Online-Coaching

Heb je behoefte aan Persoonlijke of Groepscoaching om het beste uit jezelf te halen?

Wil je meer persoonlijke aandacht en dieper ingaan op specifieke zaken en vragen die je bezighouden, dan is het mogelijk om bij mij persoonlijke of groepscoaching te doen. Tijdens zo’n sessie kan ik je meer persoonlijke aandacht geven en je coachen en bijstaan in je proces.

Het is mogelijk om een 1-op-1 sessie of groepssessie te boeken die momenteel online worden gegeven. Daarbij bied ik Visioenen Meditaties aan tijdens de groepssessies of een sessie op maat. Mijn ervaring is dat persoonlijke begeleiding en aandacht je snel verder kan helpen op je pad.

Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke uitdagingen.. en ik kan je hierbij helpen

We lopen allemaal wel eens tegen bepaalde uitdagingen aan in het leven. Het kan zijn dat je trauma’s hebt opgelopen in het verleden, dat je te maken hebt met negatieve gevoelens en gedachten of overtuigingen die je niet dienen. Slechts één beperkende overtuiging kan je ervan weerhouden om voluit te leven.

Deze Corona tijd is voor velen en moment van grote reflectie. Alles komt nu naar de oppervlakte wat je wellicht jaren hebt weggedrukt. Soms heb je hulp nodig van buitenaf om goed in de spiegel te kijken, je bewust te worden en van binnen uit te veranderen.  Wanneer je van binnen uit verandert, verandert je uiterlijke wereld.

Wat kan Coaching je bieden?

Individuele of groepscoaching helpt je aan inzicht, heling en persoonlijke groei. Wij als mens zijn nooit uitgegroeid. Er is altijd wel een nieuw level om naartoe te groeien. Het is net zoals in de natuur; ‘Als iets niet groeit, gaat het dood.‘ Wij mensen zijn onderdeel van de natuur en ook bij ons is het zo dat als we persoonlijk niet groeien er iets sterft in onze energie. Soms ben je niet zelf in staat om te zien wat het is wat je weerhoudt om door te groeien naar het volgende niveau. Je laat je weerhouden door beperkende overtuigingen, angst om te falen, bang voor de mening van anderen of blokkades die zijn ontstaan vanuit trauma. Door middel van coaching word je je bewust van je onderbewuste. Hierdoor kun je veranderen, jezelf helen, bevrijden en persoonlijk groeien en de beste versie van jezelf te leven.

Maria-Johanna-meditatie-Ayahuasca-Ontdek-je-zielsmissie-24

Over Maria Johanna

Ik ben Maria Johanna en help je op je persoonlijke en spirituele ontwakingspad. Ik heb verschillende dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen. Ik schreef onder andere het boek ‘Quarterlife Challenge’ en hielp daarmee duizenden Quarterlife-ers (Young Professionals) om ook hun hart te volgen. Ik organiseer eveneens Retreats op Bali & Ibiza, seminaries en persoonlijk begeleiding, en ik ontwikkelde mijn eigen meditatietechniek (VisioenenMeditatie).

De afgelopen jaren heb ik mij met name bezig gehouden met Plant medicijnen (Ayahuasca). Dit is een eeuwenoud plant medicijn uit de jungle die je helpt je bewustzijn te openen en je meeneemt op een zielsreis ter heling en inzicht. Dit heeft mijn leven compleet veranderd!

Met name heeft het mij verbonden met mijn intuïtie. Vanaf dat moment ben ik mijn innerlijke stem gaan volgen. Soms was dit eng, moeilijk of totaal niet logisch. Toch ben ik op blind vertrouwen mijn innerlijke gidsing gaan opvolgen. Dit heeft mij zoveel meer gebracht dan ik mij ooit kon voorstellen. Het heeft mij enorm sterk gemaakt en vol vertrouwen in het leven. Dit wens ik iedereen. Daarom help ik je om weer jouw innerlijke stem te horen en durven opvolgen.

Individuele Coaching

Tijdens de Online Individuele Coachingsessies van Maria Johanna kun je dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Maria Johanna neemt je mee aan de hand om jouw persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Het voordeel hiervan is dat je veel gerichter geholpen wordt bij wat er bij jou op dat moment speelt.

Je hoeft niet altijd van te voren te weten waar je precies aan wilt werken. Dit ontstaat vanzelf in het moment. Maria Johanna werkt ook met persoonlijke visioenen meditaties. Dit is een techniek om in je onderbewuste te kijken. Maria Johanna helpt je om inzicht te krijgen wat er speelt in je onderbewuste en bij het ontdekken van waar je naartoe wilt. Zij kan jouw onderbewuste wereld vertalen naar je bewuste wereld en jou helpen groeien.

Online Groepscoaching

De groepscoaching van Maria Johanna is gericht op het vinden en leven van je zielsmissie. Maria Johanna heeft verschillende Soul Purpose Retreats gehouden op Bali en Ibiza waarbij zij haar eigen Soul Purpose Model hanteert.

Dit is een 7-stappenplan die je helpt jouw zielsmissie te ontdekken en om in actie te komen. Iedereen draagt een diepere missie in zichzelf. Dit gaat voorbij het denken en komt vanuit je gevoel. Iedere twee weken geeft Maria Johanna een Online Sessie waarin ze je meeneemt op reis om jouw Zielsmissie te ontdekken en leven. Iedere sessie heeft en eigen, unieke thema die afgestemd is op het vinden van je zielsmissie. Je kunt ieder moment instappen en vrijblijvend opzeggen op jouw gewenste moment.

Wat levert Coaching je op?

  • Inzichten in Blinde Vlekken
  • Heling van je Verleden
  • Steun & Support
  • Stok achter de deur tot actie
  • Motivatie
  • Hulp bij ontdekken wat je wilt
  • In je persoonlijke kracht komen
  • Implementatie van je lessen
  • Ontdekken van je Zielsverlangens
  • Persoonlijke Groei

Hoe gaat het in zijn werking?

Je kiest de coaching die jou jou past en bestelt deze online. Nadat je een persoonlijke Coaching of Groepscoaching hebt geboekt ontvang je automatisch een bevestiging van jouw aankoop per e-mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op per e-mail om jouw persoonlijke sessies in te plannen. Indien je voor kiest voor de Online Begeleiding, kun je zo snel mogelijk aansluiten bij de eerst volgende sessie.

Prijzen Persoonlijke & Groeps Coaching

Er zijn ook mogelijkheden om 1 losse Individuele coaching te boeken of een persoonlijk coachingstraject op maat. Ook kun je ervoor kiezen om de online groepssessies te volgen. Deze vinden iedere 2 weken plaats. Je kunt op ieder gewenst moment instappen of besluiten hiermee te stoppen.

1 Losse Coaching of Meditatie

Prijs: € 225,-

Online Groepscoaching

Prijs maandelijks: € 125,50

Individueel Coaching traject op maat

Prijs: € 875,-