Motivatievideo-vertrouwen-op-intuitie

Motivatievideo: Hoe mijn intuïtie is versterkt dankzij Ayahuasca

Ben je weleens zoekende in je leven? Heb je twijfel over je innerlijke stem. Ik denk dat we het allemaal weleens spannend vinden om in het diepe te springen en dan te springen vol vertrouwen. Toch weten we dat je niet zal verdrinken. Wanneer je springt ontdek je pas dat je vleugels hebt. Het is soms even worstelen als een vlinder een in cocon. Dit is enkel bedoeld om je vleugels te sterken zodat je vervolgens kunt vliegen. Dan kan het zijn dat je even moet zweven in dromenland om te geloven in je dromen. Ik ben steeds opnieuw gesprongen en kan nu zeggen dat ik vertrouw op mijn vleugels zoals een vogel dat ook doet.

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Het proces van het volgen van je hart

Het leuke is dat je mijn gehele proces kunt terugzien op YouTube. Steeds leidt het ene naar het andere. Dan is het extra mooi om te zien dat waar ik mijn YouTube mee begon, nu mijn station is waar ik ben aangekomen. Ik heb werkelijk het gevoel ‘Dit is het!’ Zoals ik dat altijd heb gevoeld. Al vanaf mijn eerste Ayahuasca ceremonie.

In de video waarin ik mijn eerste Ayahuasca ervaring deel, vertel ik dat Ayahuasca onderdeel van de opvoeding zou moeten zijn. Inmiddels heb ik heel wat ceremonies begeleid. Hierin heb ik heel wat wonderen gezien en zou ik zeker zeggen: ‘Ayahuasca zou onderdeel van onze opvoeding moeten zijn’. Dit is uiteraard geen feit en ik ben me ervan bewust dat niet iedereen dit zo voelt. Het is puur mijn eigen ervaring. Vanuit het oogpunt als deelnemer, vanuit de begeleidersrol en organisator. Ik weet dat moeder Ayahuasca jou roept en niet andersom. Dat maakt het werken met Ayahuasca juist zo mooi. De rol is liefde uitdragen en dat is onze natuur. Daarom voelt het zo heerlijk.

Het draait om relaties

Vanaf het moment dat Ramon van Om-Mij mij heeft benaderd om samen te werken is mijn leven veranderd. Het is alsof ik op een hoger niveau mag spelen en alles in elkaar begint te klikken. Voor mij gaat het heel erg om relaties en hoe jij in relatie staat tot het leven. Je kijkt steeds in de spiegel. Ik heb nooit alleen willen werken, maar ik had zo’n sterk gevoel over wat ik wilde dat het niet anders kon dan het alleen te doen. Om dan nu op een punt te komen dat ik mag samenwerken en we elkaar allemaal kunnen versterken is heerlijk voor mij. Ik voel me gedragen door het leven en door Moeder Ayahuasca.

Werken met Moeder Ayahuasca

Door met de plant te werken zie je dat je de lessen van Moeder Ayahuasca kunt implementeren en belichamen. Dan kom je tot het punt dat alles vanzelf gaat. Alles ontstaat vanuit het niets. Net zoals wordt gezegd dat het Universum vanuit het niets is ontstaan. Je kunt je werkelijk overgeven aan het leven. Des te meer ik dat doe, des te mooier mijn reis wordt.

Niet altijd gemakkelijk

Ik besef me dat een Ayahuasca reis niet altijd gemakkelijk is voor de reiziger, maar ik weet dat de persoon er altijd weer uit komt. Het is altijd om de persoon te helen en verder te brengen. We zien zoveel enorme transformaties na slechts 1 enkele ceremonie. Maar soms ben je niet klaar na 1 ceremonie. Dit voel je vanzelf van binnenkort. Nogmaals de plant roept je.

Paar voorbeelden Ayahuasca Retreat

Ik word zo enthousiast van wat er in de Ayahuasca ceremonies gebeurt, dat ik graag een aantal voorbeelden wil delen vanuit het Ayahuasca Paas-weekend Retreat. Roy was de parel van dit weekend. Hij zag het leven niet meer zo zitten. Hij liep met een enorme pijn na zijn scheiding. Ondanks zijn grote angst voor de ceremonie heeft hij toch de stap gezet. De angst zat hem in het loslaten van controle. Dit is een veelgehoorde angst. Al snel kreeg hij de boodschap dat liefde alles overwint. Natuurlijk weten we dit allemaal, maar in de Ayahuasca werd het op zo’n manier gepresenteerd dat hij deze les direct kon integreren in zijn systeem. Ook heef hij een andere visie ontvangen op zijn scheiding waardoor hij er vrede mee kan hebben en de liefde weer uit zichzelf kan halen. Voor mij was Roy de parel van deze ceremonie.

De roeping antwoorden – 10 uurtjes rijden vanuit Zweden

‘Toevallig’ zat ik achter internet toen ik een e-mail ontving van een Zweedse jongen die ‘last-minute’ samen met zijn moeder wilde langskomen op ons Paas-weekend Ayahuasca Ceremonie. Direct een intake gedaan. Helaas kon zijn moeder niet meedoen in verband met haar medicijngebruik, maar Johan stapte direct in de auto en arriveerde 10 uur later bij ons op de stoep voor 2 prachtige innerlijke reizen. Bij het afscheid keek hij nog eens drie keer achterom, knipperde met zijn ogen om te checken of hij dit echt wel had beleefd.

Operatie van Moeder Ayahuasca

Een veel gehoorde ervaring is dat Moeder Ayahuasca een operatie, ontgifting of detox geeft. Dit kan zijn door middel van een soort body scan, diepe heling tot in de organen of zelfs en oogoperatie om met de ogen van liefde te kijken in plaats van de ogen van angst. Vaak wordt ‘het gif’ er uitgegooid door middel van diarree of overgeven. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Ayahuasca kan dit angstig klinken of afschrikken, maar wees gerust; de intelligentie waarmee dit wordt gedaan is enorm.

Tijdens het Ayahuasca Retreat ontvangt een dame een buikoperatie. Ze had al enige tijd last van haar hormonen en had al van alles geprobeerd om dit op orde te krijgen zodat ze weer ongesteld kon worden. Tevergeefs. Maar de operatie door Moeder Ayahuasca heeft haar geholpen. Na een jaar werd ze ineens weer ongesteld tijdens de ceremonie. Dit zijn voor mij echt wonderen.

Andere ervaringen

Carla Verkooijen heeft een aantal Ayahuasca ceremonies gedaan bij ons en is een directe transformatie ondergaan. Al vanaf het moment dat zij binnenkwam, stapte ik op haar af om te zeggen dat ik haar zo’n mooie vrouw vond. Het was alsof we direct vriendinnen waren. In een korte tijd is het zo ontstaan dat zij is begonnen met begeleiden bij ons. Maak hieronder kennis met Carla Verkooijen. 🙂

Wil je zelf een keer deelnemen?

Ben je na het lezen van deze blog en het zien van mijn video nieuwsgierig geworden? Voelt het alsof het iets voor jou is om deel te nemen aan een Ayahuasca ceremonie? De investering ligt tussen de 225  (1 daagse) en 425 (2 daagse) euro. We doen ook duo-ceremonies en 1 op 1 ceremonies. Je bent van harte welkom. Ga voor meer informatie over onze Ayahuasca Ceremonies kijken op:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

 

Ervaringen bij Maria Johanna

Lieve allemaal,

Het is nu ruim een week geleden sinds mijn laatste ceremonie. Tijd om met jullie te delen hoe ik terugkijk op drie overweldigende ervaringen.

Het waren de meest heftige ervaringen die ik ooit (bewust) heb gehad en dat werd nog versterkt doordat ik niet kon slapen. Ook de dagen erna lukte dat niet al te best, terwijl ik ontzettend moe was. Ik was nog volop bezig met de nawerking en verwerking. Dat was pittig.

Dat ik zo diep kon gaan, is te danken aan jullie volkomen veilige en ultiem liefdevolle begeleiding en setting. En met jullie bedoel ik uiteraard ook Rene, Dorothea en de andere begeleiders van Om-mij. Het heeft me ontzettend ontroerd met hoeveel liefde en acceptatie jullie alle deelnemers bijstaan. Er zijn geen grenzen aan, alles wordt omarmd en ondersteund, zo vaak en zo lang als nodig. Dat heeft me diep geraakt en ik ben er heel dankbaar voor…

Tijdens de derde ceremonie zag ik ook mijn ouders in een heel ander licht. Voorbij alle karma. Ik zag hun essentie en was zo dankbaar dat zij mijn ouders zijn. Ik zal nooit vergeten hoe ik hen op dat moment zag.

Ik heb het de afgelopen dagen rustig aan gedaan en mijn hoofd en hart gevuld met mantra’s en zachtheid. Sinds gisteren voel ik me beter. Stabiel, rustig, meer energie, meer levenslust. Ik hoop zo dat er iets wezenlijks is veranderd nu ik in de spiegel van mijn jeugd heb durven kijken. Dat er oude pijn geheeld is en dat ik echt als nieuw ben. Dat zou geweldig zijn! Ik durf het bijna niet te hopen! In ieder geval voel ik de zelfliefde nog steeds en wil ik graag met een open hart leven.

Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring. Als ik weer toe ben aan een ceremonie, zal dat zeker bij Om-mij zijn.

Veel liefs, Sabine

Sabine

Ik ben ontzettend diep gegaan in het aankijken en voelen van mijn angsten, controledwang en hardheid naar mezelf…Damn!! Van klauwen, tot mezelf keer op keer verbinden met het donker, mijn dikke stalen gevechtsharnas tot diep gevoeld hoe ik keer op keer misbruik van me heb laten maken in mijn kindertijd en op zoveel plekken meer (er was niet echt tijd..hihi), mijn afgescheidenheid van de bron gevoeld…au au au!! En zoveel meer! Op sommige momenten wilde ik er echt mee stoppen, eruit stappen en had ik het echt zwaar…extra confrontatie die ik blijkbaar nodig had om echt thuis te komen;) maar gelukkig waren jullie er op de momenten dat ik jullie echt nodig had. Het klopte precies!!

En zo fijn om hier zoveel persoonlijke aandacht in te hebben ontvangen, het gevoel, ik ben niet alleen en mag leunen…oooh heerlijk voelde dat!! En dankzij jullie hulp en gevoel van veiligheid durfde ik me over te geven, mee te gaan in dat wat er gezien en gevoeld wilde worden en toen voelde loslaten zo makkelijk!

Van alles kwam voorbij, van onze creatiekracht tot 3d beelden, tot 10000 inzichten voor mezelf, tot het zelf maken van keuzes, mijn verlangens, maar vooral de oh zo mooie creatiekracht die we hebben…Wauw mijn handen hebben daar een mooi kunstwerk van gemaakt en ook wauw het gevoel van alles een….

Ik heb zoveel voorbij zien komen en gevoeld dat ik vooral de tijd even nodig heb om alles te laten zakken. Ooh ik wil zo graag delen, maar woorden schieten tekort in datgene wat ik gezien en gevoeld heb. Wauw!! Vooral ook jij bedankt, want je hebt voor mijn gevoel best lang bij me gezeten. Geen idee hoe lang het echt was, maar voelde wel zo. Je energie en aanwezig waren erg prettig. Je luchtigheid, humor, levendigheid, je zachtheid, je zijn!! Ik voelde me veilig!! Bij iedereen trouwens!!

Ooh en aan het einde van de reis ben ik echt thuisgekomen!! Alles mag er zijn! Wauw wauw wauw!! Ik heb daar ook nog extra van kunnen genieten en geniet nog!!

Dankjewel voor jullie allemaal!!

Petra

Ik heb mijn zelfhaat en mijn conceptie trauma onder ogen gezien en ik verbind mij er nu mee.

Ik neem  meer serieus dat het OM MIJ mag draaien.

Nu maak ik de liefdevolle her verbinding met mijn totale ZELF.

Bedankt!

 

Theo (73) Psycho Therapeut

Deze reis had niet mooier en liefdevoller gereisd kunnen worden dan met Om-Mij en Maria Johanna

Veiligheid in totale onveiligheid, liefdevolle gedragenheid op onbekende wegen.

Het was een onvergetelijke ervaring!

 

Linda (43) IC verpleegkundige

Lieve Maria-Johanna, Rene en alle begeleiders,

In dit bericht wil ik mijn gevoelens met jullie delen. Het is voor mij niet onder woorden te brengen wat ik voel maar om toch enkele te kort schietende woorden op te schrijven om jullie kenbaar te maken wat ik ervaar na de Ayahuasca ceremonie.
Ik ben diep dankbaar voor jullie openheid, het beiden van steun, het geven van vertrouwen, fantastisch organisatie en muziek van de Ayahuasca ceremonie afgelopen maandag 25 januari. De Ayahuasca ceremonie heeft mij diep spirituele inzichten gegeven en diepere Love and Kindness voor LEVEN.

Heel veel liefs,

Rob van den Hoed (55)
Beste allemaal,

Afgelopen 25 januari heb ik mijn tweede ayahuasca ceremonie mee mogen maken. Net als de vorige keer kreeg ik precies wat ik nodig had! Ik kan alleen maar zeggen: Ga ervoor! Go, go, go…

Het was voor mij weer een overweldigende, fantastische en kleurrijke ervaring!
Maria en begeleiders bedankt!!

Liefs, Arie

Arie (25)

Ergens nog wat breekbaar en open zit ik hier dankbaar na een fantastische reis gisteren! Ik voel me wakker en in het nu. Ik zie mijn gedachten voorbij komen, mijn ego die de neiging heeft om oude patronen aan te wakkeren, maar ik kijk ernaar en kan het laten voor wat het is, loslaten. Voel me zo blij als een kind dat het sneeuwt. Ik dans omdat ik leef, ik zing, omdat ik blij ben. Alles is zo helder, meer wakker en vooral gevuld met liefde. Ik zie de liefde overal! Alles is in zachtheid welkom in mijn wakkere hart! Als dat niet thuiskomen is!!

De ervaringen die ik gisteren had waren onbeschrijfelijk!

Petra van der Schoot

De eerste ceremonie was heel intens, of ik ooit eerder zo intens bang en verdrietig geweest ben ?
Gelukkig stond jij aan mijn zijde en hebt me erdoorheen geloodst en getroost. Waarvoor mijn hele grote dank. Ik heb mijn verleden heden en zelfs toekomst voorbij zien en vooral voelen komen.
Zo blij dat ik besloten heb de 2 de ceremonie toch ook mee te maken ondanks mijn angst voor nog meer verdriet. Deze reis was zoveel rustiger met vele inzichten en een gevoel van eenheid geborgenheid.
Alles is één en alles is licht.
Ik ben over mijn onzekerheid gestapt en heb inmiddels al enkele mensen van hun pijntjes af geholpen berichtjes door mogen geven en merk iedere dag dat dit makkelijker wordt. Bedankt.
Namaste
Yolanda

Yolanda Caspers
Dit was mijn eerste contact met jullie en ayahuasca. Ik heb ontzettend veel te vertellen in verband met de reis.
Mijn ervaring was geen lachspelletje, het was letterlijk een diepe geestelijke en lichamelijke cleaning. Met alle symptomen zoals; pijn, narigheid, angst, controleverlies van lichaam en geest. Ik geef je toe dat ik er nog altijd onder de indruk van sta.
Mijn meeste vragen werden beantwoord, wat is er na de dood, maar ook mijn diep verdriet en het feit dat ik niet graag op aarde ben. Alles was logisch, dat elke mens een schijn is van mijn Eigen persoon, dat ik god en cosmos ben.
Dat alle waanzin rond godsdienst een gebed is voor me zelf, dat ik Buddha ben, mijn buur, de hemel en aarde, dat ik dit allemaal heb rechtgezet maar vooral dat alles een illusie is. Geen begin en geen einde alles eeuwigheid.
Ik kies deze illusie, deze wereld, ik ben de schepper van mijn bestaan in deze rol en ik heb de keuze van te treuren of blij te zijn in dit bestaan. Het materiële mag, geld is niet slecht, recht van als god op aarde te leven, want ik ben  de oorsprong van deze illusie.
IK heb leven en dood gezien, het verlaten van het lichaam , ik heb ontzettend veel informatie gekregen. Maar ik was ook ontzettend moe om verder te gaan en was ook bang om niet terug te komen. toen ik beloofde een levensgenieter te zijn, mocht ik terug. Tijdens deze ceremonie ben ik verscheiden keren geboren en gestorven. Ik begrijp nu dat men nooit sterft, maar dat je juist dit lichaam verlaat voor een andere leven of illusie.
Maar, mijn volgende vraag is nu: wat is het doel, van dit allemaal. Ik wil verder gaan , ik wil een reis maken gerust zonder angst , genieten met veel liefde.
Wat er veranderd is in mijn leven: ik heb eerbied voor mijn Eigen persoon en lichaam. Ik aanvaard geen Eisen die me niets bijbrengen. Ik zie de mens in zijn oorsprong, zijn kwetsbaarheid en zijn nood aan liede en begrip.
Ik hou van dit leven en de mensen die mij omringen.
IK voel me terug jong en fit, geen pijn. Ik slaap weer, zeer diep zelfs.
Zo Maria Johanna, ik bedank je dat je zoveel tijd met mij doorbracht, als eveneens de lieve verpleegsters de me omringd hebben met moederlijke zorg en liefde.
Tot binnen kort.
Sylvia uit België
Sylvia uit België

Ik vond de Ayahuasca ceremonie een geweldige ervaring!! Niet in woorden te vatten, maar ik doe toch een poging: sensationeel, universeel, gelukzalig, ik heb fantastische kleuren en beelden mogen waarnemen, liefdevolle inzichten en wijze lessen mogen ontvangen. Deze ervaring draag ik mijn verdere leven bij me. Jij en de begeleiders waren enorm ​betrokken en zorgzaam, dit zorgde voor een veilige omgeving. Kortom, ik zou zo’n ceremonie iedereen willen aanraden.

Ankie Peters

Donderdag 10 en vrijdag 11 Maart heb ik de eer gehad mee te mogen doen bij de ayahuasca ceremonie van Om-mij en Maria Johanna. Gelijk al bij binnenkomst voel je de warmte die de begeleiding en de omgeving uitstralen.

Voor de ceremonie ie er een duidelijke uitleg van wat er allemaal op je af kan komen en verteld iedereen elkaar waarom zij hier zijn, dit zorgt direct al voor een sterkere band.

In de ceremonie ruimte voel je je heerlijk thuis en alle facetten zijn aanwezig om ontspannen aan je innerlijke reis te gaan beginnen.

Tijdens de ceremonie word er continu op je gelet maar word je met rust gelaten zolang er geen behoefte is aan hulp, zodat je zo min mogelijk gestoord word in je reis. Mocht het nodig zijn is alle hulp die je maar nodig hebt rijkelijk aanwezig.

Na afloop worden de opgedane ervaringen met elkaar besproken, wat ik als een zeer fijne en indrukwekkende ervaring vond. Ayahuasca heeft er bij mij persoonlijk voor gezorgd dat er meer rust is in mijn zelf en mijn leven.

Daarnaast heeft het mij onwijs veel inzichten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan gaan. Al met al een onvergetelijke ervaring, waar ik iedereen van de begeleiding, maar ook de groep hartelijk voor wil bedanken!

Niels Manshanden
“Voor mijn eerste Ayahuasca-reis heb ik de intentie gezet om volledig mijn potentie te gaan leven. Ik heb ervaringen gehad waarbij ‘baren’ het thema was. Mijn lichaam schokte urenlang, om zichzelf te helen van eerdere operaties, heb ik begrepen. Ik hoefde me daarmee niet te bemoeien. Het ging vanzelf.
Steeds lager zakte de energie, het bewustzijn, in mijn bekken. Ik kwam thuis. Mijn bewustzijn ‘klapte om’ waardoor ik alleen nog vanuit heelheid kon waarnemen. Ik baarde het Leven. En ik was de dochter, de moeder en de Oervrouw zelf. Tegelijkertijd. Alles gebeurde tegelijkertijd en het was goed.
Het kleine meisje in mij kon moeiteloos vragen om steun en liefde aan de liefdevolle begeleiders in de veilige omgeving van Om-Mij. Daardoor kon ik mijzelf  steeds verder ontspannen en openen voor alle ervaringen. Er was verwondering, liefde, schoonheid, genieten en ook humor, nadat ik de hobbel van controle
loslaten had genomen. Informatie kwam voor mij vooral op het voelende vlak. Soms gepaard met woordeloze beelden achter mijn ogen.
Veel mensen kwamen voorbij voor wie ik mijn hart verder opende. Ook was er een heerlijk intens beeld en een gevoel over mijzelf in de toekomst. Vrij, open, krachtig.  Ik kan contact maken met het collectief bewustzijn van paarden…  Wat een rijkdom!
Het was fijn dat er zoveel tijd was om de reis helemaal af te maken, en slapen in de zaal. Helemaal goed. Daardoor kon ik de volgende dag goed naar huis rijden. Nu, een paar dagen later heb ik nog steeds die helderheid en rust en voel ik daarnaast ook een enorme stevigheid. Niets van instabiliteit en voorspelde kwetsbaarheid, maar goed geaard, zacht en open. Meer in het moment.
Ik voel het verlangen om vaker op te schonen wat mij nog in de weg zit om helemaal te openen in vertrouwen. Dieper en heler dan dit kan ik me niet voorstellen.”
Caroline Denijs

De Ayahuasca ceremonie was voor mij echt life changing. Na de ceremonie zijn me aan aantal dingen echt opgevallen bij mezelf:

 • heel gereinigd gevoel en zachte huid
 • kleuren zijn veel helderder
 • een groot verbonden gevoel met de natuur
 • meer innerlijke rust
 • het verlangen om nog beter voor mezelf te zorgen
 • meer vertrouwen in het leven en het hiernamaals -meer inzicht in mezelf
 • Ik leef over het algemeen minder streng naar mezelf toe, voorheen moest ik zoveel van mezelf en vond ik zoveel van mezelf, dat heb ik nu niet meer.

Het is gewoon goed zoals ik ben en ik ga gewoon lekker mee met de flow van het leven. Door ayahuasca heb ik ontdekt dat een het leven een ritme heeft, eigenlijk een dans is, en het enige dat ik doe is meegaan op het ritme en dansen met het leven. En dit voelt zoveel meer natuurlijk dan hoe ik voorheen leefde.

Sander Hali

Mijn ervaring wil ik best delen. Allereerst vind ik het een fijne, geruststellende en warme liefde volle sfeer. Waarin je met een gerust gevoel de innerlijke reis kan beginnen. Er was alle aandacht voor je en niets was teveel.

De ceremonie heb ik als heel plezierig ervaren en heb vele onbewuste blokkades opgeruimd. Het is een hele goede manier om met jezelf in contact te komen. Ik ben zeker van plan om binnen kort nog een keer de ceremonie te ondergaan om nog dieper te gaan.

Hennie Raadsen

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Suggesties voor mijn video’s? Laat je reactie achter!

Ik besef me dat ik helemaal vol ben van ayahuasca, maar wil je natuurlijk ook op andere gebieden helpen. Heb je suggesties voor mijn video’s? Waar zou je mee geholpen worden? Wat is je uitdaging? Waar wil je graag een video over zien? Met welke levensvragen loop je? Laat je reactie hieronder achter! Dank je wel 🙂

4 antwoorden
 1. Leon
  Leon zegt:

  Schitterend video-tje weer Maria, werkt super aanstekelijk, Ayahuasca IS HET inderdaad, ALLES omvattend, ook voor mij. Dus zou ook niet weten waar je nog meer filmpjes over kan maken hahahaha.
  Hoop dat het groter en groter mag worden zodat steeds meer mensen in de world of Ayahuasca mogen leven. Ik zie al een soort ‘dorp’ met camping ofzo helemaal voor me. Nog 41 nachtjes slapen dan mag ik weer, denk dat ik dan een strippenkaart ga vragen hihi, liefs en tot dan, groetjes Leon

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hahaha! Dank je wel lieve Leon. Geweldig dat het voor jou ook zoveel heeft gedaan. Ik kijk er alweer naar uit om je te zien! Liefs, Maria

   Beantwoorden
 2. Monique
  Monique zegt:

  Ik wil dat je video s maakt over je ervaringen die je om je heen meemaakt of tot nieuwe inzichten bent gekomen, of dit nu negatief of positief is , is minder van belang als het maar oprecht is en voor de kijkers leerproces juist krachtig en een betekenis heeft om dit met ons te willen delen. Thanks

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel Monique! Ik heb wel eens een video gemaakt over het gehele proces van een ceremonie. Ook wilde ik mijn eigen ceremonie vastleggen, maar ik kwam niet aan praten toe.. Dat is zo vreemd met ayahuasca… Eigenlijk is het proces haast niet te filmen. Toch ga ik weer een poging doen! Ik hoop dat alles goed met je gaat!! 🙂 Dank je wel en veel liefs, Maria

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.

Vlog#54 Slow Down and Listen to your inner voice

I start my journey to Bali and there I realize that I’ve been working hard to come at the point where I am Today. I am proud of all the things that I have created and for what I have done for other people so far. Writing my book, giving seminars, Retreats, Ayahuasca Ceremonies, my Ayahuasca Medicine, my YouTube videos and more.

verjaardag-horoscoop-winactie

Hoe vind je jouw weg en leef je je grootste potentieel? Ben je op de juiste weg? Wil je weten wat is de bedoeling voor jouw leven? Heb je ooit een horoscoop reading gedaan?