Uniek NieuwjaarsRetreat 5 t/m 11 Januari 2016 ‘Creëer je Droomleven & Maak 2016 je Beste Jaar Ooit!’

Help!!! Heb jij hier ook last van?

Ik voel dat er meer potentie in mij leeft. Het is alsof ik nog niet volledig expressie geef aan mijn zielenmissie hier op aarde. Ik houd me soms nog bezig met wat anderen van mij zullen denken. Ik voel dat het tijd is om volledig voor mezelf te kiezen. Te ontdekken wat ik werkelijk wil in mijn leven.

Ik wil mijn zielenmissie ontdekken..

Ik heb mezelf al behoorlijk spiritueel ontwikkeld. Ik sta wakker in het leven en toch heb ik nog last van angsten. Ik ben op zoek naar innerlijke rust en balans in mijn leven op dagelijkse basis zodat ik simpelweg gelukkig ben. Ik voel dat het tijd is om mezelf te bevrijden van angsten.

Ik wil mezelf bevrijden van angst..

Ik heb last van angsten die me weerhouden om volledig te leven. Bewust of onbewust zit ik in een slachtofferrol waardoor mijn groei wordt geblokkeerd. Ik neem angsten mee uit mijn verleden of ben bang voor het onbekende. Ik wil van mijn angsten af en mezelf bevrijden.

Ik wil loslaten...

Ik wil meer in het Nu leven. Accepteren wat is en in verbinding staan met mezelf en de bron zodat ik werkelijk ervaar dat het leven vanzelf gaat. Ik wil meer alignment in mijn leven en mezelf op de eerste plek zetten.

Ik wil Mezelf Vinden...

Heb je soms het gevoel dat je omgeving je niet helemaal begrijpt of kan helpen? Ik wel… Ik zal je vertellen waarom…

 • Het is mijn Passie!

  Het is mijn passie om mensen te helpen werklijk voluit te gaan leven. Ik heb duizenden mensen geholpen door middel van mijn boek, lezingen, persoonlijke begeleiding, seminars en retreats.

 • Het leven is bedoeld om te Genieten

  Ik geloof dat het leven is om te genieten. Het is zonde om te blijven hangen is angsten, het verleden mee te dragen of niet je potentie te onderzoeken. Door in jezelf te vertrouwen in het moment is alles mogelijk. Het begint bij geloven in jezelf. Daarbij kan ik je helpen!

 • Herkenning

  Ik ben zelf erg zoekende geweest, heb vastgezeten, gestruggled. Ik heb in dezelfde fase als jij gezeten en was toen op zoek naar mensen die mij begrepen. Ik ben door mijn angsten heen gegaan en daar voorbij!

 • Omdat ik Weet dat er meer in jou zit

  Wanneer je ontdekt dat alles liefde is, begin je in alles en iedereen liefde te zien. Ik geef om anderen en wil het liefste dat iedereen stralend en bloeiend in het leven staat. Dus ook jij! Ik help je om weer in verbinding te komen met je zijn en jezelf op de eerste plek te zetten. Gun het jezelf.

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna en ik begeleid je in je persoonlijke groei en spirituele ontwakingsproces. Ik help je te verbinden met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. In 2013 publiceerde ik al mijn eerste boek ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Hierin deel ik mijn eigen coachingsmodel de KRACHT-techniek. Ik heb hiermee duizenden Quarterlife-ers mogen helpen.

Maar ik ging verder op reis naar binnen en werd wakker… Hierbij heeft mijn eerste ayahuasca ceremonie een grote bijdrage gehad. Het opende mijn ogen. Het ontwaken en volgen van mijn hart bracht mij tot meer diepgang en ontdekkingen. Ineens kreeg ik een roeping vanuit het Universum waardoor ik de visioenenmeditatie ontdekte. Deze meditatietechniek heeft mij geleerd om diepe verbinding te maken met mezelf en de bron. Dit leidde ertoe dat ik niet meer mijn roepnaam ‘Mariette‘ gebruik, maar mijn geboortenamenMaria Johanna‘ ben gaan aannemen. Dit veranderde opnieuw alles in mijn leven!

Direct belandde ik op Bali waar ik in 2014/2015 negen maanden  heb gewoond. Vanuit daar startte ik mijn website mariajohanna.com zonder precies te weten hoe dit zou uitpakken. Maar alles ging vanzelf. Vanaf dat moment kon ik leven in verwondering/overgave.

Op Bali ontdekte ik een nieuwe passie voor het geven van Retreats. Vanuit daar kreeg ik vraag of ik Retreats wilde doen in Europa. Vandaar het magische eiland Ibiza! Ik voel mij vereerd om gasten te mogen ontvangen die bij mij in een villa willen logeren om aan zichzelf te werken. Je bent van harte welkom. 

Visioenenmeditatie Techniek

Zoals je zojuist hebt gelezen hebben de visioenenmeditaties mijn leven verandert. Dit is een door-mij-bedachte naam en/of techniek voor de visioenen die tot mij kwamen. We denken ik beelden en films. Je kunt het gehele leven zien als een set aan plaatjes die zich omvormen in een film die wij ervaren als onze realiteit. De realiteit komt vanuit ons onderbewuste. Je bent creator vanuit een hogere dimensie waarmee je verbonden bent. De visioenenmeditaties kunnen je helpen bij:

 • diepere verbinding met jezelf

 • innerlijk reizen

 • het in verbinding komen met je onderbewuste

 • je gidsen ontmoeten

 • herinneren/channelen

 • het verhogen van je vibratie

 • ontspannen & ontstressen

 • loslaten & heling

Ervaringen Visioenenmeditatie

In de visioenenmeditaties help ik je hiermee te verbinden om zodoende vanaf een diep niveau heling te laten plaatsvinden. Je kunt in de reacties van het vorige Retreat lezen dat veel deelnemers hier enorme baat bij hebben gehad. Om deze ervaringen te lezen scrol je een klein stukje naar beneden. Of je kunt gaan naar de pagina meditatie.

Vind Geluk in Jezelf en leef jouw droomleven!

Wil je jouw jaar op de beste manier ever starten? Ben je toe aan verandering? Wil je meer vanuit je hart leven? Of heb je een zetje in de juiste richting nodig? Dan is het Nieuwjaarsretreat helemaal iets voor jou!

In dit Retreat staan jij en jouw leven centraal. Het Retreat helpt je om in te zien dat jij een geweldig leven verdient. De eerste dagen werken we aan het loslaten van wat je niet langer meer dient. Om vervolgens op te bouwen naar een positieve energie waarin je weer thuiskomt bij jezelf. Je gaat naar huis met een plan om 2016 jouw beste jaar ooit te maken. Dit Retreat bevat, yoga, meditatie, stilte, gezonde voeding en begeleiding van Fraukje Jasmine en Maria Johanna.

Reacties Deelnemers Vorige Retreat

Vol verwachtingen naar Retreat! Maar het geschenk dat ik heb mogen ontvangen is zoveel-meer-Wauw! Dit had ik niet durven dromen. Een life changing ervaring vanuit liefde en mooiheid. Super Maria dat je het doet. Trots dat ik deel heb mogen maken van de reis.

Robert Ros

Geen spijt van dit retreat door Maria uit haar hart gedaan. Dit is door mij gevoeld. Maria is een geweldige vrouw met heel veel kracht. Hoera dat Maria dit Retreat zo goed heeft kunnen geven. Ik ben dankbaar dat ik er bij ben geweest.

Theadora Harren

Dank je wel dat je een gids op mijn pad wilde zijn. Vanaf het begin voelde het al goed en gaf ik al mijn vertrouwen. Dit leerde mij loslaten en Maria een kans te geven mij te begeleiden. De energie van Maria en haar liefde waren voelbaar tijdens het Retreat. Nog steeds voel ik me zo dankbaar dat Maria op mijn pad is gekomen. Ze is een prachtmens! Het Retreat is zeker een aanrader.

Marcel Robroek

Heerlijk om zoveel mooie, hartverwarmende mensen te hebben mogen ontmoeten! Mooi dat dit Retreat tot stand is gekomen. Alles is liefde! Dank je wel Maria.

Jeanine van Ijseldijk

Ik heb het Retreat als een inspirerende reis naar mezelf ervaren. De laatste stukjes naar mijn ‘nieuwe ik’ heb ik gevonden. Door de gesprekken met ieder van de groep, je visioenenmeditatie waarin ik mijn moeder heb vergeven. Je hebt een veilige plek gecreëerd. zodat ik mij geheel kon openen en geven. Ik heb gevonden waar ik voor kwam.

Anoniem

Het was een fantastische week, zelfs magische ervaringen. Loslaten in optima forma. Ik heb genoten, geleerd, gevoeld en ervaren. Meer kan dat niet ‘ZIJN’. Maria is een zeer bijzonder mens die veel te delen heeft. Ik zou mensen adviseren om Maria te horen. Het kan ‘Life Changing’ zijn.

Anoniem

Ik heb bijzonder genoten van het Retreat op Bali. Ik ben dankbaar voor alle wijze woorden en inzichten die ik via Maria heb mogen ontvangen. Maria heeft me geholpen een stuk dichter bij mezelf te komen. Vooral heeft ze me laten inzien dat ik gewoon mezelf mag zijn.

Nadia

Dit Retreat was in alle opzichten een life-changer! Dag 1 zat ik volledig vast geankerd. Vol weerstand! Dag 7 ben ik een nieuwe ik! Volledig open en ontvankelijk kan ik nu vanuit mijn hart gaan leven. Mijn bron(nen) zijn onuitputtelijk. Ik ben me heel erg bewust geworden van het enorme potentieel dat in me huist. Bedankt voor de liefde, het licht, de vrede en de energie Maria.

Tim Rogge

In het begin had ik moeite met dingen, maar gaandeweg zag ik dat dit over mezelf ging. Dit retreat, hier ‘ZIJN’! Mijn lessen, voelde me soms onveilig en verdrietig. Uiteindelijk zie ik hier mijn eigen lessen in en ben ik blij dat ik ben gebleven. Dat ik de kracht heb gevonden om mijn angsten aan te kijken er er doorheen te gaan. Wauw! Wat een mooi einde! Dank je wel.

Anoniem

Ik ben dankbaar voor de fijne en bijzondere week! Het programma vond ik fijn, goed doordacht. Maria haar enthousiasme is hier helemaal ingelegd. Ik vond het fijn om te ervaren dat Maria voor iedereen tijd heeft kunnen maken, wilde helpen en dat eigenlijk alles kon! Bedankt voor de waardevolle inzichten.

Marleen Donders

Pakketten & Investering

Hieronder heb ik verschillende pakketten samengesteld voor verschillende type reizigers. Voor alle pakketten geldt dat alles inclusief is qua programma van het Retreat. Behalve je vliegreis, verzekering en taxirit heb je géén extra kosten aan eten of drinken en dergelijke, tenzij je speciale wensen hebt. Wel is het mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een extra massage en extra 1 op 1 coaching. Ik heb een Facebook groep ‘Maria Johanna Retreats‘ aangemaakt indien je een reismaatje zoekt.  Het is mogelijk om in termijnen te betalen scrol dan iets verder naar beneden.

Vliegen

De meeste deelnemers hebben de volgende vlucht geboekt. Eindhoven – Transavia: vertrekken om 8.00, aankomst 10.25. Terugreis 12 januari om 10.40, aankomst Eindhoven 13.10.

Indien je samen wilt reizen, ben je welkom. Je krijgt dan de extra nacht van mij cadeau. Fraukje komt 5 januari om 14.00 uur aan. Dan doen we samen de kick-off. We sluiten in principe af op 11 januari na het ontbijt rond 11.30/12.00 uur. Indien je een nachtje langer blijft is dat dus mogelijk.

De prijzen staan hieronder weergegeven. Indien je in termijnen wilt betalen is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een e-mail sturen naar: info@mariajohanna.com. Er komt 5 euro extra in rekening per betaling. Indien je een betaling doet gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Zie hieronder de mogelijkheden.

3 Persoonskamer

*Nog 2 plekjes

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 337,33 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

2 Persoons Houten Huisje

*Nog 2 plekjes

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 388,33 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

2 Persoonskamer

*Volgeboekt

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 421,67 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

In the en we Only Regret the Chances we didn’t take. Dare to Live fully!

Waarom?

Heb je wel eens nagedacht om deel te nemen aan een Retraite? Of heb je ervaring met het deelnemen aan een retraite? Retraite betekent terugtrekken om zelfreflectie te doen. We zijn vaak bezig met de buitenwereld waarbij ons leven vanzelf voortgaat.

Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd stil te staan bij jezelf en je leven. Leef je nog wel het leven dat bij mij past? Wie ben je eigenlijk? Zijn er nog dromen die je wilt waarmaken?

En hoe kan je zo levendig mogelijk in het leven staan? De tijd is nu! Speciaal voor jou heb ik een blog gemaakt met 25 redenen om deel te nemen aan een Retraite.

Hoe?

In dit 7-daags Retreat gaan we werken aan de verbinding met jezelf. De eerste dagen draaien om zelfreflectie en loslaten. We doen dit zowel door stilte en meditatie als door middel van oefeningen. Je leert hoe je naar binnen kunt kijken en jezelf op die manier kunt leren kennen.

Wat wil je loslaten? Zijn er dingen die je niet langer meer dienen? Heb je overtuigingen die je in je comfortzone houden? Misschien zijn er onbewuste patronen die je tegenhouden voluit te leven? Dit ga je in het Retreat ontdekken.

We werken toe naar duidelijkheid van wat je wilt! Het doel is dat je naar huis gaat met een helder beeld van hoe jij 2016 je beste jaar ooit kunt maken.

2 Stiltedagen

Hoe kan het dat er zoveel mensen zoekende zijn? En hoe kan het dat zoveel mensen ineens geïnteresseerd zijn in spiritualiteit? Spiritualiteit brengt je weer in verbinding met je ware zelf. Steeds meer mensen voelen dat er meer is dan de materie. Namelijk de ziel. En daar vind je de antwoorden waar je naar zoekt. Alles is te vinden IN jezelf! We mogen weer leren luisteren naar onze ziel en intuïtie. Stilte is het grootste cadeau aan jezelf! WANT: ‘De stilte spreekt altijd!’ Daar doe je de grootste ontdekkingen op over jezelf.

Het is niet gemakkelijk, maar wel enorm waardevol! Je kunt hier diepe inzichten vinden in jezelf die je niet zomaar vindt in ons drukke bestaan. De stilte is op dag 2 en dag 3 zodat we daarna aan de slag kunnen met de inzichten. We plannen een 1-op-1 gesprek met je in en er zijn ook gewoon yogalessen en geleide meditaties.

Intenties – Wat levert het Retreat je op?

 • Leren Loslaten

 • Angst ombuigen naar Liefde

 • Ontdekken van je Zielenmissie

 • Innerlijke Stem Horen

 • Betere Verbinding met Jezelf

 • Dagelijkse Yoga

 • Dagelijkse Meditatie

 • Leren Vertrouwen

 • Meer Zelfliefde Ontwikkelen

 • Zelfvertrouwen op je Pad

Over Fraukje Nooij ( in Ibiza bekend als Jasmine)

Ik geef het Retreat samen met Fraukje Nooij. Zij verzorgt dagelijks de yogalessen. Fraukje is Psycholoog, Internationaal Yoga lerares, Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamic adem therapeut. Allen gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven. Als constante leerling van het mysterie van het leven, deelt ze graag met je wat ze zelf vanuit ervaring heeft geleerd, in de hoop dat je een meer vervuld, gelukkig en geïnspireerd leven gaat hebben na mijn hulp.

Ze maakt gebruik van een schat aan waardevolle tools voor transformatie en empowerment. Ze heeft een eigen en unieke yogastijl ontwikkeld, met de nadruk op gewaarzijn van het nu en het activeren van de levensenergie in het lichaam. Op een boeiende en levendige manier leert ze je om meer bewust aanwezig te zijn en je te verbinden met de Bliss, goddelijkheid, die je bent. Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireert ze anderen in hun zoektocht naar genezing, gezondheid en geluk.

Fraukje heeft een zeer effectieve trauma en stress release therapie ontwikkeld, EIT genaamd. Oftewel Emotionele Integratie Therapie. EIT bestaat uit verbonden ademen in combinatie met het uiten van diepgewortelde negatieve overtuigingen, verbale en fysieke expressie, pijnpuntmassage en healing. Deze combinatie zorgt ervoor dat oude pijn oplost in zowel lichaam als geest. De levensenergie gaat hierdoor weer beter stromen. Zo gaat de lading van negatieve gedachten af en ontstaat er ruimte in het hoofd en ontspanning in het lichaam. We hopen je te ontmoeten op Ibiza zodat ze deze techniek met je kan delen op het Retreat.

Insight Yoga

Insight yoga is een unieke en krachtige yogavorm die ontwikkeld is door Fraukje Nooij zelf. Het is de yoga van awareness en empowerment. De nadruk bij deze yogastijl ligt op de waarnemer en innerlijke “alignment”. Het bestaat uit een combinatie van verschillende yogastijlen, waaronder kundalini yoga, hatha/ yin yoga en mindfulness.

De lessen beginnen altijd met een meditatie. Dit brengt mensen naar de stilte. Daarna wordt de levensenergie opgewekt via kundalini kriya’s. Dit zijn dynamische oefeningen die gecombineerd worden met ademhalingstechnieken, waaronder de vuurademhaling. Tussendoor wordt er veel aandacht besteed aan gewaarzijn van het nu. Aan het eind van de les gaan we de stilte in via yin houdingen. Deze houdingen worden drie tot vijf minuten vastgehouden. Dit brengt diepe ontspanning en balans in lichaam en geest. Deze yoga vorm is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen zijn eenvoudig, doch zeer effectief. Het effect is meteen voelbaar. Na een les merk je direct dat je opgewekter, krachtiger en meer ontspannen bent. Een goede start van de dag!

Het Magische Ibiza

Ibiza was in de jaren ’60 en ’70 populair onder de hippies.  De hippies wilden zich afzetten tegen de maatschappij en streefden naar een samenleving in liefde en vrijheid. Hippies voelden zich erg aangetrokken door de bijzondere energie op Ibiza.

Ibiza staat voor schoonheid, vrijheid en speelsheid. Ibiza heeft een soort van ‘never-grow-up and celebrate life’-energie wat de hippies destijds erg aantrok. Deze energie helpt je tijdens het NieuwjaarsRetreat:

 • om je innerlijke schoonheid te ontdekken
 • om de zelfliefde te vinden
 • om los te laten je jezelf te bevrijden van ansgt
 • om het leven minder serieus te nemen
 • om speelser in het leven te staan

Onder andere deze redenen, maar ook de geweldige natuur maken voor mij dat Ibiza de perfecte plek voor is een NieuwjaarsRetreat!

Accomodatie: Sunset Mountain Ibiza Retreat Center

Het Retreat vindt plaat op één van de MOOISTE punten van IBIZA, omgeven door dennenbomen, met een ADEMBENEMEND UITZICHT over de zee en een aantal kleinere eilanden. Iedere avond kunnen we genieten van een LANGHOUDENDE SUNSET, van daar ook de naam ‘The Sunset Mountain‘. De locatie is in het westen van het eiland, dicht bij de meest prachtige zandstranden van IBIZA.

Foto’s locatie

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s heen scrollen.

De Kamers

Het hoofdgebouw is verdeeld over 4 tweepersoonskamers met eigen badkamer en 3 driepersoonskamers met badkamer buiten de kamer. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op zee. Het pand heeft ook een ruimte binnen en buiten leven en eetgebied, patio, kleurrijke tuin, CHILL-OUT ruimtes.
Er zijn vier houten bungalows. Waar je kunt GENIETEN van de nog wilde en natuurlijke omgeving. Elke bungalow heeft 2 eenpersoonsbedden, balkon, badkamer en uitzicht op zee. Je kunt genieten van een PRACHTIG zwembad met strand, JACUZZI en prachtige OCEAAN en ZONSONDERGANG.

Sta met je muis/vinger op de foto, dan kun je door de foto’s heen scrollen.

Dagindeling

Hieronder zie je een indicatie van de dagindeling. We zullen ervoor zorgen dat er een goede balans is tussen tijd voor jezelf en de activiteiten op het programma. In je vrije tijd zal ik de mogelijkheid aanbieden om optioneel extra 1-op-1 gesprekken met Maria Johanna of Fraukje te kunnen aanvragen, massages te boeken of een persoonlijke visioenenmediaties te doen. Maar ook kun je een heerlijke strandwandeling maken, tot rust komen, een goed boek lezen, schrijven, een powernap, verbinden met elkaar, of de omgeving ontdekken.

 • Tijd & activiteit
 • 8.30 Opstaan (Je kunt wat fruit pakken)
 • 9.00 – 10.30 Yoga
 • 10.30 – 11.30 ontbijt
 • 11.30 – 13.00 workshop
 • 13.00 – 14.00 lunch
 • 14.00 – 15.30 tijd voor jezelf
 • 15.30 – 18.30 workshops/programma
 • 18.30 – 19.30 avondeten
 • 20.00 avondprogramma/avond meditatie/tijd voor jezelf
 • 22.30 ongeveer bedtijd

Het schema ziet er dagelijks iets anders uit. Dit is het schema in grote lijnen. We houden 2 stiltedagen in het Retreat. ’s Ochtends wordt het schema voor de dag bekend gemaakt zodat we zoveel mogelijk in het moment leven.

You are The Universe but Society teaches Limitation- Alan Watts

Wat ontvang je Standaard in het Retreat?

 • 6 Nachten verblijf in Luxe Villa
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Dagelijks Insight Yoga van Fraukje
 • Dagelijks Meditatie
 • Gehele Programma Maria Johanna
 • Een 1-op-1 coaching met Maria Johanna of Fraukje
 • Dagelijks bewust ontbijt
 • Dagelijks gezonde lunch
 • Dagelijks heerlijk gezond diner
 • Onbeperkt Water, thee
 • Extra coaching (optioneel)
 • Massages (Optioneel)

Wat moet je zelf nog regelen?

 • Je Vlucht naar Ibiza
 • Vervoer/Taxi naar het Retreat centrum
 • Persoonlijke (reis)verzekeringen

Andere mensen over Maria Johanna

Dit weekendseminar ‘Leven in verwondering’ heb ik ervaren als een warm liefdevol weekend. Het voelde heerlijk om samen te zijn met deze mooie gelijkgestemde mensen. Het verlangen is dan ook groot om dit vaker te doen. Het voelde zo goed en liefdevol aan. Je voelt de liefde en passie waarmee Maria Johanna dit seminar geeft, zodat het goed en duidelijk bij je binnenkomt. Ik heb dit weekend vele mooie inzichten mogen ontvangen waar ik dan ook heel dankbaar voor ben. De sfeer van dankbaarheid was groot. Ik ben naar huis gegaan met een voldaan gevoel en mijn missie is dan nu ook ‘Leven in Verwondering’!!! Met alle liefde. Dank je wel voor alles!

Liesbeth Visser50 jaar, kapster

Ik heb het weekendseminar van Maria Johanna bijgewoond waar ik heel dankbaar voor ben. Ik vond het mooi om je ook live te ontmoeten en te zien dat je net zo enthousiast bent als in je YouTube filmpjes en je webinars.
Twee dagen lang de hele dag praten vanuit je hart met veel energie over jouw geloof in deze wereld. Super wat je met ons gedeeld hebt en zoveel informatie hebt willen delen in deze twee dagen. Maria is een topper. Wat ze me vooral heeft overgebracht is om meer genieten en meer rust nemen.

Robert Koote

Voor heldere en wakkere kijk op de wereld ben je bij Maria Johanna in goede handen. Ze geeft naast enorm interessante informatie ook prachtige tools om wakker te blijven. Ik heb echt genoten. Ik verwachtte Wauw! en dat was het!! Super bedankt.

Conny Vos46 jaar, ’s Gravenzande

Lieve Maria Johanna, ik liet mij helemaal verrassen met dit weekend seminar. Ik heb ervan genoten en ben blij dat ik er was. Erg leuk dat je afwisseling had in video’s, sheet, groepsopdrachten en groepsinteractie. Was helemaal top. Een echte aanrader om de beste versie van jezelf te worden en te leven in verwondering. Bedankt!

Serina SteinhauerVerkoper, 27 jaar, Amsterdam

Mijn weekend seminar met Maria Johanna was een ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben. De informatie waar mijn interesses liggen werden uitgediept en werken zeer verhelderend. De ervaring van gelijkgestemden komen overeen met mijn ervaringen. Het is prettig om het hier met elkaar over te hebben.

Marit Engberts27 jaar, Dordrecht

Het waren twee intensieve dagen waarin ik heel veel heb geleerd over bewustzijn, kwantumfysica en de invloed van intenties op je leven. Het was fijn deze dagen mee te maken. Dank voor de groep, Maria Johanna voor de inhoud en haar enthousiaste presentatie.

Harold Botter47 jaar, Vriezenveen

Een zeer prettige, inzichtelijke en gevarieerde presentatie die mij veel inspiratie en inzichten heeft gebracht.

AnnemarieRedacteur, 44 jaar, Amsterdam

Leuke ervaring die me nieuwe inzichten heeft gebracht. Fijn om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Linda WeekersStudent, 24 jaar, Rotterdam

Lieve Maria, bedankt voor het inspirerende weekend. Ik ben mij veel bewust geworden van de creaties die ik als schepper illusioneer. Ik heb gevoeld dat dit weekend mij zeker heeft geholpen met ‘wakker worden’!

Marina van EschInterieurstylist, 51 jaar, Velsen-Zuid

Veel herkenning. Ik ben al volop bezig met loslaten veel aha-momenten die aangaven dat de weg die ik bewandel een goede weg is. Liefdevolle overdracht van informatiesfeer. Vertrouwd gevoel.

Peter MestromTherapeut, 54 jaar, Horn

Leuk, inspirerend weekend! Mooie verhalen uitgewisseld, nieuwe ideeën opgedaan. Fijne mensen ontmoet.

Susan RijkmansFysiotherapeut, 30 jaar, Den Haag

Een mooi seminar in contact met volop openheid en inbreng mogelijkheden van wat er speel in het moment.

Brenda44 jaar, Limburg

Ik heb Maria Johanna op Bali leren kennen en heb bij haar een visioenenmeditatie gedaan. Maria nam mij moeiteloos mee naar contact met mijn onderbewuste. Ze stelde goede vragen, interpreteerde waar nodig en zorgde dat ik tegelijk vol rust en vol energie was. Ze heeft me interessante inzichten bezorgd.

Esther Jacobs

Maria Johanna is een bijzondere vrouw met een unieke gave. Eén van haar gaven is mensen helpen met ingewikkelde levensvraagstukken door de unieke toegepaste visioenenmeditatietechniek. Maria kan goed aanvoelen en weet direct de pijnpunten te verwoorden. 

Sharon Baltus

Ik heb een weekendseminar van Maria Johanna bijgewoond. Het was echt een topweekend. Ik ben Maria Johanna heel erg dankbaar. Ze is een kanjer in spreken en ze brengt een prachtige boodschap over waar ik veel aan heb gehad.

Sety Ditters

Ik heb Maria Johanna haar weekendseminar bijgewoond. Zelf geef ik ook trainingen en daarom heb ik bewondering voor hoe Maria Johanna de training geeft. Wat Maria Johanna me vooral heeft overgedragen is dat ik meer van mezelf mag gaan houden.

Wilma van Beek

Maria Johanna heeft mij een snelcursus spiritualiteit gegeven. Ze heeft me heel veel nieuwe ideeën en concepten geleerd. Met name het concept manifesteren, dat loslaten inhoudt en hoe je je gevoel beter kunt volgen. Sinds het seminar ‘Leven in verwondering’ voel ik me een stuk beter. Ook heb ik het gevoel dat ik voor mezelf mentaal/spiritueel geleidelijk aan ook een transformatie doormaak, waarbij ik oude negatieve patronen in mijn communicatie aan het doorbreken ben.

Vincent van Gaasbeek

Maria Johanna heeft mij geholpen om antwoorden te krijgen op een levensvraag die ik heb. Ze heeft een geleide meditatie met mij gedaan waarin ik heel duidelijk te zien kreeg waarom ik nog geen antwoord had en wat er moest veranderen om wél helderheid te krijgen. Huiswerk, als het ware. Heel waardevol, zo heb ik het ervaren, omdat de antwoorden echt uit mij kwamen, maar vanuit een plek waar ik met mijn bewuste geest niet bij kan. Bijzonder!

Sylvie van den Meerendonk

Pakketten & Investering

Hieronder heb ik verschillende pakketten samengesteld voor verschillende type reizigers. Voor alle pakketten geldt dat alles inclusief is qua programma van het Retreat. Behalve je vliegreis, verzekering en taxirit heb je géén extra kosten aan eten of drinken en dergelijke, tenzij je speciale wensen hebt. Wel is het mogelijk om je pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een extra massage en extra 1 op 1 coaching. Ik heb een Facebook groep ‘Maria Johanna Retreats‘ aangemaakt indien je een reismaatje zoekt.

Vliegen

De meeste deelnemers hebben de volgende vlucht geboekt. Eindhoven – Transavia: vertrekken om 7.30, aankomst 9.55. Terugreis 12 januari om 10.40, aankomst Eindhoven 13.10.

Indien je samen wilt reizen, ben je welkom. Je krijgt dan de extra nacht van mij cadeau. Fraukje komt 5 januari om 14.00 uur aan. Dan doen we samen de kick-off. We sluiten in principe af op 11 januari na het ontbijt rond 11.30/12.00 uur. Indien je een nachtje langer blijft is dat dus mogelijk.

De prijzen staan hieronder weergegeven. Indien je in termijnen wilt betalen is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een email sturen naar: info@mariajohanna.com. Er komt 5 euro extra in rekening per betaling. Indien je een betaling doet gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Zie hieronder de mogelijkheden.

3 Persoonskamer

* Nog 2 Plekjes

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 337,33 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

2 Persoons Houten Huisje

* Nog 2 Plekjes

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 388,33 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

2 Persoonskamer

* Volgeboekt

Betalen in 3 termijnen

Betaal het NieuwjaarsRetreat in 3 termijnen van 421,67 euro voor de 3 persoonskamer. Je betaalt 5 euro administratiekosten per termijn. Indien je de eerste betaling hebt gedaan worden de andere 2 termijnen automatisch maandelijks afgeschreven. Na 3 maanden is je betaling geheel voldaan. Klik hieronder op ‘inschrijven’.

Nog vragen?

Heb je vragen over het retreat? Bijvoorbeeld over de vliegtickets, het verblijf, een extra overnachting, het combineren met een langere reis of gezinsvakantie?  Of heb je andere vragen en/of opmerkingen.. Neem van gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!

Contactformulier