De eerste Ayahuasca Ervaring van Yaëla Voet

Op 5 mei 2016 heeft Yaëla Voet haar eerste Ayahuasca Ceremonie bij ons gedaan. Deze dag had voor haar extra veel betekenis aangezien het zowel Bevrijdingsdag als Hemelvaartsdag (05-05-2016) was. Ook had zij iets met de dubbele cijfers ‘5-5‘. Dit staat in de numerologie voor verandering. En dat is ook wat ze in haar reis mocht meemaken. Inmiddels heeft ze meerdere ceremonies bij ons gedaan.. Waardoor ik haar proces persoonlijk volg. Prachtig! Zie hieronder de video van haar eerste ervaring en lees onder de video haar persoonlijke verhaal nadat ze meer Ayahuasca ceremonies heeft gedaan:

Ayahuasca yes please!

Waar zal ik beginnen?’, is de eerste vraag die bij me opkomt tijdens het schrijven van deze blog. Het lijkt wel alsof mijn hele leven een voorbereiding is geweest op dit moment en mijn leven nu officieel van start is gegaan. Of tenminste in een razendsnel tempo is ontwikkeld en losgebarsten.

In den Beginne…

Als jong (hoog)gevoelig meisje zag en voelde ik meer dan mijn omgeving. Voor mij normaal, maar na een aantal jaar op deze aarde was het wel duidelijk dat niet iedereen dit had. Was ik gek?’ Geen idee maar ik had wel vaak het gevoel dat ik niet helemaal begrepen werd.

Toch was ik er zeker van dat er meer was dan onze (5) zintuigen deden geloven. Dit omdat ik het simpelweg zelf ervoer! Na een aantal intense gebeurtenissen in mijn leven voelde ik een enorme drang om meer in contact te komen met mezelf en betekenis te geven aan dit leven.

Hier startte mijn innerlijke reis die vaak gepaard ging met een gevoel van eenzaamheid en onbegrip. Het zorgde er ook voor dat ik nog meer ‘open’ ging staan voor de prikkels om mij heen, waardoor ik zo nu en dan het gevoel had overspoeld te raken. In 2012/2013 kreeg ik opeens last van hele vage fysieke klachten. Een uitgeput gevoel bij het wakker worden en een overgevoeligheid voor veel dingen. Voedsel, natuur, geluid, licht etc…

Zoeken, zoeken, zoeken..

Ik moest en zou erachter komen waardoor ik deze klachten had en vooral hoe ik er weer van af kon komen. Bij zo ongeveer elke arts/orthomoleculair therapeut/acupuncturist/masseur geweest en allemaal hadden ze ergens wel een puntje. Maar nog steeds die irritante klachten, waar ik overigens een heel fel oordeel over had. Elke dag mediteren, ademhalingsoefeningen en yoga maar niks leek het totaal te genezen. Verlichten ja, maar weg was het niet.

Ayahuasca bleef roepen

En toen kwam het wondermiddel Ayahuasca om de hoek kijken. Ergens ooit een artikel gelezen of documentaire gezien en steeds vaker kwam ik dingen tegen met Ayahuasca in de hoofdrol. Een nare ervaring vanuit het verleden met een middel waar ik van ging hallucineren hield me steeds tegen, maar aan het begin van 2016 kon ik het gevoel van ‘geroepen worden’ niet meer stoppen en was het tijd voor mij om deze stap te nemen.

Voorbereiden op de reis van mijn Leven

De week voor mijn eerste reis begon ik met het vasten/detoxen en kreeg ik steeds meer kriebels en zenuwen. Ik vond het zoooo spannend maar voelde aan alles dat ik dit moest doen. De dag voordat ik ging zag ik opeens een artikel voorbij komen waarin het ‘Angel Number’ 555 werd uitgelegd. Ik schrok me kapot want al jaren (volgens mij begon dit in 2012/2013) zag ik constant 5.55 op de klok, vliegtickets, vertrektijden etc. Nooit gesnapt wat dit betekende, tot er in het artikel beschreven stond:

‘’555 means you’re going through a major life change. It can also signal that this big change is coming up ahead, so buckle up and prepare for it now. 555 can also be a validation that the change you’re contemplating is the best direction for you to take’’.

Nou goed.. duidelijker kon het niet tot ik ook nog eens tot het besef kwam dat ik ervoor gekozen had om mijn eerste Ayahuasca ceremonie te doen op bevrijdingsdag en hemelvaartsdag (JA 05-05 DUS) die dit jaar op dezelfde dag vielen. Dat vond ik namelijk mooi symbolisch 🙂 Met tranen in mijn ogen begreep ik dat het Universum mij echt iets duidelijk wilde maken en dat ik me nu mocht overgeven.

De Ayahuasca Ceremonie Zelf

Na een zenuwslopende treinreis van 1,5 uur kwam ik aan in bij  de ceremonie van Maria Johanna. Nerveus voor de groep mensen die ik zou ontmoeten en de ervaring die ik op zou doen belde ik aan en werd ik verwelkomd door de allerliefste begeleiders die je je maar kan wensen. Ik werd rondgeleid door het knusse huis en ging in de woonkamer zitten. Na kort wat contact gelegd te hebben met een aantal reisgenoten werd ons gevraagd om in een  kring te zitten, zodat we uitleg konden krijgen over de ceremonie die zou volgen. Maria Johanna en de ceremonie-leider legde heel duidelijk uit wat we wel of niet konden verwachten. Mijn zenuwen werden minder en ik begon er oprecht zin in te krijgen.

Duidelijkheid over mijn levensmissie graag

In de ceremonie ruimte konden we een plekje uitzoeken en kregen we de ruimte om onze intentie uit te spreken voordat we de thee zouden nemen.

Iedereen was zo mooi en open waardoor ik werd uitgenodigd om me kwetsbaar op te stellen. Mijn intentie was: ‘Ik wil graag inzichten in mijn klachten en hoe hier van te genezen en meer duidelijkheid over mijn levensmissie.’ Hierna namen we de thee (zo vies vond ik het niet), werd de muziek aangezet en was het wachten op…. wat dan ook?!

Lets’s go let’s go let’s go, dit is de verandering van je leven!

De tijd was ik al heel snel kwijt maar na ongeveer 5 á 10 minuten begon ik iets te voelen. Hartkloppingen, tintelingen en bepaalde liefdevolle gedachten die overheersden maakten mij klaar voor DÉ REIS van mijn leven! Verbaasd over het feit hoe makkelijk ik kon loslaten kreeg ik opeens via gedachten dit zinnetje binnen: ‘’Lets’s go let’s go let’s go, dit is de verandering van je leven’’ en BAMMM als een soort van space mountain werd ik afgeschoten zo het universum in.

Kleuren, Mandala’s, Caleidoscoop beelden, dansende poppetjes, Ganesha en nog veel meer

Wat er hierna allemaal gebeurde is zooooveel en moeilijk in woorden uit te drukken, maar zo kort mogelijk samengevat heb ik het volgende mogen ontvangen; kleuren, mandala’s, caleidoscoop beelden, dansende poppetjes, Ganesha en nog veel meer. Ik werd gebombardeerd met visuele beelden en kon alleen maar in mijn hoofd herhalen: ‘’oh mijn god ik ben zoooo dankbaar’’.

Een gevoel van euforie en liefde overvielen mij en langzaam verliet ik mijn lichaam. Ik was midden in de kosmos en hele speelse wezentjes namen mij op reis door mijn leven. Gebeurtenissen uit mijn verleden, emoties die ik vaak ervaar, mijn relatie met mijn vriend/ouders/zusjes/broertje/vrienden, alles kwam langs. Tranen van geluk en oud verdriet stroomden over mijn wangen en oren?! en opeens kon ik zo diep ademen dat dit bijna verslavend lekker aanvoelde.

Ik bleef maar zeggen: ‘’Is dit echt waar we naartoe gaan, oh mijn god ik kan het niet geloven’’

Ik werd door de wezentjes op een voetstuk gezet en ze lieten mij zien hoe goed ik bezig ben en dat alles ok is. Dat ik een enorm lichtwezen ben en een spiegel voor velen. Hoe goddelijk wij zijn (ziel en mens). Ik heb met mijn overleden (over)grootouders gesproken en was op de plek waar wij naartoe gaan als we ons fysieke lichaam verlaten, in ieder geval in mijn beleving.

Ik bleef maar zeggen: ‘’Is dit echt waar we naartoe gaan, oh mijn god ik kan het niet geloven’’. Maar het belangrijkste inzicht, waardoor ik het meest flabbergasted was, was dat dit leven een spel is.

We moeten herinneren wie we werkelijk zijn.. Dat is het spel..

Wij hebben het gecreëerd om te ervaren, te leren, te voelen, liefde te delen en ontvangen, ons te uiten en ga zo maar door. Wij zijn alleen verslaafd geworden aan het materiële en zijn onze speelsheid verloren. We zijn vergeten wie we in werkelijkheid zijn. We moeten het ons weer herinneren. Dat is het spel. Hoe? Een balans creëren tussen een hoger en lager bewustzijn. Aarde en Universum.

Ik kreeg steeds te horen: ‘’Met een schop onder je kont de natuur in.’’ Als ik eraan terugdenk moet ik lachen. Moeder Ayahuasca was namelijk heel erg grappig. Ze zei: ‘’Ja ook ik heb een gevoel voor humor hoor, snap je snap je..’’

Zoveel humor!

Ik heb tijdens mijn reis vooral zo hard gelachen. Hardop!!! Af en toe werd ik me opeens weer bewust van mijn omgeving en dacht ik WOOPS ik ben dus keihard aan het lachen. Maar goed iedereen maakte redelijk veel (verschillende ;-p ) geluiden dat dit niet veel uitmaakte. Boodschappen over hoe energie werkt en de hiervoor genoemde balans tussen een hoger en lager bewustzijn gaven mij inzicht in mijn klachten. Ook heb ik veel inzicht gekregen in mijn missie, namelijk met mijn eigen onderneming You’re (www.you-re.nl) ‘Op maat gemaakte innerlijke reizen’ aanbieden met als doel contact maken met onszelf en al onze lagen! Ook heb ik duidelijk gezien dat ik de Ayahuasca moet verspreiden, dus bij deze!!! 😉

De Ayahuasca Ceremonie Zelf

Ik heb nog veel meer gezien, gevoeld en ervaren maar dit is gewoon te veel om op te noemen. Na ongeveer 7 uur merkte ik dat ik steeds vaker de behoefte had om mijn ogen te openen en dat ik klaar was met deze ruimte. De rest van de avond en volgende ochtend nog nagepraat en ervaringen gedeeld met mijn reisgenoten, wat ik heel erg fijn vond.

Ayahuasca heeft echt iets veranderd!

De volgende dagen/weken waren bijzonder. Er was echt iets veranderd! Ik stond nog meer open en het leek alsof ik alles gewoon helderder zag. Al snel ging het weer kriebelen en werd ik duidelijk wéér geroepen. Een aantal weken geleden ben ik voor mijn tweede en derde reis geweest en OH LORD ik ben nog steeds aan het bijkomen.

ARE U READY FOR A MIRACLE?

Mijn tweede reis was nog dieper en liefdevoller en bracht me in 1x terug midden in de kosmos. Het ging vooral over energie, vibratie, het proces waar de wereld en wij middenin zitten en over symboliek. Mijn derde reis was echt van een andere planeet en hierin heb ik de dood mogen ervaren met als gevolg een wedergeboorte! WAUW!!!! Blinde paniek en ultieme liefde heb ik gevoeld. LIFE CHANGING voelt hier als een understatement. Binnenkort hoop ik deze ervaringen ook in woorden uit te kunnen drukken. ARE U READY FOR A MIRACLE?

Liefs,

Yaëla Voet
www.You-re.nl

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Andere ervaringen

Carla Verkooijen heeft een aantal ayahuasca ceremonies gedaan bij ons en is een directe transformatie ondergaan. Al vanaf het moment dat zij binnenkwam, stapte ik op haar af om te zeggen dat ik haar zo’n mooie vrouw vond. Het was alsof we direct vriendinnen waren. In een korte tijd is het zo ontstaan dat zij is begonnen met begeleiden bij ons. Maak hieronder kennis met Carla Verkooijen. 🙂

Mijn eigen Ervaring

Hieronder vind je een (oude) video van mij waarin ik mijn Ayahuasca ervaring met je deel. Zoals je kunt zien heeft het werkelijk mijn leven verandert en organiseer ik inmiddels zelf Ayahuasca ceremonies met heel veel voldoening. 🙂

Wil je zelf een keer deelnemen?

Ben je na het lezen van deze blog en het zien van mijn video nieuwsgierig geworden? Voelt het alsof het iets voor jou is om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie? De investering ligt tussen de 225  (1 daagse) en 424 (2 daagse) euro. We doen ook duo-ceremonies en 1 op 1 ceremonies. Je bent van harte welkom. Ga voor meer informatie over onze Ayahuasca Ceremonies kijken op:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

 

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.