Boeken Maria Johanna

Ontdek de 12 fasen van jouw heldenreis

Ontdek de 12 fasen van jouw heldenreis

Ons leven is een ontdekkingsreis naar onszelf. Onderweg komen we soms obstakels en uitdagingen tegen. Andere momenten is het leven een puur genot. Mijn Ebook helpt je inzicht te geven waar je nu bent op je reis zodat je reis en jezelf beter kunt begrijpen.

Ontvang gratis het E-book ‘Ontdek de 12 fasen van jouw heldenreis’ door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Maria Johanna. Zo blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws van Maria Johanna.

Blijf Jung, eet meer Freud

Na de bestseller ‘Quarterlife Challenge’ komt Maria met het boek ‘Blijf Jung, eet meer Freud’.
Dit boek onder haar nieuwe naam Maria Johanna.

Het leven is één grote ontdekkingstocht naar jezelf en de zin van het leven. Continu zijn we in een leerproces die uit verschillende fasen bestaan. We zijn uiteindelijk allemaal op zoek naar onszelf en de waarheid. In het boek Blijf Jung, eet meer Freud’ deelt Maria Johanna haar ontdekkingstocht op zoek naar de waarheid.

Je leest over de spirituele zoektocht van Maria Johanna en hoe zij wakker werd uit de slaap waar de massa in leeft. Het ontwakingsproces van Maria Johanna. Dit verhaal helpt je bewustzijn te vergroten en inspireert om dieper in jezelf te kijken. Het nieuwe boek is nog niet uit, maar je kunt het wel alvast bestellen.

Quarterlife Challenge – In 20 dagen weten wat je wilt

Het boek ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt’ is geschreven voor Quarterlife-ers (young professionals) die zoekende zijn naar wat zij willen in hun leven. Als young professional lijkt het alsof de wereld aan onze voeten ligt. We hebben zoveel keuzes en daardoor ontstaat er keuzestress.

Het boek Quarterlife Challenge biedt een verhaal dat je aan het denken zet. Quarterlife Challenge geeft je de juiste handvaten voor zelfinzicht zodat je in je eigen kracht komt en weer kiest voor wat jij nu echt wilt. In het boek maak je kennis met de KRACHT-techniek. Dit is een 6 stappenplan dat je helpt de juiste stappen te volgen op weg naar jouw persoonlijke succes en geluk.

Ondanks ik het boek heb geschreven voor young professionals, helpt het je ook wanneer je buiten de doelgroep valt 😉
Je kunt zowel het geprinte boek als het Ebook bestellen via mijn website.

Is het een kans of juist een tegenslag

Samen met 29 andere succesvolle mensen hebben we het boek ‘Is het een kans of juist een tegenslag’ geschreven op initiatief van Robert Benninga. Soms gebeuren er dingen in je leven die lijken op een tegenslag. Deze ‘tegenslagen’ kunnen zwaar aanvoelen, maar leiden tot nieuwe kansen in het leven.Dit boek bestaat uit 30 verhalen op verschillende thema’s uit het leven. Zoals: carrière, schreiding, faillissement, relaties, verlies van dierbaren, gezondheid, ondernemen, vertrouwen, burn-out en doorbraken. Met onder andere: Robert Benniga, Peter Faber, Huub van Zwieten, Arko van Berkel en Roy Martina.