Ervaringen van deelnemers aan Kambo en Ayahuasca ceremonie

Ik kan je zelf vertellen dat de Kambo & Ayahuasca Retreats geweldig zijn, maar het is beter als je de ervaringen van de deelnemers zelf leest. Op deze pagina kun je testimonials van deelnemers lezen en zien wat zij aks reactie in mijn gastenboek hebben geschreven. Geniet!

Ervaring Dewi (video) 2 maanden later

Dewi heeft 2 keer deelgenomen aan ons Kambo & Ayahuasca Retreat. De eerste keer alleen. De tweede keer samen met haar partner. Hoe heeft Dewi dit ervaren? En wat heeft het haar opgeleverd? Deze video is 2 maanden na haar ervaring opgenomen. Ben je nieuwsgierig? Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Dewi haar ervaring.

Ervaringen van deelnemers aan Kambo en Ayahuasca ceremonie

De verandering is zo groot dat ik het een wonder moet noemen. Als je zou weten in hoe een slechte conditie ik vroeger was. Mijn lichaam was altijd zo gestrest dat het schade aanbracht aan mijn lichaam. Ik had bijvoorbeeld een wond aan mijn been die weigerde te genezen gedurende 6 jaar. En nu zie ik al hoe mijn lichaam begint te veranderen.

Mijn moeder is zo blij, maar een beetje gechoqueerd. Ze kan niet begrijpen waarom zo’n wondermedicijn als Ayahuasca niet meer bekend is. En geen van ons was echt voorbereid op het spirituele aspect. Ik denk dat we allebei het gevoel hebben dat we op dit moment Alice in Wonderland zijn.

De spirituele kant die ik heb ervaren, ik denk niet dat veel mensen het zouden geloven, en ik voel dat mijn genezing waarschijnlijk iets meer tijd nodig heeft om geheel te implementeren.

Ik vind het geweldig dat je meer gaat samenwerken met Alice en Kerrie. Je zijn samen een geweldig team.

De groep was geweldig. En de genezing van wat ik zag was heel bijzonder. Vooral de tweede ceremonie omdat het zo synchroon liep met de natuur. Moeder Ayahuasca genas overal.

Heel veel liefs Maria, Namaste / Johan

Johan Tuhlin uit Zweden

Ayahuasca
Ik kan niet onder woorden brengen hoezeer deze reis me heeft geholpen. Het is de meest levens veranderende, krachtige, positieve, transformerende ervaring die ik ooit heb meegemaakt.

Maria en haar team hadden niet gastvrijer, zorgzamer en meer ondersteunend kunnen zijn. Ik kan hen niet genoeg bedanken voor hun genezing, troost en leiding. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven nu echt ten volle kan leven en dat ik alles heb wat ik nodig heb!

De vooruitgang die ik sindsdien heb geboekt, is enorm geweest, in mijn werk, mijn humeur, mijn persoonlijke leven en mijn sociale leven.

Als je op een Ayahuasca-reis wilt gaan, is dit de plek om het te doen. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen! Ga ervoor! Bedankt Maria! Alle liefde!

Kambo

Ik heb de retraite van Kambo en Ayahuasca geboekt zonder veel van Kambo te weten en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Het is de perfecte tool en dag om je mentaal en fysiek klaar te stomen voor Ayahuasca. Kerrie en Alice waren zo aardig, zorgzaam en geruststellend en ik kreeg zoveel van mijn dag met hen. Het is een geweldige manier om je reis te beginnen of om je emotionele problemen op te lossen. Ik zou graag meer dingen doen zoals dit! Helen x

Helen Bevan uit de UK

Ik weet dat alles een proces is en dat alles op het juiste moment komt. De plant heeft me twee keer eerder geroepen toen ik in Zuid-Amerika was.

Ik ben blij dat ik deze beide keren niet kon bijwonen, omdat het ervaren van de Ayahuasca Ceremonie bij Maria Johanna en haar team geweldig was! Ik voel me erg dankbaar. De sfeer was geweldig met de muziek, de geuren en de kaarsen. Allemaal mooi, elk detail was precies juist voor wat ik moest ervaren, leren en voelen.

Ik zou deze ervaring elke maand wel willen ervaren. Oja, zeker ook het heerlijke eten

Patricia Jiminez uit Spanje

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het feit dat jullie zo lief zijn en vooral jij Maria.

Mijn hart is zo dankbaar.

Ik begrijp nu dat het verleden achter me ligt en dat alles wat gebeurt voor een reden is. Ik heb mezelf kunnen vergeven dat ik in deze jaren zo grof tegen mezelf was.

Ik ben in vrede. Merci encore une fois ❤ (Nogmaals bedankt)

Cyrielle Goufier uit Frankrijk

Het is een paar weken geleden sinds het Kambo & Ayahuasca Retreat en deze 3 dagen voelen nog steeds als een groot cadeau! Het is moeilijk om woorden te vinden om de spirituele ervaring van deze 3 dagen uit te drukken. Ik voel me nog steeds gezegend en dankbaar dat ik deze ceremonies heb bijgewoond. Grote tnxx voor Kerrie en Alice.

De tijd die ze hebben genomen om uit te leggen wat Kambo voor je kan doen en op één lijn te komen met de innerlijke speurtochten van ieder van ons. Het was super fijn opgebouwd qua voorbereiding, de evaluatie en aandacht voor integratie. Voor mij was het een perfecte voorbereiding op de Ayahuasca Ceremonies die volgden. De Kambo werkte aardend voor mij en vervolgens smolt de spanning in mijn lichaam weg.

En dan de ayahuasca-ceremonie! Maria Johanna en haar team zijn gewoon geweldig. De begeleiding, de muziek en de sjamanistische rituelen waren zo vervuld van liefde en licht dat alles veilig bleef.

De terugtocht bracht me meer innerlijke vrede en vertrouwen. Ik heb me nog nooit zo verbonden en verlicht gevoeld. Deze dames hebben me een veilig gevoel gegeven. Ze namen de tijd om in overeenstemming te zijn met de persoonlijke behoeften en innerlijke speurtochten van de groep. Hun begeleiding was zo ondersteunend, liefdevol en zorgzaam.

Ik wens dat iedereen zo’n geweldige Kambo & Ayahuasca-ervaring beleeft! Ik ben nog steeds bezig met het integreren van mijn inzichten. Ik zou zeker terugkeren naar deze dames om nog eens deel te nemen aan hun ceremonies. Aanrader!

Dewi Huibers uit Nederland

Lieve Maria, ik kan niet de woorden vinden die kunnen uitdrukken hoeveel de Kambo & Ayahuasca ceremonies, de liefde, warmte en alles er omheen voor mij hebben betekend. Ik voel zoveel, er is zoveel rust gekomen. Ik heb de zon weer een opkomen en gevoeld. In zeker 15 jaar heb ik me niet zo gevoeld. Zo ontzettend veel liefde, acceptatie, zo bijzonder. Het is een nieuw begin. De zon is opgekomen. Zo enorm bedankt! Heel veel liefs, Mirjam

Mirjam Knots uit Nederland

Een leraar van mij zei ooit “als je hier komt, komt de onderste steen boven” , hij zei het ook minder subtiel “your pants will be yellow and brown” ik heb dat toen nooit zo ervaren maar nu doet Ayahuasca dat wel, het is niet ff naar de Ikea, het brengt echt alles aan het licht.

De Kambo had op mij het effect van een enorme cleaning up. Het bracht een gevoel van vrede, liefde en helderheid en was goede voorbereiding op de Ayahuasca.

Mijn Ayahuasca reis had als thema ‘vertrouwen’ en liet me alle plekken voelen waar ik niet vertrouw. De tweede avond was het thema ‘speelsheid’. Er werd mij getoond dat je zware zaken het makkelijkst benadert met speelsheid. Op die manier kun je de zwaarte als een soort van Barba Pappa omtoveren in allerlei speelse vormen.

Verder is de reis een bad van liefde, speelsheid, humor, kleuren, eindeloze mooie vormen, verpletterende schoonheid en goddelijkheid. In mijn nopjes en de muziek met teksten die pointers zijn doet de rest, it surely hits the spot.

Daarnaast kon ik dit keer ook zomaar in de geloofwaardigheid van mijn mind schieten en vasthaken in zware thema’s als schuld, verraad, ontoereikendheid, schaamte en straf, kortom alles inclusief. Ik ben me eens temeer bewust van hoe belangrijk de goede begeleiding is geweest ook in deze. Bedankt.

Kees van Oostenrijk uit Nederland

Reacties in ons Gastenboek

En als de gasten dan weg zijn, begin ik in het gastenboek te lezen. Meestal stromen dan de tranen over mijn wangen. Dit is waar ik het voor doe. Lees hieronder zelf de reacties:

Video Kambo & Ayahuasca Ervaring

In de video hieronder deel ik met jou WAAROM ik het zo goed vind om Kambo & Ayahuasca in één retraite te combineren. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder mijn video:

Video van mijn Eerst Kambo Ervaring in Brazilië

Mijn eigen eerste Kambo-ervaring was in Brazilië. Het kwam op mijn pad, ik dacht er niet over na en deed het gewoon. De sessie heeft meg veel innerlijke kracht en persoonlijke power. Zie meer in de video hieronder:

Kambo Testimonials

Dear Alice, Dear Kerrie,

Thank you so much for this experience. I felt welcome, safe, loved and in the end transformed. Not least because of the other lovely group member your brought together. I will be coming back again for sure and hope you see you guys in between. Proud to have officially taken part. Thanks Werner Wertitsch.

Thanks to Alice and Kerrie, Thanks to the Kambo to guiding myself to my own power, to my true self and let me go very deep into my fears. I was able to let it go. The experience was life changing and empowering.

Georgie Allen

This is my 3rd Kambo ceremony with Kerrie and Alice how it has impacted my life has been profound.
I have regulated my chronic insomnia after over a decade now enjoy a regulated sleep cycle, as well as relieving the underlying issues of anxiety and depression dramatically. I not only became aware of my addiction to social media but have overcome it entirely as well as my addiction to coffee and cigarettes. As I continue on the journey to releasing myself from these addictions, I am gaining increased clarity, healing and forgiveness. I very much look forward to continue working with A Whole New High and this amazing medicine, I am grateful to the love, support and the truly  life-changing experience you have both offered me.

Mark Nolan

Kerrie and Alice, I felt so safe and seen with you and really enjoying your special loving energy. I’ve done Kambo several times now and this ceremony really stood out because of the care, support and understanding I received. I am blown away by what I brought light to within myself, thanks to your intuitive guidance and care. I’m really looking forward to seeing the outward reflection of this in my life. You also inspired me very much. Thank you both. Love Lisa.

Lisa

Three Ceremonies in and I no longer smoke, my digestion, which as troubled me continuously for over 15 years is now regular, which I still CANNOT believe. I have not felt this good in decades. My skin is fresh and my outlook and energy are too. Kerrie & Alice offer something really special and different in their ceremonies. It’s more than just the Kambo, they guided me so well with setting a clear intention, understanding the insights I received and offering guidance on what to do next and how to implement what I learning in order to actually help bring the changes I am looking for into my life. Totally maximising my experience. Grateful beyond words! Thank you girls!!

Anoniem

Dear Alice & Kerrie
Your presence and ability to afford the most open and safe environment which allows us to feel home emotionally and energetically. I was really happy to be here connecting to you both and to have you support me through this life-changing journey in such a loving and caring way. The support really made a huge difference.  I will see you again in future occasions when the frog calls.

Mohammad

Kerrie & Alice have given us an opportunity on a whole new level. Amazingly supportive and helpful they have been next to each one of us, holding our hands on this intense path. I’m looking forward to meeting new challenges on my path with fresh energy. Thank you.

Thomas Schilling
Kambo - Ayahuasca Ceremony

Aanmelden

Wil je deelnemen aan onze gecombineerde Kambo en Ayahuasca Ceremonie, dan ben je van harte welkom. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je het inschrijf/vragenformulier invult via de onderstaande knop.

Overzicht Ayahuasca Ceremonies

Er zijn diverse data en verschillende plekken waar je onze Ayahuasca ceremonie kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment en een locatie die jou het beste uitkomt. Overzicht

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Heb je vragen?

Heb je vragen over Ayahuasca of over het bijwonen van een Ceremonie?  Twijfel je of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op je vragen!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..**