3 daagse Ayahuasca Retreats (inclusief 3 overnachtingen & 3 ceremonies)

Ayahuasca Ceremonies met Sjamaan op Tenerife (Spanje)

Op 24 t/m 27 september 2020 organiseer ik een 3,5-daagse Ayahuasca Retreats onder begeleiding met een Sjamaan, genaamd Linas op Tenerife (Spanje). Tijdens deze Retreats is het optioneel om ook Kambo te doen. De ceremonies vinden plaats op een bijzonder kasteel vlakbij de zee op het Spaanse eiland Tenerife. De prijs voor dit unieke retreat is € 1350,-. Op deze pagina vind je meer informatie over dit Retreat en kun je je inschrijven.

Transformational Retreat op Tenerife (Spanje)

Voel je welkom voor dit 3,5 daagse Retreat met de heilige thee in een prachtig kasteel op het eiland Tenerife. Het is een geweldige kans om heilige planten te ontmoeten die ons lichaam helpen reinigen, helpen genezen en onze spirituele groei ondersteunen.

Tijdens dit Retreat hoef je even niets. Het is bedoeld om je terug te trekken, te genieten en natuurlijk je innerlijke werk te laten plaatsvinden. Bij innerlijke verandering, hoort ook uiterlijke verandering. Dit merk je na het Retreat. We zien vaak dat je naderhand geleid wordt naar het pad/leven dat bij jou past.

De focus lift op  sterke de genezende krachten van heilige plant medicijnen en muziek in een betekenisvolle mix van tradities.

Je verblijf je in een bijzonder kasteel vlakdicht bij de oceaan. Dit is een geweldige gelegenheid om uit je dagelijkse routine te komen, contact te maken met je lichaam, geest en ziel.

Het geluid van de golven, zonneschijn, bloeiende bloemen en rust is een perfecte start voor de reis naar binnen.

Over de Sjamaan: Linas

De ceremonies  worden geleid door Linas uit Litouwen. Linas werkt ruim 16 jaar met heilige planten zoals Ayahuasca en ook met Kambo dat afkomstig is van een kikker. Hij is opgeleid in het werken met deze medicijnen in Peru, Ecuador, Colombia en Brazilië in de Amazone-jungle.

Tijdens de ceremonie begeleid Linas je met Icaros, mantra’s en muziek in zijn moedertaal Litouws, een van de oudste gesproken talen ter wereld, maar ook Ayahuasca ‘Icaro’s’ in het Portugees, Spaans en de Icaro’s vanuit de Shipibo traditie (Peru). Met veel liefde en prachtige medicijnmuziek wordt er een veilige ruimte gecreëerd voor jouw innerlijke reis naar het licht.

Kambo & Ayahuasca Ervaring

Hieronder zie je een ervaringsvideo van Dewi. Zij is ooit gestart als deelneemster tijdens mijn (Maria Johanna) ceremonies en op natuurlijk wijze gegroeid naar het assisteren tijdens ceremonies. Bekijk hieronder haar video met haar ervaring als deelneemster aan een Ayahuasca en Kambo Retreat:

Linas-Maria Johanna

Ayahuasca Ervarings video Maria Johanna

Voor mij was mijn eerste Ayahuasca Ervaring Life Changing. De eenheidservaring, herinneren wie ik ben, hoe de werkelijkheid in elkaar zit. De Matrix, de zaken waar we ons zorgen over maken, wat eigenlijk helemaal niet nodig is, het concept van ‘vorige levens.’ Het belangrijkste was om te ervaren wie ik ben!

Ayahuasca Ervarings video van Yaëla

Yaëla was altijd al spiritueel. De Ayahuasca ervaring heeft haar vooral bevestiging gegeven dat alles wat zij altijd al voelt echt klopt. Ze mag vertrouwen op zichzelf en hoeft niet bang te zijn voor de dood of uberhaubt ‘bang zijn’. Het leven draagt je. Een bijzondere ervaring. Geniet van de video van Yaëla.

Ayahuasca Ervarings video Carla

Carla heeft Ayahuasca gedaan om het verdriet van haar scheiding te helen. Ayahuasca heeft de pijn vanuit de essentie genezen. Ze zag dat een versteend hard kan breken, een verzand hart, kan verzanden en hoe haar hart geheeld werd, verzacht en flexibel. Een prachtig verhaal van Carla haar Ayahuasca Ceremonie.

Ayahuasca Ervarings video Suzanna

Suzanna heeft Ayahuasca gedaan om trauma’s uit haar jeugd te helen. Dit gaat over heftige zaken als seksueel misbruik en mishandeling. Dit laat sporen en littekens achter. Des te groter is de bevrijding en opluchting om hieraan te werken met Ayahuasca en heling te ervaren. Een persoonlijk en intiem verhaal van Suzanna.

Een Ceremonie onder begeleiding van een Sjamaan

Een Sjamaan is een spirituele gids en genezer tijdens de Ayahuasca Ceremonies. Na mijn reizen in Peru, Brazilië, mijn Dieta en op Ibiza onder begeleiding van Sjamanen ben ik groot voorstander van het reizen onder begeleiding van een Sjamaan. Vandaar dat ik nu samenwerk met Sjamanen. Een Sjamaan zorgt voor een veilige ruimte om genezing te laten plaatsvinden.

Sjamanen maken gebruik van helende liederen die Icaros worden genoemd. Je kunt de Icaro’s zien als de taal van de planten. Deze liederen connecten met de spirit van de plant waardoor de genezing plaatsvindt. Sjamanen doen dus helingswerk voor de deelnemers. Zij zijn een kanaal waar de plant doorheen werkt.

Het effect van een 3-daagse Ceremonie

De Ayahuasca Retreat bevat 3 ceremonies die in 3 dagen worden gegeven. Dit heeft als reden dat de sjamaan ervoor zorgt dat er een opbouw in de ceremonies zit.

De eerste dag is met name schoonmaken. De tweede en derde dag kun je dieper gaan en meer tot de essentie van jouw reis. Soms zitten bepaalde kanalen erg verstopt en heb je in je eerste ceremonie geen doorslaggevende ervaring.

Het is zonde om naar huis te gaan met zo’n ervaring aangezien Ayahuasca zoveel kan brengen. We zien dat de genezing en impact vele malen hoger ligt bij een meerdaagse ceremonie dan bij een 1 daagse ceremonie.

Het effect van Kambo & Ayahuasca

In de onderstaande video vertel ik over de voordelen van een Retreat waar zowel Kambo als Ayahuasca worden gecombineerd. Kambo helpt je om een diepe, intense schoonmaak te doen. Dit helpt niet alleen bij heling, ook opent het kanalen zodat je dieper naar binnen kunt gaan tijdens je Ayahuasca reis. In de video spreek ik over 2 andere dames waar ik mee heb samengewerkt, maar het principe is hetzelfde 😉 De kern gaat over de combinatie van Kambo & Ayahuasca. Tijdens het Retreat van Linas werkt Linas zowel met Ayahuasca als met Kambo.

Programma

 • Dag 1: 1e ceremonie
 • 17:00 – Aankomst
 • 19:00 – Voorbereiding op de Ceremonie
 • 20:00 – Welkom & Introductie
 • 21:00 – Start van de 1e Ceremonie
 • 4:00 Afsluiten Ceremonie
 • 04:30 – Bedtijd
 • Dag 2: 2e ceremonie
 • 10:00 – 12:00 – Ontbijt
 • 12:00 Ervaringen Delen & Implementatie
 • 14:00 – 15:00 – Lunch
 • 20:00 – Start van de 2e Ceremonie
 • 3:30 Afsluiten Ceremonie
 • 04:00 – Bedtijd
 • Dag 3: 3e ceremonie
 • 10:00 – 12:00 – Ontbijt
 • 12:00 Ervaringen Delen & Implementatie
 • 14:00 – 15:00 – Lunch
 • 20:00 – Start van de 3e Ceremonie
 • 03:30 Celebration
 • 04:00 – Bedtijd
 • Dag 4: Naar Huis
 • 10:00 – 11:00 – Ontbijt
 • 11:00 Ervaringen Delen & Implementatie
 • 12:00 Afscheid & Naar Huis
 • 21:00 – Start van de 1e Ceremonie
 • 4:00 Afsluiten Ceremonie
 • 04:30 – Bedtijd

Data en prijzen

3 daags Ayahuasca Retreat met Sjamaan Linas op Tenerife.

Donderdag 24, Vrijdag 25, Zaterdag 26, zondag 27 september 2020

Aanvang donderdag is om 17.00 uur – vertrek op zondag 27 september rond 11.00 uur

Locatie

* Kambo is optioneel voor € 95, -.

Dit is inclusief: verblijf van 3 nachten, 3 ceremonies, veganistisch eten van hoge kwaliteit, beddengoed.

Eigen kosten: vlucht, reisverzekering

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze bijzondere Ceremonie, dan ben je van harte welkom. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vragen we je om eerst een vragenlijst in te vullen via de onderstaande knop.

Foto’s van de Afgelopen Retreats

Wat kun je verwachten van een Ayahuasca Ceremonie?

Wil je op de Hoogte blijven?

Staat je datum er niet tussen? Wil je meer weten over Ayahuasca? Voel je je nu nog niet klaar om je in te schrijven, maar wil je wel op de hoogte blijven? Vul je naam & e-mailadres hieronder in!

Wat is Kambo?

Kambo is een medicijn dat afkomstig is uit de klier van een kikker en je fysieke en emotionele lichaam reinigt. Het medicijn wordt veel gebruikt door inheemse volken in het Amazonegebied. Het reinigt niet alleen het lichaam van giftige stoffen, slechte bacteriën en virussen, maar het helpt ook enorm bij het loslaten van oude emotionele bagage.

Interessant om te weten over Kambo

De kikker die het Kambo medicijn bij zich draagt heeft geen vijanden in de jungle. Het gevaar wat hij kan lopen is dat hij wordt opgegeten door een slang. Op het moment dat de slang deze kikker vangt verspreid de kikker het Kambo gif. Dit is zo intens voor de slang om te ontvangen dat hij als het ware verdoofd wordt. Hierdoor ontspant de mond van de slang en kan de kikker ontsnappen.

De kikker leeft dus vrij van angst en vertegenwoordigd een mega krachtige spirit. Hiermee wil ik aangeven hoe sterk het bewustzijn en de spirit zijn van het Kambo medicijn. Dit bewijst dat Kambo sterk is in het genezen van Angsten en het geven van Kracht. Vandaar dan de stammen Kambo veelal gebruiken wanneer zij op jacht gaan.

Boost voor je Immuunsysteem

Voor mensen is het gif van de kikker genaamd Kambo als een natuurlijke vaccinatie dat een diepe reinig geeft. Het helpt je bij het loslaten van emotionele en psychische blokkades. Aangezien alles met elkaar is geneest het hierdoor vaak op een wonderlijke wijze ook fysieke klachten en ziekten. Denk aan klachten als; migraine, chronische ziekten, vruchtbaarheidsproblemen, stressverschijnselen, depressie en meer. In mijn volgende blog deel ik hier meer over.

Wat is Kambo?

Hoe gaat een Kambo Ceremonie?

Wat kan Kambo voor je doen?

Waarom Kambo doen voor je Ayahuasca Ceremonie?

Data en prijzen

3 daags Ayahuasca Retreat met Sjamaan Linas op Tenerife.

Donderdag 17, Vrijdag 18, Zaterdag 19, zondag 20 september 2020

Aanvang donderdag is om 17.00 uur – vertrek op zondag 20 september rond 11.00 uur

Locatie

* Kambo is optioneel voor € 95, -.

Dit is inclusief: verblijf van 3 nachten, 3 ceremonies, veganistisch eten van hoge kwaliteit, beddengoed.

Eigen kosten: vlucht, reisverzekering

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze bijzondere Ceremonie, dan ben je van harte welkom. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vragen we je om eerst een vragenlijst in te vullen via de onderstaande knop.

Ervaringen van deelnemers

Bekijk video’s en lees reviews van deelnemers aan Ayahuasca Ceremonies bij Maria Johanna. Kijk hier..

ayahuasca-ervaringen-nederlands-videos

Meer weten over Ayahuasca ?

Meer informatie over de helende kracht van Ayahuasca en wat het voor jou kan betekenen. Lees meer..

Overzicht Ayahuasca Ceremonies

Een overzicht van alle Ayahuasca Ceremonies die de komende tijd worden georganiseerd. Meer info..

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Nog vragen?

Heb je vragen over de ceremonie? Over de voeding, het medicijngebruik of het verblijf? Twijfel je nog of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met me op. Wij beantwoorden je vragen graag!

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..