige levens ervaring voor altijd!

Annet Kroesen

Maria het was geweldig! Heel veel afwisseling in de yoga, meditaties en jouw programma! Geen moment van verveling hierin! En ik vond het heel fijn dat jij ook erg goed keek naar wat de groep nodig had, en dat dan ook aanpaste in het programma! Ook fijn dat er toch ook ruimte was om mijzelf soms even terug te kunnen trekken, er gebeurt zoveel in zo’n week.

Annoniem

Maria het was geweldig! Heel veel afwisseling in de yoga, meditaties en jouw programma! Geen moment van verveling hierin! En ik vond het heel fijn dat jij ook erg goed keek naar wat de groep nodig had, en dat dan ook aanpaste in het programma! Ook fijn dat er toch ook ruimte was om mijzelf soms even terug te kunnen trekken, er gebeurt zoveel in zo’n week.

Christine van Hoof

 Niets inspirerender dan bezig zijn met de zaken waar het leven echt om draait met inspirerende zielen in een idyllische inspirerende omgeving verbonden met elkaar en al dat is. Onvergetelijk!!

Bernart de Leeuw

Inschrijven Retreat Ibiza ‘Ontdek je Zielsmissie!’

Super leuk dat je mee wilt naar het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ op Ibiza. Dit is een unieke kans om een week helemaal voor jezelf te nemen om in verbinding te komen met jezelf en tot de juiste inzichten te komen.

We bieden 3 mogelijkheden qua kamer. De prijs voor dit 7-daags Retreat is € 1.197 euro voor een 3-persoonskamer, € 1.350,- euro voor een 2-persoonsbungalow of  € 1.450,- euro voor een 2-persoonskamer.

Het is mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te voldoen. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Het is mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld extra massages en extra 1-op-1 coaching.

Je kunt hieronder een keuze maken en jouw plekje reserveren! Zodra je jouw boeking hebt gedaan, verbinden we je graag met de andere deelnemers zodat je eventueel samen kunt reizen.

3-Persoonskamer boeken

 • 3-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonsbungalow boeken

 • 2-persoonsbungalow (houten bungalow buiten de villa)
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonskamer boeken

 • 2-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

Meest gestelde vragen

Ik reis niet graag alleen. Kun je samen met mij reizen?
Zelf ben ik altijd van tevoren op het eiland aanwezig. De groep reist (tot nu toe) altijd samen. Graag verbind ik je met de andere deelnemers zodat je niet alleen hoeft te reizen. We maken altijd een FB-groep aan en een Whatsapp groep om met elkaar te verbinden.

Zit het vliegticket er bij in?
Nee, je kunt zelf je vliegticket boeken. Zelf vlieg ik meestal met Transavia, KLM en soms Vueling. Het komt soms voor dat mensen vanaf Weeze vliegen. Eindhoven is ook een mogelijkheid met Transavia. Indien je samen wilt reizen raad ik je aan om te verbinden met de andere deelnemers. *We weten dat de vliegtickets last-minute duur zijn. Wil je hulp om de beste deal te krijgen? Ik kan je helpen! mail dan naar info@mariajohanna.com

Wat is de gemiddelde prijs voor een vliegticket naar Ibiza?
De gemiddelde prijs is tussen de 95 en 250 euro. Sommige deelnemers vliegen goedkoper (vanaf Weeze). *We weten dat de vliegtickets last-minute duur zijn. Wil je hulp om de beste deal te krijgen? Ik kan je helpen! mail dan naar info@mariajohanna.com

Wat is de prijs van het Retreat?
De prijs voor dit 7-daags Retreat is € 1.197 euro voor een 3-persoonskamer, € 1.350,- euro voor een 2-persoonsbungalow of  € 1.450,- euro voor een 2-persoonskamer. Het is mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te voldoen. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn.

Hoe kom ik naar de villa?
De meeste deelnemers vinden het prettig om zelf een auto te huren voor in hun vrije tijd. Dit is niet verplicht. Ik sta jullie samen met mijn assistente op te wachten op het vliegveld op 4 mei 2018 om 17.00 uur. Op deze dag komt de vlucht aan van Transavia die de meeste deelnemers reeds hebben geboekt.

Waar ligt de villa?
De villa ligt in het Zuid-Westen van het eiland bij Cala Tarida. Op Ibiza hebben veel villa’s geen adres. Je ontvangt dus een routebeschrijving van de villa.

Moet ik aan auto huren?
Nee, dat is niet verplicht. Wel raden we dit aan. Je hebt vrije tijd en dan is het hebben van een auto wel heel prettig op Ibiza. Op andere Retreats worden de auto’s altijd samen gedeeld met andere deelnemers.

Hoe groot is de groep?
In dit Retreat is er plek voor 10 deelnemers.

Hoe groot is het team?
Het team bestaat uit Sanne Floor als yoga docente, Maria Johanna als trainer, Sylvie Driessen als coordinator en 2 koks. Het team bestaat totaal uit 5 mensen.

Waar kan ik het beste een auto boeken?
De goedkoopste plek is meestal DoYouSpain.com. Hier kun je auto’s vinden van verschillende aanbieders. Populaire aanbieders zijn; Rentalcars, Ok, Click Rent, Europcars, Sixt en Goldcar. Let er op dat je de auto wilt ophalen op het vliegveld. Je hoeft online geen extra verzekering te boeken. Dit wordt gevraagd bij aankomst. Let op! Je hebt hier een credit card voor nodig en uiteraard je rijbewijs!

Hoe groot is de groep?
We zijn met maximaal 18 mensen.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in 3 termijnen betalen. We rekenen 5 euro administratiekosten extra per termijn.

Wat is het verschil tussen de 2-persoonskamer en de 2-persoonsbungalow?
De de 2-persoonskamer is in de villa gelegen. De de 2-persoonsbungalow is van hout en staat apart van de villa. Beide zijn voorzien van een eigen douche.

Wat als ik deze datum niet kan?
Dan gaat het voor nu niet lukken. Laat me weten als je interesse hebt in een eventuele volgende keer. Ik heb nog een Retreat gepland op Ibiza op 31 Augustus t/m 7 september).

Kan ik de yoga ook volgen als beginner?
Ja. Er wordt rekening gehouden met beginners en mensen die meer ervaren zijn. Meestal zijn de deelnemers van het Retreat niet enorm ervaren.

Hoe is het weer op Ibiza in mei?
Meestal is het zonnig weer op Ibiza in mei. Op de voorgaande Retreats hebben we een duik kunnen nemen in het zwembad of in de zee. Neem dus je bikini mee, maar ook zeker warme kleding voor ‘s avonds. Het kan flink afkoelen.

Is er tijd om een hippiemarkt bezoeken?
Ja, we geven je gelegenheid om een hippie markt te bezoeken in je vrije tijd. Deze vinden plaats op de zaterdag, woensdag en/of  zondag. Het is net welke al gestart zijn. We houden hier rekening mee in ons programma.

Gaan we ook activiteiten ondernemen op het eiland zelf?
Een vast onderdeel van mijn Retreats is het bezoeken van de krachtplek Es Vedra. Dit is 1 van de meest krachtige plekken op aarde. Dit wordt altijd als heel bijzonder ervaren.

Heb ik tijd voor mezelf?
Ja, je hebt vrije tijd om tot jezelf te komen. Je mag doen wat je zelf wilt. Het eiland verkennen, een boek lezen, schrijven, verbinden met andere deelnemers, een hippie markt bezoeken (indien open), etc. Het is de laatste maand van het seizoen en de meeste populaire plekken zijn nog open.

Kan het Retreat ook fiscaal aftrekken?
Ja, je kan het gunstig aftrekken als studiekosten.

Wat als ik het nu niet direct kan betalen?
Indien je het niet direct kunt betalen, kunnen we een betalingsregeling afsluiten. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Of stuur mij even een e-mail naar info@mariajohanna.com

Wat levert het Retreat mij op?
Uiteraard is dit per persoon verschillend. Uit voorgaande Retreats heb ik gezien dat mensen vooral meer zelfvertrouwen krijgen door het Retreat. De steun van de groep zorgt ervoor dat je je niet eenzaam voelt en je weer veilig kan voelen. Er is altijd enorm veel herkenning in de groep. Dit creëert veiligheid en éénheid en is één van de geheimen waardoor de Retreats doorgaan zeer transformerend werken.

Inschrijven Retreat Ibiza ‘Ontdek je Zielsmissie!’

Super leuk dat je mee wilt naar het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie” op Ibiza. Dit is een unieke kans om een week helemaal voor jezelf te nemen om in verbinding te komen met jezelf en tot de juiste inzichten te komen.

We bieden 3 mogelijkheden qua kamer. De prijs voor dit 7-daags Retreat is € 1.197 euro voor een 3-persoonskamer, € 1.350,- euro voor een 2-persoonsbungalow of  € 1.450,- euro voor een 2-persoonskamer.

Het is mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te voldoen. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Het is mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld extra massages en extra 1-op-1 coaching.

Je kunt hieronder een keuze maken en jouw plekje reserveren! Zodra je jouw boeking hebt gedaan, verbinden we je graag met de andere deelnemers zodat je eventueel samen kunt reizen.

3-Persoonskamer boeken

 • 3-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonsbungalow boeken

 • 2-persoonsbungalow (houten bungalow buiten de villa)
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

2-Persoonskamer boeken

 • 2-persoonskamer in de villa
 • 7 Nachten verblijf in een super fijne Villa op Ibiza
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditatie
 • Unieke! Programma Maria Johanna
 • Stilte Dag
 • Uitje naar Es Vedra
 • Dagelijks luchtig eten/snacks voor de yoga
 • Dagelijks bewuste brunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt water, thee
 • Samenzijn met gelijkgestemden op Ibiza

Nog vragen?

Heb je vragen over het retreat? Bijvoorbeeld over de vliegtickets, het verblijf, een extra overnachting, het combineren met een langere reis of gezinsvakantie?  Of heb je andere vragen en/of opmerkingen.. Neem van gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!

Contactformulier