Leer meer & doe mee aan onze Online Choco Bliss Ceremonie

Online Choco Bliss Ceremonie 5-6-2021

Choco Bliss is een nieuw, origineel & uniek geneesmiddel voor de ziel. Een Choco Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Op deze pagina vind je informatie over Online Choco Bliss Ceremonies. Je doet dan zelf je Choco Bliss Ceremonie thuis met behulp van Maria Johanna tijdens je voorbereiding en live Online via Zoom openen we jouw Ceremonie, verbinden we met elkaar zodat jij met een goed gevoel je innerlijke reis kunt aangaan.

De Online Ceremonie alleen is 47 euro. Indien je 10 Chocolaatjes bestelt + is Online Ceremonie het 175 euro. De prijs voor 20 Chocolaatjes + Online Ceremonie is 295 euro.

Wil je meer VERBINDING met jezelf? Ben je op zoek naar HELING? Een diepere PURPOSE of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat PLANT MEDICIJNEN voor je kan doen?

Aangezien iedereen anders in deze situatie staat, heb ik besloten om ook Online Choco Bliss Ceremonies te organiseren. Je kunt dit thuis doen samen met en klein intiem gezelschap of alleen.

In deze tijden waar er veel angst heerst in de wereld is het zo fijn om naar binnen keren en daar weer verbinding te vinden met je ware zelf. Om te verbinden met je hart, met de bron, jouw essentie, jouw waarheid te voelen en uiteraard heling te ontvangen.

Helaas is deze periode voor veel mensen uitdagend. Ik heb geleerd dat de grote groei en transformatie vaak te vinden is in de grootste uitdagingen. Hier heb je de kans om jouw ware potentieel te ontdekken. Wie ben jij werkelijk? En wat heb jij hier te doen?

Ik weet dat alles voor een reden gebeurt. Zo ook deze crisis. Een crisis wil zeggen dat het huidige systeem niet meer werkt. Zo kan dit ook gelden voor bepaalde dingen, relaties, gewoonten, overtuigingen die in jouw eigen leven spelen.

Het wordt steeds helderder dat de wereld niet meer gaat zijn zoals deze is geweest. Hoe dan wel? Dat weet niemand.

Grote Transformatie

Wat mij betreft zitten we in een grote transformatie. Zowel ieder voor zich als op collectief niveau. Het wordt steeds helderder dat de wereld niet meer gaat zijn zoals deze is geweest. Hoe dan wel? Dat weet niemand. 

 

Wat ik je kan vertellen is dat de Plant Medicijnen je enorm kunnen helpen om uit je hoofd te komen en weer thuis in je hart. Alles zit al in jou. Je hart is duizenden malen sterker en wijzer dan onze mind.

 

Choco Bliss is echt een medicijn van het hart en daar liggen jouw antwoorden. Net zoals met andere plant medicijnen ligt het zo dat je krijgt wat je nodig hebt. 

 

De spirits van de planten zijn eeuwenoud en bewaken grote wijsheden die kunnen worden onthuld tijdens jouw innerlijke reis.

Wat is Choco Bliss?

Choco Bliss is een plant medicijn dat gefocust is op het hart. Er is een blend van 20 verschillende kruiden verwerkt die het openen van je hart stimuleren.

Ook de Cacao zelf werkt op het hart. Verder zorgt de Choco Bliss ervoor dat je in het hier en nu kan zijn en je innerlijke werk kunt doen.

Er zijn een aantal voordelen aan Choco Bliss ten opzichte van Ayahuasca. Bijvoorbeeld; je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en het smaak ook nog eens heerlijk naar Cacao gemixt met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog veel meer specerijen.

Online Choco Bliss Ceremonie

Het kan best spannend zijn om een innerlijke, helende reis aan te gaan met Choco Bliss. Maria Johanna helpt je met de voorbereidingen van jouw Ceremonie.

Op een gepland moment die jij kiest gaan we met zijn allen live verbinden om de laatste punten op de i te zetten voor jouw ceremonie, om nog wat vragen te beantwoorden en om je gerust te zetten.

Dan doen we gezamenlijk een geleide meditatie en helpt Maria Johanna je met het openen van jouw eigen thuis Ceremonies.

Wat kan deze Online Choco Bliss Ceremonie jou brengen?

Iedere reis is anders en iedere persoon ervaart zijn of haar persoonlijke reis iedere keer weer anders. Hieronder een aantal voorbeelden van wat de Choco Bliss ervaring zou kunnen bieden:

-Heling van trauma

-Verwerking van een rouwproces

-In vrede komen met je verliezen

-Blokkades doorbreken

-Persoonlijke & Spirituele groei

-Loslaten

-Je verleen helen

-Uit je hoofd, in je hart komen

-Innerlijke rust

-Zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven

-Acceptatie

-Inzicht

-Antwoorden

Video’s met Choco Bliss Ervaringen van anderen

Ieder heeft zijn of haar persoonlijke reis. Het is niet gemakkelijk om een voorstelling te maken van Choco Bliss. Daarom deel ik verschillende video’s met ervaringen van anderen om jou een idee te geven wat het mogelijk kan brengen. Verder op de pagina staan nog meer video’s en ervaringen.

Testimonial Choco Bliss Larissa Berrenchina

Choco Bliss heeft Larissa geholpen om inzicht te krijgen welke invloed haar jeugd op haar verdere leven heeft gehad. Tijdens haar jeugd is haar moeder een tijdje uit beeld geweest. Haar vader heeft zeker liefde en bescherming getoond, maar dan op een dominante, mannelijke manier. Na de inzichten van de Choco Bliss ceremonie kon zij hier een mooi hart-tot-hart gesprek over voeren met haar vader. Ook heeft de Choco Bliss haar dichter bij zichzelf gebracht waardoor ze meer duidelijkheid heeft gekregen over haar dromen, ambities en verlangens. Binnen 3 maanden na de ceremonie heeft ze haar droomhuis gemanifesteerd en ook zakelijk heeft ze super mooie stappen kunnen maken. Bekijk de video om haar persoonlijke, verhaal te horen waarin zij zich heel kwetsbaar opstelt!

Testimonial Choco Bliss Rubienne

Rubienne heeft al eerder ervaringen opgedaan met plant medicijnen. Op een avond had zij last van fysieke klachten. Ze was nieuwsgierig wat de boodschap hierachter was. Uiteindelijk liet Choco Bliss haar zien dat dit stond voor vrouwenonderdrukking. Zeer interessant. In haar video vertelt ze hier meer over.

Ook Rubienne en ik hebben contact gehouden. Inmiddels heeft zij meerdere ceremonies gedaan en gebruikt Choco Bliss als een tool om te helen, naar binnen te gaan, antwoorden te vinden en om persoonlijk en spiritueel te groeien.

Testimonial Choco Bliss Yavanna

Voor Yavanna heeft Choco Bliss geholpen om emoties los te laten die ze blijkbaar bij zich droeg zonder dat zij zich hiervan bewust was. ‘Loslaten’ was de boodschap. Toen kon haar reis beginnen. Herinneren waar het leven over haar ‘Wat is mijn missie?’ en ‘Wat kan ik brengen naar de wereld?’ Het was alsof ze in de armen lag van het Universum. Heel veilig en beschermd door alle spirits die er eigenlijk altijd zijn. Iedere ervaring is anders en je krijgt wat je nodig hebt. Yavanna heeft een unieke ervaring gehad. Zie haar verhaal in de video.

Testimonial Choco Bliss Judith

Judith heeft meerdere Choco Bliss Ceremonies gedaan. Tijdens haar eerste reis leek het alsof ze werd meegevoerd op een trein door haar innerlijke wereld. Ze ging langs allerlei stationnetjes om soms nog iets te helen en andere keren gewoon nog eens stil te staan bij bepaalde thema’s. In haar tweede ceremonie kreeg ze vooral bevestiging dat alles oké is en werd haar de vraag gesteld ‘Wat wil je creëren in je leven?‘ Bekijk de video van Judith en hoor haar ervaring van haarzelf.

Testimonial Choco Bliss Suroesh

Suroesh was vooral nieuwsgierig naar wat Plant Medicijnen hem konden bieden. Hij is open in zijn Choco Bliss ceremonie gestapt en het heeft hem vooral naar zijn hart toegebracht. Een stuk verdriet die hij al lang meedroeg uit het verleden heeft hij kunnen verwerken. Na de ceremonies voelt hij zich vrijer, creatiever en een nog meer liefdevol persoon.

Testimonial Choco Bliss Anna

Anna heeft geen eerdere ervaring opgedaan met plant medicijnen. Wel heeft ze ervaring met drugs op een festival bijvoorbeeld. Een vriend stelde haar voor om Choco Bliss te proberen. Iets wat lastig onder woorden is te brengen. Ze heeft de connectie en de eenheid met het bestaan ervaren. Super bijzonder & uniek! In haar video verteld ze hier meer over.

Wat kunnen de spirits van de planten bieden?

Sommige mensen zijn in staat om in gesprek te gaan met de spirit van de planten en krijgen advies over hun leven. Dit geldt niet voor iedereen en ook niet voor iedere reis. Aangezien we veel vrije wil in de Choco Bliss reizen ervaren, kun je altijd een poging doen om te verbinden met de spirits en je vragen te stellen. Dit werkt vooral op gevoel.

Mij persoonlijk heeft deze gidsing enorm veel gebracht. Zo hebben de spirits van Choco Bliss mij ook naar Bali gegidst. Dat is slechts een voorbeeld.

Als er een ding is wat mij heeft geholpen om te ontdekken wie ik ben, wat ik wil, waar ik voor sta en waar ik ga in mijn leven, dan is het wel plant medicijnen. Ik wil hiermee niet zeggen dat het voor iedereen doet, enkel wat het voor mij heeft gedaan.

Wel kan ik zeggen dat iedere ervaring bijdraagt aan een stukje inzicht, groei en reflectie. Of dit nu een zware ceremonie is of een ceremonie die alleen bestaat uit licht en liefde. Vaak zijn het juist de zwaardere ceremonies die de grootste bijdragen in je leven zijn.

 • Wil je minder zorgen hebben?

  Zorgen zitten in je hoofd. Je hoofd werkt duaal. Dit wil zeggen dat het je vaak minimaal 2 kanten laat zien. Hierdoor kun je twijfels hebben, blijven wikken en wegen en zorgen maken. Het hart weet. In je hart kun je kwaliteiten vinden als: rust, acceptatie, liefde en wijsheid. Choco Bliss helpt je de weg naar je hart te openen. Soms even door wat hindernissen heen, soms heel snel en soms gaat het geleidelijk en merk je dit vooral je ceremonie.

 • Ben je op zoek naar heling?

  Iedereen maakt wel nare dingen mee in zijn of haar leven. In het heden kun je bewust of onbewust trauma meedragen die blokkades, angsten of beperkende overtuigingen veroorzaken in het heden. Je kan totaal vergeten zijn wie je bent en wat je ware kracht is. Door trauma te helen en laagjes af te pellen kunnen de planten stap voor stap helpen om in vrede te komen met je verleden. 

   

  Soms wordt er gesproken over ‘Een ceremonie is als 10 jaar therapie.’ Bepaalde trauma kan vanuit familielijnen komen en/of vanuit vorige levens. Met praten kom je hier niet altijd bij. Doordat je in een hoger bewustzijn stapt tijdens de ceremonie kun je meer vanuit je essentie heling ervaren. daarom is het voor veel mensen zo ‘Life Changing’. 

 • Wil je gaan staan voor wie je echt bent?

  Wie ben ik? is de grootste vraag die je kunt stellen. Wie je werkelijk bent, vergeet je gedurende je aardse leven. Dit is iets wat voorbij woorden gaat. Soms heb je he geluk om te ervaren wie je werkelijk bent. Of beter gezegd; te herinneren wie je werkelijk bent.Het is als thuiskomen bij jezelf. Wanneer je dit ervaren heb(t), valt meestal alles vanzelf op zijn plek. 

 • Ben je op zoek naar antwoorden?

  Met denken kom je niet tot je diepste hartsverlangen. Dit komt vanuit je hart, die jouw weg al kent. Hoe gek de adviezen soms ook zijn die je vanuit de ceremonies ontvangt of hoe niet-rationele keuzes je soms maakt uit je hart. Valt je niet op dat de keuzes uit je hart altijd de juiste zijn? 

 • Wil je je Zielsmissie ontdekken?

  Wil je je zielsmissie uitdragen maar heb je dit nog niet helder? Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun zielsmissie. De maatschappij schotelt bepaalde keuzes voor wat betreft ons carrièrepad, maar dit is niet het pad dat bij iedereen past. Veel mensen ervaren hier geen echte voldoening in en zijn op zoek naar een carrière of ondernemingspad naar iets wat voldoening geeft en waar zij het gevoel hebben dat zij iets bijdragen. Dit noem je ook wel je Zielsmissie.

  Je krijgt niet altijd direct een concreet antwoord op deze vraag ‘Wat is mijn zielsmissie en soms ook wel. Heel vaak zien we dat mensen na een ceremonie een nieuw pad kiezen. Een pad dat voortkomt uit het hart en waarmee de ziel voldoening vindt. De Choco Bliss kan (het) portaal naar je hart openen waardoor je innerlijke stem ook in je dagelijks leven helderder aangeeft wat voor jou het juiste is en wat niet. De Ceremonie kan een grote bijdrage geven bij het vinden en leven van je zielsmissie.

 • Wil je gaan staan voor wie je echt bent?

  Wie ben ik? is de grootste vraag die je kunt stellen. Wie je werkelijk bent, vergeet je gedurende je aardse leven. Dit is iets wat voorbij woorden gaat. Soms heb je he geluk om te ervaren wie je werkelijk bent. Of beter gezegd; te herinneren wie je werkelijk bent.Het is als thuiskomen bij jezelf. Wanneer je dit ervaren heb(t), valt meestal alles vanzelf op zijn plek. 

Wat ontvang je?

-Beschrijving hoe je de ceremonie thuis doet

-Begeleidingsvideo van hoe je jouw ceremonies voorbereid

-Checklist van benodigdheden

-Live Zoom meeting

-Hulp bij de juiste dosering

-Vraag & Antwoord

-Groepsmeditatie

-Gezamenlijk openen van je ceremonie

Hoe gaat het in zijn werking?

Waar vind deze Online Ceremonie plaats?

We doen deze meeting via Zoom en jij kunt uiteraard zelf kiezen waar jij je ceremonie gaat doen. Waarschijnlijk bij jezelf thuis.

 

Hoe gaat deze Online Ceremonie in zijn werk? 

 Nadat je je hebt ingeschreven en we jouw betaling hebben ontvangen, ontvang je een link naar onze Zoom meeting. Met deze link krijg je toegang tot dit Online Event tot het door jouw gekozen Online Ceremonie. 

Wat kun je verwachten?

We verbinden ons (online & energetisch) en doen we samen een Online Ceremonie. We mediteren samen, je leer over de Ceremonie en vervolgens kun je zelf naar binnen gaan met de Chocolaatjes.

 

Stappen:

1.Inschrijven & betalen

2.Bevestiging met Zoom Link

3.E-mail met instructies ter voorbereiding

4.Live ! Online Choco Bliss Ceremonie

 

Hoe laat vindt de live meeting plaats?

We starten om 13.00 uur tot ongeveer 14.30 uur

 

Hoe lang duurt mijn ceremonie?

Tussen de 4 tot 6 uur. Afhankelijk van hoe diep je wilt gaan.

Neem tijd om te implementeren

Wat je ook meemaakt in je ceremonie, neem tijd om het te verwerken en te implementeren. Maak na je ceremonie tijd om ten eerste goed te rusten. Ga niet te snel conclusies trekken. Geef het een week de tijd om op je in te laten werken. Het medicijn werkt nog tijden door. Daarom nodig ik je liefdevol uit om jouw inzichten vanuit je ceremonie op te schrijven. Je gaat toch dingen vergeten. Het is dan waardevol om inzichten en ervaringen op te schrijven. Dit helpt in de verwerking en implementatie van je ceremonie. 

Data & Prijzen

Data Groep ceremonies
-Online Choco Bliss Ceremony 47,-
-10 Choco’s + Online Choco Bliss Ceremony 175,-
-20 Choco’s + Online Choco Bliss Ceremony 295,-

.

Aanmelden

Voel jij dat je klaar bent om deze innerlijke reis met Choco Bliss aan te gaan? Vind je het fijn om ondersteuning te krijgen in je voorbereiding?

En lijkt het je gaaf om in groepsverband Online te verbinden voordat je je innerlijke reis aangaat?

Voel je welkom & Boek dan nu jouw Online Choco Bliss Ceremonie !

Heb je vragen over Choco Bliss Ceremonies?

Mail ons

Meest gestelde vragen over Choco Bliss

Hoe lang duurt een ceremonie?

Dit is afhankelijk van de dosis en van hoe gevoelig je bent voor het medicijn. Gemiddeld genomen duurt het 4 tot 6 uur.

Hoe heftig is het effect van het medicijn?

Ook dit is afhankelijk van hoeveel Chocolaatjes je eet. In ieder geval gaat het effect altijd weer over. Wij als professionele begeleiders bouwen de dosis rustig op en weten wanneer we meer kunnen geven en in welke hoeveelheid.

Wat is een normale dosis?

De dosis die je neemt is niet afhankelijk van je lichaam, lengte of hoe dik of hoe slank je bent. Dit is iets dat gaat op gevoel en ervaring. Sommige mensen hebben aan 1 chocolaatje al voldoende. Anderen voelen na 4 chocolaatjes nog steeds niets. Gemiddeld genomen nemen mensen 3 tot 4 chocolaatjes per ceremonie. De duur van de ceremonie is dan vaak 6 uur. Indien je reist op 1 of 2 chocolaatjes is de duur meestal rond de 4 uur. Indien je de Choco Bliss bestelt staat er een beschrijving hiervan in je bevestigingsmail. Indien je Choco Bliss onder begeleiding doet, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij begeleiden je hierin.

Verlies ik mijn totale controle?

Indien je meer dan 5 of 6 chocolaatjes eet kun je je controle verliezen. Je wordt geleid door de spirits van de planten. Zij laten je ervaren wat je nodig hebt op dat moment.

Kan ik nog normaal nadenken?

Ja. Je opent een portaal naar een groter potentieel en kunt jezelf als multi-dimensionaal wezen ervaren. Je bent in verbinding met andere dimensies, maar bent je ook geheel bewust van de aardse werkelijkheid en hoe alles werkt. Dit is net zoals bij Ayahuasca. Alleen hier heb je meer controle over het algemeen.

Hoe bereid ik me voor op mijn Choco Bliss Ceremonie?

Ondanks hierbij geldt dat je niet zo’n streng dieet hoeft aan te houden, raden we toch aan om zo plantaardig mogelijk te eten drie dagen voor je ceremonie. Skip je koffie voor een paar dagen, eet geen vlees en belangrijk is om 3 uur voor je ceremonie niet te eten. Indien we de ceremonie om 19.00 uur starten, stop je om 16.00 uur met eten.

Hoe weet ik dat Choco Bliss iets voor mij is?

Je hebt vast wel eens gehoord ‘Je wordt geroepen door de spirit van de plant.’? Wellicht klinkt dit zweverig, maar het is eigenlijk heel simpel. Voel je je aangesproken en ben je nieuwsgierig, antwoord dit gevoel door de ceremonie aan te gaan.

Hoe belangrijk is het hebben van een intentie? Moet je een intentie hebben wanneer je je ceremonie instapt?

Je hoeft niet perse een intentie te hebben om Choco Bliss te doen. Zelf ben ik vele malen open in een ceremonie gestapt en was mijn intentie ‘Geef me wat ik nodig heb.’ Wel kan een intentie sterke invloed hebben op je reis. Mijn persoonlijke ervaring is dat bij Choco Bliss het effect van je intentie sterker is dan bij Ayahuasca.

Hoe sterk is het effect van Choco Bliss in vergelijking tot Ayahuasca?

Voor de meeste mensen geldt dat Ayahuasca een sterker effect heeft in de zin van heftigheid. Dit hoeft niet. Verder heb ik al veeltalig gehoord dat de inzichten en teachings tijdens Choco Bliss  sterker worden ervaren dan bij Ayahuasca.

Waarom zou ik Choco Bliss doen in plaats van Ayahuasca?

Zelf vind ik het een groot voordeel dat je niet ziek wordt, géén fysieke ongemakkelijkheden hebt zoals: kotsen en diaree. De smaak is heerlijk en ook heb je meer invloed op je reis. Hierdoor is het zo’n fijne tool om in te zetten om antwoorden te krijgen op jouw vragen en specifieke heling te vinden.

Wat maakt Choco Bliss zo uniek?

Choco Bliss is een unieke alchemie van planten en een prachtig medicijn dat gericht is op het hart.  het heeft een hele mooie, zachte spirit die jou liefdevol meeneemt op reis.

Kan ik Choco Bliss ook gewoon zelf thuis doen?

Ja, dat kan. Je kunt jouw eigen Choco Bliss bestellen via deze link. Ook kun je de Ceremonie Kit bestellen zodat je alle benodigdheden  in huis hebt om jouw thuis ceremonie veilig op te zetten.

Als ik een groepsceremonie boek, heb ik dan mijn eigen slaapkamer?

De huidige locatie in Schiedam is een soort loft dat speciaal is ingericht met de intentie om Ceremonies te doen. Er zijn verschillende ruimtes, het is heel open. Je kunt hier een eigen ruimte hebben om te slapen. Er zijn 1 en 2 persoonskamers. In de praktijk zien we dan veel mensen in de ceremonie ruimte zelf slapen. Als je hier bezorgd over bent, stuur ons dan een e-mail.

Wat zit er in de Ceremony Kit?

De Maria Johanna Ceremonie Kit bestaat uit Witte Salie om je ruimte mee te reinigen, Palo Santo om je aura veld mee te reinigen, Maria Johanna aura spray om je te beschermen vooraf in je reis. Deze Maria Johanna aura spray gebruik je ook na je ceremonie.

Waarom vragen jullie dit bedrag voor een Choco Bliss Ceremonie?

Soms begrijpen mensen niet dat wij geld verdienen aan spiritueel werk. Ik kan je zeggen dat dit heel hard werken is. Zeker omdat we dit met zoveel liefde en passie doen, komt er heel wat meer bij kijken dan alleen de ceremonie zelf. Je draagt een bepaalde verantwoordelijk voor de ceremonie. Ook hebben we onszelf jaren verdiept in de plant medicijnen en veel ervaring en kennis opgedaan. Deze professionaliteit kennis, maar ook de liefde en zorg die je ontvangt tijdens de ceremonie is van enorme waarde.  Concreet betaal je voor de professionele en ervaren begeleiding. Ook voor de locatie, het eten en alle faciliteiten. We hebben er nu voor gekozen om kleine groepen te doen zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Wel willen we er iets aan overhouden nadat we alle overige bedrijfskosten en de belasting hebben betaald.

Wat is het verschil tussen Ayahuasca en Choco Bliss?

Er zijn heel veel verschillen tussen Ayahuasca en Choco Bliss. Een praktisch verschil tussen de Ayahuasca & Choco Bliss is dat je de Choco Bliss lekker van smaak is, dat je over het algemeen niet ziek wordt van de Choco Bliss en je niet hoeft te kotsen van Choco Bliss.

Dan over de verschillende werking. Choco Bliss is ontwikkelt als medicijn voor het hart. Vandaag ook de Cacao en de blend van 20 kruiden die zijn verwerkt in de Choco Bliss.

Tijdens een Choco Bliss ervaren heb je over het algemeen meer controle over je reis dan in je Ayahuasca Ceremonie. Dit is echter afhankelijk van de dosis die je neemt. Start je bijvoorbeeld je Choco Bliss Ceremonie met het nemen van 6 chocolaatjes dan komt de ervaring dicht in de buurt van Ayahuasca. De spirit van de Banisteriopsis caapi zit zowel in de Ayahuasca als in de Choco Bliss.

De overeenkomst is 1 plant en dat is de Banisteriopsis caapi. Deze wordt ook wel gebruikt om Ayahuasca mee te maken. De Sjamanen in de Amazone noemen deze plant alleen ook wel Ayahuasca. Deze plant is gewoon legaal om te gebruiken.  Er zit geen DMT in de Choco Bliss. DMT gebruik is verboden in de meeste landen.

Wat zijn de overeenkomsten tussen Ayahuasca en Choco Bliss?

Ayahuasca en Choco Bliss zijn beide planten die je bewustzijn openen en je van binnenuit kunnen helen om zodoende je leven te transformeren. Een andere overeenkomst tussen Ayahuasca en Choco Bliss is een dezelfde plant die wordt gebruikt in beide recepten. Dit is  de liaan uit de Amazone genaamd; Banisteriopsis caapi. Deze wordt ook wel gebruikt om Ayahuasca mee te maken. De Sjamanen in de Amazone noemen deze plant alleen ook wel Ayahuasca.

Hoe voel ik me da dag na mijn ceremonie?

Over het algemeen voel je je gewoon goed de dag na je ceremonie en heb je volle energie om je dag door te komen. Het kan natuurlijk wel dat je kort hebt geslapen, maar ook heb je innerlijk werk gedaan wat je de tijd mag gunnen om te verwerken.

We raden altijd aan om de dag na je ceremonie tijd te nemen voor jezelf. Plan geen afspraken in, ga niet werken, maar neem de rust. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de natuur of neem tijd om je inzichten op te schrijven.

Je hebt geen kater de dag na je ceremonie. Af en toe horen we een uitzondering van mensen die bijvoorbeeld hoofdpijn hebben de dag na hun ceremonie. Dit kan komen doordat je te weinig hebt gedronken tijdens je ceremonie. Ons advies is dus om wel te drinken tijdens je ceremonie. Hoe dan ook, gun jezelf de tijd om de dag na ceremonie bij te komen en niets te moeten.

Moet je overgeven tijdens de Choco Bliss Ceremonie?

Nee, je gaat niet overgeven van de Choco Bliss. Mocht jij nu die ene uitzondering zijn, maak je dan geen zorgen. Stel dat je gaat overgeven die het dan zo dat het medicijn iets opruimt vanuit je systeem.

Kun je ziek worden van Choco Bliss?

Nee. Over het algemeen niet. Soms voel je je wel een beetje misselijk omdat je lichaam moet wennen om naar een hogere frequentie te shiften. Maak je geen zorgen als je je een beetje ziek of middelijk voelt. Dit is meer uitzondering dan regel. Over het algemeen worden mensen niet ziek tijdens hun Choco Bliss ervaring.

Geeft Choco Bliss innerlijke rust?

Dit is iets wat we heel vaak terugkrijgen als feedback over Choco Bliss. Zeker bij het micro doseren. Dit komt omdat Choco Bliss je meer naar je hart brengt en je gedachten tot rust laat komen. Minder gedachten en meer in je hart komen brengt innerlijke rust.

Helpt het om blokkades op te lossen?

Choco Bliss kan je mogelijk helpen om blokkades onder ogen te zien en op te lossen.

Kan ik vragen stellen aan de spirits?

Jazeker. Dit werkt met telepathische communicatie. Je zendt een vraag uit door middel van je energie en intentie en ontvangt het antwoord terug in de energie. Wanneer je in je ceremonie zit, begrijp je dit vanzelf.

Is Choco Bliss verslavend?

Nee. Choco Bliss werkt niet verslavend.

Kan het helpen bij rouwverwerking?

Ja. Je kan Choco Bliss nemen als je verdrietig bent. Verschillende mensen hebben Choco Bliss genomen bij rouwverwerking. Soms komen mensen in contact met de spirit van de overledene. We kunnen dit niet garanderen, maar je kunt er altijd naar vragen aan de spirits van de plant. Houd er rekening mee dat het verdriet vergroot kan worden tijdens je ceremonie. En remember; huilen is de wasmachine van de ziel.

Kan ik Choco Bliss nemen als ik verdrietig ben?

Ja. Je kan Choco Bliss nemen als je verdrietig bent. Net zoals bij rouwverwerking. Houd er rekening mee dat het verdriet vergroot kan worden tijdens je ceremonie. En remember; huilen is de wasmachine van de ziel.

Hoe vaak kun je een ceremonie doen?

Dit is net hoe jij het voelt. Veel mensen doen meerdere ceremonies in een korte tijd en laten het dan weer even rustig. Je kan 2 ceremonies achter elkaar doen. Of 4 weken lang wekelijks een ceremonie. Het is net hoe jij het voelt. We zeggen wel dat de spirits je vanzelf roepen. Weet ook dat het niet verslavend werkt. Je gaat op zoek naar heling en de waarheid in jezelf.

Kan ik mijn Choco Bliss Ceremonie beter alleen of samen met iemand doen?

Dit is heel persoonlijk. Volg ook hierin je gevoel. Als je zelf thuis een ceremonie doet, doe het dan niet met teveel mensen. Dit kan rommelig worden als bijvoorbeeld sommige mensen willen praten en anderen juist in stilte naar binnen willen gaan.

Wij zien dat veel mensen die de Choco Bliss bestellen juist graag zelf, alleen een ceremonie doen. Anderen voelen zich veiliger om samen te zijn en weer een andere groep wil professionele begeleiding hebben tijdens zijn of haar innerlijke reis. Ook kan het zijn dat ze dieper willen gaan en dan liever in gezelschap zijn van professionele begeleiding. Het is wat jij zelf prettig vindt en wat bij jou past.

Met hoeveel Chocolaatjes start je de Ceremonie?

Iedereen reageert anders op Choco Bliss. Sommigen mensen hebben genoeg aan 1 Chocolaatje. Anderen voelen na 4 Chocolaatjes nog steeds niets. Wij adviseren om met 0,5 of 1 chocolaatje te starten en ieder uur te voelen of je bij wilt nemen. Dit kun je bijvoorbeeld opbouwen tot 4 chocolaatjes. Dat is gemiddeld, maar er is geen standaard. Leer het medicijn kennen en jouw perfecte dosis te ontdekken.

Kan ik thee drinken gedurende de Ceremonie?

Ja, zeker.

Kan ik eten gedurende de Ceremonie?

Nee. Wij raden af om te eten tijdens je ceremonie. Dit vermindert de werking van het medicijn. Daarom raden we ook aan om 3 uur voor de ceremonie niet te eten. Wanneer je reis minder wordt, kun je gewoon eten. Wij raden aan om licht te eten. Denk aan fruit, soep, maar het kan geen kwaad als je gewoon een broodje eet. Heb je honger, eet dan vooral wat je lekker vindt.