Wil je een privé Ayahuasca Ceremonie of een Individuele Meditatie of Coaching sessie boeken

Wil je meer persoonlijke aandacht en dieper ingaan op specifieke zaken en vragen die je bezighouden, dan is het mogelijk om bij mij een privé sessie te doen. Tijdens zo’n sessie kan ik je meer persoonlijke aandacht geven en je coachen en bijstaan in je proces.

Het is mogelijk om een 1-op-1 of Duo Ayahuasca Ceremonie te boeken of een Visioenen Meditatie of Coaching sessie op maat. Mijn ervaring is dat persoonlijke begeleiding en aandacht je snel verder kan helpen op je pad.

Individuele of Duo Ayahuasca Ceremonie

Je kunt een Individuele Ayahuasca Ceremonie boeken of een Duo Ceremonie. Een Privé Ceremonie heeft als voordeel dat je niet wordt gestoord of afgeleid door andere deelnemers en dat we  je 1-op-1 kunnen begeleiden. Ik of één van mijn ervaren medewerkers zal je tijdens je Ayahuasca reis alle aandacht en begeleiding geven die je nodig hebt.

In een Duo Ceremonie kun je deelnemen met je partner, vriend, vriendin of familielid. Het is op aanvraag ook mogelijk om met grotere gezelschappen, zoals een vriendengroep, een gezin of familie deel te nemen.

Exclusieve locatie omgeving Amsterdam

villa-aan-het-water

Boek een Individuele of Duo Ayahuasca Ceremonie in onze comfortabele villa aan het water. De villa is centraal gelegen binnen 20 minuten van Schiphol, Amsterdam en Utrecht.  De aanwezige water en lucht elementen brengen een bijzondere sfeer van rust, ruimte en vrede.  Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen parkeer mogelijkheden. Tijdens de  Ceremonie wordt je bijgestaan door een ervaren begeleider.

Prijzen voor een Duo sessie 550 euro p.p.*
Prijzen voor Individuele/Privé sessie 750 euro*

*maandag t/m donderdag

Individuele meditatie of coaching sessie

Er zijn ook mogelijkheden om Individuele Visioenen Meditatie sessies of Coaching gesprekken te boeken. Deze sessies vinden plaats in Amsterdam. Voordat we een dergelijke sessie of gesprek plannen zal er eerst een intake  plaatsvinden, zodat we samen goed kunnen bepalen wat jou uitdagingen zijn. Dit kan indien gewenst eventueel ook telefonisch.

Individuele Visioenen Meditatie sessie

Geleide-visioenen-meditatie-maria-johanna

Het is ook mogelijk om een individuele Visioenen Meditatie sessie of serie van sessies te boeken. Ik zal je begeleiden en je een geleide Meditatie op maat kunnen aanbieden, zodat we samen eventuele blokkades en angsten kunnen wegnemen, of bepaalde levensvragen of andere zaken kunnen bekijken. Door in jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden zul je uiteindelijk meer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren.  Voordat we beginnen aan een Visioenen Meditatie sessie plannen we eerst een kennismakinggesprek om te kijken aan welke problemen of blokkades jij wilt werken.

Prijzen op aanvraag

Individueel Coaching traject op maat

Ik kan ook individuele coaching op maat aanbieden. In dat geval gaan we in een intake gesprek samen kijken wat de beste manier is om je verder te helpen in je proces. Dat kan een Ayahuasca Ceremonie zijn, maar ook een serie van sessies waarin ik je persoonlijk begeleid. Omdat ik regelmatig voor mijn retreats in het buitenland ben en omdat het niet voor iedereen mogelijk is om op regelmatige basis naar Amsterdam te komen, is het soms prettig om fysieke afspraken te combineren met sessies via Skype. We kunnen dit vooraf afstemmen zoals jij dit wilt.

Prijzen op aanvraag

Nazorg/implementatie Ayahuasca

Nazorg en implementatie Ayahuasca

Een Ayahuasca Ceremonie kan behoorlijk wat vragen en gevoelens losmaken. Het kost meestal wel wat tijd om de inzichten uit je innerlijke reis een plekje te geven in het dagelijks leven. In sommige gevallen kan het prettig zijn om hierover eens na te praten met mij of een van mijn begeleiders die allen ervaringsdeskundig zijn op het gebied van Ayahuasca. Daarom bieden we tevens nazorg sessies, waarin wordt stilgestaan bij alles wat jouw Ceremonie je heeft gebracht en gaan we samen kijken hoe je nieuwe de inzichten het beste kunt implementeren in jouw leven.

Prijzen op aanvraag

Maria-Johanna-meditatie-Ayahuasca-Ontdek-je-zielsmissie-24

Over Maria Johanna

Ik ben Maria Johanna en help je op je persoonlijke en spirituele ontwakingspad. Ik heb verschillende dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen. Ik schreef onder andere het boek ‘Quarterlife Challenge’ en hielp daarmee duizenden Quarterlife-ers (Young Professionals) om ook hun hart te volgen. Ik organiseer eveneens Retreats op Bali & Ibiza, seminaries en persoonlijk begeleiding, en ik ontwikkelde mijn eigen meditatietechniek (VisioenenMeditatie).

Ayahuasca heeft zo’n impact op me gemaakt … Het heeft mijn leven in ieder opzicht veranderd: het heeft mijn kijk veranderd en daarmee is nu alles anders. Nu ben ik zo ver om dit ook door te geven aan anderen. Je bent van harte welkom.

Meer over Visioenen Meditatie

Ga naar meer informatie en video’s over Meditatie en de Visoenen Meditatie van Maria Johanna. Kijk hier..

Meer weten over Ayahuasca

Meer informatie over de helende kracht van Ayahuasca en wat het voor jou kan betekenen. Lees meer..

Overzicht Ayahuasca Ceremonies

Een overzicht van alle Ayahuasca Ceremonies die de komende tijd worden georganiseerd. Meer info..

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands