Ayahuasca-ervaring-dewi-Nederlands-video-maria-johanna-amsterdam

Kambo & Ayahuasca Ervaring Dewi – 2 maanden later

“Oh wauw…ga je weer een Ayahuasca ceremonie bijwonen? Dat is je derde sinds deze zomer. Hoezo ga je wéér deelnemen?”

Deze vraag kreeg ik een aantal keer de afgelopen weken. Want yup, ik da deze maand (december 2018) weer naar Maria Johanna voor een Ayahuasca ceremonie. En dan te bedenken dat ik er jaren over deed moed bij elkaar te rapen om deel te nemen aan een Ayahuasca Ceremonie. Jeetje wat vond ik het spannend!

Ik durfde steeds niet…

Veel filmpjes heb ik bekeken. Verschillende blogs en verhalen gelezen. Websites bezocht en durfde het telkens niet. Maar afgelopen zomer was het eindelijk zover.

Ik liep af en toe vast in mijzelf en wilde graag enkele patronen en zelfsabotage doorbreken.

Al jaren maak ik werkgerelateerd en voor mijn eigen persona ruimte voor coaching, zelfreflectie, systeem therapie en andere (zelf)ontwikkel methoden. Daar bewust mee bezig zijn maakt dat ik mij regelmatig onderwerp aan een persoonlijke APK.

Moeder Ayahuasca bleef me roepen!

Je kent het vast wel…dat je ergens tegenaan loopt in jezelf, je iets niet kunt doorbreken, maar echt heel graag die gedachte, die gewoonte of dat patroon wilt doorbreken.

En dan opeens ben je het zat en wil je ergens doorheen gaan of iets achter je laten. Op zo’n moment kwam ik op Instagram en Facebook een bericht van Maria Johanna over Ayahuasca tegen. There it was “my calling to learn from Mother Ayahuasca”.

Kambo & Ayahuasca

Ik koos voor een Combinatie Retreat: Kambo & Ayahuasca. De Kambo heb ik ervaren als een fysieke en mentale cleansing in voorbereiding op de Ayahuasca. Werkte grondend, reinigend en verhelderend voor mij. In mijn video (hierboven) vertel ik meer over wat het voor mij heeft gedaan.

Geloof me ’Dat overgeven was een bijzondere ervaring’

Ayahuasca is een heel andere beleving. Waar ik ontzettend tegenop keek was het overgeven. Niet iedereen voelt die spuugopwelling, maar geloof me…als je die wel voelt kun je het er maar beter uitgooien haha. As weird as it may sound, dat overgeven was een bijzondere ervaring. Vooral de tweede dag.

Ik kon me makkelijker overgeven (letterlijk en figuurlijk). Was heel bewust wat de ayahuasca deed met mijn lijf. Voelde letterlijk hoe de Ayahuasca kroop naar vastzittende negativiteit aan emoties, gifstoffen van voeding, oude pijn… en hoe ik mijzelf uiteindelijk overgaf.

Surrender & Release.

Letterlijk surrender & release. Bizar hoe je negativiteit op die manier letterlijk uit je lichaam kunt gooien. Toen er niks meer in mijn maag zat heb ik nog minuten lucht eruit geperst. Voelde een beetje als die scene uit de film the Green Mile waar die grote donkere man kokhalzend de negativiteit na een healing eruit gooide.

Ayahuasca-ervaring-dewi-Nederlands-video-maria-johanna-amsterdam-1

Bij de Engelen op de Operatietafel

Na verschillende oude situaties, pijn en emoties die voorbij kwamen, leek een volgende fase in mijn Ayahuasca reis zich aan te dienen: het was net of ik op een operatietafel lag met bij mijn hoofd een engel die in de lead was. Het leek alsof ik met rood licht werd gescand door lichtwerkers of engelen. Zij checkten of er nog negativiteit vast zat wat los moest komen. Het voelde als een reset op spiritueel, mentaal en fysiek level.

Dat gevoel van Groots Vertrouwen is er nog Altijd

Voelde best gek en mijn eerste reactie was wiebelen met heel mijn lijf, maar door het gevoel van energetische reset kwam er ineens een gevoel van liefde en diep vertrouwen. Dat gevoel van groots vertrouwen is er nog altijd. Wat ik het meest bijzonder vind, is dat ik mijn beleving na de ceremonie met een paar mensen uit de groep deelde…and guess what? Een aantal hadden eenzelfde ervaring! Ik heb gezocht naar een plaatje and found one (er waren alleen meer lichtwerkers in mijn verbeelding)!

Meer weten over Kambo & Ayahuasca?

Wil je zelf meer weten over Kambo & Ayahuasca? Vraag je je af wat Kambo voor jou of iemand in je omgeving kan doen? Wil je weten hoe een Kambo & Ayahuasca Retreat eruit ziet? We hebben een pagina gemaakt met meer informatie over Kambo, video’s en ervaringen van andere deelnemers.

Ayahuasca-Kambo-Retreat-Session-Nederland-Europe-Amsterdam

In contact komen met Dewi

Vind je het leuk om in contact te komen met Dewi? Dat kan door middel van Social Media. Klik hier voor de Facebook pagina van Dewi of ga naar de Instagram van Dewi.

Wat is Kambo?

Wil je meer video’s ontvangen over Kambo of Ayahuasca?

Wil je meer video’s ontvangen over Kambo of op de hoogte blijven van Ayahuasca Ceremonies, Retreats en andere activiteiten? Laat dan je naam & e-mailadres achter in het onderstaande formulier.

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.