Micro Dosing Truffels

Micro Dosing Truffels wil zeggen dat je voor een bepaalde periode van bijvoorbeeld 1 of 2 maanden een micro dosering truffels neemt. Je bouwt een ritme op die bij jou past en ervaart voordelen als: meer in contact met je hart leven, meer focus & concentratie, innerlijke rust, beter je grenzen bewaken, lekker in je vel zitten, meer in verbinding staan met je gevoel. Op deze pagina vind je meer informatie over micro doseren, prijzen, testimonials, meest gestelde vragen en de mogelijkheid om te bestellen.

Wil je dichter bij jezelf komen, uit je HOOFD komen, meer leven uit je HART en ben je nieuwsgierig wat MICRO DOSING TRUFFELS voor jou kan doen?

Video met Korte Uitleg Micro Dosing

Help! Heb je hier ook last van?

 • Je Leeft je vaak uit je hoofd en negeer je de signalen uit je hart?
 • Kun je meer focus gebruiken op wat er werkelijk toe doet?
 • Word je afgeleid van je werkelijke zielspad?
 • Je zegt nog te vaak ‘ja’ op dingen die je eigenlijk energie kosten en wilt beter leren ‘nee’ zeggen
 • Je zit je vaak niet lekker in je vel omdat je teveel zorgen maakt, terwijl je weet dat dit geen zin heeft.
 • Je word afgeleid door de buitenwereld daardoor je verbinding verliest met je hogere zelf?
 • Je merkt je dat je toch nog te veel in je hoofd zit en je wilt meer naar je hart gaan?
 • Het is nog een uitdaging voor je om innerlijke rust te vinden?
 • Kun je hulp gebruiken om dichterbij jezelf te komen?

Weet je dat Plant Medicijnen een Spirit hebben die de deur naar je Hart en Ziel kunnen openzetten?

Merk je dat er onrust en verdeeldheid heerst in de buitenwereld? Het kan zijn dit je dit ook in jezelf ervaart? De toekomst is nog nooit zo onzeker geweest. Het is nu extra fijn om in verbinding met je (hogere) zelf  te zijn om thuis te blijven/komen bij jezelf.

Alles begint in onszelf. Verlang je ernaar om dichterbij jezelf te komen? Het leven vanuit je hoofd brengt je niet de innerlijke vervulling waar we naar verlangen.

Als je te veel gefocust bent op de uiterlijke wereld kan dit veel negatieve energie brengen. Terwijl je juist vanuit je hart en ziel wilt leven met een glimlach op je gezicht.

Heb je er last van dan onze uiterlijke vrijheden worden ingeperkt en er regels gesteld worden die niet altijd bij je passen?

Hoe zou het voor je zijn als je meer in verbinding staat met je ware zijn zodat je vrijheid en innerlijke rust van binnen kunt voelen? Graag vertellen we je meer over wat micro dosing truffels voor jou kan betekenen.

Voel jij ook dat het tijd is voor jou om….

 • Je zielsmissie te vinden
 • Jezelf op nummer #1 te zetten
 • Beter in contact te staan met je gevoel
 • Meer focus te hebben op het gene wat belangrijk is voor jou
 • Te gaan shinen in je leven
 • Een voorbeeld te zijn voor jezelf en voor anderen
 • Jouw talenten tot uiting te brengen
 • Gaat staan voor wie je echt bent
 • Grenzen gaat stellen om jezelf te beschermen
 • Balans aan te brengen in je leven

Wat kan Micro Dosering Truffels voor je betekenen?

 • Dichterbij jezelf komen
 • Uit je hoofd komen en in je hart komen
 • Innerlijke rust
 • Focus en productiviteit
 • Spirituele gidsing over jouw pad
 • Purpose leven
 • Beter slapen
 • Meer in verbinding staan met je hogere zelf
 • Lekkerder in je vel
 • Depressie en ADHD (*lees ook de meest gestelde vragen onder aan de pagina)
 • Scherpe randjes eraf (triggers worden gedimd)
 • Hulp bij overgangsklachten (menopauze)

Waar kun jij je antwoorden vinden?

Niemand komt jou geluk, innerlijke rust of je zielsmissie op een dienblad brengen. Het zit allemaal in jou. Het is aan jou om de portaal naar je hart & ziel zelf te openen en zelf te voelen wat jouw weg is. Micro dosing brengt je op een proces om te ontvangen wat nodig is voor jouw persoonlijke en spirituele groei. Zie de truffels als een leraar die je helpt en ondersteunt op jouw pad.

De truffels zijn jouw gids op jouw pad

Maria-Johanna-meditatie-Ayahuasca-Ontdek-je-zielsmissie-24

Wie ben ik?

Mijn naam is Maria Johanna en ben Urban Shaman. Het is net alsof ik altijd een gevoel heb gehad alsof er iets niet klopte? Alsof er iets miste en ik wist niet wat?

Totdat plant medicijnen op mijn pad kwamen en ik spiritueel wakker werd. Ik miste de verbinding met mijn ziel en was onbewust op zoek naar mijn zielsmissie.

Verschillende plant medicijnen hebben mij geholpen de verbinding met jezelf te herstellen en mijn zielspad te belopen. Voor mij is genezing vanuit de natuur iets heel logisch. Ik zie het niet als een alternatief, maar als de originele heling die eeuwenoud is.

Het herstelt wie je bent. Micro dosing helpt mij persoonlijk bij meer focus en ik ervaar sterke spirituele gidsing. Je krijgt iedere keer wat je nodig hebt.

De micro dosing truffels laat je beter voelen. En soms voel je bijvoorbeeld dat het tijd is voor een dagje rust, een goeie wandeling in de natuur, een familiebezoek of simpelweg plezier maken. Micro dosing truffels brengt voor mij balans, acceptatie en meer innerlijke rust.

Ervaringen van Anderen

Ik heb in totaal ruim 24 dagen de truffels micro doses gedaan. In het begin was even wennen. Ik merkte wel iets aan me, maar kon niet zo goed plaatsen wat het is. Na 8 dagen ongeveer begon ik het door te hebben, zo voelde het. Het voelde heel goed, ontspannen en focus kan ik het beste omschrijven. Ik raad iedereen aan om het een keer te proberen. Sta ervoor open en wie weet kan je hierdoor heel veel nieuwe inzichten krijgen.

Hung Nguyen

Vooraf was ik een beetje sceptisch, maar was ook wel weer nieuwsgierig. Ben blij dat ik het toch gedaan heb. Een hele dosis is voor mij teveel, maar met een halve gaat het prima. Voel ik er zelf niks van, maar merk ik toch dat mijn creativiteit gevoed wordt en bewuster met de kinderen bezig ben. Daar ook meer van geniet! Ga het zeker nog een keer doen!

Michelle Schouten

Het microdosen heeft mij heel veel innerlijke rust gegeven en het gaf me ook veel inzichten omdat de drukke stem in mijn hoofd wegviel. Hierdoor kon ik veel beter keuzes maken die echt in lijn staan met mezelf, omdat ik het veel duidelijker zag. Ook heb ik heel veel creativiteit ervaren en veel kunnen schrijven / video’s opnemen met de microdose. Kortom: ik raad het IEDEREEN aan om dit een kans te geven! Zoveel inner peace!

Yavanna Benna

Micro dosen betekent voor mij afstemmen op wat gedaan/gevoeld mag worden. Het helpt mij vooral bij focussen, zachtheid en liefde te ervaren en in te zetten. Net wat nodig is. En wat nodig is word super helder duidelijk doordat mijn level van gewaarworden verhoogd. Alsof ik voel en denk in full HD.

Dick-Jan Leegwater

Dankzij de Micro dosing had ik veel energie om van alles in huis te doen, alles was razendsnel klaar en ik had een scherp gevoel. Ik merkte nu dat mijn energie hoger is, hoger ‘alert-niveau’ van mijn zintuigen. Ik hoor scherper, zie scherper etc. Gesprekken op/ met werk gaan scherper, de woorden lijkt me “gebracht” te worden. Al met al een boeiende ervaring om mee te maken. Het is me duidelijk dat het me geeft wat ik nodig heb en niet wat ik denk nodig te hebben of zou willen, namelijk betere nachtrust of meer slapen. Het geeft mij meer scherpte, focus en energie.

Tjalko Riemens

In mijn persoonlijke ontwikkeling is microdoseren een prachtige stimulant om in te brengen in het dagelijks leven. Wat ik persoonlijk merk is dat ik in meer verbinding sta met me hart en minder uit me hoofd leef. Ook mijn stemming kan het ten goede doen waar ik luchtiger naar situaties kijk en ze benader en zwaardere situaties makkelijker van me af laat glijden. Ook merk ik dat ik tot diepere lagen van mezelf kom waar ik dan bewuster van word en daarmee aan het werk kan. Op deze manier is het een mooi bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en de bewustwording van mezelf. 1 portie om de dag is voor mij ideaal, goed kauwen, in laten trekken en hup de dag aangaan!

Joel Longayroux

Micro Dosing Truffels is voor mij doorslaggevend geweest. Door mijn verleden heb ik trauma’s opgelopen waarvoor ik medicatie heb geslikt als hulpmiddel om mij te helpen met PTSS en ADHD. Dit heeft even gediend als noodmiddel, maar in plaats van dat dit dichterbij mezelf bracht, ervoer ik het tegendeel en werd ik verder van mezelf verwijderd. Ineens kreeg ik een ingeving om hiermee te stoppen. Dat is niet niets! En toen kwam het micro dosen. Ik heb ineens innerlijke rust, ik sta in verbinding met mijn hogere zelf. Ik heb zelfs een boek kunnen uitlezen in 1 dag. Iets wat ik nooit heb gedaan, omdat ik de rust niet had. Ik zit in veel meer liefde en licht en kan voelen wat ik nodig heb. Soms ben ik moe en luister ik hierna en denk ik ‘surrender’. De truffels helpen mij kwaliteit aan mijn leven te geven. Na een paar maanden micro dosen kan ik voelen wat ik nodig heb, waar mijn grenzen liggen en wat voor mij goed is. Ik heb weer de verbinding met mezelf.

Meinou Teijken

Hey Marie Johanna, Ik begin vandaag met de 2e strip. Ik zit momenteel in een hele heftige periode waar mijn moeder meerdere hersenbloedingen heeft gehad en er veel onzekerheid bestaat en ik moet dealen met nieuwe demonen. Ook zit ik in een enorme opwaartse spiraal op persoonlijk vlak. Ik kan dus niet met 100% zekerheid zeggen waar het aan ligt, maar feit is dat ik de afgelopen weken bijzonder dicht bij mijn gevoel geleefd heb. Ik ben sterk en sta stevig en ik ben je heel dankbaar voor het micro dosing Truffels.

Justin

Wat is Micro dosing truffels?

Micro dosing truffels houdt in dat je een Micro Dosering Truffels neemt gedurende een periode. Het is belangrijk om een ritme op te bouwen en een commitment te geven om dit voor een bepaalde periode te doen. Bij het nemen van een micro dosering gaat het erom dat je geen trippend effect krijgt, maar dat je geleidelijke heling ontvangt gedurende het micro doseren.

We gebruiken de Magic Truffels Mexicana voor met micro dosing traject. De psilocybine van Maxicana is het meest geschikte soort voor microdosing en komt van Hollandse bodum. Deze truffels staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Hoe gaat Micro Dosing Truffels in zijn werking?

Je kunt hierbij verschillende ritmes kiezen. Je kunt ervoor kiezen om de micro dosering truffels om de 2 dagen te nemen of om de dag. We raden aan om een commitment te geven aan de periode dat je gaat micro doseren. Meestal doe je micro dosing truffels voor een periode van 1 of 2 maanden. Daarna houd je minimaal 2 weken rust. Focus je op een intentie die in je opkomt bij het nemen van je micro dosering. Vertrouw er op dat krijgt wat je nodig hebt.

Dit is wat Micro dosing truffels je kan brengen?

 • Dichterbij jezelf komen

 • Weten/Voelen wat je wilt

 • Zelfvertrouwen

 • Innerlijke rust

 • Focus & productiviteit

 • Balans

 • Uit je hoofd, in je hart

 • Minder stress

 • Beter in je vel zitten

 • Betere nachtrust

Prijzen Micro Dosing Truffels

Hieronder vind je de prijzen en pakketen voor het micro doseren truffels. De meeste mensen kiezen ervoor om een maand te micro doseren aangezien je dan een wezenlijk verschil merkt en echt door en transformatie gaat en daar doe je het voor. Voel je ook vrij om kennis te maken met de 12 daagse kuur.

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een handleiding met hoe je kunt starten met micro dosing. Ook ontvang je een link naar onze Telegram groep micro dosers. Hier vind je gelijkgestemden die net als jij truffels micro dosen. We delen hier ervaringen, geven we elkaar support en kun je al je vragen stellen. Super leuk! Feel free to join 🙂

12 Dagen Micro Dosing Truffels €25,-

 • Prijs; €25,-
 • 1 strip Micro Dosing Truffels (12 dagen)
 • Handleiding Micro Dosing Truffels
 • Toegang Micro Dosing Community (Telegram) Hier delen we ervaringen, geven we support en kun je je vragen stellen. Het is super leuk om dit samen met gelijkgestemden te doen!

1 Maand Micro Dosing Truffels €49,95

 • Prijs; €49,95
 • 3 strips Micro Dosing Truffels (36 dagen)
 • Handleiding Micro Dosing Truffels
 • Toegang Micro Dosing Community (Telegram) Hier delen we ervaringen, geven we support en kun je je vragen stellen. Het is super leuk om dit samen met gelijkgestemden te doen!

2 Maanden Micro Dosing Truffels €89,95

 • Prijs; €89,95
 • 6 strips Micro Dosing Truffels (36 dagen)
 • Handleiding Micro Dosing Truffels
 • Toegang Micro Dosing Community (Telegram) Hier delen we ervaringen, geven we support en kun je je vragen stellen. Het is super leuk om dit samen met gelijkgestemden te doen!

Ervaringen van Sylvia Driessen

Graag deel ik de ervaring met micro dosing truffels van Sylvia Driessen met je. Deze is iets uitgebreider en gedetailleerder. Ze is gestart met een 12 daagse en heeft uiteindelijk 1 maand gemicrodosed.

12-daagse gevolgd door 4-weekse
In de eerste instantie heb ik meegedaan aan de 12-daagse.  Mijn intentie was focus, zodat ik nu eindelijk na maanden van “niets doen” de drive/energie zou krijgen om aan de slag te gaan en bijvoorbeeld wel even drie bedrijven de grond uit zou kunnen stampen. 

Het liep veel mooier dan ik bedacht had… Het medicijn geeft je namelijk wat je nodig hebt, in mijn geval…inzicht in mijn eigen doen en laten.  In de eerste instantie vertraagde het me namelijk juist nog meer, wat mij  best frustratie gaf.  

Tot ik op dag 4 (na 8 dagen dus) aan het koken was en ik me echt behoorlijk moest concentreren op alleen het koken. 

Normaal ben ik dan nl. tegelijk aan het strijken, bellen, appen, planten water geven enz., maar kon ik alleen maar met mijn aandacht bij het koken blijven anders ging er van alles mis. 

En toen viel het kwartje…
Dit was de focus waar ik om had gevraagd… 

Het werd mij ineens duidelijk dat ik altijd met minstens 3 dingen tegelijk bezig ben en eigenlijk nooit echt niks doe. Pas toen ik dit doorhad en mij hieraan overgaf kon het medicijn ‘zijn werk” gaan doen. 

Het liet mij zien dat door heel bewust 1 ding tegelijk te doen, ik uiteindelijk veel meer gedaan kreeg.  

Daarnaast kon ik echt genieten van de breaks die ik nu heel bewust inlaste en waarin dan echt alleen maar bijvoorbeeld een kop thee dronk of een half uur ging lopen zonder mijn telefoon. 

Na de 12 dagen ben ik gelijk doorgegaan met de 4-weekse en in die periode nam de focus nog meer toe, kreeg ik veel meer energie en voelde ik me voldaan, tevreden en ontspannen. 

 

Mijn dosering:
De eerste dag nam ik 1 gram na en licht fruitontbijt en begon ik me na ca. een uur lekker warm, zacht en rustig te voelen. (beetje trippie dus). Die dag verder gewoon kunnen functioneren. 

De rest van de periode nam ik de dosis van 1 gram om de dag en die overige dagen voelde ik het medicijn vooral binnenkomen als een warme gloed en voelde ik mij ontspannen, maar niet trippie en kon ik gewoon normaal functioneren.

1 dag heb ik het op mijn nuchtere maag geprobeerd, maar toen werd ik misselijk dus dat voelde voor mij niet fijn. 

De laatste 2 dosissen (van de 4-weekse) heb ik niet meer ingenomen. Ik voelde heel duidelijk dat het voor nu genoeg was. 

Mijn advies:
Plan de 1e keer op een dag dat je geen verplichtingen hebt, zodat je even kan voelen wat het medicijn met je doet en welke dosis prettig voelt.  

Zet je intentie, maar laat gelijk je verwachting los. Wanneer je gaat bedenken wat je moet voelen of wat er “moet” gaan gebeuren of welk resultaat het je op moet leveren, dan ga je jezelf in de weg zitten en kan het medicijn zijn “werk” eigenlijk niet goed doen. 

Doe je gewoon je dagelijkse dingen en kijk pas een paar dagen later “achterom” en zie dan wat er gebeurd is.  

Mijn conclusie:
Wauw!!!
Wat is dit een mooi medicijn om je heel zacht met een blokkade te helpen en inzichten te geven.
Mijn laatste dosis was ca. 2 weken geleden. 

Ik voel mij nog steeds goed, ontspannen, heb overzicht en focus en zit goed in mijn energie. Daarnaast ben ik inmiddels lekker aan de slag om mijn bedrijven/concepten “Meaningful Moments” en  “Op Reis met Mij” verder op te zetten/uit te werken en heb ik in een paar weken meer stappen genomen dan het afgelopen jaar. Super dankbaar voor deze ervaring! 

 

Sylvia Driessen

Meest gestelde vragen

Let op: Wij stelen onszelf niet aansprakelijk voor de informatie in deze Q&A, wij geven enkel advies vanuit onze eigen ervaring en die van experts. Wanneer je medicatie gebruikt of lijdt aan ernstige psychische klachten raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

Wat zijn Magic Truffels?
Op de plek waar paddenstoelen groeien bevindt zich in de grond een groot netwerk van mycelium. Onder de juiste omstandigheden zal dit netwerk zorgen voor de groei van paddestoelen. Sommige soorten paddenstoelen produceren in dit mycelium netwerk Magic Truffels. Deze Magic Truffels zijn een compacte massa van verhard mycelium waarin de soort voedsel en water opslaat voor als de groeiomstandigheden niet optimaal zijn. Magic Truffels zijn dus een ‘bijproduct’ van de bekende paddo’s en bevatten net als paddo’s de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine. Deze stoffen kunnen met een hogere dosis hallucinerende effecten opleveren maar bij een lage dosis leidt dit niet tot een trip maar wel tot andere positieve effecten. De truffel stimuleert namelijk de hersenactiviteit, celgroei en toename van verbindingen in de hersenen en levert daardoor een gunstige bijdrage aan jouw dagelijkse welzijn en functioneren.

Wat voor soort Truffel krijg ik bij het House of Oneness microdosing programma?

We gebruiken de Magic Truffels Mexicana voor met micro dosing traject. De psilocybine van Maxicana is het meest geschikte soort voor microdosing en komt van Hollandse bodum. Deze truffels staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Bij welke klachten helpt het microdoseren van truffels?

Vermoeidheid, stress en burn-out, sombere gedachten en depressie,

concentratieproblemen, onrustig gevoel en een druk hoofd.

Welke voordelen kan het microdoseren van truffels mij opleveren?

Ook zonder bovenstaande klachten kan het microdoseren je helpen om meer naar jouw volledige potentieel te leven. Mogelijke voordelen zijn: meer innerlijke rust ervaren, meer energie, spanningen kunnen verminderen en oplossen, helder denkvermogen, betere concentratie, focus en productiviteit, meer creativiteit, bewuster in het huidige moment zijn, je dichter bij jezelf en je intuïtie voelen, minder last van externe prikkels, beter slapen, meer ontspannen en genieten. Periodiek microdoseren voorkomt stress en spanning. Vaak geeft het microdoseren jou in eerste instantie wat je nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld onbewust erg moe, dan zul je uitgenodigd worden om eerst een stapje terug te doen. Daarover later meer.

Wat is de houdbaarheid van de truffels?

De truffels zijn ruim 2 maanden houdbaar. Bewaar ze ALTIJD in de koelkast!

Hoe gebruik ik de truffels?

Hiervoor kun je het beste onze gebruikershandleiding raadplegen. Kort samengevat: je kiest eerst de periode en het schema waarop jij wilt gaan microdoseren. Om de optimale voordelen te ervaren raden we aan om voor een langere periode te microdoseren. Voorbeelden van schema’s staan in onze gebruikershandleiding. Je neemt de dosis van 1 gram in aan de hand van jouw schema. Hoe beter je kauwt, hoe beter de truffel wordt opgenomen en hoe beter de truffel zijn werk kan doen. Je kunt het wegspoelen met water of vermengen met je eten (voor de smaak).

Hoe smaken de truffels?

De truffels zijn absoluut niet zo vies als de verhalen je doen geloven. Je kunt de smaak vergelijken met de smaak van een nootje.

 

Welke dosis moet ik nemen?

De truffels zijn voorverpakt in 6 x porties van 1 gram. Ben je gevoelig, dan zou je ook kunnen starten met een halve gram en vanuit daar met stapjes opbouwen naar 1 gram als dat beter voelt. Hou er ook rekening mee dat de truffel sterker werkt als je er goed en lang op kauwt.

Waar moet ik rekening mee houden de eerste keer dat ik begin met microdoseren?

De bedoeling is namelijk dat je het gebruik eigenlijk niet ‘voelt’ maar wel de voordelen van het gebruik ervaart tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Toch kan het zo zijn dat je de eerste keren moet wennen en de truffel meer voelt. Daarom raden we je aan om de eerste drie keren de eerste 2 uur na het innemen van de truffels geen afspraken in te plannen. Het fijnst is natuurlijk als je de eerste keer op een vrije dag of avond kunt doen. Mocht je een trippend effect voelen, duurt dit ongeveer 2 uur. Verder geeft de truffel wat je nodig hebt. Het kan voorkomen dat je voelt dat je moet rusten en dat daar je helingsproces ligt. Zorg ervoor dat je ruimte hebt om het proces op gang te laten komen. We raden we aan om eerst keer te starten met een halve dosis. Hiervan zou je niet behoren te trippen, maar wel de voordelen van de truffels ervaren.

Voor wie / wanneer wordt microdosing afgeraden?

 • Zij die het medicijn lithiumcarbonaat (Lithium) slikken. Deze combinatie wordt dus afgeraden totdat er meer over bekend is. Voor andere medicijnen verwijzen we naar de volgende vraag.
 • Zij die ooit een psychose hebben gehad. Hoewel er géén rapporten zijn binnengekomen van mensen die een psychose hebben gekregen door microdosing, het is algemeen bekend dat hogere doseringen psychedelica kunnen dit wel triggeren. Daarom mag deze mogelijkheid voorlopig nog niet uitgesloten worden.
 • Mannen met kleurenblindheid. Zij kunnen ‘tracers’ gaan zien in hun gezichtsveld. Dit is door een aantal mannen gerapporteerd aan Dr. Fadiman. Soms bleven die nabeelden, slepende kleuren als ze ergens naar keken, dagen aanhouden. Niet alle mensen met kleurenblindheid ervaren dit, maar de kans is aanwezig dat het voorkomt.
 • Mensen voor wie een angststoornis het grootste probleem is. De angst kan vergroot worden of ze worden zich wel meer bewust van hun angst. Voor mensen die kampen met depressie en daarbij angsten hebben, kan het wel verlichting van hun angsten opleveren.
 • Mensen die aan paranoia/argwaan lijden. Microdosing kan paranoia versterken.
 • Personen onder de 18 jaar.
 • Gebruik dit niet in combinatie met alcohol of andere drugs.
 • Bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Het is niet bewezen dat dit schadelijk is, maar uit voorzorgmaatregeling raden wij dit af. Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de effecten hiervan bij zwangerschap en het effect op borstvoeding.
 • Algemeen: de effecten in combinatie met veel psychische of lichamelijke aandoeningen zijn nog onvoldoende bekend. Raadpleeg daarom eerst een arts bij twijfel.

Kan ik microdoseren in combinatie met andere medicijnen?

Wij doen geen inhoudelijke uitspraken of claims over microdoseren in combinatie met medicijnen. Indien je medicijnen gebruikt en wilt microdosen, raadpleeg dan eerst een arts. Er zijn op internet ook diverse forums waarop mensen hun ervaring delen en een lijst met welke medicijnen en supplementen tot heden nog geen negatieve interacties hebben veroorzaakt in combinatie met microdosing.  Echter blijft dit natuurlijk jouw eigen verantwoordelijkheid.

Ik ben bang dat ik ga trippen als ik dit neem. Hoe kan ik dit voorkomen?

Neem de Microdosing op een gevulde maag. Verder kun je ook eerst testen en op een vrije dag voelen welke werking dit op jou heeft. De dosis is zo samengesteld dat het niet de bedoeling is dat je niet gaat trippen. Een dosis om te trippen en hallucineren begint namelijk pas vanaf ongeveer 5 gram. Mocht je een licht trippend effect ervaren de eerste paar keren, eet dan iets en verlaag de dosis een klein beetje.

Is microdoseren verslavend?

Met Magic Truffels bouw je een tolerantie op. Daarom heb je binnen korte tijd al meer nodig voor hetzelfde effect. Met andere woorden: ze verliezen direct kracht na de eerste keer gebruiken. Mede daarom zijn Magic Truffels en paddo’s niet verslavend. De werking komt wel terug na een aantal dagen. Als je na periodiek microdoseren stopt, ervaar je geen drang of afhankelijkheid. Je ervaart dus geen afkickverschijnselen.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Microdosing is legaal en wordt wereldwijd door miljoen mensen gedaan. Op onze website kun je de gebruikerservaringen lezen van mensen die je voorgingen!

Is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar microdosering?

Ja, er wordt al tijden onderzoek gedaan naar de medische nadelen- en voordelen van microdosing. De medische toepassingen van psilocybine zijn veelbelovend. PTSD, angst voor de dood bij terminale patiënten en depressie zijn de onderzoeksvelden waar op dit moment zeer goede resultaten behaald worden. Diverse wetenschappelijke studies naar de voordelen van microdosing vind je op microdosing.nl.

Moet ik een speciaal dieet aanhouden?

Nee. Alleen beter niet combineren met alcohol en/of drugs of andere geestverruimende middelen.

Kan ik gewoon sporten terwijl ik ga microdosen?

Ja. Als je net begint is het verstandig even te wachten tot een uur na inname en te kijken hoe je je voelt.

Kan ik tegelijkertijd fasten?

Dat kan. Op een lege maag komt de microdose wel sterker binnen. Je kunt de truffels in een verlaagde dosis nemen.

Ik doe aan intermittent fasting. Kan ik mijn microdose later nemen?

Ja, we moedigen je aan om een ritme te vinden dat het beste bij jou past.

Moet ik de Microdosing perse ’s ochtends nemen?

Nee. De meeste mensen nemen de Microdosing in de ochtend zodat je er gedurende de dag het meest profijt van hebt. Dit is echter geen must. Vind je eigen ritme.

Als ik beter wil slapen, wat is dan het beste moment om de microdosing te nemen?

Als je Microdosing wilt gebruiken om beter te slapen, kun je het beste de microdosing een uur voor het slapen nemen. Het is even uitvinden wat voor jou het beste werkt.

Ik voel me juist zo vermoeid bij het nemen van Microdosing. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat je onbewust vermoeid bent. De truffels hebben een spirit en geven reflectie. Wellicht zit er iets achter deze vermoeidheid. Bijvoorbeeld een verlangen waar je lange tijd geen contact mee hebt gehad. Het is aan natuurlijk product die je kan helpen om een betere verbinding te hebben met jouw natuur en gevoel. Geef toe aan de vermoeidheid. Dit mag er blijkbaar uit.

Kan ik gewoon autorijden?

Ja. Hou er wel rekening mee dat het effect van de truffels de eerste paar keer meer mogelijk meer voelbaar is en je dus voor de zekerheid geen afspraken plant waarbij je de eerste twee uur van je microdosering verplicht bent om te rijden.

Functioneer ik normaal op mijn werk?

Ja. De bedoeling is juist dat je profijt hebt op je werk van het Microdosing. De eerste keer raden we wel aan om te doen op een rustige of vrije dag.

Is het legaal en kun je ermee reizen?

In Nederland is het microdoseren van truffels legaal. In andere landen verschilt de wet- en regelgeving en zijn de regels in veel gevallen vaag. Zoek dit dus van tevoren uit als je jouw microdosing wil meenemen op reis.

Kun je in een psychose belanden van microdoseren?

De gevaren en risico’s van psychedelica in trip dosering zijn nauwkeurig in kaart gebracht door wetenschappers. Psychedelica behoren tot de minst gevaarlijke uit het ‘drugs spectrum, nog beneden wiet, alcohol en MDMA.

De website Microdosing.nl vermeldt; James Fadiman en Sophia Korb hebben van 1800 personen uit 59 landen rapportages ontvangen over hun microdosing ervaringen. Zij hebben hiermee een voorlopig uitgangspunt kunnen vaststellen, en dat luidt: veilig. Onder de 1800 reacties van microdosers was geen enkel psychosegeval. Dit sluit niet uit dat er geen uitzondering kan zijn. Mensen die eerder een psychose hebben gehad raden we microdoseren daarom af. Bij twijfel, raadpleeg een arts.

Ik ervaar het microdoseren als zo fijn, kan ik het ook dagelijks nemen?

Nee, want dan bouwt je lichaam tolerantie op. Een microdosis psilocybine is na 2 dagen volledig door het lichaam afgebroken. Daarom zijn er altijd rustdagen bij periodiek microdoseren. Wel kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld 5 dagen de dosis wel te nemen en 2 dagen rust te nemen.

Kan ik misselijk worden of gaan braken?

Dit is niet de bedoeling. Mocht je hier gevoelig voor zijn, begin dan met een halve dosis en neem deze na je maaltijd. Vergeet niet om de truffels in de koelkast te bewaren (maximaal 2 maanden houdbaar).

Versterkt pure chocolade de werking van truffels?

Pure cacao kan het effect versterken van een paddo trip. Omdat het microdoseren natuurlijk een hele lage dosis is zal dit misschien een mild versterkend effect kunnen hebben in combinatie met pure cacao. Dit hangt dus ook van de soort chocola af.

 

Kun je Truffels Micro doseren als je zwanger bent of borstvoeding geeft?

Er zijn geen bewezen studies die aantonen dat dit schadelijk zou zijn. Toch raden we af om te gaan micro doseren wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Kan ik het beste met 12 dagen starten of direct met 1 maand of langer?

Dit is een persoonlijke keuze. Ons advies is om de micro dosing voor 1 maand te bestellen. Ten eerste is dit voordeliger dan 12 dagen. Dit is tevens een mooie periode om jezelf een commitment te geven aan het micro doseren. Toch zien we dat veel mensen kiezen om 12 dagen te starten ter kennismaking. Volg hierin je eigen gevoel.

Nog vragen?

Heb je vragen of twijfels over Micro Dosering? Of heb je andere vragen en/of opmerkingen.. Neem van gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en helpen je graag verder!

Contactformulier