Yoga, Meditatie & Healing Retreat 16 t/m 23 april 2016 ‘Vind je Innerlijke Rust en leef in Balans’

Voel je een Verlangen?… Of… Heb je een uitdaging?

Wil je meer innerlijke rust ervaren? Wil je leven vanuit Balans? Ben je toe aan een betere relatie met jezelf en je leven zelf? Dan is dit Retreat iets voor jou! Alles begint bij jezelf. Ons Retreat draait om zelfreflectie, bewustwording en wakkerder leven. Wie ben je en wie je wilt zijn? Ontdek hoe je meer van jezelf kunt houden en je ziel expressie kunt geven. Alles is in de basis een relatie. De relatie met je gedachte, emoties, je innerlijke en de buitenwereld. Het retreat helpt je om een shift te maken in je bewustzijn en wakkerder in het leven te staan. De eerste stap is hierbij acceptatie en zelfliefde. Ons Retreat bevat, yoga, meditatie, stilte, gezonde voeding, workshops en begeleiding van Maria Johanna en Fraukje Jasmine.

Video Vorige Retreat

In Januari hebben Fraukje Jasmine en ik ook een Retreat op Ibiza gegeven op dezelfde plek. Hieronder kun je een video bekijken van hoe wij deze week hebben beleefd zodat je een indruk kunt krijgen van hoe zo’n week Retreat op Ibiza verloopt! De gehele blog kun je lezen via de onderstaande link:

https://www.mariajohanna.com/yoga-meditatie-retreat-op-ibiza/

Pakketten & Investering

Heb je een goed gevoel gekregen en denk je dat dit Retreat ‘Vind je Innerlijke Rust en leef in Balans’ op Ibiza iets voor jou is? Hieronder heb ik verschillende pakketen samengesteld voor verschillende type reizigers. Voor alle pakketten geldt dat alles inclusief is qua programma van het Retreat. Behalve je vliegreis, verzekering en taxirit heb je géén extra kosten aan eten of drinken en dergelijke, tenzij je speciale wensen hebt. Wel is het mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een extra massages en extra 1 op 1 coaching. Ik heb een Facebook groep ‘Maria Johanna Retreats‘ aangemaakt indien je een reismaatje zoekt.

Het verschil in de pakketen ligt in het delen van een kamer met 2 of 3 personen. Indien je in termijnen wilt betalen is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een email sturen naar: info@mariajohanna.com. Er komt 5 euro extra in rekening per betaling. Indien je een betaling doet gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Zie hieronder de mogelijkheden.

3 Persoonskamer

2 Persoons Bungalow

2 Persoonskamer

Inschrijven

Lijkt het je iets om dee te nemen aan het Retreat? Je kunt je aanmelden door mij een e-mail te sturen op info@Mariajohanna.com of door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Vervolgens zal ik de boeking met je rondmaken en een factuur voor je maken zodat jij je plekje hebt gereserveerd.

There is Never Anything but The Present, and if One cannot Live There, One cannot Live Anywhere -Alan Watts

Waarom?

Heb je wel eens nagedacht om deel te nemen aan een Retraite? Of heb je ervaring met het deelnemen aan een retraite? Retraite betekent terugtrekken om zelfreflectie te doen. We zijn vaak bezig met de buitenwereld waarbij ons leven vanzelf voortgaat.

Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd stil te staan bij jezelf en je leven. Durf je te leven in overgave? Weet je hoe je vanuit innerlijke rust en balans kunt leven? Neem je voldoende tijd voor jezelf?

En hoe kun je meer vanuit zelfliefde leven? De tijd is nu! Speciaal voor jou heb ik een blog gemaakt met 25 redenen om deel te nemen aan een Retraite.

Hoe?

Dit Yoga, Meditatie en Healing Retreat op Ibiza helpt je herinneren dat alle antwoorden in jezelf zitten. Je leert hoe je naar binnen kunt gaan en vanuit je gevoel kunt leven. De eerste stappen zijn loslaten wat was en accepteren wat is. We houden zelfs een stilte dag om nog dieper in jezelf te kunnen kijken.

Door in een andere omgeving te zijn kun je gemakkelijker vanaf een afstand naar je leven kijken. Hoe kun je je afstemmen op je verlangens? Je ontdekt je scheppende kracht en hoe je jezelf in de juiste vibratie brengt.

Wanneer je naar huis gaat weet je te zorgen voor een opgeruimde mind, hoe je meer innerlijke rust en balans vindt. En dit is natuurlijk pas het begin van de reis.

Intenties – Wat levert het op?

 • Innerlijke Rust

 • Leven in Acceptatie

 • Betere Relatie met Jezelf

 • Activatie innerlijke wijsheid

 • In Balans komen

 • Dagelijkse Yoga

 • Dagelijkse Meditatie

 • Gezonde voeding

 • Loslaten oude patronen (ego)

 • Jezelf Heling Geven

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna en ik begeleid je in je persoonlijke groei en spirituele ontwakingsproces. Ik help je te verbinden met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. In 2013 publiceerde ik al mijn eerste boek ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Hierin deel ik mijn eigen coachingsmodel de KRACHT-techniek. Ik heb hiermee duizenden Quarterlife-ers mogen helpen.

Maar ik ging verder op reis naar binnen en werd wakker… Hierbij heeft mijn eerste ayahuasca ceremonie een grote bijdrage gehad. Het opende mijn ogen. Het ontwaken en volgen van mijn hart bracht mij tot meer diepgang en ontdekkingen. Ineens kreeg ik een roeping vanuit het Universum waardoor ik de visioenenmeditatie ontdekte. Deze meditatietechniek heeft mij geleerd om diepe verbinding te maken met mezelf en de bron. Dit leidde ertoe dat ik niet meer mijn roepnaam ‘Mariette‘ gebruik, maar mijn geboortenamenMaria Johanna‘ ben gaan aannemen. Dit veranderde opnieuw alles in mijn leven!

Direct belandde ik op Bali waar ik in 2014/2015 negen maanden  heb gewoond. Vanuit daar startte ik mijn website mariajohanna.com zonder precies te weten hoe dit zou uitpakken. Maar alles ging vanzelf. Vanaf dat moment kon ik leven in verwondering/overgave.

Op Bali ontdekte ik een nieuwe passie voor het geven van Retreats. Vanuit daar kreeg ik vraag of ik Retreats wilde doen in Europa. Vandaar het magische eiland Ibiza! Ik voel mij vereerd om gasten te mogen ontvangen die bij mij in een villa willen logeren om aan zichzelf te werken. Je bent van harte welkom. 

Visioenenmeditatie Techniek

Zoals je zojuist hebt gelezen hebben de visioenenmeditaties mijn leven verandert. Dit is een door-mij-bedachte naam en/of techniek voor de visioenen die tot mij kwamen. We denken ik beelden en films. Je kunt het gehele leven zien als een set aan plaatjes die zich omvormen in een film die wij ervaren als onze realiteit. De realiteit komt vanuit ons onderbewuste. Je bent creator vanuit een hogere dimensie waarmee je verbonden bent. De visioenenmeditaties kunnen je helpen bij:

 • diepere verbinding met jezelf

 • innerlijk reizen

 • het in verbinding komen met je onderbewuste

 • je gidsen ontmoeten

 • herinneren/channelen

 • het verhogen van je vibratie

 • ontspannen & ontstressen

 • loslaten & heling

Ervaringen Visioenenmeditatie

In de visioenenmeditaties help ik je hiermee te verbinden om zodoende vanaf een diep niveau heling te laten plaatsvinden. Je kunt in de reacties van het vorige Retreat lezen dat veel deelnemers hier enorme baat bij hebben gehad. Om deze ervaringen te lezen scrol je een klein stukje naar beneden. Of je kunt gaan naar de pagina meditatie.

Over Fraukje Nooij ( in Ibiza bekend als Jasmine)

Mijn naam is Fraukje en ik ben Psycholoog, Internationaal Yoga lerares, Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamic adem therapeut. Allen gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven. Als constante leerling van het mysterie van het leven, deel ik graag met je wat ik vanuit ervaring heb geleerd, in de hoop dat je een meer vervuld, gelukkig en geïnspireerd leven gaat hebben na mijn hulp.

Ik maak gebruik van een schat van waardevolle tools voor transformatie en empowerment. Ik heb een eigen en unieke yogastijl ontwikkeld, met de nadruk op gewaarzijn van het nu en het activeren van de levensenergie in het lichaam. Op een boeiende en levendige manier leer ik je om meer bewust aanwezig te zijn en je te verbinden met de Bliss, goddelijkheid, die je bent. Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireer ik anderen in hun zoektocht naar genezing, gezondheid en geluk.

Ik heb een zeer effectieve trauma en stress release therapie ontwikkeld, EIT genaamd. Oftewel Emotionele Integratie Therapie. EIT bestaat uit verbonden ademen in combinatie met het uiten van diepgewortelde negatieve overtuigingen, verbale en fysieke expressie, pijnpunt massage en healing. Deze combinatie zorgt ervoor dat oude pijn oplost in zowel lichaam als geest. De levensenergie gaat hierdoor weer beter stromen. Zo gaat de lading van negatieve gedachten af en ontstaat er ruimte in het hoofd en ontspanning in het lichaam. Ik hoop je te ontmoeten op Ibiza zodat ik deze techniek met je kan delen op het Retreat.

Insight Yoga door Fraukje Jasmine

Insight yoga is een unieke en krachtige yoga vorm die ontwikkeld is door Fraukje Nooij zelf. Het is de yoga van awareness en empowerment. De nadruk bij deze yogastijl ligt op de waarnemer en innerlijke “alignment”. Het bestaat uit een combinatie van verschillende yogastijlen, waaronder kundalini yoga, hatha/ yin yoga en mindfulness.

De lessen beginnen altijd met een meditatie. Dit brengt mensen naar de stilte. Daarna wordt de levensenergie opgewekt via kundalini kriya’s. Dit zijn dynamische oefeningen die gecombineerd worden met ademhalingstechnieken, waaronder de vuurademhaling. Tussendoor wordt er veel aandacht besteed aan gewaarzijn van het nu.

Aan het eind van de les gaan we de stilte in via yin houdingen. Deze houdingen worden drie tot vijf minuten vastgehouden. Dit brengt diepe ontspanning en balans in lichaam en geest. Deze yoga vorm is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen zijn eenvoudig, doch zeer effectief. Het effect is meteen voelbaar. Na een les merk je direct dat je opgewekter, krachtiger en meer ontspannen bent. Een goede start van de dag! Dit kun je ook teruglezen in de reacties van de vorige deelnemers. Hieronder een aantal foto’s van ons vorige Retreat op Ibiza.

Het Magische Ibiza

Ibiza was in de jaren ’60 en ’70 populair onder de hippies.  De hippies wilden zich afzetten tegen de maatschappij en streefden naar een samenleving in liefde en vrijheid. Hippies voelden zich erg aangetrokken door de bijzondere energie op Ibiza.

Ibiza staat voor schoonheid, vrijheid en speelsheid. Ibiza heeft een soort van ‘never-grow-up and celebrate life’-energie wat de hippies destijds erg aantrok. Deze energie helpt je tijdens het Retreat:

 • om je innerlijke schoonheid te ontdekken
 • om de zelfliefde te vinden
 • om los te laten je jezelf te bevrijden van angst
 • om het leven minder serieus te nemen
 • om speelser in het leven te staan

Onder andere deze redenen, maar ook de geweldige natuur maken voor mij dat Ibiza de perfecte plek voor is een Retreat!

Het Magische Ibiza staat voor Puurheid, Schoonheid, Speelsheid en Zuiverheid. Je moet de energie Voelen en Ervaren <3

Es Vedra

Er zijn verschillende mythische verhalen over Es Vedra. De meest genoemde is dat Es Vedrahet topje is van het gezonken Atlantis. Het heeft een hoog magnetisch veld en is de derde meest magnetische plek op de aarde. Es Vedra heeft een kleine natuurlijke grot waarin zich een geschilderde afbeelding van God Shiva bevindt, uitgeroepen tot beschermer van de tempelgrot.

Aangezien het een bijzondere plek is met een sterk energieveld nemen wij jullie mee naar deze bijzondere krachtplek om je intenties te bekrachtigen en te genieten van deze mooie plek.

Stiltedag

Binnen het Retreat gaan we een stiltedag houden. Mensen zeggen wel eens: ‘Het Grootste Kado dat je jezelf kunt doen is Stilte. Zelf heb ik een 2 weekse Vipassana stilte Retraite gedaan op Bali. Dit heeft mij enorm veel opgeleverd en mijn leven verandert. Allereerst door meer diepgang met mezelf en mijn partner. Daarom wil ik jou een ervaring geven in stilte… Niet zo heavy als een 2-weekse, maar één dag stilte. Ik leer je een meditatie techniek zodat je het ook thuis zelf kunt doen. Voor iedereen zal dit een andere ervaring zijn.

Stilte helpt je bewustzijn te vergroten. Het is de ultieme mindfullness trainingdag van het Retreat! Je ervaart dat alles tijdelijk is, je observeert hoe pijn komt en gaat, net zoals je emoties komen en gaan. De stilte leert te associeren, dissociëren en accepteren. Het vergroot je zelfbewust en dat is de start van invloed hebben op je leven en je ZIJN.

We onderbreken de stilte door een persoonlijke coaching met mij en/of Fraukje.

De Stilte Spreekt Altijd. Daar vind je de geschenken van het Universum. – Maria Johanna

Accomodatie: Sunset Mountain Ibiza Retreat Center

Het Retreat vindt plaat op één van de MOOISTE punten van IBIZA, omgeven door dennenbomen, met een ADEMBENEMEND UITZICHT over de zee en een aantal kleinere eilanden. Iedere avond kunnen we genieten van een LANGHOUDENDE SUNSET, van daar ook de naam ‘The Sunset Mountain‘. De locatie is in het westen van het eiland, dicht bij de meest prachtige zandstranden van IBIZA.

Foto’s: Sunset Mountain Ibiza Retreat Center

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s hen scrollen.

De Kamers

Het hoofdgebouw is verdeeld over 4 tweepersoonskamers met eigen badkamer en 3 driepersoonskamers met badkamer buiten de kamer. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op zee. Het pand heeft ook een ruime binnen en buiten LEVEN EN EET GEBIED, patio, kleurrijke tuin, CHILL-OUT ruimtes.
Er zijn vier houten bungalows. Waar je kunt GENIETEN van de nog wilde en natuurlijke omgeving. Elke bungalow heeft 2 eenpersoonsbedden, balkon, badkamer en uitzicht op zee. Je kunt genieten van een PRACHTIG zwembad met strand, JACUZZI en prachtige OCEAAN en ZONSONDERGANG.

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s hen scrollen.

Reacties Deelnemers Vorige Retreat

Als je aan een Retreat denkt dan is deze absoluut aan te bevelen. De yoga van Fraukje is fenomenaal. Maria kan de mooiste visioenenmeditaties geven. Daarbij heeft ze oog voor de kleine details waardoor het mij aan niets ontbrak. Genieten op het hoogste niveau. Dank je wel!

Mirjam

Ik heb een ontzettend fijne week gehad op het mooie eiland Ibiza. De uitgebreide yogalessen waren heerlijk. Mooie inzichten. Fijne meditaties. Cadeautje voor jezelf!

Hanneke van der Hoek

Fraukje geeft yoga zoals ik het ook zou willen doen, heel spiritueel, ze voelt wat de groep nodig heeft en past de les erop aan. Ik zou in de toekomst graag weer aan een Retreat bij haar willen deelnemen. Het is fijn om met de visioenenmeditaties en oefeningen van Maria Johanna meer helderheid te krijgen. Vooral het visionboard maken was leuk, omdat alles dan samenkomt.

Petra Zagwijn

Ik heb een bijzonder waardevolle week ervaren. We hadden een prettige groep wat bijdroeg aan de goede sfeer. De yoga was heerlijk voor mij, vernieuwende vormen. De stiltedagen heb ik als prettig ervaren. Het zorgde voor rust en ruimte. Ook de visioenenmeditaties waren bijzonder en heeft tot inzichten geleid. Ik heb genoten van het eten en de locatie.

Brigit

Het NieuwjaarsRetreat was erg bijzonder voor mij om mee te maken. Het was een beetje behelpen als gedeeltelijk rolstoelgebruiker om deel te nemen. Maar de groep ging hier goed mee om en ik heb een grandioze week gehad. Het was toch vrij intensief, omdat ik niet altijd volledig kon deelnemen aan de uitgebreide yogabewegingen vanwege mijn beperking. Toch heb ik het geprobeerd. De meditatieoefeningen waren rustgevend. Een goed begin van het nieuwe jaar. Hiephoi, ik ben nu een niet-roker!

Harold Botter

Het NieuwjaarsRetreat op Ibiza was voor mij een waardevolle ervaring. Nieuwe inzichten, bevestiging van wat ik diep van binnen al voelde. Ik heb echt contact kunnen maken met mijn kern. De sfeer was ontspannen, warm, respectvol, veilig en ook heel gezellig. Fijne meditaties en opdrachten van Maria Johanna. En ook de yogalessen van Fraukje waren fantastisch: lichaamswerk en zielscontact in één. Ik ga het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. Ik heb er weer zin in.

Renée

Het was voor mij een heel impulsieve beslissing om mee te gaan op het NieuwjaarsRetreat. Net wat ik op het moment nodig had. Ik was op zoek naar innerlijke rust, even loskoppelen van alles en de gezonde energie terugvinden. Het had gerust nog wat lager mogen duren, maar ik ga naar huis met een geweldige ervaring rijker en de kracht om in het nu te leven. Ik vond het heel bijzonder om Maria Johanna te ontmoeten. Ik herkende veel van mezelf en ik heb enorm respect voor haar. Zij is een voorbeeld voor veel twintigers en dertigers, waaronder ikzelf. Ook de yogalessen waren absoluut fantastisch. Ik heb er enorm van genoten. Fraukje zorgt voor de perfecte combinatie van de fysieke oefeningen met de uitleg van de onderliggende notie die maakt dat je volledig tot jezelf komt.

Alexandra

Wat een warmte, wat een liefde! De nieuwjaarsretreat 2016 op Ibiza is een opeenvolging van mooie, bijzondere momenten en nieuwe inzichten geweest.  In de stilte dagen heb ik een hoop oud zeer kunnen verwerken, een mooie ervaring was dat!

Fraukje gaf de yogalessen met zoveel passie en dat gevoel heeft zij ook met veel liefde over gebracht. Daarna genieten van het ontbijt, iedere keer weer een geweldig feest. Ook kregen we iedere dag een geleide meditatie, gegeven door Maria Johanna zelf…een vrouw met een gouden hart. Zij doet alles met zoveel passie en liefde.

We hebben de hele week veel oefeningen gedaan om helderheid te krijgen hoe we in het leven staan. We zijn naar huis gegaan met een schat aan nieuwe ervaringen en inzichten, ik kan het iedereen aanraden om dit een keer mee te gaan maken!!

Liesbeth Visser

Vol verwachtingen naar Bali! Maar het geschenk dat ik heb mogen ontvangen is zoveel-meer-Wauw! Dit had ik niet durven dromen. Een life changing ervaring vanuit liefde en mooiheid. Super Maria dat je het doet. Trots dat ik deel heb mogen maken van de reis.

Robert Ros

Geen spijt van dit retreat door Maria uit haar hart gedaan. Dit is door mij gevoeld. Maria is een geweldige vrouw met heel veel kracht. Hoera dat dit Maria dit Retreat zo goed heeft kunnen geven. Ik ben dankbaar dat ik er bij ben geweest.

Theadorra Harren

Heerlijk om zoveel mooie, hartverwarmende mensen te hebben mogen ontmoeten! Mooi dat dit Retreat tot stand is gekomen. Alles is liefde! Dank je wel Maria.

Jeanine van Ijseldijk

Dank je wel dat je een gids op mijn pad wilde zijn. Vanaf het begin voelde het al goed en gaf ik al mijn vertrouwen. Dit leerde mij loslaten en Maria een kans te geven mij te begeleiden. De energie van Maria en haar liefde waren voelbaar tijdens het Retreat. Nog steeds voel ik me zo dankbaar dat Maria op mijn pad is gekomen. Ze is een prachtmens! Het Retreat is zeker een aanrader.

Marcel Robroek

Ik heb het Retreat als een inspirerende reis naar mezelf ervaren. De laatste stukjes naar mijn ‘nieuwe ik’ heb ik gevonden. Door de gesprekken met ieder van de groep, je visioenen meditatie waarin ik mijn moeder heb vergeven. Je hebt een veilige plek gecreëerd. zodat ik mij geheel kon openen en geven. Ik heb gevonden waar ik voor kwam.

Anoniem

Het was een fantastische week, zelfs magische ervaringen. Loslaten in optima forma. Ik heb genoten, geleerd, gevoeld en ervaren. Meer kan dat niet ‘ZIJN’. Maria is een zeer bijzonder mens die veel te delen heeft. Ik zou mensen adviseren om Maria te horen. Het kan ‘Life Changing’ zijn.

Anoniem

Ik heb bijzonder genoten van het Retreat op Bali. Ik ben dankbaar voor alle wijze woorden en inzichten die ik via Maria heb mogen ontvangen. Maria heeft me geholpen een stuk dichter bij mezelf te komen. Vooral heeft ze me laten inzien dat ik gewoon mezelf mag zijn.

Nadia

Dit Retreat was in alle opzichten een life-changer! Dag 1 zat ik volledig vast geankerd. Vol weerstand! Dag 7 ben ik een nieuwe ik! Volledig open en ontvankelijk kan ik nu vanuit mijn hart gaan leven. Mijn bron(nen) zijn onuitputtelijk. Ik ben me heel erg bewust geworden van het enorme potentieel dat in me huist. Bedankt voor de liefde, het licht, de vrede en de energie Maria.

Tim Rogge

In het begin had ik moeite met dingen, maar gaandeweg zag ik dat dit over mezelf ging. Dit retreat, hier ‘ZIJN’! Mijn lessen, voelde me soms onveilig en verdrietig. Uiteindelijk zie ik hier mijn eigen lessen in en ben ik blij dat ik ben gebleven. Dat ik de kracht heb gevonden om mijn angsten aan te kijken er er doorheen te gaan. Wauw! Wat een mooi einde! Dank je wel.

Anoniem

Ik ben dankbaar voor de fijne en bijzondere week! Het programma vond ik fijn, goed doordacht. Maria haar enthousiasme is hier helemaal ingelegd. Ik vond het fijn om te ervaren dat Maria voor iedereen tijd heeft kunnen maken, wilde helpen en dat eigenlijk alles kon! Bedankt voor de waardevolle inzichten.

Marleen Donders

Dagindeling

Hieronder zie je een indicatie van hoe de dagindeling. We zullen ervoor zorgen dat er een goede balans is tussen tijd voor jezelf en de activiteiten op het programma. In je vrije tijd zal ik de mogelijkheid aanbieden om optioneel extra 1 op 1 gesprekken met mij te kunnen aanvragen, massages te boeken, een handlezing te doen of een persoonlijke visioenen mediaties te doen. Maar ook kun je een heerlijke strandwandeling maken, tot rust komen, een goed boek lezen, zwemmen of de omgeving ontdekken.

 • Tijd & activiteit
 • 8.30 Opstaan (Je kunt wat fruit pakken)
 • 9.00 – 10.30 Yoga
 • 10.30 – 11.30 Ontbijt
 • 11.30 – 13.00 workshop
 • 13.00 – 14.00 lunch
 • 14.00 – 17.00 tijd voor jezelf
 • 17.00 – 18.30 workshop
 • 18.30 – 19.30 avondeten
 • 20.00 avondprogramma/avond meditatie/tijd voor jezelf
 • 22.30 ongeveer bedtijd

Het schema ziet er dagelijks iets anders zijn. Dit is het schema in grote lijnen. We houden 1 stilte dag in het Retreat. ‘s Ochtends wordt het schema voor de dag bekend gemaakt zodat we zoveel mogelijk in het moment leven.

Ego says ”Once everything falls into place I will find Peace.” Spirit says, ”Find your peace, and then everything will fall into place.” – Marianne Williamson

Wat ontvang je Standaard in het Retreat?

 • 6 Nachten verblijf in Fijne Villa
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Yoga van Fraukje Jasmine
 • Dagelijks Meditatie
 • Gehele Programma Maria Johanna
 • Dagelijks bewust ontbijt
 • Dagelijks gezonde lunch
 • Dagelijks heerlijk gezond dinner
 • Onbeperkt Water, thee
 • Extra coaching (optioneel)
 • Massages (Optioneel)

Wat moet je zelf nog regelen?

 • Je Vlucht naar Ibiza
 • Aankomst zaterdag 16 april om 14.00 uur
 • Einde programma vrijdag 22 april om 16.00 uur
 • Vertrek zaterdag 23 april om 12.00 uur
 • Vervoer/Taxi naar het Retreat centrum
 • Ik raad je aan om een auto te huren
 • Persoonlijke (reis)verzekeringen

Andere mensen over Maria Johanna

Dit weekendseminar ‘Leven in verwondering’ heb ik ervaren als een warm liefdevol weekend. Het voelde heerlijk om samen te zijn met deze mooie gelijkgestemde mensen. Het verlangen is dan ook groot om dit vaker te doen. Het voelde zo goed en liefdevol aan. Je voelt de liefde en passie waarmee Maria Johanna dit seminar geeft, zodat het goed en duidelijk bij je binnenkomt. Ik heb dit weekend vele mooie inzichten mogen ontvangen waar ik dan ook heel dankbaar voor ben. De sfeer van dankbaarheid was groot. Ik ben naar huis gegaan met een voldaan gevoel en mijn missie is dan nu ook ‘Leven in Verwondering’!!! Met alle liefde. Dank je wel voor alles!

Liesbeth Visser50 jaar, kapster

Ik heb het weekendseminar van Maria Johanna bijgewoond waar ik heel dankbaar voor ben. Ik vond het mooi om je ook live te ontmoeten en te zien dat je net zo enthousiast bent als in je YouTube filmpjes en je webinars.
Twee dagen lang de hele dag praten vanuit je hart met veel energie over jouw geloof in deze wereld. Super wat je met ons gedeeld hebt en zoveel informatie hebt willen delen in deze twee dagen. Maria is een topper. Wat ze me vooral heeft overgebracht is om meer genieten en meer rust nemen.

Robert Koote

Voor heldere en wakkere kijk op de wereld ben je bij Maria Johanna in goede handen. Ze geeft naast enorm interessante informatie ook prachtige tools om wakker te blijven. Ik heb echt genoten. Ik verwachtte Wauw! en dat was het!! Super bedankt.

Conny Vos46 jaar, ’s Gravenzande

Lieve Maria Johanna, ik liet mij helemaal verrassen met dit weekend seminar. Ik heb ervan genoten en ben blij dat ik er was. Erg leuk dat je afwisseling had in video’s, sheet, groepsopdrachten en groepsinteractie. Was helemaal top. Een echte aanrader om de beste versie van jezelf te worden en te leven in verwondering. Bedankt!

Serina SteinhauerVerkoper, 27 jaar, Amsterdam

Mijn weekend seminar met Maria Johanna was een ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben. De informatie waar mijn interesses liggen werden uitgediept en werken zeer verhelderend. De ervaring van gelijkgestemden komen overeen met mijn ervaringen. Het is prettig om het hier met elkaar over te hebben.

Marit Engberts27 jaar, Dordrecht

Het waren twee intensieve dagen waarin ik heel veel heb geleerd over bewustzijn, kwantumfysica en de invloed van intenties op je leven. Het was fijn deze dagen mee te maken. Dank voor de groep, Maria Johanna voor de inhoud en haar enthousiaste presentatie.

Harold Botter47 jaar, Vriezenveen

Een zeer prettige, inzichtelijke en gevarieerde presentatie die mij veel inspiratie en inzichten heeft gebracht.

AnnemarieRedacteur, 44 jaar, Amsterdam

Leuke ervaring die me nieuwe inzichten heeft gebracht. Fijn om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Linda WeekersStudent, 24 jaar, Rotterdam

Lieve Maria, bedankt voor het inspirerende weekend. Ik ben mij veel bewust geworden van de creaties die ik als schepper illusioneer. Ik heb gevoeld dat dit weekend mij zeker heeft geholpen met ‘wakker worden’!

Marina van EschInterieurstylist, 51 jaar, Velsen-Zuid

Veel herkenning. Ik ben al volop bezig met loslaten veel aha-momenten die aangaven dat de weg die ik bewandel een goede weg is. Liefdevolle overdracht van informatiesfeer. Vertrouwd gevoel.

Peter MestromTherapeut, 54 jaar, Horn

Leuk, inspirerend weekend! Mooie verhalen uitgewisseld, nieuwe ideeën opgedaan. Fijne mensen ontmoet.

Susan RijkmansFysiotherapeut, 30 jaar, Den Haag

Een mooi seminar in contact met volop openheid en inbreng mogelijkheden van wat er speel in het moment.

Brenda44 jaar, Limburg

Ik heb Maria Johanna op Bali leren kennen en heb bij haar een visioenenmeditatie gedaan. Maria nam mij moeiteloos mee naar contact met mijn onderbewuste. Ze stelde goede vragen, interpreteerde waar nodig en zorgde dat ik tegelijk vol rust en vol energie was. Ze heeft me interessante inzichten bezorgd.

Esther Jacobs

Maria Johanna is een bijzondere vrouw met een unieke gave. Eén van haar gaven is mensen helpen met ingewikkelde levensvraagstukken door de unieke toegepaste visioenenmeditatietechniek. Maria kan goed aanvoelen en weet direct de pijnpunten te verwoorden. 

Sharon Baltus

Ik heb een weekendseminar van Maria Johanna bijgewoond. Het was echt een topweekend. Ik ben Maria Johanna heel erg dankbaar. Ze is een kanjer in spreken en ze brengt een prachtige boodschap over waar ik veel aan heb gehad.

Sety Ditters

Ik heb Maria Johanna haar weekendseminar bijgewoond. Zelf geef ik ook trainingen en daarom heb ik bewondering voor hoe Maria Johanna de training geeft. Wat Maria Johanna me vooral heeft overgedragen is dat ik meer van mezelf mag gaan houden.

Wilma van Beek

Maria Johanna heeft mij een snelcursus spiritualiteit gegeven. Ze heeft me heel veel nieuwe ideeën en concepten geleerd. Met name het concept manifesteren, dat loslaten inhoudt en hoe je je gevoel beter kunt volgen. Sinds het seminar ‘Leven in verwondering’ voel ik me een stuk beter. Ook heb ik het gevoel dat ik voor mezelf mentaal/spiritueel geleidelijk aan ook een transformatie doormaak, waarbij ik oude negatieve patronen in mijn communicatie aan het doorbreken ben.

Vincent van Gaasbeek

Maria Johanna heeft mij geholpen om antwoorden te krijgen op een levensvraag die ik heb. Ze heeft een geleide meditatie met mij gedaan waarin ik heel duidelijk te zien kreeg waarom ik nog geen antwoord had en wat er moest veranderen om wél helderheid te krijgen. Huiswerk, als het ware. Heel waardevol, zo heb ik het ervaren, omdat de antwoorden echt uit mij kwamen, maar vanuit een plek waar ik met mijn bewuste geest niet bij kan. Bijzonder!

Sylvie van den Meerendonk

Pakketten & Investering

Hieronder heb ik verschillende pakketen samengesteld voor verschillende type reizigers. Voor alle pakketten geldt dat alles inclusief is qua programma van het Retreat. Behalve je vliegreis, verzekering en taxirit heb je géén extra kosten aan eten of drinken en dergelijke. Wel is het mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een extra massages en extra 1 op 1 coaching. Ik heb een Facebook groep ‘Maria Johanna Retreats‘ aangemaakt indien je een reismaatje zoekt.

Het verschil in de pakketen ligt in het delen van een kamer met 2 of 3 personen. Indien je in termijnen wilt betalen is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een email sturen naar: info@mariajohanna.com. Er komt 5 euro extra in rekening per betaling.Indien je een betaling doet gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Zie hieronder de mogelijkheden.

3 Persoonskamer

2 Persoons Bungalow

2 Persoonskamer

Inschrijven

Lijkt het je iets om dee te nemen aan het Retreat? Je kunt je aanmelden door mij een e-mail te sturen op info@Mariajohanna.com of door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Vervolgens zal ik de boeking met je rondmaken en een factuur voor je maken zodat jij je plekje hebt gereserveerd.

Nog vragen?

Heb je vragen over het retreat? Bijvoorbeeld over de vliegtickets, het verblijf, een extra overnachting, het combineren met een langere reis of gezinsvakantie?  Of heb je andere vragen en/of opmerkingen.. Neem van gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!

Contactformulier