Ervaring Kambo & Ayahuasca

Onlangs heeft ons Kambo & Ayahuasca Retreat plaatsgevonden. Wauw! Vanuit mijn ervaring is het één van de beste Retreats-Ever! In de video vertel ik je graag waarom dit zo goed is geweest.

Meer weten over Kambo?

Wil je eerst meer weten over Kambo? Ben je nieuwsgierig of Kambo ook iets is voor jou? Ik help je graag aan meer informatie!  Vul onderstaand je naam & e-mail in en ontvang video’s over Kambo & meer Updates.

Direct meer weten over het volgende Retreat

Aangezien het afgelopen Kambo & Ayahuasca Retreat een GROOT SUCCES is hebben we besloten dit Retreat vaker te organiseren. Wil je direct meer weten over het Retreat? Klink dan hier en ga naar de pagina voor meer informatie & inschrijven.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-Nederland-Europe-Amsterdam

Terugblik Kambo & Ayahuasca Retreat

Als ik terugdenk aan het Kambo & Ayahuasca Retreat komt er een glimlach op mijn gezicht! De groep was zo geweldig! En natuurlijk de transformaties die plaatsvonden. Wat ik zo mooi vind aan de combinatie van het Kambo & Ayahuasca Retreat is de opbouw.

De Gemêleerde Groep

Het was een heel gemêleerde groep deelnemers. Mensen kwamen uit verschillende landen (Sweden, Noorwegen, Frankrijk, USA, Portugal, Ierland, België, Nederland en zelfs Japan), met verschillende achtergronden, leeftijden, cultuur en ieder zijn of haar persoonlijke uitdaging of levensvraag. Een groot deel van deze groep had te maken met diepe depressie, trauma’s, sommigen meer dan 15 jaar therapie of zelfs meer. Dus de vraag: ‘Wat kunnen eeuwenoude natuurlijke geneesmiddelen doen in dit proces?

Dag 1: Kambo

Door eerst een dag de tijd te nemen voor de Kambo ceremonie ontstaat er zo’n mooie verbinding in de groep. Kerrie en Alice doen niet gewoon de Kambo sessie. Zij maken er een heel mooi programma bij wat ontzettend waardevol is voor iedereen.

Ze nemen alle tijd om je voor te bereiden op je Kambo sessie en je op je gemak te laten voelen. Dit kun je ook teruglezen in de testimonials van de deelnemers. Deze vind je als je naar beneden scrolt op deze pagina.

Wat heeft Kambo voor de mensen gebracht?

Kambo geeft je een fysieke, emotionele en geestelijke detox. Je doet al het eerste werk voordat je je Ayahuasca Ceremonie instapt. Wat heeft het voor de mensen gebracht:

 • Fysieke, emotionele en geestelijke detox
 • Meer in hun kracht gezet
 • Zuivering van  je bloed
 • Bevrijd gevoel van binnen
 • Ongelooflijk gevoel van Helderheid
 • Rust in het hoofd
 • Reiniging van je lever
 • Meer positieve gedachten
 • Angst weggehaald voor de Ayahuasca
 • Meer op hun gemak gesteld voor de Ayahuasca
 • Beter in overgave kunnen zijn
 • Meer vertrouwen in zichzelf en het proces

Foto’s Uitzicht

Dag 2: 1e Ayahuasca Ceremonie

Het Kambo-medicijn leverde een grote bijdrage op. Hierdoor gingen mensen meer ontspannen hun Ayahuasca-reis in. We zijn vroeg gaan slapen en een goede nachtrust kan wonderen doen. Ook de superfijne verbinding in de groep zorgde ervoor dat mensen zich meer op hun gemak voelden.

Zoals gewoonlijk zijn er Ayahuasca ervaringen persoonlijk & divers; sommige mensen moesten door moeilijke stukken heen. Andere mensen hadden de hele nacht een feestje of gingen regelrecht naar de hemel. Ayahuasca geeft je wat je nodig hebt in het moment.

Dag 3: 2e Ayahuasca Ceremonie

De tweede ceremonie is altijd beter dan de eerste dag. Mensen zijn meer ontspannen, er is minder verwachting, meer eenheid in de groep, mensen zijn meer op hun gemak en dus kun je dieper gaan. En zo ook deze ceremonie.Je komt dus meer tot de essentie van je helingsproces.We hebben (beide dagen) afgesloten door met zijn allen te dansen & het leven te vieren.

Ayahuasca en Kambo Retreat

We startten het Retreat als vreemden en aan het einde voelde het als familie. Wat een transformaties deze dagen … Zoveel liefde .. En wat een mooie connectie in de groep. Het gaat niet alleen de ceremonies zelf. De rust die je tijdens zo’n Retreat ervaart en diepe gesprekken met andere gelijkgestemde mensen werkt ook heel helend.

Foto’s Gastenboek

Als de mensen dan naar huis zijn, ga ik altijd mijn gastenboek bekijken om de reacties te lezen van de deelnemers. Meestal kan ik mijn tranen niet bedwingen. Hieronder heb ik een aantal foto’s gemaakt:

Wat heeft dit Kambo & Ayahuasca Retreat gebracht?

Wat heeft dit Retreat opgeleverd voor de deelnemers? Ik kan je in ieder geval zeggen dat we nog steeds met elkaar in contact zijn. Dus het eerste is een prachtige verbinding van gelijkgestemden. En wat nog meer:

 • Gezondere levensstijl
 • Verdieping van relaties met familie, vrienden, ouders en kinderen
 • Innerlijke rust
 • Heling van trauma
 • Minder angst
 • Antwoorden op Levensvragen
 • Opruimen van blokkades
 • Innerlijke bevrijding
 • Meer Zelfliefde
 • Fysieke opschoning
 • Minder stress
 • Meer in verbinding met de natuur
 • Beter relaties met kinderen
 • Meer vertrouwen in het leven

Ayahuasca en Kambo Retreat

Ben je enthousiast geworden en wil je de volgende keer aanwezig zijn?  Samen met Kerrie & Alice organiseer ik meer Kambo & Ayahuasca Retreats. Zoals je hebt gelezen heeft een Kambo sessie voorafgaand aan je Ayahuasca Ceremonie een grote toegevoegde waarde. In deze speciale Retreats zullen we een 1-dag Kambo doen en 2 dagen Ayahuasca.

Kambo & Ayahuasca zijn zeer krachtige genezende medicijnen uit het Amazone-regenwoud, die beide een life changing ervaring teweeg kunnen brengen. De prijs voor dit 3,5- daags retreat is € 910, – euro. Het is ook mogelijk om een losse Kambo Sessie te Boeken.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-Nederland-Europe-Amsterdam

Ervaringen/Testimonials van deelnemers

De verandering is zo groot dat ik het een wonder moet noemen. Als je zou weten in hoe een slechte conditie ik vroeger was. Mijn lichaam was altijd zo gestrest dat het schade aanbracht aan mijn lichaam. Ik had bijvoorbeeld een wond aan mijn been die weigerde te genezen gedurende 6 jaar. En nu zie ik al hoe mijn lichaam begint te veranderen.

Mijn moeder is zo blij, maar een beetje gechoqueerd. Ze kan niet begrijpen waarom zo’n wondermedicijn als Ayahuasca niet meer bekend is. En geen van ons was echt voorbereid op het spirituele aspect. Ik denk dat we allebei het gevoel hebben dat we op dit moment Alice in Wonderland zijn.

Ik vind het geweldig dat je meer gaat samenwerken met Alice en Kerrie. Je zijn samen een geweldig team.

De groep was geweldig. En de genezing van wat ik zag was heel bijzonder. Vooral de tweede ceremonie omdat het zo synchroon liep met de natuur. Moeder Ayahuasca genas overal

Heel veel liefs Maria, Namaste / Johan

Johan thulin uit Zweden

Het is een paar weken geleden sinds het Kambo & Ayahuasca Retreat en deze 3 dagen voelen nog steeds als een groot cadeau! Het is moeilijk om woorden te vinden om de spirituele ervaring van deze 3 dagen uit te drukken. Ik voel me nog steeds gezegend en dankbaar dat ik deze ceremonies heb bijgewoond. Grote tnxx voor Kerrie en Alice.

De tijd die ze hebben genomen om uit te leggen wat Kambo voor je kan doen en op één lijn te komen met de innerlijke speurtochten van ieder van ons. Het was super fijn opgebouwd qua voorbereiding, de evaluatie en aandacht voor integratie. Voor mij was het een perfecte voorbereiding op de Ayahuasca Ceremonies die volgden. De Kambo werkte aardend voor mij en vervolgens smolt de spanning in mijn lichaam weg.

Ik wens dat iedereen zo’n geweldige Kambo & Ayahuasca-ervaring beleeft! Ik ben nog steeds bezig met het integreren van mijn inzichten. Ik zou zeker terugkeren naar deze dames om nog eens deel te nemen aan hun ceremonies. Aanrader!

Dewi Huibers uit Nederland

Ayahuasca: Ik kan niet onder woorden brengen hoezeer deze reis me heeft geholpen. Het is de meest levens veranderende, krachtige, positieve, transformerende ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Maria en haar team hadden niet gastvrijer, zorgzamer en meer ondersteunend kunnen zijn. Ik kan hen niet genoeg bedanken voor hun genezing, troost en leiding. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven nu echt ten volle kan leven en dat ik alles heb wat ik nodig heb!

Als je op een Ayahuasca-reis wilt gaan, is dit de plek om het te doen. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen! Ga ervoor! Bedankt Maria! Alle liefde!

Kambo: Ik heb de retraite van Kambo en Ayahuasca geboekt zonder veel van Kambo te weten en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Het is de perfecte tool en dag om je mentaal en fysiek klaar te stomen voor Ayahuasca.  Het is een geweldige manier om je reis te beginnen of om je emotionele problemen op te lossen. Helen x

Helen Bevan uit de UK

Een leraar van mij zei ooit “als je hier komt, komt de onderste steen boven” , hij zei het ook minder subtiel “your pants will be yellow and brown” ik heb dat toen nooit zo ervaren maar nu doet Ayahuasca dat wel, het is niet ff naar de Ikea, het brengt echt alles aan het licht.

De Kambo had op mij het effect van een enorme cleaning up. Het bracht een gevoel van vrede, liefde en helderheid en was goede voorbereiding op de Ayahuasca.

Mijn Ayahuasca reis had als thema ‘vertrouwen’ en liet me alle plekken voelen waar ik niet vertrouw. De tweede avond was het thema ‘speelsheid’. Er werd mij getoond dat je zware zaken het makkelijkst benadert met speelsheid. Op die manier kun je de zwaarte als een soort van Barba Pappa omtoveren in allerlei speelse vormen.

Daarnaast kon ik dit keer ook zomaar in de geloofwaardigheid van mijn mind schieten en vasthaken in zware thema’s als schuld, verraad, ontoereikendheid, schaamte en straf, kortom alles inclusief. Ik ben me eens temeer bewust van hoe belangrijk de goede begeleiding is geweest ook in deze. Bedankt.

Kees van Oostenrijk uit Nederland

Ik weet dat alles een proces is en dat alles op het juiste moment komt. De plant heeft me twee keer eerder geroepen toen ik in Zuid-Amerika was.

Ik ben blij dat ik deze beide keren niet kon bijwonen, omdat het ervaren van de Ayahuasca Ceremonie bij Maria Johanna en haar team geweldig was!

Ik voel me erg dankbaar. De sfeer was geweldig met de muziek, de geuren en de kaarsen. Allemaal mooi, elk detail was precies juist voor wat ik moest ervaren, leren en voelen.

Ik zou deze ervaring elke maand wel willen ervaren. Oja, zeker ook het heerlijke eten

Patricia Jiminez uit Spanje

Ik kan alleen maar zeggen dat de Kambo & Ayahuasca ervaringen me weer verder hebben gebracht op mijn pad. Woooooow!

Ik voel me vooral verbonden met de natuur, de stilte en mijn kinderen. Een zeer intense mooie ervaring om mezelf te zien en te begrijpen. Het heeft me veel steun gegeven waar ik heel dankbaar voor ben. Ik voel zoveel liefde.

Ik stuur jullie mijn dankbaarheid en liefde voor het mooie werk Maria, Kerrie & Alice om nog meer mensen te helpen dan jullie al doen. Er gaat zoveel door mij heen. Ik moet het allemaal nog een plekje geven.

Daarom deel ik mijn ervaring anoniem.

Anoniem

Lieve Maria, ik kan niet de woorden vinden die kunnen uitdrukken hoeveel de Kambo & Ayahuasca ceremonies, de liefde, warmte en alles er omheen voor mij hebben betekend. Ik voel zoveel, er is zoveel rust gekomen. Ik heb de zon weer een opkomen en gevoeld. In zeker 15 jaar heb ik me niet zo gevoeld. Zo ontzettend veel liefde, acceptatie, zo bijzonder. Het is een nieuw begin. De zon is opgekomen. Zo enorm bedankt! Heel veel liefs, Mirjam

Mirjam Knots uit Nederland

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het feit dat jullie zo lief zijn en vooral jij Maria.

Mijn hart is zo dankbaar.

Ik begrijp nu dat het verleden achter me ligt en dat alles wat gebeurt voor een reden is. Ik heb mezelf kunnen vergeven dat ik in deze jaren zo grof tegen mezelf was.

Ik ben in vrede. Merci encore une fois ❤ (Nogmaals bedankt)

Cyrielle Goufier uit Frankrijk

Lees meer ervaringen

Bekijk meer ervaringen van deelnemers aan onze gecombineerde Kambo en Ayahuasca ceremonies en wat het hun heeft gebracht.

Bekijk Ayahuasca video’s van Maria Johanna

Wil je video’s bekijken over Ayahuasca Experience en Ayahuasca Journeys van Maria Johanna. Klik hier..

Meer weten over Ayahuasca

Er valt zoveel te vertellen over Ayahuasca. Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ayahuasca Ceremonie precies verloopt. Meer info

Overzicht Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen ?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..**