Who-looks-outside-dreams-who-looks-inside-awakes

Je uiterlijke wereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld

Wij mensen zijn scheppers van ons eigen leven

Je uiterlijke wereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld. Je kijkt dus hele leven in de spiegel zou je kunnen zeggen. Net zoals jij anderen een spiegel voorhoudt. Soms is het heel confronterend. Wij maken immers allen voor- en tegenspoed mee. Dan kun je jezelf afvragen hoe kan ik nu mezelf verdriet of pijn willen doen? .

We zijn hier om onszelf te ervaren. Wanneer je alleen een ziel zou zijn zonder denkgeest en zonder lichaam, kun je jezelf niet ervaren zoals we dit als mens kunnen. We kijken continu in een spiegel en alleen in het donker, kun je het licht zien. Eén doel in ons leven is om onszelf te ervaren en je bewustzijn te vergroten. Op die manier kun je jezelf ontwikkelen, wijsheden opdoen en jezelf leren kennen.

Je kunt het leven zien als een toneelstuk

Voordat je ziel ervoor koos om op aarde te incarneren heeft je ziel gekozen een bepaald karma uit te werken. Het toneelstuk van het leven helpt je deze lessen te leren door het op het toneelplatform af te spelen. Hierdoor kun jij de lessen leren die je hebt gekozen te leren in dit leven. Je kunt echter wel je uiterlijke wereld beïnvloeden door aan je innerlijke wereld te werken. Daar zitten nu exact de lessen. Als je dat door hebt zul je ook direct zien dat dit klopt.

whether-you-think-you-can-or-think-you-cant-youre-right

Het leven confronteert je steeds met nieuwe lessen

Deze lessen hebben te maken met de overtuigingen die binnen in jezelf zijn geprogrammeerd. Je kunt ons mensen zien als hele slimme programmeringen die onderdeel zijn van het spel. Ik zal een voorbeeld noemen. Stel je voor dat je in een relatie zit en je partner bedriegt je door vreemd te gaan. Je hebt dan de neiging om je partner enorm schuldig te maken. Je kunt je ook beseffen dat het slechts een representatie is van wat er binnen in jou speelt. Dus: ‘Waar ben jij jezelf aan het bedriegen?’

Alles is andersom

Alles in het leven is precies andersom dat je denkt. Het leven draait zelf niet om je denken, het draait om je hart. Denken is slechts een orgaan die we een veel te grote rol hebben gegeven in de maatschappij. Wanneer je met een vinger naar een ander wijst, wijzen we drie vingers naar jezelf. En die drie vingers wijzen naar je hart. In je hart liggen alle antwoorden op je vragen.

Meditatie

Het helpt mij persoonlijk enorm om door middel van mijn visioenen meditatie in mijn hart te kijken. Wanneer je in je hart kijkt, kijk je met je derde oog. Deze zit in het midden op je voorhoofd. In meditatie kun je die gebruiken om in je hart te kijken. Je kijkt dus in je on(der)bewuste, dat ligt ONDER je bewuste.

Hier ontdek je een totaal nieuwe wereld en ontdek je welke programma’s er in jezelf afspelen. Je kijkt met één oog, naar één waarheid. Je zult ontdekken wat alles één is en in contact komen met collectieve waarheden. Er is immers maar één waarheid en dat is die van je hart. Dus luister naar je hart, want dat klopt.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze visoenen meditatie zodat ook jij in je onderbewuste kunt kijken, stuur me dan gerust een email of schrijf je in voor een kennismakingssessie via mijn website. Ik helpt je graag!

Who-looks-outside-dreams-who-looks-inside-awakes

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *