Motivatie & Inspiratie: Er zit zoveel meer in jou!

Volg jij op dit moment je hart? En heb jij het gevoel dat je vol passie in het leven staat? Of ben je er juist naar op zoek? Waar je nu ook staat… We hebben allemaal op zijn tijd reminders & inspiratie nodig! In deze video en geschreven blog een kleine peptalk voor extra motivatie en inspiratie, want er zit zoveel meer in jou! Scrol daarna naar beneden voor bewustwordingsvragen & meer..

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Spreekt deze video je aan en wil je meer inspiratie ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Zoektocht in Jezelf

Soms kan het volgen van je hart een behoorlijke zoektocht zijn. Steeds meer mensen zijn op zoek naar zingeving en bijdrage leveren om meer voldoening uit het leven te halen. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je op dit moment niet op de juiste plek bent. Maar alles draagt bij op je pad.

Pijn laat ons iets zien

Iedereen ervaart wel eens pijn in het leven. Pijn laat ons iets zien. Het is voor een reden. Vaak zie je dat pas later. Als mens hebben we altijd wel een verlangen. Dat helpt ons groeien. Je gaat komen waar je behoort te zijn. Je bent er al. Het Universum weet het en je staat er voortdurend mee in verbinding. Stem jezelf af op wat je wilt. Het is er al. Alleen nu mag het nog in je realiteit komen. Vraag om hulp. Je wordt altijd geholpen.

Geloof en Vertrouw!

We hebben allemaal unieke talenten gekregen en passies in ons. Als je het nog niet hebt ontdekt, blijf dan in jezelf zoeken en blijf doorgaan totdat je je passie en talenten hebt gevonden. Dat moment gaat komen als jij met de juiste intenties en drijfveren op pad gaat. Heb geduld en blijf geloven in jezelf .

Alles is voeding

Alles is voeding in je leven. Niet alleen de voeding die we tot ons nemen in de vorm van eten en drinken. Alles is energie en die energie kan ons leegmaken of voeden. Doe aan energiemanagement. Wees je bewust wat je energie kost en wat energie oplevert! Wees zorgvuldig met welke mensen je omgaat. Dat is misschien wel de belangrijkste energiebron? Mensen kunnen je naar beneden of naar boven meenemen. Het is zo verlichtend om mensen om je heen te hebben die je energie omhoog brengen! Jij kunt jezelf voeden. Blijf je focussen op de mooie dingen.

Liefde is de sleutel

Liefde is de sleutel tot alles. Het brengt je vrijheid. We willen ons allemaal vrij voelen. Vrij in spreken, vrij in doen, in bewegen, vrij in onszelf uiten… Helemaal jezelf voelen. Daarom wil ik je aanmoedigen om jezelf te verbinden met je hart en het pad van de magie te volgen. Het begin kan hard werken zijn.. Het voelt alsof je dat moet creëren. En alleen jij kan het zelf doen. Maar op een gegeven moment ontdek je dat alles vanzelf gaat. Vanaf dat moment gebeuren er zoveel wonderen in je leven. 

Jouw leven is je boodschap naar de wereld

Je kunt communiceren in woorden, maar daden zeggen zoveel meer… Jouw leven is je boodschap naar de wereld. Wanneer jij laat zien dat je je hart volgt inspireer je automatisch je omgeving.

Houdt niet vast aan het verleden. Laat oude pijn en verdriet los.  Het verleden is niet meer. Het heeft je geholpen om te komen waar je nu bent. Nu is het tijd om in je kracht te staan en te kiezen voor geluk. Geluk bestaat alleen in het hier & nu en jij kunt kiezen. Want in het hier & nu vind je jezelf met innerlijke rust, harmonie en vol gelukzaligheid die allen in jou leven. Hoe meer je leert loslaten en accepteren van wat er is. Des te meer je de levenslust in jezelf vindt! 

Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw ervaring bij het volgen van je hart? Ben je zoekende en heb je hulp nodig? Deel het met ons? Loop je met bepaalde vragen? Laat je vraag hieronder achter.. Of wil je graag jouw geluksmomenten delen? Altijd welkom! Scrol naar beneden naar de comment balk!

Bewustwordingsoefening!

Hieronder vind je een aantal vragen die je helpen om meer uit jezelf te halen!

Oefening: Bewustwordingsvragen

  1. Waar in mijn leven verlies ik energie?
  2. Creatief denken: Noem minimaal 3 oplossingen voor de uitdaging waar je energie verliest.
  3. Waar leiden je verlangens je naartoe?
  4. Brainstorm met jezelf: Schrijf 10 acties op van dingen die je zou willen doen in je leven? (note: droom vrij en groot) Voel je energie. Wordt je bewust van wat er met je energie gebeurt. Wat doet het met je om je te focussen op je hartsverlangens? Voer de eerste actie binnen 24 uur uit!
  5. Vraag hulp aan het Universum. Zet jezelf in de juiste vibratie. Voel hoe het is als jouw verlangens werkelijkheid zijn. Stem jezelf af. Alles is er al en je wordt altijd geholpen.

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Door je hart te volgen kom je steeds nieuwe dingen tegen. Je ontdekt steeds meer van je potentieel en blijft je grenzen verlengen. Dit maakt je leven spannender en avontuurlijker. En daarom ervaar je meer levenslust!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…