Gratis Ayahuasca Video serie: Wat je over Ayahuasca moet weten!

Wil je meer weten over Ayahuasca?

Wat is Ayahuasca?  Hoe gaat een Ayahuasca Ceremonie? Wat kun je verwachten van een Ceremonie? Waarom de begeleiding van een Sjamaan? Voor wie is het? Wat is de juiste mindset om aan een ceremonie deel te nemen? Wanneer heb je de roeping ontvangen om naar een ceremonie te gaan? Wil je graag deelnemen aan een ceremonie? Vul je naam & email en ontvang informatie en video’s over Ayahuasca.  Liefs, Maria Johanna

Informatie over mijzelf (Maria Johanna)

Mijn naam is Maria Johanna en ik organiseer Ayahuasca Ceremonies. Voor mij heeft Ayahuasca mijn leven compleet verandert. In iedere zin. Door zelf van binnen te veranderen, verandert alles. Ik zal wat informatie geven over mijn ervaring met Ayahuasca.

Meer dan 2.000 mensen hebben deelgenomen aan Ayahuasca ceremonies die ik heb georganiseerd. Ik ken dus het proces voor, tijdens en na de ceremonies vanuit de deelnemers. Zelf ben ik de tel kwijt aan hoeveel ceremonies ik heb deelgenomen. Ik heb Ayahuasca ik verschillende settings gedronken. De religieuze setting van de Santo Daime, Therapeutische settings en verschillende Sjamanistische settings.

Ook heb ik Ayahuasca gewoon in de natuur gedronken in verbinding met moeder aarde. Daarbij heb ik Ayahuasca op verschillende manieren bereid in Nederland, Brazilië en Peru. Ayahuasca heeft zoveel voor mij betekend dat ik me geroepen voel andere mensen hierover te informeren. Dit heeft bijgedragen aan de bekendheid van Ayahuasca in Nederland.

Ayahuasca Ceremonies in Nederland

Ayahuasca-ceremonie-Amsterdam

Ik organiseer Ayahuasca Ceremonies in een zeer mooi Penthouse midden in het centrum van Amsterdam. Zeer goed en makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Meer informatie…

Video testimonials van deelnemens

ayahuasca-ervaringen-nederlands-videos

Bekijk video’s van mensen die hebben deelgenomen aan een Ayahuasca Ceremonie. Je kunt ook meer ervaringen lezen van mensen die bij ons een Ayahuasca Ceremonie hebben gedaan. Kijk hier…

Overzicht van alle Ayahuasca Ceremonies

Wil je een Ayahuasca Ceremonie bijwonen? Wil je veilig en onder leiding van een goed en professioneel team een innerlijke Ayahuasca reis maken ? Kijk dan naar de verschillende Ayahuasca Ceremonies. Overzicht van  eremonies …

Wil je meer weten over Ayahuasca?

Wat is Ayahuasca?  Hoe gaat een Ayahuasca Ceremonie? Wat kun je verwachten van een Ceremonie? Waarom de begeleiding van een Sjamaan? Voor wie is het? Wat is de juiste mindset om aan een ceremonie deel te nemen? Wanneer heb je de roeping ontvangen om naar een ceremonie te gaan? Wil je graag deelnemen aan een ceremonie? Vul je naam & email in en ontvang informatie en video’s over Ayahuasca. Liefs, Maria Johanna

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..