Breaking News! Je kunt nog winnen

Je hebt het leven niet in de hand. Dat is de afgelopen periode goed te zien als je me volgt. 464 mensen hebben zich ingeschreven om kans te maken op een gratis plekje voor het NieuwjaarsRetreat op Ibiza. Afgelopen week is dan eindelijk de winnaar bekend gemaakt.

Maar… Helaas kan de winnaar wegens omstandigheden niet aanwezig zijn bij het NieuwjaarsRetreat. Hij heeft de prijs teruggegeven aan mij en ik mag er iemand anders gelukkig meemaken. Dus jij kunt nog steeds winnen! Alleen worden de spelregels een beetje bijgesteld.

Ik ga het gratis plekje namelijk verloten onder de mensen die zich inschrijven voor het NieuwjaarsRetreat. Dit doe ik vanaf het moment dat ik 15 inschrijvingen heb. Er zijn nog plekjes beschikbaar. Dus mocht jij nog twijfelen, kan dit misschien een laatste zetje in de juiste richting zijn?

Over het NieuwjaarsRetreat

Het NieuwjaarsRetreat op Ibiza is bedoeld om een bewuste start te maken van het nieuwe jaar! Direct in het nieuwe jaar vlieg je naar Ibiza om Retraite te houden. Zeven dagen lang ga je uit je comfortzone aan jezelf werken. Wat wil je loslaten? Wat zijn je grote dromen? Vind innerlijke rust en vind jezelf. Ontdek je levensmissie, krijg helderheid en stap in je kracht. Dan ga je bewust en met zelfvertrouwen je nieuwe jaar in. Ga het avontuur aan en laat de wonderen maar gebeuren. Alles begint bij jezelf.

Het NieuwjaarsRetreat helpt je met:

  • Bewustwording vergroten

  • Ontdekken wat je wilt

  • Jezelf vinden

  • Levensmissie ontdekken

  • Innerlijke stem Vertrouwen

  • Innerlijke Rust Vinden

Meer informatie & Inschrijven

Voelt het goed om je nieuwe jaar te starten met het NieuwjaarsRetreat op Ibiza? Ik zou het super gaaf vinden om je te mogen ontvangen! Ik verloot nog een gratis ticket onder de 15 mensen die zich inschrijven. Ga dan voor meer informatie naar de onderstaande knop ‘Meer informatie & Boeken‘.

Reacties Deelnemers Vorige Retreat

Vol verwachtingen naar Retreat! Maar het geschenk dat ik heb mogen ontvangen is zoveel-meer-Wauw! Dit had ik niet durven dromen. Een life changing ervaring vanuit liefde en mooiheid. Super Maria dat je het doet. Trots dat ik deel heb mogen maken van de reis.

Robert Ros

Geen spijt van dit retreat door Maria uit haar hart gedaan. Dit is door mij gevoeld. Maria is een geweldige vrouw met heel veel kracht. Hoera dat Maria dit Retreat zo goed heeft kunnen geven. Ik ben dankbaar dat ik er bij ben geweest.

Theadora Harren

Dank je wel dat je een gids op mijn pad wilde zijn. Vanaf het begin voelde het al goed en gaf ik al mijn vertrouwen. Dit leerde mij loslaten en Maria een kans te geven mij te begeleiden. De energie van Maria en haar liefde waren voelbaar tijdens het Retreat. Nog steeds voel ik me zo dankbaar dat Maria op mijn pad is gekomen. Ze is een prachtmens! Het Retreat is zeker een aanrader.

Marcel Robroek

Heerlijk om zoveel mooie, hartverwarmende mensen te hebben mogen ontmoeten! Mooi dat dit Retreat tot stand is gekomen. Alles is liefde! Dank je wel Maria.

Jeanine van Ijseldijk

Ik heb het Retreat als een inspirerende reis naar mezelf ervaren. De laatste stukjes naar mijn ‘nieuwe ik’ heb ik gevonden. Door de gesprekken met ieder van de groep, je visioenenmeditatie waarin ik mijn moeder heb vergeven. Je hebt een veilige plek gecreëerd. zodat ik mij geheel kon openen en geven. Ik heb gevonden waar ik voor kwam.

Anoniem

Het was een fantastische week, zelfs magische ervaringen. Loslaten in optima forma. Ik heb genoten, geleerd, gevoeld en ervaren. Meer kan dat niet ‘ZIJN’. Maria is een zeer bijzonder mens die veel te delen heeft. Ik zou mensen adviseren om Maria te horen. Het kan ‘Life Changing’ zijn.

Anoniem

Ik heb bijzonder genoten van het Retreat op Bali. Ik ben dankbaar voor alle wijze woorden en inzichten die ik via Maria heb mogen ontvangen. Maria heeft me geholpen een stuk dichter bij mezelf te komen. Vooral heeft ze me laten inzien dat ik gewoon mezelf mag zijn.

Nadia

Dit Retreat was in alle opzichten een life-changer! Dag 1 zat ik volledig vast geankerd. Vol weerstand! Dag 7 ben ik een nieuwe ik! Volledig open en ontvankelijk kan ik nu vanuit mijn hart gaan leven. Mijn bron(nen) zijn onuitputtelijk. Ik ben me heel erg bewust geworden van het enorme potentieel dat in me huist. Bedankt voor de liefde, het licht, de vrede en de energie Maria.

Tim Rogge

In het begin had ik moeite met dingen, maar gaandeweg zag ik dat dit over mezelf ging. Dit retreat, hier ‘ZIJN’! Mijn lessen, voelde me soms onveilig en verdrietig. Uiteindelijk zie ik hier mijn eigen lessen in en ben ik blij dat ik ben gebleven. Dat ik de kracht heb gevonden om mijn angsten aan te kijken er er doorheen te gaan. Wauw! Wat een mooi einde! Dank je wel.

Anoniem

Ik ben dankbaar voor de fijne en bijzondere week! Het programma vond ik fijn, goed doordacht. Maria haar enthousiasme is hier helemaal ingelegd. Ik vond het fijn om te ervaren dat Maria voor iedereen tijd heeft kunnen maken, wilde helpen en dat eigenlijk alles kon! Bedankt voor de waardevolle inzichten.

Marleen Donders

Veel gestelde vragen

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven zo lang er plaatsen zijn. Wanneer je voor 30 november 2015 boekt, ontvang je 150 euro korting op je boeking.

 

Wat is de investering voor het NieuwjaarsRetreat

De investering ligt tussen de € 997,- en € 1250,- euro. Vanaf 30 november gaan de prijzen met € 150,- euro omhoog. Tot 30 november kun je nog profiteren van de € 150,- euro korting!

Wat als ik deze datum niet kan? 

Dan kun je je inschrijven voor mijn volgende Retreat op Ibiza in april. Vanaf juni geef ik weer Retreats op Bali. Deze zullen in het Engels zijn aangezien ik met een Priesteres uit Bali samenwerk.

Is de 2 dagen stilte zwaar voor een beginner?

Iedereen kan meedoen met de stiltedagen. Of je daar nu ervaring mee hebt of niet. Of het zwaar is kun je van te voren niet voorspellen. Het gaat om wat je eruit haalt. De stilte spreekt altijd en helpt je om dieper met jezelf te verbinden.

Hoe is het weer op Ibiza in januari?

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Zeker in januari op Ibiza. We gaan er vanuit dat het weer in ieder geval beter is van in Nederland. De hoofdreden om naar het NieuwjaarsRetreat te komen is de ervaring en het kiezen voor jezelf.

 

Heb ik ook tijd voor mezelf tijdens het NieuwjaarsRetreat?

Ja, je hebt tijd voor jezelf zodat je kunt integreren, lezen, schrijven, tot jezelf komen en kunt verbinden met andere gelijkgestemden. Soms komen juist daar de beste inzichten uit.

 

Komen er nog meer Retreats op Ibiza?

Ja, maar dit is wel een uniek aanbod. Zeker met de jaarswisseling. Er wordt een energie neergezet die gericht is op innerlijks rust vinden, je levensmissie vinden en dat 2016 echt jouw jaar wordt!

Kan het NieuwjaarsRetreat ook fiscaal aftrekken?

Ja, je kan het gunstig aftrekken als studiekosten.

Wat als ik het nu niet direct kan betalen?

Indien je het niet direct kunt betalen, kunnen we een betalingsregeling afsluiten. We rekenen 5 euro administratiekosten per termijn. Op de pagina bied ik je de optie aan om in 3 termijnen te betalen. De eerste betaling doe je handmatig. De opvolgende termijnen worden vervolgens automatisch afgeschreven. Mocht je hier nog vragen over hebben, mail me dan!

Waar kan ik boeken?

Wil je jij je jaar echt op een bijzondere manier van start gaan? Dan is dit je kans om je in te schrijven voor het Nieuwjaarsretreat en beslis dat 2016 echt jouw jaar wordt.Ga dan voor meer informatie naar de onderstaande knop ‘Meer informatie & Boeken‘.

Hoe kan ik kans maken op het gratis plekje?

Het gratis plekje wordt verloot onder de mensen die zich inschrijven. Op het moment dat er 15 inschrijvingen zijn wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een loting.

.

Nog twijfels?

Heb je toch nog twijfels en vind het het fijn om contact met mij te hebben voordat je je plekje reserveert? Laat dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer hieronder achter! Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Door je hart te volgen kom je steeds nieuwe dingen tegen. Je ontdekt steeds meer van je potentieel en blijft je grenzen verlengen. Dit maakt je leven spannender en avontuurlijker. En daarom ervaar je meer levenslust!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom je je dromen moet waarmaken. Wat is jouw reden om je hart te (willen) volgen? Graag hoor i

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.