beste-self-care-plant-diet

Hoe kun je jezelf de beste Self-Care geven?

Nadat ik gestopt was met mijn mijn Ayahuasca-ceremonies, kwam er ruimte voor mij. Om tijd te besteden aan mezelf, te genieten, te reizen en te ontdekken wat ik nog meer te bieden heb naast het geven van Ayahuasca Ceremonies. Ayahuasca was deel geworden van mijn identiteit. 

Gedurende de laatste jaren dat ik met Ayahuasca heb gewerkt, had ik altijd een soort dubbel gevoel van: ‘Ik heb meer te geven dan alleen de Ayahuasca-ceremonies.’

Het organiseren en leiden van de ceremonies vroeg zoveel toewijding dat ik geen tijd en/of energie over had om andere dingen te creëren.

EN NU HEB IK DAT WEL!!! Nadat ik de keuze had gemaakt om te stoppen met het geven van Ayahuasca ceremonies ontstond er veel ruimte voor: Self Care <3

Ben je 1 van de 10 mensen die direct wil meedoen?

Na het zien van de video kan het zo zijn dat je nieuwsgierig bent geworden naar het plant based diet waar ik over spreek. Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Het is gemakkelijk, het is lekker en je behaalt gemakkelijk je gezondheidsdoelen zoals: afvallen (of juist aankomen), energie hebben, goed slapen, in shape komen en veel meer..

Kort gezegd ben ik op zoek naar 10 mensen die dit Nieuwe Plant Dieet willen gebruiken voor 30 dagen. Wil jij de beste Self-Care aan jezelf geven? Kun je meer energie gebruiken? Ben je op zoek naar voeding die echt voedt? Deze voeding zit vol adoptegenen, nutriënten, vitaminen, electrolyten, probiotica en nog veel meer.

Dit is slechts de basis. Daarnaast ontvang je support van mij en mijn team.

Gezondheid is de basis. Daarnaast gaat het om zingeving (Spiritualiteit), dromen waarmaken (Soul Purpose), vrijheid en overvloed en verbinding. En ik kan je nu al zeggen dat dit je mega goed gaat doen!

Je betaalt overigens alleen voor de producten en de support van de Tribe krijg je er vanzelf bij. Zit jij bij de eerste 10 mensen die hiermee wil starten? Laat je gegevens achter, dan nemen we persoonlijk contact met je op om te kijken of dit werkelijk bij je past!

Hoe kun je jezelf de beste Self-Care geven?

Toen mijn Ayahuasca ceremonies stopte had ik eindelijk ruimte om meer te delen wie ik ben en wat ik nog meer te bieden heb naast Ayahuasca. De meeste mensen kennen mij toch van mijn Ayahuasca blogs, vlogs en ceremonies.

Gedurende de laatste jaren dat ik met Ayahuasca heb gewerkt, heb ik altijd een soort dubbel gevoeld van: ‘Ik heb meer te geven dan alleen de Ayahuasca-ceremonies.’

Inmiddels woon ik op Bali en heb ik samen met mijn team hele fijne Choco Bliss ceremonies. Je kunt thuis je eigen Choco Bliss ceremonie organiseren of mee doen met een Online Ceremonie. Op Bali heb ik tijd en ruimte om te schrijven aan mijn boek. Ik ben bezig met een online academy en ik ben ontzettend veel bezig met voeding.

En op het gebied van voeding ben ik nu op zoek naar 10 mensen die onderdeel willen worden van mijn Tribe die gaat over Self Care. Dit is onder begeleiding van Ela Grooteman en de rest van haar team.

Ben jij 1 van de 10 mensen die direct wilt meedoen?

Wat heb ik de afgelopen jaren gedaan?

De afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd. Ik heb me niet alleen veel met Ayahuasca bezig gehouden. Ook heb ik daarnaast andere dromen gemanifesteerd:

 • Zo heb ik mijn boek gepubliceerd (Quarterlife Challenge)
 • Ik sprak voor grote groepen (meestal meer dan 100 mensen)
 • Ik gaf trainingen bij bedrijven, congressen, carrière-evenementen
 • Ik organiseerde mijn eigen seminars
 • Veel gereisd
 • Oneindig veel leuke ontmoetingen gehad met geweldige mensen van over de hele wereld <3
 • Ik ben mijn YouTube-kanaal
 • Ik heb mijn eigen retraites gedaan op Ibiza, Bali en Peru
 • Ik heb mijn eigen meditatietechniek ontwikkeld
 • Ik heb 2 Coaching-modellen ontwikkeld (KRACHT-Techniek, PURPUSE-Model)
 • Ik begon op Bali, werkte op Ibiza, in Peru en later in Nederland.
 • Ik heb mezelf opgeleid tot leider van de Ayahuasca ceremonie

Jezelf op de Eerste Plek

Na dit alles wat ik toe aan: MEZELF CENTRAAL STELLEN!! Dit startte met: De Beste Self care. Hierin staat gezondheid voor mij voorop.

‘Als je gezond bent, heb je honderden wensen, als je ziek bent, heb je er maar 1.’

Na mijn beslissing om met Ayahuasca te stoppen wilde ik me concerteren op ‘De beste levenskwaliteit leven’. Hierin wilde ik starten met de beste kwaliteit voeding.

Ooit is er iets op mijn pad gekomen wat ik nooit ben vergeten. Het is een Super Food Plant Based Diet.

Vanaf het eerste moment dat ik dit ging gebruiken kreeg ik zoveel energie. Ik had een pauze in mijn gedachte, maar met zoveel energie kan ik niet stilzitten. Haha! Oftewel: Ik kan dit niet, niet kan delen.

Dit plant dieet is nu de basis van mijn leven geworden. Hier vanuit bouw ik alles op. Dus ook mijn nieuwe tribe.

Nieuwe Tribe; Self Care & Plant Diet

De basis van de tribe is voeding (Plant Based Diet) en energie. Zelf heb ik heel lang gezocht naar een plant based dieet die gemakkelijk is vol te houden. Ik heb het gevonden en ben zo enthousiast dat ik dit met iedereen wil delen. Sharing is caring.

In deze tribe ga jij je concentreren op gezondheid, dromen waarmaken (Soul-Purpose), vrijheid en overvloed.

Met de voeding als basis help jij jezelf om in de beste levenskwaliteit te leven. Dit gaat je helpen om je dromen te manifesteren met behulp van deze liefdevolle support van deze tribe.

Hoe werkt dit?

In deze Tribe staat het planten dieet centraal. Dit kan zowel Vegetarisch als Vegan. Wanneer je lekker in je vel zit kun je de wereld aan. Je wordt wie je werkelijk bent. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling die je samen aangaat.

Mijn team helpt je dagelijks bij het implementeren van je nieuwe life style en je kunt al je vragen stellen. Je betaalt overigens alleen voor de voeding. De rest van de support is nu gratis.

De investering om mee te doen is tussen de 300 en 500 euro (incl. verzendkosten). Afhankelijk van hoe intensief je het dieet (je nieuwe life style) wilt volgen.

Testimonials van andere gebruikers uit mijn Tribe

Ik ben via toeval in aanraking gekomen met Het Nieuwe Plant Dieet en gebruik de producten nu 4 weken. Gedurende de eerste twee weken merkte ik al dat ik veel meer energie kreeg, minder slaap nodig had en mijn eetpatroon veranderde. Ik had ook geen behoefte meer aan vlees, geen zoetigheid en dronk geen koffie meer. Dat gewaarworden was heel vreemd als Bourgondiër van luxe vleesproducten en meer dan 10 kopjes koffie per dag. Ik ben tevens intensief gaan sporten wat zonder moeite gaat met veel plezier en meer energie van krijg. Fantastisch effect wat goed van pas komt in mijn drukke baan met lange werkdagen. Het is voor mij een healthy lifestyle geworden.

Rolando Geurts

Ik gebruik de producten van Het Nieuwe Plant Dieet. Ik heb gekozen voor het energiepakket. Ik merkte na een week meteen al heel veel verschil. Ik had een jaar niet meer gesport. De rede omdat ik me ’s avonds vaak moe voel van de dag en in het weekend geen zin heb. Nu ik deze producten gebruik zit ik vol energie en heb het sporten weer opgepakt. Ik vind het heerlijk! Daarnaast heb ik geen trek meer in suiker en vlees. Terwijl ik dagelijks wel vlees suiker at. Het is leuk dat je lichaam daar vanzelf niet meer om vraagt. Ik voel me top! Het is ook nog super makkelijk in gebruik. Ik blijf er zeker mee doorgaan

Jorine Schouten

Ik was sinds een aantal maanden bezig om mijn voedingspatronen te verbeteren. Toen Maria vertelde over haar Plant Dieet was ik geïnteresseerd. Ik heb een Event bezocht in Antwerpen en daarna ben ik de producten volop gaan gebruiken en ben ik enthousiast geworden. In 3 weken tijd ben ik 3 kilo afgevallen en voel me TOP! Ik merk aan alles dat ik meer energie heb en heb een drang op te sporten. Dus heb ik me ingeschreven bij de sportschool en ga er ook daadwerkelijk naartoe ;-). Naast mijzelf, zijn ook mijn moeder en mijn vrouw gestart met de producten. Beide zijn ze enthousiast. Ik zie voor mezelf en mijn familie een gezond 2020 tegemoet, mede dankzij Het Plant Based Diet.

Roy Volkers

Binnen een aantal dagen zagen mijn man en ik de verandering bij Maria. Tot haar grote verbazing wilden mijn man en ik de producten direct gebruiken. Het is heel gemakkelijk in gebruik. Ook als je haast hebt, maak je gemakkelijk een shake. Na 2 maanden gebruik merk ik het voordeel van de combinatie van alle producten samen. Ik heb meer energie, ik slaap ‘s nachts beter en ik merk het zelfs op de tennisbaan. Daarbij ben ik mijn leven lang koffie verslaafd en nu kan ik zelfs de deur uit zonder mijn koffie te nemen. Maria heeft de hele familie hiermee enthousiast gemaakt en dat zijn wij oprecht. Wij gaan er mee door.

Wil Schouten

De Plant Based producten die Maria neemt zijn voor mij a Gamechanger. Hiervoor was ik uitgeput, aan het overleven, hormonen uit balans. Zeker omdat ik gevoelig ben voor stoffen als; soja, gluten, melk. Ik heb troepvrij eten nodig, anders functioneer ik nauwelijks. Ik gebruik nu 2,5 jaar de plant based producten en voel me fit & alive. Ik ben vooral ‘aan’. Geen stress over voeding meer. Vooral rust en balans.

Judith Peereboom

4 weken geleden ben ik gestart met het plant dieet van Maria Johanna. Ik heb nog nooit een dieet gevolgd en wil dit proberen vanwege huidproblemen. Binnen een paar dagen voelde ik me al veel energieker en ik heb energie voor 10. Ik sport nu weer elke dag. En zonder dat het me moeite kost ben ik ook al 5 kilo afgevallen.

Het voelt alsof mijn lichaam een grote schoonmaak van binnen heeft gemaakt. Het voelt goed, lekker, fris en ik ben heel blij.

Het fijne van dit plant dieet is dat ik ‘s avonds gewoon met de kinderen een normale maaltijd eet. Ook in het weekend eet ik andere dingen dan het plan dieet. Juist de combinatie is voor mij heel fijn.

Ela Grooteman

Mijn Eigen Ervaring

Ik heb het al in mijn vorige blog gedeeld. Voor mij is dit veel meer dan alleen en plant dieet. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde en nog meer jezelf worden. Door je lichaam je cleansen, cleans je ook je gehele systeem. Het helpt mij meer gegrond te zijn, helderdere gedachten te hebben, weten wat je wilt, beter mijn grenzen te voelen en aan te geven en vooral de hele dag in een super goede energie te zijn.

Het Nieuwe Planten dieet geeft de mogelijkheid om Cleanse dagen/Detox dagen te doen. Zelf ben ik daar enorm fan van geworden. Het is super gemakkelijk, gezond en goed vol te houden. Daarbij geeft het een stukje reflectie. Je ziet het al; Dit is mijn nieuwe passie!

Voor wie is dit?

 • Als je op zoek bent naar een dieet dat energie geeft en gemakkelijk te volgen is.
 • Als je wilt afvallen, aankomen
 • Als je meer energie wilt hebben
 • Als je een betere huid wilt (dit is waarom ik ben gestart)
 • Als je beter wilt slapen
 • Als je gezondheid belangrijk vindt
 • Als je ‘s ochtends vol energie wilt wakker worden
 • Als je bereid bent in jezelf te investeren
 • Als je Vega of Vegan wilt leven (geen must)
 • Als je van je suikerverslaving af wilt
 • Als je een hoge levenskwaliteit wilt leven
 • Als je wilt leven in overvloedige (ik bedoel niet perse in materiële zin, maar dat is een automatisch gevold)
 • Als je een zinvol leven wilt leven
 • Als je graag anderen helpt en steunt,
 • Als je graag contact maakt met gelijkgestemde mensen
 • Als anders bent dan anderen (niet de standaardpersoon)
 • Als je ervan houdt om in vrijheid te leven (je hoeft er niet te zijn. We helpen je groeien en meer vrij te leven)
 • Als je meer wilt worden van wie je werkelijk bent
 • Als je klaar bent voor een verandering in je leven
 • Als je het VOELT dat je dit wilt doen voor 30 dagen

Inschrijven

Spreekt dit je aan heb voel je dat je 1 van de 10 mensen bent die klaar is om de beste levenskwaliteit te leven? Hierin staan gezondheid centraal samen met: zingeving, Dromen waarmaken (Soul Purpose), vrijheid en overvloed en verbinding. Vandaar deze tribe!

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer hieronder in, dan nemen we contact met je op om je in te schrijven. Uiteraard begeleiden we je persoonlijk bij wat het beste bij jou past.

Meer informatie

Vind je dit interessant en wil je meer weten, vul dan je naam en e-mailadres hieronder in. Dan houden we je op de hoogte per e-mail.

Webinar A.s. woensdag 31 maart 2021 om 20.00 uur

Aanstaande woensdag om 20.00 uur geven Ela en Debby uit mijn team een webinar waarin zij meer vertellen over ‘Het nieuwe Plant Dieet’. Dit heet In 30 dagen meer energie met Het Nieuwe Plant Dieet.’ Wil je hier bij zijn, schrijf je dan in via deze link.  Vanwege het tijdsverschil met Bali ben ik hier zelf niet bij aanwezig. Er zijn wel andere Tribe mensen die al gestart zijn en net als ik razend enthousiast. Tot dan! 🙂

Heb je Vragen/Ideeën/Suggesties?

Heb je vragen? Komen er ideeën bij je op? Wil je meer weten over mijn nieuwe plantendieet en heb je hier vragen over? Deze zijn welkom in de comments onder deze blog. Voel je vrij om je vragen te stellen. Veel liefs, Maria Johanna

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.