Mijn naam is Maria Johanna en wil je graag helpen op je persoonlijke en spirituele ontwakingspad. Ik heb verschillende dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen. Dit heeft mij zoveel gebracht! Ik gun het iedereen om volledig vanuit je hart te leven.

Wat zal er gebeuren als jij nog meer de stem van je hart gaat volgen? Als je je niet meer in de weg laat staan door bepaalde beperkende overtuigingen, angsten, niet genoeg voelen of niet laat weerhouden door de mening van anderen? Laat je inspireren door mijn blogs, vlogs en andere content.

Gratis 7-daagse Zelfliefde Challenge! Schrijf je in & Start Direct!

Herken je het dat je soms te druk bent om aan jezelf toe te komen? Dat je jezelf niet op de eerste plaats zet? Ervaar je druk op je werk? Heb je stress in je bedrijf? Vraagt het gezin en/of je omgeving veel aandacht? Wellicht voel je je onrustig en kun je je draai niet helemaal vinden.. Of misschien loopt het niet lekker in de liefde. Alles om je heen in de buitenwereld geeft je een spiegel.

Het is soms confronterend en/of lastig en toch is het waar ‘Alles begint bij jezelf‘. Daarom is Zelfliefde een belangrijke basis in je leven. Wanneer jij met jezelf in liefde bent, zie je ineens alleen maar liefde om je heen en lijkt alles vanzelf te gaan. Dit is mijn persoonlijke ervaring.

Omdat het liefhebben van mezelf zoveel heeft verandert in mijn leven start ik een (gratis) 7-daagse Zelfliefde Challenge om je te helpen dichter bij jezelf te laten komen, meer van jezelf te gaan houden en in je kracht te komen. Zeven dagen lang ontvang je ‘s morgens vroeg een e-mail van mij die met een Zelfliefde opdracht. Je zult merken dat je week er anders uitziet dan normaal.

Meedoen met de 7-daagse Zelfliefde Challenge?

Vul je naam & e-mailadres hieronder in en doe mee aan de 7 daagse zelfliefde challenge!
Heel veel liefs, Maria Johanna

Individuele meditatie of coaching sessie

Er zijn diverse mogelijkheden om Individuele Visioenen Meditatie sessies of Coaching gesprekken te boeken. Deze sessies vinden plaats in Amsterdam. Voordat we een dergelijke sessie of gesprek plannen zal er eerst een intake  plaatsvinden, zodat we samen goed kunnen bepalen wat jou uitdagingen zijn. Dit kan indien gewenst eventueel ook telefonisch.

Individueel Coaching traject op maat

Iedereen loopt wel eens vast, heeft blinde vlekken of kan support gebruiken van een coach in zijn of haar leven om te groeien en meer uit zichzelf te halen.

Ik help je door middel van persoonlijke coaching en meditaties om verder te komen in jouw proces. Stapje voor stapje meer heel worden, helderheid krijgen en groeien naar de beste versie van jezelf.

Ik help je blokkades en angsten kunnen wegnemen, of bepaalde levensvragen of andere zaken kunnen bekijken en antwoorden in jezelf vinden. Door in jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden zul je uiteindelijk meer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren. Je ontwikkelt helderheid en komt in je persoonlijke kracht.

Vanwege de situatie rondom de Corina vinden mijn Coachingssessies Online plaats. We kunnen dit vooraf afstemmen zoals jij dit wilt.

Soul Purpose GroepsCoaching

Ben je op zoek naar wat je werkelijk wilt in je leven? Heb je het gevoel dat je een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld? Wil je echt voldoening ervaren vanuit het gene wat je doet? Ben je op zoek waarom jij hier ben en wat jouw zielsmissie is?

Samen met gelijkgestemden kun je mij bij Online Groepscoachings volgen die gericht zijn op het vinden van je jouw Soul Purpose. Iedere twee weken doen we een live Online groepssessie waarin ik jou help om helderheid te krijgen over wat je Soul Purpose is.

Je kunt ieder moment instappen en ben vrij om ieder gewenst moment te stoppen. Voel je vooral vrij. Iedere sessie ga ik in op een bepaald thema binnen het leven van je Soul Purpose die je helderheid biedt en aanzet om in actie te gaan, inspiratie voor nieuwe ideeën te krijgen, te groeien en jouw Soul Purpose steeds aan te scherpen.

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten?

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Laat dan je naam en e-mail achter in het onderstaande formulier.

Over Maria

Super leuk dat je op mijn website bent. Waarschijnlijk ben je iemand die nieuwsgierig is naar wat het leven inhoudt? Misschien voel je je anders dan anderen omdat je dieper nadenkt over het leven en niet genoegen neemt met wat het ‘normale leven’ je voorschotelt.

Je leidt graag een leven leiden die voldoening geeft, waarin je een bijdrage levert aan een betere wereld en bent waarschijnlijk net als ik een helper.

Ik begeleid je om tot de diepste kern van jezelf te komen en te herinneren wie je bent. Ik help je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt zijn in je leven