Online Training: In 7 Stappen je Zielsmissie Ontdekken

Ben je zoekende naar wat je wilt? Heb je het gevoel dat je iets betekenisvol wilt doen? Dat je mensen wilt helpen of een bijdrage wilt leveren? Je voelt dat er een groter potentieel in je zit wat je wilt ontdekken en leven. In de onderstaande video doorloopt Maria Johanna het Purpose-Model. Dit is een 7 stappen model die je helpt je Zielsmissie te ontdekken.

Gratis Intake Gesprek Retreat Ibiza

Wil jij je Zielsmissie ontdekken en heb je interesse om mee te doen aan het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ op Ibiza? Wil je een gratis intake doen voordat je je aanmeldt? Vul dan hier je naam en e-mailadres in, dan plannen we een intake met jou in!

Retreats Maria Johanna

Informatie Retreats Maria Johanna

*Kortingsactie Retreat Ibiza

Van 4 t/m 11 mei 2019 vindt het Retreat ‘Ontdek je Zielsmissie’ plaats op Ibiza. Tot zondag 10 maart kun je met €100,- euro korting boeken. Wil jij hier gebruik van maken? Ga dan naar de pagina!

Yoga-Meditatie-Retreat-Nederlands-Retraite-Ibiza-2019-Maria-Johanna-augustus-september-2019-ibiza

Ervaringsvideo Video Retreat Ibiza Gaby Lawant

Gaby heeft deelgenomen aan mijn Retreat op Ibiza. Een half jaar na het Retreat ben ik Gaby gaan opzoeken om te kijken hoe het nu met haar gaat en te vragen hoe het Retreat haar heeft geholpen? Wat heeft het haar gebracht? Ben je nieuwsgierig wat het retreat op Ibiza haar heeft gebracht? Bekijk dan e video!

Ervaringsvideo Video Retreat Ibiza Immy Heijmans

Voor Immy heeft het Retreat Ibiza veel teweeg gebracht. De energie van het eiland, de stilte, de yoga en het reflecteren. Stilstaan bij belangrijke levensvragen heeft haar tot inzicht gebracht en heeft helderheid gegeven in haar koers. Zie in de video wat het haar heeft gebracht!

Ben jij op zoek naar wat je ECHT wilt in je leven? Meer Zingeving & Voldoening? Wil jij je Zielsmissie ontdekken? Nu is het jouw tijd!

Wat wil je echt in je leven? Ken je dat zoekende gevoel? Jij bent hier gekomen voor een reden. Er schuilt een diepere missie in jou. In dit Retreat helpen we je  om deze te ontdekken. Als iedereen zijn/haar lichtwerk gaat doen, bouwen we samen aan een mooiere wereld waarin ook jij in je kracht staat! Op deze pagina vind je meer informatie over het super speciale retreat op Ibiza ‘Ontdek je Zielsmissie‘.