Maria-Johanna-bewandel-je-zielenpad

De 2 basiselementen voor het lopen van je zielenpad

Volg jij je meer je hoofd of  je hart? Heb je meer vertrouwen op de goede raad vanuit je gedachte? Of heb je meer vertrouwen in je gevoel en intuïtie? Hoe is deze verhouding bij jou op dit moment?

Zelf ervaar ik dat hoe meer ik mijn hart volg, des te meer wonderen verschijnen en des te meer vrijheid ik ervaar in mijn leven. De maatschappij heeft ons met name geleerd weloverwogen keuzes te maken en goed na te denken. Hierdoor is het best een uitdaging om je gevoel te volgen.

Bewandel jij op dit moment je zielenpad?

Ga jij voor je hoogste potentie? Hoe meer je onderzoek doet in je ziel, des te meer je ziet dat we ‘niet weten’. Juist in het ‘niet-weten’ ontdek je de levenslust. Daarom is het zo leuk om het spirituele pad te bewandelen. Ook al de ‘Tao‘ of ‘De Weg‘ genoemd.

Alleen de eerste stap

Je zielenpad bewandelen is als autorijden in het donker of in een dikke mist zonder straatverlichting. Het enige wat je verlicht ziet is het stukje dat verlicht wordt door je koplampen. Je ziet de weg niet en toch weet je dat er een weg is.

Je weet niet precies waar je naartoe gaat, toch voelt het voelt. Het voelt alsof jij aan het stuur zit, maar wie stuurt er nu? Toch voel je intuïtief dat je op de juiste weg bent. Je gevoel is je kompas op jouw zielenpad.

Volg de tekens

Jij bent het licht in het donker dat steeds de eerste stap ziet, maar niet de gehele weg. Je hogere bewustzijn communiceert door middel van tekens en toevalligheden. Iedere keer dat je de tekens volgt voel je dat je meer uit je comfortzone gaat en vergroot je je comfortzone. Je hoeft niet precies te weten wat je wilt, volg de verkeersborden/de tekens!

Sometimes-On-The-Way-To-The-Dream-You-Get-Lost-And-Find-A

Meer Levenslust

In het ‘niet-weten‘ en ‘volgen van je intuitie’ zit de levenslust!  Steeds komen er dingen op je pad die mooier zijn dan je zou kunnen bedenken. Bij nadenken, bedenk je alleen maar wat je al kent.. Vraag het Universum/God wat je wilt en laat de ‘hoe’ los. De ‘hoe’ kun je overlaten aan Het Universum/God/jouw helpers. Het leven is een proces waarin alles vanzelf gaat.

De 2 basiselementen voor het lopen van je zielenpad: 

1. Vertrouwen

Connect met je gevoel waardoor je dichterbij jezelf komt. Hoe dichterbij je bij jezelf staat des te groter je vertrouwen in jezelf is. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is een belangrijke basis voor het volgen van je zielenpad en het leven van je grootste potentie. Je kunt dit zien als de training van het leven.

2. Geduld

Hoe meer vertrouwen je hebt in het leven, des te meer geduld je hebt. Je weet dat alles gebeurt voor je grootste goed en HET grootste goed. We zijn immers allen verbonden. Wees daarom alert op de tekens en rust in jouw overgave aan het leven. Geduld is een belangrijke basis om meer rust in je leven te ervaren.

Leef in overgave

Volg je gevoel in intuïtie zodat je meer van het leven kunt ontdekken en ervaren. Daar ligt de levenslust en ga je meer genieten. Wees scherp zodat je de tekens ziet en blijf deze volgen.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook en YouTube.  Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Veel liefs,

Maria Johanna

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *