Video 1: Hoe vind ik Focus en Voldoening in mijn Werk?

Een veel gestelde vraag is ‘Ik weet niet wat ik wil, hoe ontdek ik dat?’. In deze video ga ik daar een startpunt mee maken. Als jij weet wat je wilt heb je helderheid en voel je je zekerder op je pad. De basis is het hebben van een visie van waar je naartoe gaat. Doelen stellen kan verhelderend en motiverend werken. Zeker op het gebied van werk. Je wilt aan het einde van de dag een voldaan gevoel hebben. Om echt voldoening te hebben moet je naar je gevoel gaan. Wat is je passie? Je passie komt vanuit je hart? Ontdek meer over jouw passie en hoe jij voldoening kunt krijgen in je werk in deze video.

Gehele Videoserie ontvangen?

Wil je de gehele videoserie ontvangen? Deze bestaat uit:

  • Introductievideo: Hoe ontdek ik wat ik wil in mijn carrière?
  • Video 1: Hoe vind ik Focus en Voldoening in mijn Werk?
  • Video 2: Hoe ontwikkel ik de Juiste Mindset?
  • Video 3: Hoe kom ik in mijn Persoonlijke Kracht?

Vul van je naam & e-mailadres hieronder in!

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Spreekt deze videoblog je aan en wil je meer inspiratie van Maria Johanna ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in en blijf op de hoogte van inspiratie, video’s, webinars en Retreats op Bali & Ibiza.!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.