Een nieuwe blik

In je hart vallen

Ontwaken zou ik beschrijven als ‘in je hart vallen’. Je wordt wakker uit de droom wat zorgt voor een nieuwe blik. Je kunt het leven zien als een computerspel zien waarbij we allemaal bestaan uit coderingen. Alleen kloppen onze coderingen niet meer en zijn we toe aan een herprogrammering. We hebben nieuwe codering nodig om naar het volgende level te gaan.

Nieuwe codering

tijdens het ontwakingsproces ontvangt je nieuwe codering. Wanneer je jezelf hiervoor open stelt en je bewust hiermee bezig bent, zul je opmerken dat je door de nieuwe codering anders naar de wereld kijkt. Het ego valt steeds meer weg, je oordeelt niet of in ieder geval minder. Je hebt steeds meer respect en acceptatie voor alles wat is.

Nieuwe blik

Het ontwaken zorgt voor een nieuwe blik. Ontwaken is een ontwikkelingsproces dat niet gaan om aanleren, maar gaat om het afleren. Hierdoor kun je herinneren wie je bent. Dan ontdek je vooral liefde. Je versterkt de connectie met je hogere zelf waardoor je intuïtie steeds sterker wordt. Je bent steeds meer in verbinding met je hart.

Je ziet misschien iets dat lelijk is als je met je 2 ogen kijkt, maar het gaat erom dat je kijkt met je hart. Wanneer je met je hart kijkt zie je schoonheid is de grootste chaos.

EmilysQuotes.Com-beauty-divine-nature-experience-life-appreciate-positive-inspirational-Dr.-Wayne-W.-Dyer (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *