Video 2: Hoe Ontwikkel ik de Juiste Mindset?

Alles begint in de mind, bij een gedachte. Eerst heb je een gedachte, dan ontstaat een plan/visie en dan ga je tot actie over. Maar het startpunt blijft een gedachte. Daarom is het belangrijk om je bewust te zijn van je mindset en gedachte. Hoe denk je over jezelf en wat denk je dat je aankan? Wat geloof je dat mogelijk is in jouw carrière? In werkelijkheid is alles mogelijk.

Jouw leven is een weerspiegeling van wat in je onderbewuste speelt. Er zijn ook veel gedachten die ons tegenhouden. Het is maar een gedachte, dus het is geen feit. Je wilt zoveel mogelijk positieve gedachten hebben en in jezelf geloven. Dit is een proces. In deze video help ik je hoe je de juiste mindset kunt ontwikkelen.

LIVE Event ‘Ontdek jouw Kracht van Passie!’

Op donderdag 10 december om 19.00 uur organiseert Schouten en Nelissen een carrière event ‘Ontdek jouw Kracht van Passie!’. Ik ben uitgenodigd als spreker om jullie te helpen ontdekken wat je wilt en om in je kracht van passie te gaan staan. Dit vindt plaats in de SuperNova in Utrecht. Het is gericht op Quarterlife-ers/Young Profesionals die zoekende zijn wat zij willen in hun carrière. De tickets zijn 55 euro en je ontvangt als bonus mijn boek Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt (t.w.v. 20,00 euro). Ga voor meer informatie naar: http://www.sn.nl/event/ontdek-jouw-kracht-van-passie/

Gehele Videoserie ontvangen?

We houden niet alleen een event. Tevens hebben we een gratis videoserie opgenomen die je alvast op weg helpt. Deze bestaat uit:

  • Introductievideo: Hoe ontdek ik wat ik wil in mijn carrière?
  • Video 1: Hoe vind ik Focus en Voldoening in mijn Werk?
  • Video 2: Hoe ontwikkel ik de Juiste Mindset?
  • Video 3: Hoe kom ik in mijn Persoonlijke Kracht?

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Spreekt deze videoblog je aan en wil je meer inspiratie van Maria Johanna ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in en blijf op de hoogte van inspiratie, video’s, webinars en Retreats op Bali & Ibiza.!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…