Alex-Grey-Tree-of-Life

Op naar de vijfde Dimensie

Ayahuasca brengt je naar hogere dimensies

In de ayahuasca heb ik geleerd en ervaren dat er meerdere dimensies zijn in het Universum. Alles in het universum bestaat uit energie. Energie kan bestaan uit verschillende hoogten van frequentie. Ayahuasca helpt je om op een dermate frequentie te komen dat je andere dimensies kan bezoeken en zelfs kunt tijdreizen met ayahuasca. Dat is een bizarre ervaring die ik niet voor mogelijk hield.

Frequentie op aarde

Op aarde ligt de frequentie tussen de derde en vijfde frequentie. Voor onze ziel is de derde dimensie een hele lage frequentie en daarom zwaar om in te zijn. In één van de ayahuasca ceremonies leerde ik dat ik mijn hoofd meer uit moest zetten en mijn ego moest loslaten om naar een hogere frequentie te gaan en dus naar een hogere frequentie.

Alex-Grey-Tree-of-Life

Opstijgen naar hogere dimensies

Het leek alsof ik op een bepaalde verdieping was en steeds kon opstijgen naar een volgende verdieping  naar mate ik meer losliet en mezelf overgaf aan alles wat is.

Per verdieping leek het alsof ik heen en weer stuiterde en er gecommuniceerd werd ‘let go, let it go, let it go, don’t think, don’t think, let your thoughts go, let it go, let it go, let it go.’ Wanneer ik daarnaast luisterde kon ik vibreren op een hogere frequentie en kreeg ik toegang tot een hogere dimensie.

Hoe hoger de dimensie is des te meer je uit je lichaam bent en ook verandert je mindset. De frequentie op aarde is nu naar de vijfde dimensie aan het gaan. Dit betekent dat onze mindset aan het veranderen is. Hierdoor zie je steeds meer mensen die geloven in een ideale wereld wat in andere mensen hun ogen een Utopie is.

There is no way back

Het leek alsof ik na die sessie volledig naar de vijfde dimensie ben gaan vibreren waardoor mijn mindset is veranderd. Dit heb ik ook gemerkt buiten de ceremonies en is een hele aparte gewaarwording. And there is no way back. Ik voel directe de behoefte om gezonder te eten en minder of geen alcohol te drinken. Alcohol en suiker voelen steeds meer als vergif voor mijn lichaam. Alleen suiker vind ik nog moeilijk te mijden.

alex_grey-reading

De samenleving

Automatisch denk ik steeds meer na over de maatschappij en zie ik mezelf als onderdeel van het geheel. Mijn ego wordt steeds kleiner. Waar ik vroeger graag altijd ‘de beste’ wilde zijn verlang ik steeds meer naar een samenleving waarin we elkaars krachten samenspannen en echt samenwerken. Dat doen we nu natuurlijk ook, alleen speelt het ego nog een (te) grote rol in alles wat we doen.

Steeds meer mensen worden wakker

Des te groter je bewustzijn wordt, des te meer je ego naar de achtergrond verdwijnt. We zien dit wereldwijd gebeuren. Steeds meer mensen worden wakker en vibreren op een hogere frequentie. Het is niet iets wat je zelf in de hand hebt. Het is de energie van de aarde. We leven in een hele bijzondere periode, vandaar dat er zoveel zielen zijn geïncarneerd op dit moment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *