maria-johanna-waarom-vloggen-hoe-vloggen1

Laatste Vlog: Persoonlijk Verhaal Maria Johanna

Weet je nog hoe je je voelde toen je startte wat je nu doet in je leven? Een start brengt veel energie en positiviteit met zich mee. Heerlijk! Vol enthousiasme stap je in iets nieuws!

Zo ben ik ook puur uit enthousiasme begonnen met Vloggen in het Engels. Ondanks mijn accent, ondanks dat mijn Engels niet perfect is. Als je voelt dat je iets echt wilt, kan niet niets je tegenhouden.

Na 2 jaar vloggen voel ik dat het tijd is om te stoppen met de vlogs zoals ik dat de afgelopen 2 jaar heb gedaan. Maar WAUW ! WAT HEEFT HET VLOGGEN MIJ VEEL GEBRACHT! Zie de onderstaande video:

Dit wil je niet Missen!!

Ik zou zeggen ‘Nothing is what it seems like’ Vloggen is zo anders dan dat het er misschien van buitenaf uitziet. Het is enorm leerzaam! Vind je het leuk om te zien wat ik de afgelopen 2 jaar heb meegemaakt? Wat ik heb geleerd van het vloggen? Alle ups & downs waar ik doorheen ben gegaan. Alles is opgenomen op video!

Volgende week ontvang je een samenvatting van de afgelopen 2 jaar van mijn leven. DIT WIL JE NIET MISSEN!! Heb je mijn vlogs gemist? Volgende week krijg je de kans om deze alsnog te ontvangen. Dus houd je mailbox in de gaten !

Wil jij al al mijn vlogs ontvangen?

Wil je mijn vlogs terugkijken? Vul je naam en e-mailadres in, dan ontvang je automatisch elke week één van mijn vlogs! 

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Suggesties voor mijn video’s? Laat je reactie achter!

Ik besef me dat ik helemaal vol ben van ayahuasca, maar wil je natuurlijk ook op andere gebieden helpen. Heb je suggesties voor mijn video’s? Waar zou je mee geholpen worden? Wat is je uitdaging? Waar wil je graag een video over zien? Met welke levensvragen loop je? Laat je reactie hieronder achter! Dank je wel 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

angst-bang-voor-ayahuasca-maria-johanna

Wat doe je als je bang bent om Ayahuasca te doen?

Zoveel mensen zeggen mij: ‘Ik wil heel graag Ayahuasca bij je doen, maar ik ben nu nog te bang!’. Dit inspireerde mij om hierover een video te maken. Ayahuasca is een geneeskrachtig medicijn uit de jungle. Het is er om je te helpen. In mijn blog en video vertel ik je hier meer over.

Vlog49-maria-johanna-bali-blessings

Vlog#49 Spiritual Blessing at Bali

Places like Ibiza, Hawaï and Ubud hold an energy that makes you reflect. I guess I wrote it before, but Ubud means Medicine. So Ubud is a great place of you are looking for healing or peace. This time my lesson was: SLOW DOWN! And than Magic happened! Check my new vlog full of Bali Blessings.

Back in Bali

Vlog#48 Back in Bali, Where My Dreams Started

I feel like every person on this planet should live from their heart instead of their mind. Sometimes I say ‘Act on your feelings before the mind starts to interrupt’. This is how I went to Bali 5 years ago and how I came back again. In the vlog I share my secrets on how to follow your heart and keep on going.