Maria-Johanna

De Holografische Werkelijkheid

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Voor de meeste mensen symbolisch een ‘nieuw begin‘.  De december maand is de perfecte maand om tot bezinning te komen. Om na te gaan wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Wat was je hoogtepunt en wat was je dieptepunt? Om vervolgens de maand januari te starten met frisse moed en goede voornemens. Ik ben nieuwsgierig.. Geloof jij wel in goede voornemens? In hoeverre heb je controle over je leven?

Holografische werkelijkheid

We leven in een Holografische werkelijkheid.. Om het simpel uit te leggen.. Zou je kunnen zeggen dat we continu in de spiegel kijken.. En we denken dat wat we in de spiegel zien echt is. Maar waar ben je in werkelijkheid? Niet in de spiegel… De wetenschappelijke studies in Quantum Mechanica wijzen uit dat de werkelijkheid niet is wat het lijkt.

De uitspraak ‘Niets is wat het lijkt’, kunnen we letterlijker nemen dan we nu denken. Zoals men in de Quantum Meganica zegt ‘There is no ‘out there’ out there’. Oftewel.. We leven in een ruimte van lege ruimte. Het is alsof we fulltime een 3D bril op hebben staan waardoor we deze werkelijkheid ervaren.

Het leven is een spel en dat mogen we ook letterlijker nemen dan we nu denken. Vanuit een hoger bewustzijn zijn we in dit spel gestapt.. Je bent zelf, vanuit dat hogere bewustzijn, de schrijver van je eigen script van je leven.

Ieder leeft in zijn of haar persoonlijke Holografische werkelijkheid en kijkt continu naar de projecties die leven in zijn of haar onderbewuste. Al je levenservaringen zijn jouw eigen creatie van je bewustzijn.

Alles is andersom

In dit spel gaat het er om te herinneren wie je werkelijk bent. Daarom zie je in het eerste deel van je leven wie je niet bent. Je moet eerst het donker kennen om het licht te zien. Al je gaven die je werkelijk hebt zijn verborgen en je geheugen is gewist. Je weet niet meer wie je bent, waar je vandaan komt en waar het leven om gaat.

Je gelooft zelfs dat je het geluk gaat vinden in iets dat buiten je ligt. Je kunt verdwalen in de waan van de dag. Waar overigens niets mis mee is.. Alleen daar ga je niet de waarheid vinden. Niet iedereen is daar aan toe. Sommigen hebben nog een aantal incarnaties nodig om tot die zoektocht te komen.

Ondanks dat je geheugen is gewist, ben je nog steeds verbonden met de bron. Spiritualiteit gaat om verbinding. Verbinding met met jezelf, de bron. Dan herinner je weer dat alles 1 is en weet je weer wie je bent. Dit is een zoektocht die ieder voor zich mag doen en ontdekken.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook en YouTube.  Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Veel liefs,

Maria Johanna

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!