Interview: Hoe is het voor Taita Leonel (een Sjamaan) om in Europa te werken?

Taita Leonel Toscan is in de zomer van 2019 in Nederland en Spanje geweest om zijn zeer bijzondere helingswerk te doen. Dit was voor Taita de eerste keer dat hij buiten zijn eigen land, Colombia, is geweest en heeft gewerkt.

Dit is allemaal ontstaan door een ‘toevallige’ busreis naar Medellin. Tijdens deze busreis zat Taita naast Vincent die had deelgenomen aan zijn Ceremonies waar hij zeer van onder de indruk was. Vincent vroeg ‘Hoe zou je het vinden om je werk ook in Europa te doen?‘. Vincent stuurde mij een Whatsapp bericht ‘Maria, ik heb een Sjamaan ontmoet. Dit moet je meemaken!!’ Kort samengevat kwam Taita zodoende naar Nederland. De reis ging niet zonder slag of stoot. Het werd een werkelijk avontuur! Zie hieronder het interview tussen Vincent en Taita Leonel Toscan.

Hoe was het voor Taita Leonel om voor het eerst zijn eigen land te verlaten en om in Nederland en Spanje te werken?

Het was een hele mooie ervaring voor Taita Leonel om in Europa te werken in Nederland en Barcelona. Voor hem voelt het alsof het zo moet zijn. Ook dat Vincent en Taita Leonel elkaar hebben ontmoet om het delingswerk te verspreiden.

Het was iedere keer een uitdaging om van het ene naar het andere vliegveld te gaan aangezien ze steeds werken aangehouden bij de douane. Iedere keer werd alle bagage gecontroleerd. Taita Leonel werkt graag transparant en gelooft dat dit belangrijk is. Aangezien Taita een officieële genezer is binnen zijn tribe heeft hij papieren waarmee hij kan reizen met zijn medicijnen om zijn delingswerk ook in andere landen te doen.  Hij deelt zijn medicijn vanuit zijn hart met al zijn broeders en zusters over de hele wereld met heel veel liefde. Dat is ontzettend mooi.

Wat wil Taita Leonel Toscan zeggen tegen de mensen die een Healing sessie hebben gehad van hem?

Taita voelde dat het voorbestemd is om naar Nederland en Spanje te komen en mensen hier te helpen die zijn hulp nodig hadden voor genezingswerk.

Hij hoopt dat iedereen in orde is en dat iedereen zijn werk op zijn of haar eigen manier implementeert in zijn of haar leven. Taita zegt dat alles vanuit het hart en vanuit liefde genezen kan worden. Hij doet al zijn werk vanuit zijn hart en met heel veel liefde. De liefde stroomt door al zijn werk heen wanneer hij met zijn medicijn en instrumenten werkt. Hij doet zijn werk met de beste intenties en dit helpt enorm.

We leven in een wereld van dualiteit. Het is zijn werk om alles in evenwicht te brengen en de negatieve energieën te verwijderen. Hij harmoniseert de energieën van je lichaam. Op deze manier kun je vanuit een hogere vibratie leven en betere dingen in je leven aantrekken. Het gaat erom dat je de de beste versie van jezelf wordt.

In november komen Taita en Vincent met veel liefde terug in Nederland. Taita verteld dat zij terugkomen met oneindige liefde om hier het helingswerk voort te zetten. Hij kijkt ernaar uit om mensen te helpen die genezing nodig hebben. En ook om mensen te helpen aan nieuwe inzichten over hun leven. Om mensen te helpen die meer creativiteit nodig hebben om hun missie op aarde waar te maken. Dit genezende werk kan voor iedereen zijn. Iedereen heeft iets om aan te werken.

‘Een speciale dank aan Maria Johanna’. We hebben een heel speciale band. We blijven vanuit heel veel liefde samenwerken. Het was geweldig om in haar huis te zijn en hij voelt een geweldige band met iedereen die hij heeft ontmoet en waarmee hij heeft samengewerkt. Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan de volgende ceremonies. Heel veel liefde namens Taita Leonel en uiteraard ook van Vincent.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Spreekt deze blog je aan en wil je meer informatie over plant medicijnen en andere activiteiten ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Suggesties voor mijn video’s? Laat je reactie achter!

Ik besef me dat ik helemaal vol ben van ayahuasca, maar wil je natuurlijk ook op andere gebieden helpen. Heb je suggesties voor mijn video’s? Waar zou je mee geholpen worden? Wat is je uitdaging? Waar wil je graag een video over zien? Met welke levensvragen loop je? Laat je reactie hieronder achter! Dank je wel 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.